Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Nyt indhold

Viser alt indhold skrevet de seneste 365 dage.

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. I går
 2. Lucianone

  Angst og svimmelhed

  Det er jo ikke til at vide, hvor meget der skyldes angst/stress og hvor meget der er fysisk betinget. For nogle år siden, troede jeg, at jeg havde kronisk bihulebetændelse, fordi jeg tit havde trykken over hjørnetænderne i overmunden og let hovedpine. Men selvom jeg gik til øre-, næse- hals specialist et par gange, fandt de aldrig noget. Det endte med, at jeg efterhånden fandt ud af, at jeg nok var ramt af stress. For jeg oplevede også et nogle få gange at blive svimmel og det skete altid i pressede situationer. Jeg begyndte at geare ned og de senere år har jeg stort set ikke haft symptomerne. Der kan dog komme en anelse tendenser, hvis jeg ikke lytter til min egen krop. Men jeg er blevet god til at sige fra og til at mærke, hvor mine grænser går. Bl.a. flyttede jeg til Jylland, fordi jeg indså at jeg nok havde levet på kanten i en årrække i København. Et liv for fuld skrue, hvor jeg arbejde fra mandag-fredag og gik i byen næsten hver weekend (til kl. 4-5 om morgenen he he). Nu lever jeg mere stille og roligt og tager ikke flere ting på mig, end jeg magter. Samtidig har jeg fået en spirituel opvågning som gør, at jeg ser verden med klarere øjne og er i stand til at se igennem det MATRIX, som vi stresser rundt i til dagligt. Stress er blevet en gigantisk folkesygdom, fordi 90% af danskerne pukler rundt hele livet på jagt efter materielle goder, som de egentlig slet ikke har behov for. Mit forslag er, at folk burde arbejde lidt mindre og nyde livet lidt mere. Man kan sagtens have et fint liv, selvom man kun arbejder 25-30 timer. Så tjener man måske lidt mindre, men man behøver jo heller ikke have en fladskærm eller en stor bil for at være lykkelig.
 3. Lucianone

  Likes

  Stod det til mig, skulle likes helt afskaffes. Likes lægger op til intellektuel dovenskab, hvor folk liker andre i stedet for selv at argumentere. Jeg synes selv, at der er irriterende, når bestemte personer hele tiden liker andre uden selv at argumentere. Man kan godt like (jeg gør det også selv af og til, f.eks. har jeg lige liket indlægget ovenover), men jeg kommer så ofte med mit eget synspunkt eller med nogle tilføjelser. Som jeg netop gjorde nu. Der er især en bestemt debattør herinde, som konstant liker alle indlæg, som går imod mig. Og han argumenterer stort set aldrig imod mine indlæg - enten fordi han er doven eller også fordi han ikke har ordet i sin magt og ikke selv kan argumentere. Men læner sig bare op ad andre ved at like dem, når de går imod mig. Det tenderer nærmest chikane, synes jeg. Jeg ved jo godt, at han gør det, fordi han er irriteret over, at jeg udstiller New World Order, som han åbenlyst selv går ind for (samtlige personens synspunkter er helt og aldeles i tråd med agendaen for New World Order). Men bare han dog kunne argumentere selv i stedet for bare at like andre/snakke dem efter munden, når de går imod mine indlæg. Derudover liker folk ofte mere efter personlige sympatier end efter indhold. Hvis to personer skriver stort set det samme, så får den person, som er mest populær på forum flere likes end ham/hende, som er mindre populær. Det er barnligt, synes jeg.
 4. Lucianone

  Ja eller nej til Kontantløst samfund?

  Ah, der er nu mange konspirationsfolk i især USA, som er meget bibeltro. "Konspirationsteoretikere", som du kalder dem, er såmænd lige så forskellige som andre mennesker, selvom jeg godt ved at mange prøver at sætte dem i bås. Tit hører man også at konspirationsteoretikere er "højreradikale". Det er heller ikke nødvendigvis tilfældet. Der er også både socialister og anarkister iblandt. Med flere. Jeg ser ikke mig selv som kristen, men det betyder ikke, at der ikke er sandheder i Biblen eller for den sags skyld i Koranen. Men problemet er, at mange religiøse æder alt råt. Det gør jeg ikke. Jeg mener, at man bør tolke på tingene og se dem i en kontekst.
 5. Cementdebil

  Sharia-lov eller én lov for alle?

  Alle - som i ALLE - religiøse symboler ud af det offentlige rum. Religion er en privatsag - og som samfund skal vi overhovedet ingen hensyn tage til religiøse dogmer og følelser. Franske tilstande tak!
 6. Erpe

  EU eller EJ

  Enig. Samarbejde er det væsentlige. Men det dur ikke bare at flytte det meste af magten væk fra folketinget og ned til EU! Ikke desto mindre er det planen. EU-parlamentet skulle have magten. Kommissærerne er i virkeligheden tænkt som ministre, og meningen har hele tiden været, at formanden for EU med tiden skulle blive Europas præsident! Vi må absolut ikke fortsætte ad den vej og også overdrage vores militær til EU for, at EU kan blive den stormagt, der hele tiden har været planen! For så begynder EU at spille med musklerne over for især de små lande i EU, og så vil Europa ikke ret meget længere blive et fredeligt sted at leve. Tænk bare på, at baskerne ikke mere ønsker at være en del af Spanien. Tænk på, hvor spinkel freden er i Nordirland, fordi irerne og briterne altid har haft svært ved at enes. Tænk på, at skotterne overvejer at melde sig ud af UK. Selv Bayerne overvejer at melde sig ud af Tyskland. Hvordan skal alle folkeslagene i Europa så kunne acceptere bare at få trukket tingene ned overhovedet af en Europaregering? Hvordan vil vi selv reagere, hvis EU beordrer os til at opprioritere tyskundervisningen for, at et lillebitte sprog som dansk efter nogle år kan ophøre med at være officielt sprog i Europa? Vi har allerede givet selvstændighed til Island, Færøerne og Grønland. Hvordan i alverden kan vi så tro, at vi med tiden vil kunne opgive vores egen selvstændighed for i stedet at blive regeret af de store lande syd for os??
 7. Nah Hr Gummistøvl Alfred Horn, Der kunne du med fordel tænke lidt over.
 8. "Antallet af smittede vil ikke stige, hvis Danmark åbner grænserne til Sverige, vurderer Anders Tegnell. Fredag vil statsminister Mette Frederiksen (S) komme med en ny udmelding om grænserne. Det store spørgsmål er, hvornår Danmark igen vil åbne for vores naboer i Tyskland, Norge og Sverige." https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-28-sveriges-corona-general-med-klar-appel-til-danmark-aabn-graenserne Selv er jeg meget enig i, at der ikke er nogen grund til at lukke grænsen mod Sverige, men sådan har det jo været de sidste mange år: Sverige er de fornuftige, der lader sig styre af rationale og fornuft, mens vi danskere er nogle dorske bønderkarle, der har svært ved at styre et land - for slet ikke at tale om vores fjendtlige indstilling mod alle, der ser anderledes ud. Men hvad mener I andre, hvornår bør vi åbne grænsen til sverige?
 9. ThomasSneum

  Norddjurs kommune bryder reglerne

  Det er trist. Det er jo en "krisesituation" hvor de alm. regler er sat på hold. Jeg ved ikke hvad loven giver hjemmel til i denne situation. Men vi er jo nød til at rette os efter anbefalingerne. Jeg håber I finder en løsning snart.
 10. Nogen finder det ikke særlig vigtigt, hvor mange døde der er som følge af covid-19 ... som om det er en uvæsentlig detalje ... og det er svært at forstå. Det er jo selve kernen ved sygdommen ... som vi næppe havde lagt mærke til, hvis det var en almindelig forkølelse. Argumentet om, at det kun er de gamle og de svage ... der dør ... er lige så svært at forstå. Mange holder af deres forældre og vil gerne have 10 år mere sammen med dem ... eller hvor længe det nu kan være. Den slags bløde værdier er det svært at gøre op i kroner og ører, og vi er ellers vant til, at det er noget attråværdigt at opnå en høj alder uden at blive syge (ikke at svenskernes økonomi er bedre end danskernes). Det synes jeg er så indlysende, at det var svært at formulere det Det er også svært at få øje på, at svenskerne har opnået nogen som helst positivt. Flokimmunitet er estimeret til at være cirka 60 procent immune ... forudsat at de smittede udvikler immunitet, og at virussen ikke muterer til en ny coronavirusstamme. Foreløbig er det tvivlsomt, om de smittede opnår varig immunitet og flokimmunitet er under alle omstændigheder meget langt væk i Sverige. Svenskerne vurderede, at halvdelen af Stockholms befolkning ville være smittede i starten af maj måned. Og at resten af landet hurtigt ville følge trop. Sådan er det SLET - SLET ikke gået. Antistofferne, der blev væk Myndighederne har undersøgt, hvor mange svenskere der har antistoffer mod coronavirus i kroppen, og resultatet var, at kun 7,3 procent af indbyggerne i Stockholm havde udviklet antistoffer. Dokumentation https://videnskab.dk/krop-sundhed/undervurderer-vi-antallet-af-coronasmittede-det-tror-de-i-sverige https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-05-22-sverige-har-verdens-hoejeste-doedelighed-af-covid-19-og-flokimmunitet-er-meget
 11. Cementdebil

  Er kvinder aseksuelle - eller alle lesbiske?

  Undskyld mig - al den snak om kvindefrigørelse fik mig lige til at tænke på Zappa. Women's Liberation Came creepin' across the nation I tell you people, I was not ready When I fucked this dyke by the name of Freddie She made a little speech then, Aw, she tried to make me say when She had my balls in a vice, but she left the dick I guess it's still hooked on, but now it shoots too quick Oh God I am the American dream But now I smell like Vaseline An' I'm a miserable sonofabitch Am I a boy or a lady... I don't know which
 12. Seneste uge
 13. Agil

  Inger Støjberg

  Danskerne ved jo godt, at Inger Støjberg gik i skjul og ikke rørte en finger ... ... dengang flygtningene vandrede ind i landet på motorvejene i 2015 ... ... og Udlændinge-, integrations- og boligministeren hed Inger Støjberg. Da der så ikke længere rigtig var nogen flygtninge i 2017, blev der lavet nogen symbolske stramninger, der blev fejret med kage. Det er et vælgercirkus, som man skal være meget nationalistisk og meget naiv for at hoppe på. ... men giv hende da bare en pose penge for hendes symbolpolitik. Så længe det medfører, at partier som Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti tilsammen bliver under de 10% i Folketinget, som de udgør i meningsmålingerne. ... og Stram Kurs ikke kommer ind ... Hå Håååååååååååår hvor det går
 14. Denmark lukker ikke mere op end andre lande, og jeg kommer aldrig med noget sludder. Alt hvad jeg beskriver som fakta, kan jeg dokumentere. Ellers ville jeg ikke skrive det. Opinion polling for the 2022 Swedish general election From Wikipedia, the free encyclopedia https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2022_Swedish_general_election
 15. Der har været en del opmærksomhed omkring Hafnia Branden i 1973. Meget tyder på at dommen ikke ville blive den samme idag, hvor der er andre regler for at få en forsvarsadvokat ind tidligere i et forløb af afhøringer. Men hvor langt tilbage kan vi gå for på et eller andet tidspunkt, så kommer vi tilbage til en tid, hvor man slet ikke havde de samme krav til retssikkerhed? I USA har man været inde over en sag fra 2. verdenskrig, hvor en dobbeltmorder blev henrettet for drabet på to piger under 10 år og har vurderet at hans rettigheder ikke blev tilgodeset. Og vi ville formentlig her i Danmark finde mange gamle sager, hvor de dømtes rettigheder ikke blev tilgodeset. Er det for langt tilbage at gå? Skal vi gennemgå alle sager efter 2. verdenskrig og benåde folk posthumt, hvis de er blevet skudt? Tager vi sagen fra Danmark har man formentlig ikke gemt DNA fra branden og mordet på Fanø. Kan så give nogen mening at gennemgå sagen på ny, når der er efterladte der så kastes ud i uvished?
 16. Jojojo

  En dansk storby i 2020

  Den korte avis måske ?
 17. Entrelac

  Hvor uheldig kan man være?

  Vil det sige, at du de næste par uger konstant skal stå på toilettet og hinke? I så fald vil jeg anbefale dig, at lukke brættet, og pas på du ikke falder ned.
 18. Cementdebil

  strategier

  Her på debatten, og i samfundet i øvrigt, ser vi mange lidt absurde sammenligninger af strategierne ift. Covid-19. Hvorfor er de absurde? Det er de fordi, vi sammenligner æbler og pærer! Og fordi stort set alle disse sammenligninger er præmature. Tag eksempelvis Sverige. Det er ingen hemmelighed, at jeg synes, de har grebet situationen langt mere fornuftigt an. Nogle debattører mener så, at Sverige "har tabt til Danmark", fordi de har flere døde pr. 100.000 borgere, og fordi deres aktiekurser er lige så ringe som de danske. Præmisserne er enten direkte forkerte eller blot ensidige. Jeg har set debattører argumentere for, at eksempelvis den danske strategi ikke påvirker økonomien i Sydamerika? Den slags fremfører man naturligvis kun, hvis man ikke forstår værdikæderne i en global økonomi. Helt grotesk bliver det dog, når selvsamme debattører peger på, at den svenske økonomi er lige så dårlig som den danske pga. værdikæderne i den globale økonomi!!!!! Den form for argumentativ manipulation tjener sikkert kun et formål. Jeg har ikke ønsket at forholde mig til den svenske økonomi endnu - det er kort og godt for tidligt. Vi er måske ikke engang 1/10 inde i krisen. Desuden er aktiekurser kun een parameter - som for øvrigt altid har været globalt betinget. Man kunne også vælge at se på hvor mange penge et land må ud og låne for at finansiere et underskud som følge af velfærd og hjælpepakker - i Danmark er det pt. små 300 mia. Det er bl.a. konsekvensen af lukningen af de liberale erhverv - et tiltag Sverige undgik. Indenrigsmæssigt bør det svenske underskud til hjælpepakker derfor alt andet lige blive væsentligt mindre end de danske - men det er alt alt alt for tidligt at konstatere. Desuden er erhvervssammensætningen vidt vidt forskellige landene i mellem - hvilket også skal med i ligningen, hvis man vil sammenligne. Så er der de idiotiske 'en til en' sammenligninger af antallet af døde på tværs af lande og strategier. Her springer stort set samtlige debattører op og falder ned på de forskellige forudsætninger. Det er hovedrystende indskrænket. Fra land til land har der indlysende været forskel på antal smittede, der oprindeligt kom hjem fra eksempelvis skiferie. Det er forskel fra land til land om disse "nåede", at indgå i supersmitte områder som eksempelvis natteliv eller sportsevents. I Sverige var man eksempelvis super uheldige, eller måske lemfældige, ift. en række plejehjem - og derved fik man en isoleret set meget høj dødelighed, fordi nogle meget sårbare mennesker blev smittet. Det gør sammenligninger mellem dødeligheden i den svenske og den danske strategi vanskelig - smittemønstre, og hvem der smittes, er naturligvis disharmoniske på tværs af landegrænser og strategier. I Sverige har man anslået en ca. 7 gange større flokimmunitet end i Danmark - Sverige vil med andre ord givetvis se meget færre døde i senere bølger af smitte - og måske endda slet ikke opleve anden bølge af smitte. Men sagen er, at vi ikke ved det, og det er alt alt alt for tidligt at bedømme det. Og når vi taler strategier, er det også tankevækkende at til trods for bl.a. Frankrigs, Spaniens og Italiens kraftige nedlukningsstrategier, så har de været meget hårdere ramt end eksempelvis Danmark. Måske skyldes det en levevis, hvor man bor tættere unge og ældre sammen de steder? Måske fik nogle af disse lande supersmitte fra begivenheder som dem nævnt ovenfor. Forudsætningerne og præmisserne landene i mellem er særdeles forskellige - og derfor bliver nogle debattørers argumentationer svage og manipulerede, når de foretages som 'en til en' sammenligninger. Samme eksempel findes også ved at sammenligne Belgien og Holland. Belgien er et af de værst ramte lande i Europa - i Holland er situationen næsten som i Danmark. Måske havde Belgien "uheld" med smittede, der kom hjem fra skiferie eller forretningsrejse i Kina - hvem ved? Der er i hvert fald ingen umiddelbar logik i forskellen hos de to nabolande. Og det er netop her mange debattører begår deres største idiosynkrasier - de blæser på forskelle og præmisser - måske blot for at manipulere debatten så den passer i deres eget perspektiv eller for at stille sig selv i et bestemt lys - som ikke har med interessen i at debattere nysgerrigt at gøre - men noget helt andet. Jeg har givet skarpe analyser og holdninger til kende - jeg står gerne på mål for både synspunkter, påstand og argumenter. Og jeg indrømmer gerne, hvis jeg har taget fejl i noget. Men lige nu er det som sagt præmaturt og meningsløst ift. til det meste af ovenstående. Noget andet interessant ift. strategier er også det billede der tegner sig af Che GueMettes nedlukning af Danmark. Det har hun egenrådigt besluttet på trods af bl.a. Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøms anbefalinger - og hvad værre er påstår hun, at det skete på selvsamme myndigheders anbefaling? Det er måske en direkte løgn overfor den danske befolkning? Jeg har ellers helt måske uberettiget kaldt dem sundhedsbanden - så hvis ovenstående står til troende vil jeg gerne undskylde over for dem - mens det desværre bekræfter al min kritik af demagogen Che GueMettes lederskab. Che GuMette har sendt en gigantisk regning ind i de danske børneværelser.
 19. Jojojo

  Nye tider for Twitter og samfundet

  Eller hans næsten 50 millioner af tTwitter fans
 20. Entrelac

  Profileres Jubii som et anti-Islamisk medie?

  Der er heller ingen grund til, at lade være. Man kan jo diskutere hvem der er vantro.............
 21. MortenSJ

  • MortenSJ
  •   
  • Trudes

  Hej (Trudes) Vi er ved at undersøge udseendelsen Den Sorte Box der omhandler mysteriet om David. Vi bemærkede du var aktiv i en gammel tråd og vil høre om du ved mere om sagen end hvad der blev fortalt på tv. ? Da vi har fået oplysninger fra David venner og familie og derfor mener dokumentaren er blevet fejlagtig fortalt, udover dette vil vi også gøre brug af info fra familie og venner fra David side også. Serien vil blive fortalt over 2 afsnit. . Dette er ikke en dokumentar der skal godtgøre for at slå et andet menneske ihjel, men at det er sandheden der skal fortælles (Historien der ikke blev fortalt). Derefter er det så op til den enkelte person at vurdere mennesket.

 22. MortenSJ

  • MortenSJ
  •   
  • MorDupont

  Hej (MorDupont) Vi er ved at undersøge udseendelsen Den Sorte Box der omhandler mysteriet om David. Vi bemærkede du var aktiv i en gammel tråd og vil høre om du ved mere om sagen end hvad der blev fortalt på tv. ? Da vi har fået oplysninger fra David venner og familie og derfor mener dokumentaren er blevet fejlagtig fortalt, udover dette vil vi også gøre brug af info fra familie og venner fra David side også. Serien vil blive fortalt over 2 afsnit. . Dette er ikke en dokumentar der skal godtgøre for at slå et andet menneske ihjel, men at det er sandheden der skal fortælles (Historien der ikke blev fortalt). Derefter er det så op til den enkelte person at vurdere mennesket.

 23. Agil

  privatlivskontrol

  Kan du ikke bare forklare, hvilke problemer du selv har haft? ... så det ikke er så abstrakt. Oplægget handler trods alt om privatlivskontrol, så det er allermest relevant, hvad en borger oplever i praksis. Jeg går ikke ud fra, at nogen ligefrem er blevet skudt på grund af overvågning - så hvad går det som du oplever ud på?
 24. Cementdebil

  Byrådsforslag faldt - hvad så nu?

  1. DF har jo et underligt dobbelt standard forhold til Ytringsfriheden. De synes åbenlyst, at den gælder for dem selv - men ikke for eksempelvis imamer de ikke er enige med. Personligt er jeg stolt af vores lovgivning på området - og jeg ser intet problem i mennesker holdninger - heller ikke de holdninger jeg ikke deler. Hvis man i Danmark eksempelvis opfordrer til vold (antager det er det du mener med undertrykkelse og had) kan man straffes - hvorfor er disse omtalte "bønnekaldere" så ikke blevet det hr. @J. Langgaard-Nielsen ?
 25. Erpe

  Er Grønland et selvstændigt Ø

  Grønland fik selvstyre i 2009, hvilket er nærmere beskrevet på https://www.stm.dk/_a_2566.html
 26. snoozz

  Er det bare mig ?

  Er det bare mig eller: Er de senere - måske 10-15 år ikke bare blevet fyldt med flere og flere TV-reklamer, især den slags som kan lokke en i uføre. Fx Casinoer/diverse online spille steder og kvik lån ? Det er da snart kun hver anden reklame som er for et reelt tilbud, fx netto i med Mælk, eller et billigt TV i Elgiganten. Der er faktisk ikke så mange ble-reklamer mere som for 10 år siden",. Hvad synes i at den danske spillemyndighed bær gøre ved det ? Vi ser jo bare flere og flere familier gå til i gæld, pga spille-gæld. Jeg spiller selv lidt poker og max for 200 kr pr mdr (EU krav) - alt sat man selv vælger et beløb. Og så kan man jo lige tage et - jeg kalder det "krudtlån" så man kan spille endnu mere. Ofte med renter op over 730%? Jeg ved at folketinget har talt om det på et tidspunkt, men synes ikke der er sket mere? ved i noget om det lovforslag, eller var der som sædvanlig politikerpladder, ligesom kvirklån til 730% i rente, (især Vivus.dk er slem) men der er mange med overdrevne renter.?
 27. gumle

  Nærtagende eller?

  Måske er han bange for det, han kommer til at læse. En ting er måske at han har hørt en del af historierne fra dig, men en anden er at høre alt. Han ved måske ikke, hvordan du forventer, han skal reagere på det, han læser ? Hvis jeg var dig, ville jeg spørge ham direkte om grunden til hans manglende interesse.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...