Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. Retail LED Light Panel Fitting The customer' experience in the retail and ultimate purchasing decisions can all be widely influenced on the lighting specifications and layout of commercial retail spaces. In the early 90', fluorescent tubes are hugely used in the retail shop with cheapest fitting requirement.With the development of technology, LED lighting offers interior designer and construction companies more solutions that change color and dimming like never before. In 2017, people can use LED panel to hugely improve the retail shop fitting in the below points.Products Display LightingIdeally, the product display lighting will highlight certain space Air Brake Hose Assemblies price of the product displays with high LUX levels that draw the attention of customers. Also, it is important to ensure display lighting that evenly, no cold and black spots are displayed. Simple LED light panel sheet can fully achieve these features and perfectly display commercial products.Visual Merchandise DisplayWhen retail shop creates an outstanding visual merchandise display, it is firstly to incorporate eye-catching signs and lighting that delivery your intended message. The simple way is to utilize light boxed with captive graphics andilluminating LED light sheet. If the visual merchandise light box done correctly, customers could discern exactly what that area of store has on display, and they would be drawn to the that part of the store without even realizing. The LED Light sheet is flexible on the color temperature between 3500k and 6500k. 6500k and 6000k are an optimal color for these displays that pure white is ideal for grabbing attention.Point of SaleIt is known that checkout area, pay counter and cash registers are important because it needs to be easily identifiable. Some shops use point of sale to sell the accessories and small goods. An distinguish point of sale not only improve the shop environment but also enhance checkout area sales when people are waiting for payment. Therefore, we need a tidy and bright light point of sale area. The hanging pendants light orcountertop backlit LED light sheetcould be used for lighting the area.
 3. Samfundet har ændret sig siden dengang du og jeg var teenagere (20-30 år siden, går jeg ud fra). Dengang var der ingen, som anså det som specielt problematisk med lidt aldersforskel, hvis begge parter ellers var glade for hinanden og var nogenlunde jævnaldrende. Men i dag kan en 16 årig jo blive dømt for "børneporno" bare fordi han udveksler frække billeder med sin jævnaldrende kæreste. Det der pædofilihysteri er gået helt over gevind i disse tider. Og det kan vi takke Red Barnet for med deres hysteriske skræmmekampagner de har kørt i årevis, hvor de forsøger at gøre sex med og mellem kønsmodne teenagere til verdens største forbrydelse. Jeg syntes lovgivningen var bedre før år 2000. Dengang satte man grænsen ved 15 år, så en 16-17 årige måtte godt udveksle frække billeder og dengang blev man ikke kaldt pædofil, hvis man kom til at sige højt "hej, hende der tøsen på 16 er godt nok smuk!". Men så kom den altid gravalvorlige Kuno Sørensen, den bedrevidende Veron Jones, Laue "Afsløret-På-Luderbar-I-Belgien" Traberg samt den altid hysteriske og hykleriske Mimi Jacobsen og de andre pengegriske gribbe fra Red Barnet og satte en mistænkeliggørelseskampagne i gang, hvis formål var at kriminalisere al sex med unge under 18, så halvdelen af alle danske mænd kunne sættes i bås som mere eller mindre "pædofile". Det gjorde de naturligvis, fordi der fandt ud af, at der var penge i pædofili-maskinen. Så jo mere de talte om pædofile, jo flere penge fik de i kassen, fordi folk er jo bange for at blive sat i bås som pædofile, hvis de ikke støtter anti-pædofilkampagner og så giver de jo af ren frygt penge til Red Barnet ("hvis du ikke støtter Red Barnet, er du nok selv pædofil", syntes devisen at være!): Og så blev lovgivningen skærpet. Det giver en masse unødigt bøvl, når samfundet i dag kriminaliserer den slags. Og man gør helt unødvendigt en masse unge mennesker kriminelle og "pædofile", bare fordi de har lidt sjov med at sende billeder til hinanden.... Når dette er sagt, så er det nu ikke ulovligt med Sugar Daddy forhold, hvis bare pigen eller fyren er over 18 år. Så der er intet ulovligt i trådstarters søgen. Han skriver ikke direkte, at det er et Sugar Daddy forhold, han søger. Men det ligger jo lidt i det, når praler af at være stenrig og stor mand og søger en langt yngre pige, som ikke behøver have ret mange penge selv. Men som sagt - det er ikke ulovligt. Man siger jo også, at en kone er verdens dyreste luder. Lidt er det om snakken. I hvert fald i de tilfælde, hvor der er en stor aldersforskel og hvor en langt yngre kone er en slags trofæ for en stenrig forretningsmand.
 4. I går
 5. Lucianone

  En dansk IS-kriger sendes hjem til Danmark i dag!

  Denne sag og andre tilsvarende illustrer meget godt, at de danske myndigheder har været alt, alt for rundhåndede med at tildele diverse arabere og nordafrikanere dansk statsborgerskab. Der er et eller andet, som går galt i deres vurdering, må jeg sige! Der burde da være en eller anden form for kriterier, man skal overholde for at kunne få et dansk statsborgerskab?! Og det virker heller ikke som om, at myndighedernes baggrundstjek af disse personer er tilstrækkeligt effektivt, siden terrorister og yderligtgående islamister tildeles dansk statsborgerskab. Stod det til mig, burde vi måske indføre noget med, at INGEN flygtninge kan tildeles statsborgerskab før der er gået x-antal år og før de har bestået en række prøver og tests. De bør f.eks. udfylde spørgeskemaer, hvor man udspørger dem om deres holdninger til demokrati, kvinder, homoseksuelle, andre religioner, ytringsfrihed o.s.v. Hvis de så udviser tegn på, at de mener, at kvinder skal gå med tørklæde eller skal tie i forsamling - eller at homoseksuelle bør stenes o.s.v., ja, så bør de ikke kunne tildeles dansk statsborgerskab. Så bør de sendes retur til de lande, som de kom fra. Eller de bør interneres i udslusningslejre, indtil det bliver sikkert for dem at rejse hjem igen. Det dur ikke, at vi her i landet har fundamentalister gående, som er imod kvinders rettigheder, som mener at homoseksuelle skal stenes eller som mener, at vi skal have indført Sharia her i landet.
 6. Lucianone

  Asperger syndrom og førtidspension

  Chancen er lige NUL. Du er under 40 år og så skal du nærmest være livsfarligt syg, for at systemet vil tilkende dig førtidspension. Sådan er det blevet i Danmark efterhånden. Selv hvis du er over 40 og har været udenfor arbejdsmarkedet i flere år, vil systemet stadig kræve af dig, at du tager et ton af arbejdsprøvninger og praktikker, før du kan komme i betragtning til fleksjob. Hvis du bare kan passe et job på 2 timer om ugen, vil systemet sige, at du er arbejdsparat og dermed ikke kan få førtidspension. Jeg synes selv, at det er forkert, at systemet er blevet så hårdt. Fordi der er nogle, der bare ikke har overskuddet til at være på arbejdsmarkedet. Der mener jeg, at både samfundet og personerne selv er bedst tjent med at man giver dem ro og lader dem være. Det, de kan yde 1-2 timer om ugen, er alligevel så lidt, at det er fjollet at bruge årevis på at finde et job af den karakter. Men det hele skyldes, at systemet i dag anser alle mennesker som slaver. Derfor kræver systemet, at alle skal arbejde. Uanset om de kan eller ej. Et menneskes værdi anno 2019 vurderes UDELUKKENDE ud fra dets arbejdsevne. Det er lige meget med de øvrige menneskelige kvaliteter.
 7. Lucianone

  Det svenske samfund er i opløsning?

  Hvis flertallet ikke er indvandrere, hvordan kan det så være at signalementet på gerningsmændene i de her sager måske fire ud af fem gange (slag på tasken) taler om mørklødede mænd? Jeg mener, at det er lidt naivt at tro, at der skulle være lige så mange etniske svenskere med i de hardcore bander som det er etniske udlændinge/indvandrere. Nogle gange er jeg i tvivl om, I virkeligt mener det, I skriver. Eller om I bare har en agenda om at få mere indvandring og derfor bevidst bagateliserer problemet. Du har selv talt for, at du går ind for mere indvandring, fordi du mener at det vil styrke Danmark. Så har du hermed også et motiv for at bagatelisere problemer med indvandrerne. Jovist, du kan også argumentere for at højrefløjen har et motiv for at problematisere indvandringen mere end nødvendigt er. Det er også korrekt. Men jeg prøver bare at være kritisk overfor begge fløje. Alle har jo deres agenda med at skrive, som de skriver. Højrefløjen forsøger bevidst at puste til ilden og fokusere (til tider ensidigt) på indvandrerkriminalitet. Og venstrefløjen plus De Radikale har omvendt en interesse i at bagatelisere problemerne, fordi f.eks. De Radikale og Enhedslisten ved jo godt, at de har får mange stemmer fra netop indvandrerne... Jeg er enig med dig og andre i, at vi ikke skal bedrive nogen heksejagt. Men omvendt synes jeg også, at du og andre fra din fløj (S, Radikale, SF, Enhedslisten) ofte taler lidt udenom, når det faktisk synes åbenlyst, at der er store problemer med kriminelle indvandrere. Alle med øjne i hovedet burde kunne se, at der er langt flere indvandrere med i de hardcore kriminelle bander end der er etniske nordboere.
 8. snoozz

  Julegave-idéer?

  Ja jeg har netop også før bare købet dyr yr vin til dem og "vin sæt"Eva Trio". Men så selv når jeg er kommet igen næsten jul, så er det ikke den vinrpoptrækker de bruger. Virker som spild af penge, selvom man køber de dyre mærker af alting. Og sprutten har de såmænd nok drukket, så kan godt være jeg bare skal holde mig til i det igen, og huske på alle dem som ikke har nogen at holde jul sammen med har jeg prøvet en gang selv).-
 9. Det viser igen bare, at vi nærmer os Orwell´s dystopiske fremtidsversion, 1984. I Kina har de allerede indført det totalitære overvågningssamfund baseret på bl.a. algoritmer, hvor alle folks handlinger samles op af computere og så bliver folk placeret i båse alt efter, hvor samfundsnyttige de anses for at være som individer. Der er fire kategorier i Kina - eller fire kaster om man vil. De laveste er undermennesker, som næsten ingen personlig frihed har. Det er totalt diktatur. Jeg undrer mig over, at vi i Danmark ikke tager afstand fra Kinas overvågningssamfund? Vi burde lægge pres på de kinesiske myndigheder for at få dem til at stoppe med at overvåge deres befolkning på en så menneskefjendsk og totalitær facon. Men så får jeg den ubehagelige tanke, at grunden til at danske magthavere ikke kritiserer og påtaler Kina på dette område, er at de selv har en våd drøm om at gøre Danmark til Orwell´s 1984...
 10. Lucianone

  Erklæring af kærlighed

  Det er da skam ellers noget af et karriereskifte, du skam da har foretaget dig der. Men bortset fra det, hvordan står det da ellers til med din gode gamle fader ovre i nr. 3? For du ligner da ifølge din avatar grangiveligt hans sønnike. Eller er du skam da bare en look-a-like?
 11. Jovist skal vi tage ansvar. Men hvis vi nu lod være med at agere stik-i-rend-dreng for USA og CIA og undlod at deltage i deres ulovlige og menneskefjendske krige i Mellemøsten, ville der måske ikke være behov for at tage imod så mange indvandrere. En stor del af migranterne kommer jo herop, fordi vi selv skaber ulykker og ødelæggelser med vore bomber nede i deres lande. Jeg tror ikke på, at den vestlige alliance´s mange krige i Mellemøsten siden Irakkrige i sin tid har forbedret situationen dernede. Tværtimod har vi skabt endnu større elendighed og dermed tiltrukket endnu flere flygtninge herop. Derfor er det eneste rigtige at lytte til en mand som Mads Palsvig fra JFK21-partiet. Jeg er enig med ham i, at løsningen er at vi stopper med at deltage i alle vestens angrebskrige i Mellemøsten. Danmark bør kun deltage i krige, hvis vi selv bliver angrebet eller vore allierede bliver det. Danskerne bliver ved med at stemme på alle de partier, som stemmer for dansk deltagelse i diverse krige. Jeg forstår ikke, hvorfor borgerne ikke gav Palsvig og JFK21 chancen. Han er den eneste, der forstår, at vi selv skaber migrationsbølgerne gennem vore krige dernede... Men det er klart, at når vi selv smider bomber i Mellemøsten og tvinger folk på flugt, så har vi et ansvar for disse mennesker. Det er jeg såmænd enig med dig i. Men så må vi jo lade være med selv at jage dem på flugt med vore bomber! Irak-Krigen gik vi ind i under den falske forudsætning, at Saddam havde masseødelæggelsesvåben, hvad han IKKE havde. Vi gik ind i Libyen på løgnen om at Gaddafi var en hadet diktator. Det er nu kommet frem, at han faktisk var ret populær dernede og at de fleste historier i de vestlige CIA-kontrollerede medier var det pure opspind - historier og fake news plantet af CIA for at give en undskyldning for at afsætte Gaddafi. Så fabrikerede CIA historien om den åh, så slemme diktator Assad, når sandheden er at Assad i virkeligheden er meget vestlig. Hans kone går f.eks. ikke med slør. I stedet valgte vesten så at støtte de terrorgrupper, som gik ind for en mere islamistisk retning i Syrien - i modsætning til Asssad´s mere vestlige orientering. Alle sammen ulovlige krige startet på grundlag af fabrikerede løgne og fake news fra CIA... Hvis I tror det her, er noget jeg selv finder på, så gå ind på Youtube og lyt til den nu afdøde danske freelancejournalist, Tommy Hansen´s foredrag om emnet. De er yderst interessante og for mig var de en øjenåbner, som fik mig til at indse det store bedrag, som vestens mange krige i Mellemøsten de sidste 20 år reelt har været... Her er f.eks. et Interview med Tommy Hansen om krigen i Syrien:
 12. FrkFauna

  Vise jeg værdsætter kæresten

  Hvis ingen af jer pt. har overskud eller tiden til at gå ud, grundet de omstændigheder du nævner. Hvad så med at finde på noget hjemme? En god hyggeaften med god mad og film, og hvad der ellers hører sig til, til sådan en aften, levende lys etc. Og hvor du måske i løbet af middagen giver dig tid til at fortælle hende hvad hun betyder for dig. Men det at du allerede hjælper med det praktiske når du er ved hende, der viser du jo at hun betyder noget. Det at du også accepterer hendes børn og at du og børnene har et godt forhold, er jeg ret sikker på hun er glad og taknemmelig for. Ellers måske til forår/sommer, så tag på en hyggelig udflugts tur evt. med børnene, hvor I selv tager en lækker picnic kurv med, det behøver ikke altid være noget der koster en bondegård, der findes mange måder at hygge sig på - og at vise sine følelser på. Uden det nødvendigvis skal involverer gaver og ting.
 13. Man kan i hvert fald ikke forhindre homoseksuelle i at få børn ad naturlig vej, men jeg er enig i, at jeg ikke synes, at det skal statsfinansieres. Dog er der lidt skævhed i forholdet mellem bøsser og lesbiske, fordi lesbiske jo selv kan føde deres børn. Så de har det nemmere end bøsser. Men sådan ER naturen jo bare, så det er der ikke så meget vi kan gøre ved. Hvis lesbiske vil have børn, må de lade sig trænge ind af en mand. Der er ingen vej udenom. Ellers må de undvære børn. Og hvis bøsser vil have børn, må de trænge ind i en dame. Jeg synes ikke, at man skal lave børnene på en unaturlig vis. Måske har bøssen svært ved at få den op at stå, hvis han skal trænge ind i en dame (som han ikke tænder på). Men så kan han vel glo noget bøsseporno, mens han gør det he he
 14. FrkFauna

  Er i et manipulerende forhold, måske?!

  Først må jeg sige, og det skal ikke opfattes som skæld ud da jeg godt kan sætte mig ind i hvordan du har det. Men du kan godt på andre udefra (som ikke kender dig eller jeres forhold) og især herinde hvor vi ikke kan tyde din mimik men kun har dit skrevne ord at gå efter, virke lidt som en der gerne vil have hjælp, og spørge andre til råds, men når du så får det så trækker du lidt i land, og så er det svært at hjælpe og råde dig til hvad du skal gøre! - Årsagen til dette, KAN muligvis have noget at gøre med din kærestes adfærd. I min optik er der nu ikke så megen tvivl, din kæreste er ret så dominerende og manipulerende, og det værste er næsten, at du har (måske ubevist) ladet ham få den magt, og det ved han! og nu bruger han det imod dig. Du kan tro han sidder rigtig (som den narcissist han er) og fryder sig over, at han har en underdanig kæreste derhjemme som fiser rundt og gør ham tilfreds, faktisk er han skide ligeglad med dine følelser og det er tydeligt at spotte i dine opslag. Du har fået lov til at gå til syning. Men han beskylder dig for at være for afhængig af din mor. - Han virker ikke som en der har nogen nære relationer til hverken familie eller venner, og så vil han give dig skyldfølelse over, at du rent faktisk har nogen du kan ses med. Jeg vil nødig vide hvordan han teer sig på sit arbejde, kan ikke forstille mig at han har ret mange kollegaer der ville gide at finde sig i hans adfærd. Du skal spørge ham om lov først, før end du må besøge dine forældre. - Er dine forældre klar over, at det er sådan det forholder sig, og i så fald hvad er deres mening til det?.. og om ham? Alle gøremål og huslige ting skal du være færdig med inden han kommer hjem, fordi du skal sidde som en lille lydig hund i sofaen ved siden ad ham, fordi hans udlægning i sagen er, at han har savnet dig hele dagen. - Det er en højst besynderlig måde, din kæreste viser at han har savnet dig på. Det er ret sygt den måde han diktere hvad du må og skal! - Ehh.. Jeg håber inderligt at du selv kan se hvor langt ude det er, du er altså et voksent individ som ikke skal spørge om lov først. Jeg har da aldrig hørt noget så forrykt, er simpelthen målløs. Jeg kan godt undre mig over hvordan du har formået at kunne klare fem år med ham, men så igen hverken os herinde eller dig selv, kender måske omfanget af de psykiske skader du må have, det er nok først noget du bliver helt klar over den dag han er ude af billedet og du har fået noget professionelt hjælp, for det får du uden tvivl brug for! Mit råd er kom ud af det forhold, jeg ved godt det er lettere sagt end gjort. Men der kommer ikke noget godt ud af at blive sammen med ham, han vil kun ødelægge dig endnu mere, og NEJ han forandre sig ikke for han ser ikke at problemet ligger ved ham, han ser ikke et problem med sin adfærd (bare det at han har afslået at vil gå i terapi, er det første tegn), faktisk er han syg og har ligeså, for ikke at sige mere brug for hjælp end du har. Da han imodsætning til dig, kan blive farlig for sine omgivelser. http://moeberg.dk/partner-til-en-narcissist-2/ https://berithsiegumfeldt.dk/at-forlade-et-forhold-til-en-narcissist-er-1000-gange-svaerere-end-at-forlade-et-almindeligt-forhold/?v=c0398fb66542 https://powerkvinderne.dk/liste/624-enhver-kan-blive-forblaendet-af-en-narcissist https://www.arketype.nu/narcissistens-dominerende-adfaerd-i-et-parforholdet/ https://betinaekman.dk/saadan-klarer-du-en-narcissist/ Jeg ønsker virkelig alt det bedste for dig, og jeg håber du har en kreds af venner og evt. familie som vil støtte og hjælpe dig, både nu men også i tiden efter. Jeg håber du inden for nærmeste fremtid, vil tage dig mod til at få noget hjælp.
 15. Forsvarsadvokat

  Fri TV valg Yousee

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/endnu-en-topchef-forlader-tdc/7870241 Nu forlader cheferne den synkende YouSee skude!
 16. Christelk

  Mobilabonnement

  Duka er vist noget. men se noget underlig ved det her, men det har vel ikke så stor betydning . men måske kan man så ikke få nummeret med i telefonbøgerne på nettet ? Ejerskab af nummer Når du opretter et dukaTALE abonnement og flytter dit nummer, skal du være opmærksom på at dit nummer skifter status til et erhvervsnummer. Det er herefter Duka A/S der står som juridisk ejer af nummeret. Alle numre der porteres til duka A/S. Registreres med navn og adresse på brugeren, der til enhver tid har ret til at flytte nummeret til en anden mobiludbyder, herved går det juridiske ejerskab tilbage til brugeren. https://telepristjek.dk/dukatale-priser/
 17. basle72

  Overtage delebil

  Kan kun være A modellen Som det er nu er det jo reelt banken der ejer bilen, efter som i skylder præcis det den er værd. Så hvis den ene af jer overtager lånet i banken, så bliver han/hun også ejer af bilen når den er betalt. Havde bilen været betalt så skulle hun selvfølgelig have 120.000kr En afart af B kan blive en mulighed hvis ikke banken er villig til at flytte hele lånet over i et navn, så må i hver især indbetale 120.000kr til banken så bilen er betalt, hvorefter du så skal betale hende 120.000kr for hendes halvdel af bilen, så model A ville klart være den nemmeste og billigste løsning
 18. modpol

  Engelsk som sprog i EU efter Brexit

  Nej EU er bygge op som Babylon, alle medlems sprog er officielle EU oversætte dem bare. Men selve traktaterne som der underskrives på er Fransk, men det er reelt uden betydning. EU har ikke et officielt sprog,
 19. Seneste uge
 20. me.

  Er jeg blevet hakket?

  Sådan her ser en Android opsætning ud på min pc. På den måde kan jeg afprøve/vise funktioner på en Android telefon.
 21. modpol

  Blå fløj

  Så skal du måske gense antallet af stemme ved forrige valg for 5 år siden og så se om du kan finde det antal megaegoistiske levemænd i Whiskybæltet...som så stemte i andre kredse end i Whiskybæltet. LA tiltrak vælger som er radikale, men som ønsker en blå regering.
 22. modpol

  Forfejlet retsamfund ? (kærester?)

  Ja der må man jo give dig ret
 23. modpol

  Jim Lyngvild om danmarks fremtid: Vi bliver muslimsk

  Det er jo sandt, det ville ikke være meget debat hvis vi alle var enige fra staten af
 24. Entrelac

  Gennemgangsafbryder, monteres

  Så blev ledningen klippet over, og afbryderen monteret. Men jeg nåede da lige at tænke "sh*t", for der var 3 ledninger, men jeg kom hurtigt i tanker om, at jeg har oplevet det før, og dengang fik at vide, at jeg bare kunne klippe den af. En ledning til jord giver alligevel ikke mening i en ejendom, hvor strømmen ikke er med jord. Og både brødrister og gennemgangsafbryder fungerer fint. Tak for hjælpen.
 25. Mange tak Evalu, det var godt at have en artikel om det online
 26. ThomasSneum

  Skræmme billede af en burka klædt individ

  Det vil så absolut være at foretrække, at få en folkeafstemning, frem for det lovsjusk man har præsteret hidtil.
 27. stig6499

  Batterier til kameraer

  lidt efterårs billeder , billederne er taget med mit Canon EOS 80D kamera med standart Canon 18-55mm objektiv
 28. Forsvarsadvokat

  Tænk sig 30 år siden!

  Ja, det er svært at forene et folk, hvor socialismen har præget det ene område af Tyskland og det frie vesttyskland!
 1. Vis flere...