Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Ethanol-Erik

  "Mute white people" ?

  Næh, nu bliver den ømdøbt til O'paya' - det fancy navn på den kacaobønne der bruges i deres chokoladeovertræk. SÅ meget for moralen... - så SKIDE være med at de 'åh, så fiiine' kacaobønner høstes af børn, der kun lige har smidt mælketænderne...
 3. Zorglup

  Hvem er ekstreme ?

  Mikrobølgeovne, motorsave, spiritus osv.
 4. Har du brug for gratis asfaltarbejde? https://ekstrabladet.dk/112/politi-advarer-mod-mystiske-doersaelgere/8203248 "Politi advarer mod mystiske dørsælgere! Det er et brud på markedsføringsloven, når sælgere helt uopfordret banker på en borgers dør for at tilbyde arbejde til billige eller sågar ingen penge. I Lejre og de nærliggende byer har borgere oplevet, at udenlandske mænd henvender sig til dem i håb om at få lov til at udføre asfaltarbejde." De kriminelle bruger alle tricks for at snyde dig og narre penge fra dig! Det behøver ikke engang at være muslimer men også andre nationaliteter, som mener at du har brug for "asfaltarbejde"! Tænk sig, der er faktisk nogle som hopper i med begge ben og bliver snydt så vandet driver!? Din mening?
 5. stig6499

  Har jeg mon spøgelser?

  jeg vil anbefale at du får noget hjælp , jeg mener ikke at du skal gå til en eksorcist men en der har forstand på folk som har spøgelser
 6. Arend

  Nu 8,1 % til NB!

  I den virkelige verden er tilslutningen til partier med indvandring som det vigtigste faldet fra 21% ved valget i 2015 til 10-11%. Det er en udvikling man ser i det meste af Europa, hvor de grønne partier vinder frem.
 7. biine79

  Pris på en kolonihave?

  Der er selvfølgelig muligheden for at en anden bank siger nej også, men overvej hvorfor de siger nej,også se om du kan få det forhold ændret, så de siger ja istedet for. Men en med underskiver/kautionist kan gøre meget. Vær obs på at langt de fleste kolonihaveforeninger har strenge regler for hvordan haven og især hækken skal holdes, og der er kæmpe forskel på om man må overnatte derude og i så fald hvor længe af gangen
 8. i dag
 9. Vrøvl fra ende til anden, for det første så tilhøre hele magten ikke kun vælgerne fordi de ikke vælger dommerne, for det andet så har valg ikke noget med magtdeling at gøre. Så din påstand viser hvad din viden og forståelse er om emnet, nemlig mangelfuld.
 10. ThomasSneum

  Det ER da en debatside, ikke?

  (Moderation) Ingen modereres for ønske nogen tillykke. Moderationen er forklaret til de som bliver modereret. Vi vil dog ikke se moderationen debatteret i div tråde herinde. Hvis det fortsætter uddeles der advarsler. Klager over moderationen skal gå til admin.
 11. snoozz

  Forhold til ens forældre?

  Ja som overskriften: som teenager var jeg rebel, altså sagde mine forælrde 1 , så gjorde jeg det helt modsatte gg. Flyttede fx hjemmefra som 17-årig, og nej ikke til en plejefamilie alene, bare helt for mig selv. Udover skolen og mit fritidsjob på 25 timer tjente jeg penge på de tommef flaske mine venner efterlod. Sgu også en hårdt pakket dag: op kl 05.30 med toget lidt over sex, tilbage kl 15.30, så lige 20 min til at skifte tøj, så kl 16, å på arbejde på grillbaren til kl 21.30. Det kan man ikke på længere sigt ! Jo og mine forældre var bare glade for at jeg havde "overskudspølser" med hjem" gg....
 12. Cementdebil

  Er "købesex" ok?

  Der findes endda stor dokumentation for kvinders glæde ved penge - og netop dette som første prioritet ved valg af partner.
 13. snoozz

  snoozz

  Forhold til ens forældre ?

  1. Debat Høvding

   Debat Høvding

   Hej,

   Vi sletter din profil i dag. 

   Dbh. Debat Høvding

 14. Arend

  Forbud mod at se volds-video?

  - men det kan give anledning til at spørge, om du anser ofre for at være noget billigt skidt, hvis følelser du ikke behøver tage hensyn til? Du ved alligevel ikke, hvad andre mennesker tænker, men der kan vel være nogen ofre, som forsøger at komme videre med deres liv.
 15. ThomasSneum

  Så fik GuBBi nok!

  (Moderation) I udgangspunktet lader vi meget passerer, så længe det ikke er direkte forhånelse. Det er korrekt at forum ikke tillader henvisninger til eget forum, reklamer, tilbud osv. - og det er også korrekt at vi ikke vil se debat om moderationen i div. tråde. Hvis man ikke kan leve med ordensreglerne herinde, jamen så bør man nok finde et andet sted at være. Vi lukker denne tråd nu.
 16. OldSchool

  Antal muslimer nu og i fremtiden?

  Hvem i alverden, udover dig selv, har påstået at Danmark skulle isolere sig ??? Meget typisk for en venstreorienteret logik at sortering i indvandring er lig med isolering Venstrefløjslogik trænger i den grad til jordforbindelse Al den EU globalistiske indoktrinering har sku sat sine dybe spor må man sige
 17. Tigermanden

  + 20 kr på smøger!

  Den har du misforstået. Da ingen har brug for cigaretter - som du jo selv skriver - skal afgifterne naturligvis være så høje som muligt. 200 kr for en pakke cigaretter? Fint!
 18. stig6499

  sidst i 60erne og 70erne ?

  var livet bedre i sidst i 60erne og 70erne , når jeg læser om det blev der virkelig knaldet løs på krys og tværs i kollektiver og andre steder , fri sex ?
 19. modpol

  Kender du forskel på 'at tro' og 'en tro'?

  Dine families oplevelser har ingen relevans for definition af hvad socialisme er eller om national socialisme også er en afart af socialisme. Begge dele har en meget meget slem track record, derfor er jeg også anti socialist og anti national socialist. Men det du siger beviser ingenting andet end begge system er brutale, uretfærdige og dybt totalitære. Så hvad definere du som socialisme?
 20. snoozz

  Nu helt færdig med sol!?

  Jag er kommet noglelunde hen på Gmail, men kun med ca 40% af mine mails. Dog i kronologisk rækkefølge, så jeg snatager at resten er for gamle til at være relevante. Bye sol.dk - nu for evigt ! *RIP*
 21. I går
 22. Enig. Men Corona epidemien bliver jo bare værre og værre i USA, hvilket sænker Trump’s troværdighed så meget i amerikanernes øjne, at han næppe kan opnå genvalg. Så noget positivt er der da ved, at pandemien står foran sin anden bølge på den nordlige halvkugle og næppe kommer under kontrol før engang i 2021.
 23. stig6499

  tyndskid

  mange tak
 24. Christelk

  Slette Adresseoversigt ?

  Mange tak for det gode svar ! Ja nu har jeg slettet dem , jeg ikke længere bruger ! Christelk !
 25. tapdance

  SAS konstant i knæ på din regning igen, igen og igen.

  Der bliver fyret danskere, fordi de er nogen af de dyreste på lønningslisterne, og mange af de kontrakter, der stadig tynger, er udgiftsmæssigt fuldstændigt ude af trit med de gængse lønningsniveauer i branchen som helhed, og stammer fra en tidsalder, hvor flyrejser var noget, der var forbeholdt den øvre del af middelklassen og opad. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er en virksomhed nødt til ikke at have permanent underskud, for at kunne overleve på sigt. Den slagt kræver tilpasninger over tid. Hvad angår lønningerne på chefgangen, så er jeg for det første ikke sikker på at man ikke også dér har skåret ned. Og for det andet, så er det ikke lønningerne dér, som generelt er ude af trit med branchenormen. Det kan man så bitche over og synes om hvad man vil, men faktum er at globalt set, så er cheflønninger i store virksomheder relativt høje, set med Danske øjne. Og hvis sådanne store virksomheder skal kunne rekrutere ledere i den kaliber der er brug for, så kræver det at lønniveauet er nogenlunde konkurrencedygtigt på global skala, da de dygtigste ledere er relativt "mobile". Selvfølgelig er det ikke fedt at SAS kræver kapitalindskud fra staten, men så længe staten ønsker at være en vægtig aktionær i selskabet, og så længe at SAS udgør en betydelig del af infrastrukturen i Danmark, så kommer staten til potentielt at måtte forholde sig til sådanne eventuelle behov.
 26. Esbjergvandtårn

  Esbjerg

  Nogle frække mennesker fra Esbjerg her
 27. stig6499

  Radio

  DR P1 i dag kl 10.03 forbudte møder om brune børn og taber mænd , taber mænd det skal nok blive morsomt , jeg optager det for en sikkerheds skyld med min Beocord 7000 kasettebåndoptager hvis det om taber mænd nu er morsomt
 28. modpol

  Hvor er andre kæledyr blevet af ?

  Nej det har jeg ikke være siden jeg var teenager, så lærte jeg om videnskab og så var det sket med det. Fakta er nu engang bedre end drømme.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...