Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. snoozz

  Har i været fanget?

  Jeg har også prøvet at sidde fast andre steder. Fx i køen i Netto, når de lige har ansat en ny kassepige, og der ingen "voksne" er i nærheden. Eller i et parforhold, fordi ingen af os havde råd til at bo alene. Så må man jo lige vente på at en af parterne er utro. Jeg har også prøvet på en vandrutsjebane i Sommerland sjælland - pludselig kom der bare ikke vand nok til at "få mig til at glide", med det resultat, at alle andre der havde taget turen lige efter mig nu kom bagfra og strandede samme sted. En ordenligt bunke menneskekød hulter til bulter ;/
 3. snoozz

  Fra lejer til ejer ?

  HAha nej har godt nok aldrig boet hos nogen "sekt". Medmindre overnatning i forbindelse med konfirmationsforberedelse hos præstinden tæller med som "sekt"
 4. Lol ja det synes jeg også er ret irriterende. Der var lige i slutningen af 90´erne der skulle mobil-telefoner helst være så fysisk små som overhovedet muligt, og nu er de næsten blevet så store at man skal have en rygsæk med bare til sin telefon. Ok overdrivelse fremmer forståelsen. Men det er blandt andet derfor jeg sjælent gider slæbe den med mig, medmindre jeg som nævnt skal noget helt specifikt med den, og ikke bare i tilfælde af at moster Oda eller ekskæresten kunne finde på at ringe
 5. Erpe

  Har NATO brug for Tyrkiet?

  Kig i stedet på https://www.information.dk/debat/2009/07/godt-gaaet-indvandrere
 6. stig6499

  usundt

  Jeg er jo ryger jeg har lige set noget sjovt på TV , hver gang du indånder den røg sidder der en fed tobaks mogul og griner af dig så hans dobbelt hager flavre
 7. Jeg mener at titlen er rigtigt godt fundet på, skam at man ikke kan bruge det på Engelsk . Jeg napper en del af teksten fra CNN, som jeg mener er rammende om Trum "" a pitifully inept businessman and a serial tax avoider crushed by massive debts that could expose him to conflicts of interest given his position as President """ Nu er det ikke ulovligt at undlade betale skat når man ikke tjener penge, men ud fra rapporten in the Times fremgår det at der er mange beviser på kreativt bogføring og direkte snydt og han kommer med garanti til at tabe sagen om 78 millioner dollar imod skattevæsnet, som muligt vil gøre ende på hans imperium fordi få vil være villigt at låne penge til en taber som Trumps viser sig at være. Jeg har næsten lidt ondt af manden som så forfærdeligt gerne vil fremstå som et Amerikansk succes og succesfuld forretnings mand og ender med at være som CNN omskriver det, "" en pitifully inept businessman"". Hans værste forbrydelse må være hans misbrug af skatte ydernes penge og forære det til de i forvejen stenrige få % Må enden være nærstående og hurtigt overstået, oprydnings arbejde vil tage mange år.
 8. i dag
 9. Jeg har en svaghed for plastic fantastik Dronninger
 10. Entrelac

  Samtykke lov ?

  Korrekt, men jeg tror dog der er større sandsynlighed for det modsatte.
 11. Der er forskel på fisk , hvis en mand har udøver sexchikane på en kvinde er der ikke udløbsdato for at han kan rammes , hvis en kvinde udøver sexchikane på en mand bliver det ikke en gang taget op , tv 2 go morgen krænkelser kender ikke køn tv 2 Play
 12. I et kapitalistisk land gælder loven om udbud og efterspørgsel Hvis der er efterspørgsel efter pubber, restauranter, biografer osv. så vil efterspørgslen selvfølgelig blive dækket. Der er næsten ikke noget, hvor efterspørgslen ikke varierer - så det gør det svært for mig at forstå den del af oplægget. Det kan måske påvirke prisen for en bajer på en pub, men ikke andet (hvis der ellers er efterspørgsel).
 13. Jezebel אִיזֶבֶל

  Omskæring

  Her er, hvad de berørte selv siger https://www.dr.dk/drtv/episode/explainer_-hvorfor-er-omskaering-saa-vigtigt-for-joeder-og-muslimer_197991
 14. Hmmmm, hvis man besvarer et opkalde via dørtelefonen, og forklarer, at man ikke kan buzze nogen ind, men kommer ned NU, så skulle det undre mig, om ikke buddet venter.Sådan fungerede det i min opgang.
 15. Jezebel אִיזֶבֶל

  Hvad lytter du til lige nu? - Del 15

  Oh Land
 16. Jezebel אִיזֶבֶל

  joke

 17. Det ser ud som om homofaber foretrække den anden debat, hvor han dog synes at have problemer med de lokale tanker som ikke køber hans debat metoder.
 18. I går
 19. Så må de da have god tur tilbage til Allah. Jeg er trods alt glad for at der ikke kom nogle andre til skade.
 20. Lucianone

  Hvordan vil du bruge tiden efter Jubii-"debat"?

  Det kan du have en delvis pointe i. For da jeg var dreng, diskuterede de voksne på bodegarer eller nede ved havnen eller i venners lag. Jeg kendte en mand, som var én af mine bedstefars venner, som ofte skrev læserbreve i B.T. og EB. Han lever faktisk endnu og er ca. 95 år gammel og stadig en aktiv debattør og tro DF´er, som han altid har været! Men det var jo mere besværligt dengang, fordi man skulle sende et brev ind til en avis og først 1-2-3 dage senere, kom ens læserbrev måske i avisen. Og det var kun B.T. og EB, som trykte almindelige menneskers læserbreve. Berlingske, Politiken, Jyllands-Posten, Information o.s.v. gad kun trykke kronikker fra eliten som universitetsprofessorer og andre højt uddannede. Så reelt kunne den lille mand på gaden kun komme til orde i B.T. eller EB - og det var heller ikke altid, at ens breve blev publiceret. Jeg var allerede som ung ret debatlysten og de eneste medier, jeg kunne komme til orden igennem, var B.T. eller EB. Og man måtte ikke være for kontroversiel, men skulle holde sig indenfor visse linier. Dengang var jeg dog endnu ikke interesseret i Iluminati og aliens, så det var i praksis sjældent, at jeg blev censureret dengang.... Men i forhold til for 10-15 år siden, mener jeg at der er det problem, at hvor internettet i starten var meget frit, så kommer der mere og mere censur på nettet. Og de store medier sidder i dag på færre og færre hænder. F.eks. er alle mainstreammedier i USA ejet af 5 store korporationer. Jeg kender ikke tallet for Danmark, men jeg ved at samtlige aviser i Nordjylland er under Nordjyske Medier.
 21. stig6499

  Anbefal begynder-planter ?

  Ja det kan der være noget om
 22. Der er som nok dem, der ved -20 grader om natten ville tage mod sådan et tilbud.
 23. Lucianone

  Store demonstrationer imod mundbind

  Tak for linket. Det virker som en fin side. Desuden, Carlo, på de billeder, du har postet af dig selv, ser du sammenbidt ud på dem allesammen. Er du egentlig ikke selv lidt af en alvorsmand?
 24. snoozz

  Når folk forsvinder...?

  Gør som mig: ønsk dig en hår-trimmer i fødselsdags eller julegave. Og klip så med den med måske 2 mdr mellemrum, så mangler du aldrig en kam ! Glemmer sgu aldrig da jeg var hjemløs uden hårtrimmer eller barbergrej i øvrigt. Der var godt nok en på hjemløsehjemmet hvor jeg endte, som man kunne låne. Men for faen det er nasty at barbere sig med en maskine som 20 andre hjemløse har barberet pikhår og røvskæg med
 25. Fantasy

  Sharia i Danmark.

  Derfor hader jeg islam og det skal vi ikke findes os i i Danmark, at sådan social kontrol foregår, det burde stå til udvisning, de behandler deres kvinder værre end det skidt de træder på.
 26. Jezebel אִיזֶבֶל

  Det filosofiske hjørne

 27. Lucianone

  børn nøgenhed ?

  WOW Carlo, et Youtube-link fra dig??!! Du, som ellers altid siger: "VI gider ikke se jeres Youtube-links"!! Når dette er sagt, så mener jeg, at russerne har en pointe. Dog vil jeg sige, at jeg ikke er tilhænger af den dæmonisering, som der finder sted af homoseksualitet i Rusland! MEN Putin har ret i, at der FINDES en agenda i vesten om at sidestille homoseksualitet med heteroseksualitet, det synes jeg da er åbenlyst. For det er en udvikling vi ser over hele vesten. Med hensyn til pædofili, så tror jeg også at Putin overdriver lidt. Fordi pædofili straffes jo også hårdt i vesten, så jeg mener nok, at det er lidt overdrevet, når Putin ligefrem giver udtryk for at der skulle være en succesfuld igangværende pædofil agenda i vesten. Det er i hvert fald ikke noget, der giver genklang på lovgivningsområdet! Der er dog LIDT om snakken. En stor del af magteliten i vesten dyrker pædofili. Og derfor er der nok en del af eliten, der gerne vil have det legaliseret. Blot er modstanden så stor i befolkningen at lige DET, tror jeg ikke de får igennem. Her tror jeg faktisk, at der nærmest ville blive borgerkrig, hvis eliten foreslog at legalisere pædofili. Selvom folk generelt sover, så er der dog visse ting, som eliten ikke kan indføre, uden at det ville føre til opstand og optøjer i befolkningen. Det, som eliten dog gør, er at de langsomt forsøger at påvirke folks holdning til i større grad at acceptere pædofili og seksualisering af børn. Det er derfor, et der nu er den der kontroversielle NetFlix-serie, hvor nogle unge piger på 10-12 år seksualisres og danser på en meget sexy måde, hvor alle deres former ses tydeligt (det vækkede så også et ramaskrig - hvilket viser, at folk endnu ikke er parate til at acceptere den slags). Eliten prøver langsomt, men sikkert, at flytte grænserne, så folk vil blive mere åbne overfor børns seksualitet og seksualisering af børn. Så de om måske 20-30 år kan legalisere pædofili eller i hvert fald sænke lavalderen med et par år over det meste af verden. Så Putin har lidt ret, mener jeg. Blot tror jeg, at det bliver svært at få gennemført denne plan. Så jo, der er nok en lille del af eliten, der har denne plan. Men den har meget svært ved at vinde gehør, så derfor er det ikke sandsynligt, at denne pædofilagenda får succes de næste 5-10 år. Men måske om 20 år.
 28. En god start, men jeg tror desværre ikke den opnår bred opbakning. De enkelte lande vil selv have lov at bestemme. Så jeg mener man bør santionere imod de som ikke løfter. Afskære dem fra økonomisk hjælp.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...