Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Forsvarsadvokat

  Har droppet E5 benzin!

  Har droppet E5 benzin! https://fdm.dk/nyheder/bilist/2020-01-stort-benzinselskab-dropper-e5-benzin-1 "Stort benzinselskab dropper E5-benzin. Det er ikke længere muligt at tanke E5-benzin hos et af Danmarks største benzinselskaber, Circle K. Årsagen er, at selskabet vil den grønne omstilling, lyder forklaringen. Selvom alle nye biler siden 2011 har været godkendt til at køre på den nye E10-standard, tåler omkring fem procent af de ældre benzinbiler kun E5. På de fleste tankstationer er det derfor fortsat muligt at tanke den tidligere E5-benzin, men altså ikke hos Circle K, der har 380 bemandede og ubemandede tankstationer landet." Hvis du har en bil som er produceret før 2011, er det ikke sikkert at den kan lide den nye benzin E10! Husk at se efter hvad der står på standeren E5 eller E10? Hvilket vil sige, at jeg lige forleden dag kom det forkerte benzin på min bil produceret før 2010! Din mening?
 3. i dag
 4. Hej Leonidas, Lad det være sagt først; Jeg mener at Facebook bør TILLADE at en person som vedkommende diskuteres og debatteres. Jeg støtter på ingen måde deres hysteriske fjernelse af materiale og bruger profiler. Jeg ved bare ikke hvad der skulle gøres ved det. Jeg stiller mig i øvrigt tvivlende overfor din motivation. Havde det været en muslim med 6+ volds-domme som det ville udløse en Facebook ban at skrive om - ville du så også have kæmpet for folks ret til ytringsfrihed på FB? Hvad vil du appellere til ledelsen om at de skal gøre? (og hvilken ledelse?) Jeg tvivler på at Stephen Christopher Yaxley-Lennon skulle give anledning til en masse-boycut af Facebook. Det er sjældent at "masserne" støtter folk som adskillige gange er dømt for vold. https://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-14278957 Med venlig hilsen Ieet
 5. MP66

  Udledning af Co2 på biler?

  Jeg er ikke overbevist af de antagelser, som eksperterne præsenterer i disse dage. Måske fordi jeg er gammel, seks forskellige årtier og har set så mange klimaændringer i de sidste mange år. Der var kun en enkelt isvinter i 70'erne, mens der var fire i 80'erne. Tre i 60'erne, en enkel i 90'erne, to i 00'erne. De isvinter vi fik mellem 1906 - 1923 var langt uder de mange vi fik i 40'erne, 50'erne og 60'erne. Isvinter 2009/2010 og 2010/2011 var over f.eks. den i 1965/66, og knap under vintern 1985/86.
 6. Ieet

  Instrument lampe

  Hej L3onidas, Belysnings styring - enten lyset i kabinen eller udenfor er ikke sat som bilen måler sig til at det burde. Med venlig hilsen Ieet
 7. Forsvarsadvokat

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu!

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu! https://nyheder.tv2.dk/business/2020-01-20-fullrate-lukker "Fullrate lukker! TDC købte Fullrate i 2009 for et større millionbeløb. TDC lukker mobilselskabet Fullrate. Selskabet, der både sælger telefoni og bredbånd og har over 200.000 kunder, bliver istedet flyttet ind under Yousee." Med 200.000 nye kunder, vil YouSee kompensere for tabet af kunder på grund af konflikten med Discovery kanal! TV og bredbånds kunder i YouSee flygter i disse måneder til andre udbydere, som har de 11 mistede Discover kanaler! Ak ja, der er ingen vindere i den konflikt? Din mening?
 8. Entrelac

  Telefon konspirationsteori?

  Hvis du siger det, så må det jo være sådan. På sin vis er jeg glad for den, men ind i mellem savner jeg den gamle telefon. Den nye er noget større (Oneplus nr- 7), så den kan ikke bare lige være i en bukselomme, og det irriterer mig noget. Men jeg kan jo godt lide mange af funktionerne i en smartphone.
 9. Zorglup

  enhedslisten voldtægt ?

  Og oven i det, er der borgmesterens lange sygemelding. 3 måneder + for at bearbejde en 'ikke voldtægt'. Hvad fanden sker der lige ? Vatøre !!
 10. Zorglup

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Nej da. Og jeg gætter da på, at det er et emne der vokser.
 11. Agil

  Vil Trump i krig?

  Er det svært for dig at forstå, at Trump presser på for at få flere Nato-soldater i Mellemøsten lige her og nu for at holde Iran i skak Desuden kræver Trump her i januar 2020, at nogen af de muslimske lande i Mellemøsten skal optages i NATO. https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-01-10-trump-vil-udvide-nato-med-lande-fra-mellemosten
 12. Hvis vi fremover skal betragte en sag baseret på hvem de hyrer som stråmænd, så kan alt ondt tilskrives mellemøsten. Faktum er at det er almindelige amerikanere som er de egentlige bagmænd. De har sendt pensionskasserne på jagt efter nemme penge rundt om på kloden og her var Danmark et nemt offer. De rige står bag pensionskasserne er så rige at de slipper for straf. Mennesker så højt på strå er i stand til at finde stråmænd selv i det ydre Mongoli, hvis de vil det.
 13. stig6499

  Anbefal begynder-planter ?

  nu skyder mine hvidløg sgu da godt nok i vejret , mine chili er godt nok langsomme om at skyde i vejret , de forgående billeder er taget med min mobil , de her er taget med mit Canon EOS 80D kamera
 14. stig6499

  Vi mangler lidt sne?

  fra den gang det sneede i DK
 15. MP66

  Virker skolereformen?

  Jeg synes, det bedste er at gå tilbage til 80'erne og 90'erne angående folkeskolen. Jeg har to søskende, der afsluttede folkeskole i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, og det var perfekt, hvordan skole og fritid var afbalanceret. Fri de første to timer, eller have fri allerede efter fire timer i skolen. De lande, vi ofte sammenligner os med, ligger langt foran os, fordi den sidste reform, de havde, var for 40 - 45 år siden. Nu er det ikke, at alle forældre er hjemme kl. 16:00 eller før. Mit arbejde er ret uforudsigeligt. Jeg er måske hjemme kl. 15.00, men også kl. 20.00 eller 22.00. Og min kone hun arbejder undertiden morgen- eller aftenvagt dvs. op til kl. 22:00. Vores børn måtte lejlighedsvis forholde sig til det faktum, at være alene derhjemme. De var aldrig triste eller havde andre problemer på grund af det.
 16. Zorglup

  Danske mænd er bange

  Min usynlige vens bog, er bedre end din usynlige vens bog. Og i øvrigt slet ikke skrevet af guder, men af mennesker, med alle de fejl og mangler det indebærer. Chill out og relax. Det er for børn.
 17. Ieet

  ????

  Hej Lucianone, Ikke at jeg vil forsvare Vertikanet, men siden 1983 har deres lavalder for kvinder været 14. Det matcher i øvrigt Italien som det ligger midt i. All sex outside of marriage is illicit, and therefore the only lawful consent that may be made for sexual relations is the consent between a husband and a wife. Canon 1083 of the 1983 Code of Canon Law states that "A man before he has completed his sixteenth year of age and a woman before she has completed her fourteenth year of age cannot enter into a valid marriage." https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe#Vatican_City Med venlig hilsen Ieet
 18. lampefeber

  Synes I, det er OK at prutte i andres selskab?

  altså hvis det er noget de selv kan styre, så synes jeg det er meget mærkeligt at gøre det i andres påhør.
 19. basle72

  Olie bliver dårligt

  Sandsynligheden for at olien enten er af ringe kvalitet, eller har taget smag fra omgivelserne, er væsentligt større end at den skulle være dålig
 20. I går
 21. Tigermanden

  Ny pædagogik: Alle børn fødes som Muslimer

  Tja, der må jeg altså bare erklære mig uenig med dig, og her henviser jeg til Anna Rytter og Asmaa Abdol Hamid fra den hjemlige debat som eksempler.
 22. Shyyy

  Anonym e-mail

  Kan jeg sende en anonym e-mail uden vedkommende kan finde ud af, at den kommer fra mig? Så man ikke kan finde IP-adresse og lignende?
 23. Det tror jeg som nævnt ikke. Jeg kan sagtens forstå, at amerikanere med lille eller ingen indkomst har svært ved at få et betalingskort og kredit. For USA har jo intet socialt sikkerhedsnet, der tager sig af sådanne mennesker. Derfor har bankerne ingen garanti for, at de nogensinde får deres penge. Men dette gælder jo ikke i Tyskland og Østrig, der derfor må have andre årsager til at tøve med at indføre digitale betalinger i samme grad, som Danmark, England, Frankrig, Canada og masser af andre lande allerede har gjort?
 24. stig6499

  Batterier til kameraer

  lidt flere billeder billederne er taget med mit Canon EOS 80D kamera med standart 18-55 mm objektiv
 25. Bare mig.

  Hvordan ville Du reagere, hvis du mødte en alien?

  Hvis det var en "alien", som man ser i diverse film, ville jeg nok spørge vedkommende hvor kostumet var købt. Hilsen Mig.
 26. gumle

  Dilemma

  Jeg ville fortælle hende det. Evt. Smid et brev i postkassen til hende. Jeg forstår ikke, at man ikke skulle sige det. Det er ikke i orden, at den ene part sidder på alle kortene, og kan lege med den andens følelser. Han vil have mest ud af det økonomisk.... føj siger jeg bare. Vi kan alle sammen holde op med at elske og blive forelsket i andre, men det giver altså ikke en lov til at opfører sig uanstændigt. Jeg mener ikke, det er at blande sig, men at even out the playground.... Hvis hun ikke ved det, kan hun heller ikke forberede sig følelsesmæssig, hvilket er endnu værre end det økonomiske. Det kan i sidste ende ramme børnene, at hun ikke vidste det på forhånd. Personligt ville jeg ikke kunne leve med mig selv, hvis jeg ikke sagde det. En ting er at man vil Skåne den anden, og vente med at fortælle det. Men så venter man også en rum tid med at den anden flytter ind. De har børn sammen, og har nok været sammen en del år, så han burde i det mindste have empati nok til at blive skilt først, tage sig af børnenes følelser, også efter noget tid fortælle han har mødt en og de flytter sammen.
 27. gumle

  Sig det med Youtube

 28. gumle

  Hvad laver du lige nu? Vol. 2

  Lytter til musik og danser rundt og gør mig i stand. Ahhhhh det sku skønt at være alene hjemme
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...