Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. https://www.weekendavisen.dk/2019-38/boeger/nettets-frihedskaemper Det var Edward Snowden, den dengang 29-årige amerikanske efterretningsagent, der for seks år siden afslørede, hvordan USAs hemmelige tjenester var gået fra målrettet overvågning af enkeltpersoner til masseovervågning af alle borgeres telefonopkald, sms’er og e-mails, i USA som globalt. For dét skylder vi, der mener, at det i et frit samfund er borgerne, der tildeler staten rettigheder, ikke omvendt, ham en kæmpestor og evig tak. Det var også Snowden, der efter afsløringerne lod sig hjælpe til flugt og senere eksil i Rusland af en organisation, WikiLeaks, der blot et par år senere spillede en helt afgørende rolle i Moskvas alt for vellykkede forsøg på at undergrave det amerikanske demokrati. Og Snowden lever nu på nåde i et land, der ud over at benytte sig af masseovervågning som den, han afslørede, også er en mafiastat, hvor politisk eller økonomisk ubekvemme personer dør eller forsvinder i fængsler. Så hvem er han, Snowden? En idealistisk helt? En landsforræder og russisk agent, som mange i USA anklager ham for? Eller noget derimellem: en idealistisk helt, der måske til en vis grad har måttet samarbejde med sine nye værter for at kunne leve en tålt tilværelse i Moskva sammen med kæresten, nu hustruen Lindsay? For mig er han en idealistisk helt - for dig?
 3. dewey

  B&D

  Mon ikke der også er et par huller i hovedet på både Trump og Johnson? og så er der forøvrigt ingen oste, der har så mange huller som Schweizer oste se selv:
 4. Ieet

  Pengemaskine under Øresund !!!!

  Hej Dandegn, Hastighedsbegrænsningerne er overalt i landet sat på grund af trafiksikkerheden og for at mindske antallet af uheld og dødsfald. Hvis du ikke overholder fart-grænsen bør du få en bøde. Det er bare fornærmende at du kalder det en "pengemaskine" som en undskyldning for at du mener "trafiksikkerhed" er at du kan køre den fart du selv har lyst til. Stop med at køre for hurtigt. Det er vores andres sikkerhed du også risikerer og ikke kun din egen! Med venlig hilsen Ieet
 5. Hr.    Olsen

  Hvor mang skive ost kan man skære af

  Godmorgen Pølle. vh. Hr. Olsen.
 6. Ieet

  Hvad skal smøger koste?

  Hej Snoozz, Held og lykke i din kampagne for lavere tobaks-priser. Jeg tror lige jeg fjerner min "følger" for det gør mig sku' ked af det at se, med din tidligere hospitals historik på grund af følgerne. Med venlig hilsen Ieet
 7. De børn kunne så passende begynde med at spørge deres forældre, hvor meget forældrene er villige til at give afkald på af hensyn til klimaet og deres børns fremtid.
 8. I går
 9. Jojojo

  Bye Bye Bibi

  Måske i et sammentræf af dårlige resultater er nu også en af Trumps største venner ramt af nedgang, Reuben Rivlin for første gang i næsten 30 år is supporting Benny Gantz og ikke Trumps største fan Netanyahu. Kan man konkludere deraf at et uheld sjældent kommer alene, Arab partier er ellers ikke rundhåndet når det kommer til nomineringer og kan tolkes som en protest til Netanyahu,s militære aneksering af Palæstina. Sidste gang de Arabiske partier offentligt støttede en kandidat var i 1992 da Yitzhak Rabin blev PM, det er for resten ham som tegnede Oslo aftalen. Kilde WaPo Hvad mener du
 10. PlusEsseQuamSimultatur

  Et kærligheds dilemma (langt)

  I har da virkelig ingen pli over for TS i ævler og kævler om tro i stedet for at give manden et ordentligt svar. TS dit selvværd er helt i bund og det bliver du nød til at arbejde med førend du kommer ud at den bås, du med tiden har sat dig i. Jeg tror du vil få oprigtig glæde af at starte ved en psykolog og få bearbejdet den dårlig spiral du er kommet ind i og finde modet til at integrerer med kvinder. En ting er helt sikket, du skal IKKE opsøge hende på adressen. Det vil virke mega stalkeragtigt og ubehageligt.
 11. xrasmussen

  Venner

  I anledning af Friends har 25 års jubilæum skal vi ikke lige have en tråd om, hvad er din yndlings scene eller afsnit. Min er der hvor Ross er for sent ude til at finde et julemand kostume og kommer derfor udklædt som et bæltedyr. Scenen med sofa op af trappe er naturligvis også en klassiker
 12. PlusEsseQuamSimultatur

  Dating/Utroskab

  Også min tanke, når begge er der
 13. PlusEsseQuamSimultatur

  Gæster til middag, hvad tænker I om den opførsel?

  Enig, det er virkelig ubehøvlet
 14. Nu står jeg ikke på sidelinjen og kigger på, men fordi mulighederne er for ringe, så er det svært at hjælpe dem der mangler det sidste. Det er jo ikke dig der er tale om, men familier som måske de sidste 3 generationer har været på kontanthjælp, de unge der kommer ud af det, kender ganske enkelt ikke til selv de mest simple ting, fordi ingen har magtet opgaven, at give det til dem. Vi kan som du, kalde dem dovne og sige de ikke gider, så skal samfundet betale til dem de næste tre generationer også, men hvad jeg synes er langt værre end spildte penge, de får et lige så lorte liv, som deres forældre har haft.
 15. Lucianone

  Min datters veninde (på 15) vil sutte mine nødder

  Hr. Olsen anklager dig vel snart for at være hr. Jørgensen he he Du bor jo også på samme egn, sååååååååååååå Ja, men det var et interessant Off Topic, du kom med i linie 1. MENNESKETS OPRINDELSE. Jeg tror ikke på, at vi stammer fra aberne. Det er et hoax, eliten har fundet på for at skjule sandheden fra os. Biblen har beretningen om slangen, der fristede mennesket. Du taler om dino´er. Som jeg opfatter det, er mennesket i virkeligheden en fjern slægtning til dinosaurerne. Vi nedstammer direkte fra den. Det er derfor, nogle hævder, at vi mennesker er en slags reptiler/reptilians. David Icke, den engelske forfatter og foredragsholder, har argumenteret for dette. Når vi menneskers hud bliver tør, bliver den skællet ligesom slangers. Og vi mennesker er det eneste dyr UDOVER slagen, der kan lave den der s-lyd SHHHHY, SHHHHY. Med andre ord tror jeg på, at vi mennesker nedstammer fra dinosaurerne. Vi er en videreudvikling af dinosaurerne og er en avanceret dino på to ben. En HUMANOID REPTIL aka en REPTILIAN (som det hedder på engelsk).
 16. Vores datter har siddet og rodet i noget og nu er APP'en låst og jeg aner ikke hvordan jeg får den låst op. Jeg synes ikke jeg kan finde svar på nettet. Er der nogen der har prøvet det før og ved hvordan man låser det op?
 17. Mumse73

  Ensomhed/kedsomhed

  Tak for svar allesammen Det har givet stof til eftertanke. Jeg har undersøgt mulighederne for frivilligt arbejde og fundet ud af at KFUM søger frivillige, så det vil jeg gå videre med. Jeg har også fundet Boblberg.dk som er en hjemmeside for folk der bl.a søger venner/veninder og jeg har oprettet en profil. Vil forsøge at finde en hobby som jeg kan dyrke sammen med andre, ved bare ikke lige hvad det skulle være. Flere gode råd modtages med kyshånd. Takker mange gange
 18. Zorglup

  Er dåse-fisk sundt?

  Læg så det her til. https://www.google.dk/search?source=hp&ei=TzyHXeWwLobGwALCgYvgDg&q=mikroplastik+i+fisk&oq=mikro+plastik&gs_l=psy-ab.1.2.0i10l10.1509.9167..11978...0.0..0.147.1052.12j1......0....1..gws-wiz.......0j0i131.SBLqUKP9jd0
 19. Fruen har fået nyt job, ca 70km hver vej hvoraf de 50km er motorvej. Hun har pt en Citroen ds4 2,0hdi der til det formål kører ca 15km pr ltr, så jeg tænker der må være penge at spare ved at skifte den ud med en mere økonomisk bil. Det største krav hun har er at det skal ikke være en mikrobil, men en man har en chance for at overleve i hvis der sker et uheld. Har tænkt på om en el bil kunne være et bud, men ved intet om el biler, og har de overhovedet en rækkevidde der kan klare den tur en vinterdag med 20 graders frost? Nogen herinde der har et bud på den mest økonomiske ( totaløkonomi) pendlerbil til hendes brug?
 20. Ethanol-Erik

  Mekaniker.

  Haha, sådan en klovn kender jeg faktisk - han er SÅ dygtig og ved selvfølgelig meget mere end alle andre... Engang påstod han hårdnakket at hans bil altså havde brug for 'DOT4 motorolie' Masser af gode folk prøvede at overbevise manden om at 'DOT4' altså er en betegnelse indenfor bremsevæske.. - men NEJ, det var der ingen der kunne overbevise denne 'dygtige mekaniker' om..!!
 21. Forsvarsadvokat

  Nyt krav fra De Radikale!

  Nyt krav fra De Radikale! https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-09-22-radikale-saetter-nyt-krav-til-regeringen-om-sjaelsmark "De Radiale ønsker før finanslovsforhandlingerne at se en plan for børnefamilierne på Udrejsecenter Sjælsmark. Regeringen har før lagt op til, at børnefamilierne på Udrejsecenter Sjælsmark skal ud af centret og bo et andet sted." Ja det er ret simpelt at svare på - de skal sammen med deres forældre sendes tilbage, for at bo i deres eget land, hvor de kommer fra! Desværre er det ikke De Radikales logik, da de ønsker at børnene og deres forældre skal blive i Danmark til evig tid, og forsørges af skatteyderne! Samtidig har den nye regering droppet den tidligere regerings beslutning og planer om at etablere et udrejsecenter på øen Lindholm i Stege Bugt! Jo da, den såkaldte stramme S-udlændinge politik skrider på fuld drøn!? Måske skulle man have forslået at placere dem på Grønland, så var de vel rejst hjem med samme? Din mening?
 22. snoozz

  Anbefal en by !

  OG vedr Brugsen i Kliplev? De ville da blive glade for mig? Når jeg kom hverdag og købte morgenbajere og smøger og morgenbrød? Tror jeg bestemt da ikke de ville være utilfredse med ? Vil dog gerne have flere forslag på Sjælland, da helt til Jylland nok er et for stort skridt at tage. Sådan midtsjælland. Har selv tænkt på Kalundborg, men tror også det er for dyrt der med fx et rækkehus nede på jorden. Men kunne også være Skælskær, Haslev, eller Ringsted (eller deromkringliggende småbyer)
 23. Seneste uge
 24. En mursten på 740 sider, som jeg nu er ved at være færdig med. Der er for meget fokus på ægteskabelige detaljer og utroskab. Desuden er der ikke løbende illustrationer, men der er dog billeder fordelt i nogle sektioner af bogen. Montefiore er jøde, så han har mere fokus på Ruslands jødiske diaspora end man kunne forvente af en ikke-jødisk forfatter, men så er antipatien imod jøder mere beskrevet som irrationel antisemitisme, frem for at man får begge sider. Der forklares meget om de dynastiske forbindelser til de europæiske fyrstehuse, og de politiske konsekvenser for Ruslands udenrigspolitik. Fodnote-stjernerne i teksten er nemme af overse fordi de er alt for små, hvilket er et irritationsmoment. Kildehenvisningerne har jeg ikke undersøgt, da jeg ikke helt har tiden til det, men et kig giver et lidt uoverskueligt indtryk af dette noteapparat. Hvis man er historienørd, så skal den læses. Jeg giver den 5 stjerner ud af 6 mulige. Ruslands historie er en vigtig del af europæisk historie.
 25. SyngeLærken

  Spørgsmål til moderation

  Nej, du må du ikke gøre. Du skal derimod sætte Thomassneum og mig på samtalere, det kan man godt. Samme bør alle andre gøre som får disse private beskeder, som er trusler. Vi vil derefter behandle og tale sammen om disse beskeder, som vi tilføjes til, og ja, agere ud fra dem, selvfølgelig.
 26. Rævetøsen

  Jer der aldrig blev mor/far?

  Fortrød I det,som ældre,og var det tilfældigt,eller et aktivt valg,at I aldrig blev forældre?
 27. Forsvarsadvokat

  Er det ligegyldigt hvem næstformanden bliver i Venstre?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/inger-jorder-ellen-ny-venstre-dronning/7800606 Støjberg vandt med 577 stemmer mod 206 til Nørby! Kun med Støjberg har blå stue en chance for at genvinde regeringsmagten!
 1. Vis flere...