Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. ThomasSneum

  Fake news har mange ansigter

  Prøv igen... Alle de anklagede i hele gruppen udgjorde 7% - af den gruppe var 40% udlændinge. (For 2 år siden) Den nye artikle siger absolut intet om etnisitet af de suspenderede - det er derfor rent gætværk, når man påstår at vide at de suspenderede er udlændinge. At du kan være i tvivl om dette er mig en gåde. Og igen... Når politiet opdager sårbarheder, så er det indlysende at de arbejder på at forbedre forholdene. Det er logik for burhøns.
 3. Forsvarsadvokat

  Ny farlig kurs?

  Nej da, jeg tror at jeg får ret i dem alle sammen selvfølgelig!
 4. gumle

  Skræmme billede af en burka klædt individ

  Jeg er for forbudet, men kan godt se det “farlige” ved forbudet. Jeg bryder mig ikke om skræmmebilledet af en muslimsk kvinde dækket til, idet det tager fokusset fra, hvorfor forbudet skal være der. Burka er kvindeundertrykkende, men burka gør ikke kvinder kriminelle ...
 5. gumle

  Trosfriheden forringes i Europa

  Nej jeg synes ikke, der er sket en forringelse af trosfriheden, men en ændring af hvordan man må give udtryk for sin tro. Man må stadig gerne tro på lige hvad man vil, men man må ikke vise sin religion, som man vil. Jeg synes personligt, det er meget værre, når der sker en forringelse af, hvad man må tro på. Kristne f.eks. Bliver forfulgt og dræbt for at være kristne, hvilket i mine øjne er mere relevant at kikke på. 75% af alle religions forfulgte er kristne. https://www.kristeligt-dagblad.dk/kristenforfoelgelser
 6. DenBruneMunk

  Så er Trump blevet ren racist mener Pelosi

  Problemet er præcis det samme, som at man ikke vil kalde ting ved , hvad det er, som Ghetto og Turban folk. Altså.... Racisme er RACE diskrimination, og hvis man ikke skal tro på videnskaben hvor vi kun er 1 menneske race, så forholder vi os til hudfarver.
 7. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  For at bruge tal vi kender. I Danmark er vi 18600+ polititijenestemænd i 2019. Hvis bare 1302 af dem er kriminelle og anklaget, og igen 40% (520) er immigranter? Er 520 mennesker ikke mange, set i danske tal. Tror du selv styrken i Holland er mindre? Især når befolkningstallet er 3x større end Dammark?
 8. i dag
 9. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Vrøvl, læs artiklen. Af ALLE anklagende var det 40% som var immigranter. Prøv igen, illusionen er der ikke mere Tilbage står den virkelighed at der ikke kommer mindre udlændinge til landene, og flere integreres og flere kulturer kulminerer, og som rapporten forklaret at præis nogle kultur altså mere åbne overfor kriminelle baner og korruption end de vestlige, så tror du stadig de finder løsningen? Så ville verden nok have løst mange kriminelle bande problemer, heroin smugling i milliard klassen er ren fantasi, og bande krige i alle lande, er bare det pure opspind. Jeg lever da ikke i en verden af illusioner , der er hyggeligere i virkeligheden hvor man godt kan høre at vold og kriminelle ikke bare forsvinder fra en dag til anden, eller kulturer på dramatisk vis ændrer holdninger på kort tid.
 10. Erpe

  Så er Trump blevet ren racist mener Pelosi

  Det har det jo aldrig haft. Jøderne blev forfulgt på grund af deres religion, der bevirkede, at de ikke ville arbejde om lørdagen, ikke accepterede Jesus som Guds søn og ikke gik i kirke, ligesom alle andre jo gjorde dengang. Beboerne i kolonierne blev ikke navngivet ud fra deres hudfarve, men bare kaldt hedninge. De blev altså set ned på, fordi de ikke forstod Bibelen. Så næsten de eneste, der blev bedømt ud fra deres hudfarve, var negrene, som efter datidens opfattelse ikke kunne være mennesker, fordi mennesker jo ifølge Bibelen var skabt i Guds billede, og Gud måtte jo derfor have været hvid.
 11. ThomasSneum

  Så er Trump blevet ren racist mener Pelosi

  Der er vist ingen som er i tvivl om Trump's mange racistiske ytringer. Om han reelt er racist, eller bare småt begavet, det er noget mere usikkert. Racisme idag har ikke længere noget at gøre kun med en hudfarve.
 12. ThomasSneum

  Fake news har mange ansigter

  Nej...det er langt fra de "fleste af dem" af alle politifolk var det 7% samlet - og ud af dem var det 40% - det er altså ret få mennesker vi taler om. Og det var for 2 år siden - jeg må antage at de har gjort noget for at rette op på problemet siden. Tilbage står, at vi intet ved om etnisiteten på de betjente som sagen her omhandler.
 13. Erpe

  Fake news har mange ansigter

  De useriøse personer er dem, der udvælger “nyheder” efter, om de passer med deres egen agenda om at nedgøre og mistænkeliggøre muslimer. Alle andre nyheder ignoreres for at få det til st se ud som om, at muslimerne er skyld i alle verdens problemer. Desværre er der mere end to af disse useriøse personer i dette forum.
 14. I går
 15. Erpe

  Fake news har mange ansigter

  Hun er muligvis bare endnu en af de politikere, der ligesom Karen Jespersen starter på venstrefløjen hos VS og derefter rykker mod midten for så til sidst i stedet at ende på den yderste højrefløj. Følgende blev skrevet om hende i 2008 i uriasposten: ”Tina Magaard skulle have talt om Strategien for Organization of Islamic Congress… i kampen mod FNs menneskerettigheder, men det blev en overordentlig pinlig affære. Hun indledte sit oplæg med at fortælle, at hun havde boet i Frankrig i femten år indtil hun kom til Danmark i 2005, og så gik hun ellers til angreb på den danske debat. Det hele opsummerede hun på tavlen med et skema, hvor hun opdelte Danmark i to lejre – de højreorienterede og de venstreorienterede. Førstnævnte stod for nationalisme, racisme, intolerance – sidstnævnte for plusord såsom multikulturalisme, tolerance og frisind. Taletiden blev således brugt på at placere sig selv på den gode venstrefløj, og hun følte flere gange behov for at understrege, at hun var motiveret af sympati for moderate muslimer og undertrykte kristne i arabiske lande. Konkret stillingtagen til Danmark anno 2008 var ikke-eksisterende, og jeg følte mig hensat til gymnasietiden, hvor kvindelige SF-lærere også angreb enhver form for borgerlighed fra katederet. Jeg vidste udemærket at hun var venstreorienteret, men der et eller andet helt galt med den akademiske verden, når en af de mere fornuftige forskere, spilder konference-deltagernes tid med etiketter. Paradoksalt nok, så indledte hun med generel afstandtagen fra mediernes brug af kategorier. Problemet var reelt ikke den polariserede debat og mediernes citatbrug, men det at forskerkollegaer qua hendes islamkritik kunne få det indtryk at hun var højreorienteret. Myten imødegik hun med diverse hadske udfald mod højrefløjen (ikke-defineret), ingen var mere “anti-national”end hende, og så kunne hun ellers fortælle at hun havde fået trusler fra to DF’ere. Det skulle næppe forstås som medlemmer af Dansk Folkeparti, men var blot et synonym for ond racistisk højrefløj. Man græmmes, og hun må virkelighed have gjort sig sine erfaringer med anvendt islam, når hun med sin manglende civilcourage trods alt ikke jagter lektoratet med kulturrelativistisk abstraktion.”
 16. DenBruneMunk

  Fake news har mange ansigter

  Kvinden lyder da utrolig klog, og lyder som erfaren på den religion omtalt. Hvis bare flere lyttede til forskere, som man gør indenfor andre videnskabelige områder, så var der må flere som fattede lidt mere , og måske ikke bare denne religion men lidt mere detaljer om de forskellige religioner på samme niveau som dette.
 17. Patrioten

  Fake news har mange ansigter

  Det er altid belejligt at kalde meninger der ikke stemmer overens med egne meninger for useriøse og det ses ofte af de samme to personer på dette forum ! Nu blev jeg nysgerrig på Tine Magaard og undersøgte hendes baggrund og useriøs er der vist intet belæg for at påstå, snarere tværtimod da hun har et udbredt kendskab til netop Islam både indefra og udefra. Her er hvad en kollega skrev ville ske hvis Tine valgte at skrive sandheden om Islam ! “Klaus Kjøller Islamforsker Tina Magaard, Aarhus Universitet, lyder yderst troværdig, når hun i Berlingske torsdag i et interview forklarer om voldens centrale placering i islam, om den tætte forbindelse mellen islam og islamisme og om ahmadiyyaerne, som er den eneste menighed, der ikke tager Koranen bogstaveligt, men læser den metaforisk, og som af stort set alle andre muslimske menigheder betragtes som frafaldne. Men netop hvis hun har ret, må hun nok regne med fortsat ansættelse på en afsides universitetsafdeling i Herning og sjældne optrædener i store, danske medier som islamforsker. For hun siger jo præcis de ting, som den politiske klasse og medieetablissementet her i landet bekæmper, som om de var et topstyret propagandasystem, der af alle kræfter forsøger at lære befolkningen, at vold og islam er som ild og vand. Og helt ærligt: Lad os forenes i det glade håb om, at Tinas seriøse forskning bare er fup og svindel. Ubehageligt for Tina, men nødvendigt for vores gode humør og integrationen.” Det er vel i bund og grund sagen i en nøddeskal - sandheden om Islam må for alt i verden ikke legitimeres i main stream medierne for så ville alle mennesker pludselig indse hvorfor 30 års integration ikke virkede på muslimer ! Her er lidt mere “useriøs” undersøgelse du kan tygge på ! https://www.thelocal.de/20100606/27673
 18. fister82

  Pernille vermund

  i bikini igen dejlig
 19. Det vil give udtryk Blind Date en hel ny mening
 20. DenBruneMunk

  Trosfriheden forringes i Europa

  haha, jeg tror din historie er gammel? https://realityportalen.dk/rcarticle/dagens-grin-gustav-soege-asyl-usa/
 21. Erpe

  Fake news har mange ansigter

  Jeg kan jo også finde billeder, hvor Trump mødes med hvem som helst! Oven i købet med Irans leder! Men dette betyder jo ikke, at USA og Iran er allierede! Stormuftien blev i 1929 anklaget for en massakre mod jøder. I 1936 ledede han et arabisk oprør mod de 400.000 jøder, der var flygtet til Palæstina fra Tyskland. Derefter flygtede han først til Libanon, hvor han var under fransk overvågning i et par år, indtil han flygtede videre til Irak, hvor han deltog i et oprør mod englænderne. Så flygtede han til Tyskland i 1941 efter som nævnt at have deltaget i et oprør mod englænderne i Irak: ”Under 2. verdenskrig flygtede al-Husseini til Nazi-Tyskland efter at have deltaget i et anti-britisk/pro-tysk kup i Bagdad i 1941.[9] Hans slagord under alle opstande mod briterne var Idbah al-Yahud! ("dræb jødene!")[10]” Så langt har du ret. For Hitler ville ganske rigtigt godt belønne ham personligt for dette. Men stormuftien måtte jo også flygte fra sit eget folk. Efter krigen forsøgte han forgæves at få en ledende stilling igen hos palæstinenserne. Men de ville ikke have ham. Men jo, Hitler kunne da godt acceptere muslimerne sålænge, at de blev i Mellemøsten og kunne bruges både som våben mod jøderne og mod englænderne. Men han ville aldrig have accepteret et stort antal af disse “undermennesker” i Europa, der jo efter hans opfattelse kun burde være beboet af “arier” med lyst skandinavisk hår og blå øjne! (Han brød sig heller ikke om sin egen hårfarve.)
 22. Slå op med ham og ta mig med på date i stedet for...!
 23. dewey

  Hvad er forskellen ?

  Uden om snak som sædvanlig, når du har skidt i nælderne.
 24. dewey

  Fake news har mange ansigter

  Det kan jeg da sagtens, men du kan selv finde det endda på adskillige sprog, og for dig som naziekspert, burde det da ikke være et problem vel? Men du kan få et billede (HO / AFP) af omtalte personer.
 25. Jeg skriver lige en pb til dig, da det vist ikke længere, høre under emnet
 26. Det var Trump’s bedstefar Frederick Trump (født Friedrich Trump), der som 16-årig emigrerede til Seattle for at undgår militærtjeneste i Tyskland. Der slog han sig ned som barber, men levede desuden af spillekasioner og bordeller. Han flyttede flere gange rundt i USA, inden han så alligevel forsøgte at flytte tilbage til Tyskland. Dog kun for at blive smidt ud igen, fordi Tyskland havde gennemført en lov om, at man mistede sit tyske statsborgerskab, hvis man flyttede til USA for at undgå at aftjene sin værnepligt i Tyskland. Så ham taler præsident Trump jo nødigt om! Hans hukommelse er kort, og han husker derfor kun sin far og ikke grundlæggeren af hans formue, der var bedstefaderen.
 1. Vis flere...