Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Arend

  Skal vi have tvungne vaccinationer?

  I praksis består tvang ved, at man ikke spørger. I skolen stiller man børnene op i lange rækker, og så får alle børn en vaccination. Kan man miste mere frihed - end man gør - hvis man dør af en sygdom, der kunne udryddes - fordi andre ikke vil lade sig vaccinere? Nu tænker alle på corona virus, men det gælder alle mulige sygdomme, hvor vaccination virker (hvis vi taler om principper). Man havde ikke udryddet kopper uden tvang, og der kan opstå værre sygdomme end kopper. Det er ganske mange, der havde mistet friheden til selve livet, hvis man ikke havde brugt tvang ved vaccination mod kopper. Sammenligningen med Jehovas vidner og blodtransfusion holder ikke, fordi blodtransfusion kun handler om ens egen ret til livet. Er der tale om et barn, der lider af en livstruende sygdom, er der pligt til at yde den nødvendige behandling, selvom forældremyndighedens indehaver(e) ikke giver sit samtykke hertil.
 3. Hendes kritik af Mette er berettiget, men lige præcist Støjsenderen skulle holde mund når man tager hendes egne ulovlige ordre med i betragtning.
 4. modpol

  Jeg vil savne Donald Trump

  Ja det er også sådan jeg har det, glad for at han forsvinder men kommer til at savne underholdningen ved at bliver forarget over mandens udtager, metoder og retorik.
 5. i dag
 6. Nej normal, er ens betydende med som det var før, og før er en altid ændrende størrelse. WWII, 9/11, kolde krigs afslutning, det er hele tiden en ny normal.
 7. Det er ikke advokatens job at vide, om modpart (debitor) skylder eller ej. Advokaten som juridisk rådgiver repræsenterer klientens interesser, og ikke modpartens.
 8. Jezebel אִיזֶבֶל

  Hvad lytter du til lige nu? - Del 15

  Anita Renfroe
 9. Jezebel אִיזֶבֶל

  Det filosofiske hjørne

 10. Altså det der med at man slår en 6´er med en terning, i x antal minutter, og må man "stjæle" i den tid hvis man får en 6´er. Mine forældre plejer at sige ting til max 20 kr, men man får jo næsten intet til 20 kr mere, så det er tit vi køber for 50 kr alligevel - fx en lottokupon eller lign. Der er mange butikker som logger med "færdig-indpakkede" gaver som man ikke engang selv ved hvad er i. Således fik jeg engang en østersåbner? Var det ikke idé at sikre sig at det man købte er noget alle tilstede kan bruge? Om det så er læbepåmade, eller en rulle toiletpapir? gg. En østersåbner? JEg vidste ikke engang der var noget der hed det. gg Jeg har engang prøvet som hjemløs og skulle lave mad til alle de andre for første gang. Ok bare følge opskriften i bogen så skal det nok gå sagde personalet... Så stod der "fed fede hvidløg". Og så ganget op med den portion jeg skulle lave, vist nok 3-dobbelt, er du vimmer hele bygningen stank af hvidløg i dagevis
 11. Det mener jeg er at gå for langt. Folk må vel prædike på det sprog de vil - altså i den frie verden.
 12. ThomasSneum

  Hvad skal politikkerne gøre??

  Du har lov til din holdning, den betyder bare ikke rigtig noget og giver ingen mening. At tro at statsministeren udstikker samtlige ordre, siger mere om dit antiparti for Soc. end hvordan verden reelt fungerer.
 13. I går
 14. Ja nu gider jeg ikke læse mere om Corona for i dag, så noget helt andet: Hvordan afgør kroppen, hvilket "affald" som man indtager - om det skal til "flydende affald" eller til "fastere" affald? Og hvor i kroppen sker denne adskillelses helt præcist, altså hvordan undgår kroppen at de 2 typer affald blandes sammen?
 15. Jojojo

  Sådan New Zealand

  Forfriskende at se nogen lande tage klimaet alvorligt, og det forbavser mig ikke at det kommer fra en kvindeligt præsident, selvom Canada er med så skal der nogen tunge beslutninger til deroppe, det er bare ufatteligt trist at køre rundt i tarsands Alberta. Som et plus skal det nævnes at USA,s præsident Biden er imod Canada/US Keystone pipeline projected New Zealand vil erklære krisetilstand på klimaets vegne (msn.com) Regeringen i New Zealand vil i næste uge erklære klimakrisetilstand for at sætte fokus på global opvarmning. New Zealands regering vil erklære krisetilstand på klimaets vegne for at presse verdens lande til at handle i kampen mod global opvarmning. Det siger premierminister Jacinda Ardern onsdag til landets statslige tv-station TVNZ. - Vi har altid anset klimaforandringer for at være en kæmpe trussel mod vores region, og det er noget, som vi er nødt til at handle på nu, siger Ardern og tilføjer: - Uheldigvis var vi ikke i stand til at få vedtaget et beslutningsforslag i parlamentet om at erklære klimakrisetilstand i vores sidste valgperiode, men det kan vi nu. Derfor vil regeringen fremlægge et nyt beslutningsforslag næste onsdag. Det oplyser regeringen, samme dag som parlamentet mødes igen, efter at Arderns parti vandt en jordskredssejr ved seneste valg. Jacinda Ardern og hendes centrumvenstre parti Labour genvandt magten i sidste måned. Sejren var partiets største i et halvt århundrede. Den kom især i hus, fordi vælgere belønnede premierministeren for hendes beslutsomme reaktion på coronakrisen. Sejren var så stor, at Arderns parti er i stand til at regere landet alene, men alligevel har partiet valgt at slå pjalterne sammen med partiet De Grønne de næste tre år. Parlamentet og alle dets nyvalgte medlemmer genoptog arbejde onsdag. Det nuværende parlament er New Zealands mest mangfoldige nogensinde med adskillige kvinder og folk af forskellige etniciteter og seksuelle orienteringer. I sin seneste valgperiode fik Arderns regering stemt igennem, at New Zealand skal være klimaneutral i 2050. Erklærer New Zealand krisetilstand på klimaets vegne, vil landet tilslutte sig blandt andet Canada, Frankrig og Storbritannien, der alle har indført lignende tiltag for at øge bevågenheden omkring klimaforandringer. /ritzau reuters
 16. Jojojo

  mink popper op af jorden

  Linket virker, men for et kritisk øje at se er det omvendt, de bliver lastede i render fyldt med kalk. Men de gør det godt nok på et sløset måde. For mig at se er der ikke nok plads imellem de gravede render for at de traktorer/combi kan dreje ind over renden, man kan meget tydeligt se de sporer hvor traktor combi drejer ved alle steder hvor mink ligger En ommer for Berlinske.
 17. Jojojo

  Arbejdsløse måger

  Nu skal du ikke forplumre sagen ved at trække fakta ind i den når du nu kunne nøjes med at skrive noget morsomt
 18. Arend

  Rådnende mink nær badesø

  PS Der foregår i øjeblikket en mediekrig om minkene, og så kan det blive svært st skelne skidt fra kanel. Da jeg så den her sag, ville jeg derfor selv forsøge at bedømme, om søen kan blive forurenet, og det kan den muligvis. Det var derfor helt tilfældigt, at jeg opdagede, det ikke var en badesø - så jeg kan godt forstå, at landmanden skrev det.
 19. Stemmen i mørket

  Hvil i fred Diego Maradona

  Forståeligt, at han bliver mindet over hele verden for sine gode (fodboldmæssige) kvaliteter. Og tre dages landesorg? Jo, det virker overskruet, men sådan ved vi jo, at de tager fodbold i Sydamerika og sydeuropæiske fodboldlande som Spanien og Italien. For mig var Maradona ikke den største spiller. Der er jeg mere enig i, at det var Pelé. Men det hænger måske også sammen med, hvem man kan huske. Jeg tror Maradona var en svag mand, og hans adfærd uden for banen stod i perioder ikke mål med hans spil, som var flot, når det "kørte for ham." Synes dog også, han kunne være irriterende, de dage hvor hans humør var hans fjende - så endte det somme tider med, at han måtte forlade banen.
 20. Carl Bro blev købt af Grontmij i 2006 https://da.wikipedia.org/wiki/Grontmij_A/S , og landsretsdommen er fra 2007. Byretsdommen er fra 2006. Nu har jeg ikke læst udskriften af dommen, og har heller ikke adgang til den, så jeg skal ikke udtale mig alt for skråsikkert om den. Men jeg synes nok det lyder som om du overdriver dens betydning en hel del. Men det er også ligegyldigt i denne sammenhæng. Det ser ud som om din arbejdsplads har dokumentet fra moderselskabet, og at dokumentet er udformet med henblik på brug i moderselskabets land. For i Danmark har det du citerer ingen gang på jord. Så vidt jeg har forstået arbejder du i et dansk datterselskab, beliggende i Danmark, så jeg er ret overbevist om at det vil være dansk ret der gælder hvis du bliver mistænkt for deltagelse i korruption eller bestikkelse. Så de sanktioner der er nævnt i dokumentet gælder ikke, da vores straffelov er anderledes. Det eneste din arbejdsplads kan gøre hvis de mistænker dig for deltagelse i korruption eller bestikkelse, er at politianmelde dig og fyre dig. Og så er det op til det danske politi, anklagemyndighed og en dansk domstol at afgøre om du har gjort noget ulovligt, og hvordan du evt. skal straffes. Og sådan er det jo uanset hvor man er ansat, og uanset om man har skrevet under på noget eller ej. Det er ikke ulovligt hvis du fortæller en indkøber hos staten at i har en billig telefon eller et billig abonnement. Så længe der ikke er bestikkelse, gaver, tjenester eller andre fordele involveret, så er det helt i orden. Og det har efter dansk ret intet med korruption at gøre at du har støttet et politisk parti ved at sælge øl. Din arbejdsgiver kan højst fyre dig for det, med henvisning til dokumentet. Desuden var det jo længe inden du begyndte på jobbet, så det er slet ikke relevant.
 21. Tommy Pedersen

  Mover til Trailer

  Hej Er der nogen herinde der har prøvet at montere en Enduro Premium mover på en trailer? Svigerfar har en stor trailer (kender ikke lige modellen, men det er en Brenderup) som er umulig at skubbe på plads når den er helt fyldt pga trangt område. Har hørt at denne mover er rigtig god: Enduro Premium mover Men kan sådan en sættes på en trailer eller er det kun til campingvogn?
 22. Seneste uge
 23. Jojojo

  Moderne at trampe på det, vi holdt af?

  Der er intet at komme efter og jeg er ganske trygt in Danmark. At ophavsretten prioriteres gør det ikke ringere. Og at nogen vandalister ødelægger værdifulde historiske skatter giver ikke Berlinske ret til at vandalisere havfruen, og der blev ganske rigtigt uddelt en bøde. Berlinske fik hvad de gerne vil ha, Omtale
 24. ElskerFolieBalloner

  Udenlandsk musik ?

  Jeg kender folk fra udlandet så har læret musik fra udlandet at kende. her er noget fra Israel: Jeg lyttet også en del til Tysk musik i gamle dage via AM radio og lærte sange som dette at kende:
 25. ElskerFolieBalloner

  Skal de fortsat skære i raske drenges penis?

  staten skal ikke bestemme om børn skal omskæres. det er op til forældrene. og en alders grænse på 18 år ville være alt for anti Israel. Jeg holder med Israel og USA.
 26. ThomasSneum

  Folkene i Bidens administration

  Prøv en anden browser.
 27. landmænd og mink mænd er overmennesker os undermennesker skal bare ligge os flat ned for overmenneskerne og pyt med at mink kan overføre en ny corona virus til os undermennesker det betyder ikke en dyt for overmenneskerne for de ser ikke en ny corona virus som farlig så pyt med det pis mig i øret
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...