Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. passiv

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Tigermanden skrev: Jojo, men problemet er jo, at den såkaldte Islam-kritik består af de samme floskler, der gentages i en uendelighed - og er blevet det de sidste 30-40 år, og det bliver den almindelige dansker træt af. Der er stadig grund til at være kritisk overfor mange muslimer der ikke vil Danmark. Det er nu nævnt det samme i over 40 år, og der er ikke sket forbedringer.
 3. Bare mig.

  Instrument lampe

  Det er lidt svært og se når du ikke har startet motoren. Prøv at dreje nøglen og opload endnu et billede. Jeg kan dog fortælle dig, at den orange plet under tankmåleren fortæller du meget snart skal besøge en benzinstander. Den burde dog normalt ikke lyse når motoren ej er sat til tænding. Hilsen Mig.
 4. i dag
 5. stig6499

  performance kunstner ?

  performance kunstner Marie skal være lænket sammen med imam Naveed i en uge , hun vil ikke tale med ham kun observere ham , for at vise at vi ikke er så forskellige som vi går og tror , ideen med at være lænket sammen er god nok men at hun ikke vil tale med ham er dybt godnat , hvad mener i om det ?
 6. stig6499

  enhedslisten voldtægt ?

  de beton feminister har jo krevet erstatning for voldtægt og befamelse , de vil da score kassen oven på den episode , det siger lidt om kvinder
 7. I går
 8. Folk taler ofte om, at Facebook og Google er private firmaer og som sådanne har de lov til at bestemme, hvilket indhold og hvilke ytringer, de vil have stående på deres platforme. Her er jeg ikke helt enig. Fordi begge er så kæmpestore, at de reelt næsten har en monopolagtig status. Og derfor BLIVER det problematisk, når de sådan gør sig til smagsdommere over, hvad man må mene og ikke mene. Hvis det bare var her på dindebat, var det noget andet. Dette er et lille forum med relativt få aktive brugere. Så her er det ikke et problem, at f.eks. Sneum og Syngeklærken i princippet sætter grænserne for, hvad vi må ytre eller ej (jeg har dog ikke oplevet, at de censurerer holdninger, men mere udtryksform, vil jeg understrege). Fordi dette forum har ingen monopolagtig status, så kan man ikke lide lugten i bageriet, kan man bare smutte over på én af de andre debatter. Men havde dindebat her haft 100 millioner brugere, havde det været noget andet. Så havde forum været så stort og magtfuldt, at det ville have været problematisk, hvis man bevidst censurerede én type holdninger fremfor nogle andre. Og det er jo lige præcist hvad Facebook og Google gør. Bemærk at jeg ikke taler om decideret hatespeech, men om holdninger. Jeg synes, at det er okay at censurere direkte hadefulde indlæg. Men ofte er der jo tale om, at man også censurerer "forkerte" holdninger. Og det finder jeg problematisk.
 9. El_Nino

  Har droppet E5 benzin!

  Kan min cykel køre på E10??
 10. El_Nino

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu!

  Godt jeg ikke er med i det cirkus - har ikke TV - og kan heller ikke se DRTV o.a. gejl - har kun nyheder på youtube og google.
 11. MP66

  Udledning af Co2 på biler?

  Jeg er ikke overbevist af de antagelser, som eksperterne præsenterer i disse dage. Måske fordi jeg er gammel, seks forskellige årtier og har set så mange klimaændringer i de sidste mange år. Der var kun en enkelt isvinter i 70'erne, mens der var fire i 80'erne. Tre i 60'erne, en enkel i 90'erne, to i 00'erne. De isvinter vi fik mellem 1906 - 1923 var langt uder de mange vi fik i 40'erne, 50'erne og 60'erne. Isvinter 2009/2010 og 2010/2011 var over f.eks. den i 1965/66, og knap under vintern 1985/86.
 12. Entrelac

  Telefon konspirationsteori?

  Hvis du siger det, så må det jo være sådan. På sin vis er jeg glad for den, men ind i mellem savner jeg den gamle telefon. Den nye er noget større (Oneplus nr- 7), så den kan ikke bare lige være i en bukselomme, og det irriterer mig noget. Men jeg kan jo godt lide mange af funktionerne i en smartphone.
 13. Agil

  Vil Trump i krig?

  Er det svært for dig at forstå, at Trump presser på for at få flere Nato-soldater i Mellemøsten lige her og nu for at holde Iran i skak Desuden kræver Trump her i januar 2020, at nogen af de muslimske lande i Mellemøsten skal optages i NATO. https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-01-10-trump-vil-udvide-nato-med-lande-fra-mellemosten
 14. Hvis vi fremover skal betragte en sag baseret på hvem de hyrer som stråmænd, så kan alt ondt tilskrives mellemøsten. Faktum er at det er almindelige amerikanere som er de egentlige bagmænd. De har sendt pensionskasserne på jagt efter nemme penge rundt om på kloden og her var Danmark et nemt offer. De rige står bag pensionskasserne er så rige at de slipper for straf. Mennesker så højt på strå er i stand til at finde stråmænd selv i det ydre Mongoli, hvis de vil det.
 15. stig6499

  Anbefal begynder-planter ?

  nu skyder mine hvidløg sgu da godt nok i vejret , mine chili er godt nok langsomme om at skyde i vejret , de forgående billeder er taget med min mobil , de her er taget med mit Canon EOS 80D kamera
 16. stig6499

  Vi mangler lidt sne?

  fra den gang det sneede i DK
 17. MP66

  Virker skolereformen?

  Jeg synes, det bedste er at gå tilbage til 80'erne og 90'erne angående folkeskolen. Jeg har to søskende, der afsluttede folkeskole i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, og det var perfekt, hvordan skole og fritid var afbalanceret. Fri de første to timer, eller have fri allerede efter fire timer i skolen. De lande, vi ofte sammenligner os med, ligger langt foran os, fordi den sidste reform, de havde, var for 40 - 45 år siden. Nu er det ikke, at alle forældre er hjemme kl. 16:00 eller før. Mit arbejde er ret uforudsigeligt. Jeg er måske hjemme kl. 15.00, men også kl. 20.00 eller 22.00. Og min kone hun arbejder undertiden morgen- eller aftenvagt dvs. op til kl. 22:00. Vores børn måtte lejlighedsvis forholde sig til det faktum, at være alene derhjemme. De var aldrig triste eller havde andre problemer på grund af det.
 18. Zorglup

  Danske mænd er bange

  Min usynlige vens bog, er bedre end din usynlige vens bog. Og i øvrigt slet ikke skrevet af guder, men af mennesker, med alle de fejl og mangler det indebærer. Chill out og relax. Det er for børn.
 19. Ieet

  ????

  Hej Lucianone, Ikke at jeg vil forsvare Vertikanet, men siden 1983 har deres lavalder for kvinder været 14. Det matcher i øvrigt Italien som det ligger midt i. All sex outside of marriage is illicit, and therefore the only lawful consent that may be made for sexual relations is the consent between a husband and a wife. Canon 1083 of the 1983 Code of Canon Law states that "A man before he has completed his sixteenth year of age and a woman before she has completed her fourteenth year of age cannot enter into a valid marriage." https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe#Vatican_City Med venlig hilsen Ieet
 20. lampefeber

  Synes I, det er OK at prutte i andres selskab?

  altså hvis det er noget de selv kan styre, så synes jeg det er meget mærkeligt at gøre det i andres påhør.
 21. basle72

  Olie bliver dårligt

  Sandsynligheden for at olien enten er af ringe kvalitet, eller har taget smag fra omgivelserne, er væsentligt større end at den skulle være dålig
 22. Seneste uge
 23. Tigermanden

  Ny pædagogik: Alle børn fødes som Muslimer

  Tja, der må jeg altså bare erklære mig uenig med dig, og her henviser jeg til Anna Rytter og Asmaa Abdol Hamid fra den hjemlige debat som eksempler.
 24. Shyyy

  Anonym e-mail

  Kan jeg sende en anonym e-mail uden vedkommende kan finde ud af, at den kommer fra mig? Så man ikke kan finde IP-adresse og lignende?
 25. Det tror jeg som nævnt ikke. Jeg kan sagtens forstå, at amerikanere med lille eller ingen indkomst har svært ved at få et betalingskort og kredit. For USA har jo intet socialt sikkerhedsnet, der tager sig af sådanne mennesker. Derfor har bankerne ingen garanti for, at de nogensinde får deres penge. Men dette gælder jo ikke i Tyskland og Østrig, der derfor må have andre årsager til at tøve med at indføre digitale betalinger i samme grad, som Danmark, England, Frankrig, Canada og masser af andre lande allerede har gjort?
 26. stig6499

  Batterier til kameraer

  lidt flere billeder billederne er taget med mit Canon EOS 80D kamera med standart 18-55 mm objektiv
 27. Bare mig.

  Hvordan ville Du reagere, hvis du mødte en alien?

  Hvis det var en "alien", som man ser i diverse film, ville jeg nok spørge vedkommende hvor kostumet var købt. Hilsen Mig.
 28. gumle

  Dilemma

  Jeg ville fortælle hende det. Evt. Smid et brev i postkassen til hende. Jeg forstår ikke, at man ikke skulle sige det. Det er ikke i orden, at den ene part sidder på alle kortene, og kan lege med den andens følelser. Han vil have mest ud af det økonomisk.... føj siger jeg bare. Vi kan alle sammen holde op med at elske og blive forelsket i andre, men det giver altså ikke en lov til at opfører sig uanstændigt. Jeg mener ikke, det er at blande sig, men at even out the playground.... Hvis hun ikke ved det, kan hun heller ikke forberede sig følelsesmæssig, hvilket er endnu værre end det økonomiske. Det kan i sidste ende ramme børnene, at hun ikke vidste det på forhånd. Personligt ville jeg ikke kunne leve med mig selv, hvis jeg ikke sagde det. En ting er at man vil Skåne den anden, og vente med at fortælle det. Men så venter man også en rum tid med at den anden flytter ind. De har børn sammen, og har nok været sammen en del år, så han burde i det mindste have empati nok til at blive skilt først, tage sig af børnenes følelser, også efter noget tid fortælle han har mødt en og de flytter sammen.
 29. gumle

  Sig det med Youtube

 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...