Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Jojojo

  Teknologi/ Ulighed

  Godt at du er med, vi skal følge med i takt med at vi blive gammelt, vi er jo allerede derhen hvor vores smartphones arbejder sammen med vores cykler og bil. Personligt er jeg mest glad for fingeraftryk teknologien. God weekend
 3. Jojojo

  Republikaner og Demokrater

  Den side af historien har jeg ikke oplevet. Og jeg er glad for at der er kommet fornuft i politik uden indblanding af kirken
 4. Lucianone

  børn nøgenhed ?

  Nå ok, så må han komme på Plejehjem den gamle Carlo, der kan de vel skam klippe hans negle...
 5. T38

  Løbehjul - nu med hjelm

  Mig bekendt må en El cykel køre (lovligt ) 25 km/t , og nyere små knallerter er den lovlige hastighed, så vidt jeg er orienteret sat ned til samme 25 km/t ? Det bør være et lovkrav at have hjelm på når man færdes på et eldrevet køretøj, hvad enten det er løbehjul eller el-cykel . Hvis man alligevel vælger ikke at bære hjelm bør de udgifter der er i forbindelse med en ulykke dækkes af føreren af el-cykel eller løbehjul ( Ambulance , skadestue, hospitalsindlæggelse) , og ens fritid/ulykkesforsikring bør heller ikke dække disse udgifter da man har tilsidesat egen sikkerhed . Og ja ….. Det gælder naturligvis også hvis man ikke selv er skyld i ulykken .
 6. i dag
 7. arthuro

  Sharia i Danmark.

  Jeg går ud fra, at den danske lovgivning kan stoppe tilfælde, som omtalt i det indsatte link.
 8. Du kan jo også vælge at købe et tysk diesellokomotiv, der er åhhhhrrrr så driftsikre , og betale 100.000 kroner mere i forhold til en af de franske konkurrenter -valget er dit E L L E R Du kan spørge dig selv om du tror en fransk bil går i stykker for mere end 100.000 kroner i forhold til et tysk diesellokomotiv i den tid du ejer den ? For mit vedkommende var svaret let - og det har det så været siden 2002 hvor jeg investerede i min første franske bil . Desuden nyder jeg at alt det der er "ekstra" og "koster ekstra " i en tysker er standard og "uden beregning" i en fransk bil . Men imod uvidende tastaurkrigere kæmper man nogen gange forgæves .
 9. Entrelac

  WEEKEND

  Også god weekend til dig. Held og lykke med "byggeriet".
 10. Erpe

  Sig noget godt !

  Nu ved jeg jo ikke, hvor du bor? Men det ville da også være tosset at ansætte et bud i hver brugs, hvis der kun er et par stykker om ugen, der bestiller varer online. Coop’s strategi er derfor en balance mellem, at der skal være ordrer nok at køre med, og at undgå at køre unødvendigt langt. Derfor leveres der ikke fra samtlige butikker.
 11. Erpe

  Har NATO brug for Tyrkiet?

  Der er ikke meget, der kan fordeles fra en næsten tom pengekasse. Når firmaerne ikke kan få den arbejdskraft, som de ønsker, så flytter de produktionen til udlandet. Eneste alternativ til indvandring er derfor at sætte pensionsalderen op med nok omkring 10 år. Ja, du er kortsynet og tænker derfor højst omkring 5 år frem. Det er helt korrekt, at når man har så kort en tidshorisont, så er indvandring af ufaglært arbejdskraft, der først skal lære sproget, en ren underskudsforretning. Det er det i øvrigt også at få børn, der jo de næste 30 år giver underskud og først derefter i yderligere 30 år tjener penge til landet. Men bare at være ligeglad med, om danmark går fallit om 30 år, er jeg ikke enig i, selvom jeg muligvis ikke vil være her til den tid. For det er et meget negativt synspunkt at have.
 12. Citronhalvmåne

  Godt Nytår!

  Herfra skal lyde et Godt Nytår. Særlig for søens folk, og de folk der arbejder ude omkring samt for det sydslesviske mindretal. Gud bevare Danmark.
 13. Howlermonkey

  En hård orgasme

  Jeg startede med at oprette en falsk profil på et debat forum, og så gik resten af sig selv...
 14. snoozz

  Sexisme - har du oplevet "noget"

  Det er da ikke sexisme...
 15. En af de bedste mobiler jeg har haft. Lige nu har jeg en arbejdsmobil Samsung (Et eller andet) til en væsentligt dyere ordning end min private.
 16. Erpe

  Store demonstrationer imod mundbind

  Nej, det skyldes, at der er en forsinkelse i tallene for indlagte og antal døde. Dette er der to årsager til: 1. Folk bliver ikke indlagt, og de dør heller ikke umiddelbart efter, at de er blevet smittede. Det tager normalt uger eller sommetider endog måneder, før de dør. 2. I øjeblikket spredes smitten især blandt børn og unge i skolerne, på uddannelsesinstitutionerne og ved fester. Dette giver lav dødelighed, og den høje dødelighed kommer først senere, når de unge uundgåeligt har fået spredt smitten videre til de ældre (blandt andet på plejehjemmene).
 17. Tigermanden

  Ligger det mon i kulturen?

  Skal vi forstå det sådan - at du selv var der?
 18. Jezebel אִיזֶבֶל

  Kvinder og mænd

 19. Jezebel אִיזֶבֶל

  Hvad lytter du til lige nu? - Del 15

  Hildemaro
 20. Fysisk ja, men kun hvis staten dvs. politi gøre det. Ellers tror jeg ikke på. Problemet i Denmark er, at myndighederne bruger verbalt form for ytre trussel eller endda opfodrer til noget negativt f.eks. negativ handling. Demoralisering og verbal vold vil jeg nok betegne det.
 21. Det er ikke korrekt at du observere eller afprøve udvikling mellem arter, hvilket er en central del af udviklingsteorien. Den form for videnskabelig tiltro til teorier som du nu taler for nu, er lige så dum som de religiøse tosser og er i sig selv en form for religion. Videnskabe er metoderne, ikke troen på teorienerne altså de forklaringer som ikke er beviste. Jeg har sympati for alle som søger viden og sandhed, men ikke for dem som dogmatisk fastholder dogmer og opfattelser som ikke har rod i noget. Du må derfor afgøre med dig selv hvilken påstand du ønsker at fastholde, er udviklingsteorien bevist hvis du har påstået, eller er den ikke bevist hvilket du også har påstået, er den falsificeret som du har påstået eller er den ikke falsificeret? Når du påstår alt i øst og vest, er det svært at debatterer!! Fakta er, at udviklingsteorien er baseret på videnskab, den er baseret på det vi kan se og afprøve. Men den er i sig selv ikke et faktum, det er en muligt forklaring på det vi ser, den eneste teori som videnskaben har tiltro til. Men bevist er den ikke og derfor er den heller ikke fakta eller en naturlov.
 22. I går
 23. Erpe

  Danmark er et åbent samfund

  Du kan stadig melde dig ind i DNF på http://www.danmarksnationalefront.dk/medlemsskab hvis du da ikke allerede er medlem? Jonni Hansen er stadig redaktør af nynazistiske sider, selvom han tilsynelandende er blevet mindre aktiv. Var det for svært for dig at få at vide, at det ikke mere er ham, men derimod Esben Rohde Kristensen, der nu er formand for DNSB? Formandsskiftet skete i 2010. Men du har så ikke rigtigt fulgt med siden dengang? Jeg er ikke medlem af DNF sådan, som du jo muligvis er? Så jeg får ikke besked om de aktioner, som de kun deres aktivistmedlemmer (og ikke engang deres støttemedlemmer) får besked om. Du må derfor selv se, om de vil fortælle dig om aktionerne. Vi andre er handicappede, fordi vi jo kun får besked via medierne, når politiet arresterer nogle af dem. PS: Men lad mig da så alligevel prøve at hjælpe dig, når du har så svært ved at følge med i tingene. Kig på https://www.facebook.com/pages/category/Community/Danmarks-Nationale-Front-1893651344280319/ og du vil se, at DNF også har været aktive her i september måned. Så de jo er stadig i fuld gang. Føler du dig meget til grin nu?
 24. Ethanol-Erik

  Bilsalgt i en boligblok ?

  Nu ved jeg jo ikke om det er trådstarter du omtaler i så pikante vendinger... - men ER det det, så er svaret nej..! - men man siger jo ellers: 'Kun tåber rydder op - geniet behersker kaos!'
 25. https://teaternyheder.dk/her-er-vinderne-af-aarets-reumert-2020/ Er det bare mig, eller ligner Reumert-statuetten en kæmpe buttplug?
 26. Deres "retfærdighed" er ikke for fattige mennesker.
 27. stig6499

  Kabler

  Jeg har 1 stk 3D blu ray dvd 1stk blu ray dvd 1 stk surround sound forstærker 1 stk stofa box og kun 2 stk lydudgang og 2 stk hdmi indgang på mit tv så jeg har købt en hdmi switch med 5 stk hdmi indgang
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...