Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. Anklageren

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Det gjorde man i gamle dage Man kan købe carbamidcreme på apoteket og ved Matas. Det virksomme stof i carbamidcreme er karbamid eller urea - og det er hovedbestanddelen i urin. - så det er ikke så sært. Jeg ved tilfældigvis også, at i gamle dage vaskede man den nyklippede uld i urin.
 3. I går
 4. Jens01

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  At tisse på sine hænder lyder nu i første omgang som en pervers handling, men jeg har fået at vide fra en frisør som havde problemer med sin hud på hænderne, hun ( Vaskede ) sine hænder i hendes eget tis, og det klarede hendes hudproblem. Så helt skørt er det nu ikke. Hej
 5. Anklageren

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Det er et tyndt forsvar for forbuds-staten. Jeg voksede op i et fattigt hjem. Mine forældre havde begge syv års skolegang, og ingen af dem fik en uddannelse. Jeg har været alenefar, fra min datter var fem år gammel, og nu har hun en universitets uddannelse og er ansat i en lederstilling. Hun er heller ikke straffet for noget. Det stod ikke skrevet kortene, at jeg skulle bryde den sociale arvs onde cirkel, men du skal ikke tro, at jeg har pacet min datter frem, for jeg ville elske hende lige så meget, hvis hun havde været kassedame uden uddannelse. Jeg nævner det, fordi du skriver om, at "mange viser tydelige tegn på, at de har manglet en fader der kunne opdrage og sætte grænser" - i modsætning til den frihed, som jeg har forsvaret - regner jeg med - men jeg har altså god grund til at være tilfreds med min opdragelse. Min datter kunne jo være endt som en fattig og bitter taber uden uddannelse i alt-højre bevægelsen - ligesom Trumps vælgere. Vi bør gøre noget for at hjælpe de mange fattige bitre mennesker, men det er en anden historie.
 6. Patrioten

  Trumps voksende upopularitet

  Der må have været mange syge præsidenter gennem tiderne så måske har han lært af dem ! “Da det skete i 2013 måtte cirka 800.000 offentligt ansatte gå på tvunget orlov i over to uger uden løn. To tidligere nedlukninger - i 1995 og 1996 - kostede USA's stat omkring syv milliarder.”
 7. Patrioten

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Ja ingen tvivl om at mange viser tydelige tegn på at de har manglet en fader der kunne opdrage og sætte grænser ! Der er masser af indskrænkninger af din personlige frihed allerede ! Du skal betale skat, du skal betale for at køre med bussen, du må ikke gå nøgen rundt, du må ikke overvåge udenfor din matrikel, du må ikke pisse på gaden og du skal give hånd hvis du vil have dansk pas ! Alle disse ting burde være en selvfølge for de fleste, men da der findes mennesker udenfor pædagogisk rækkevidde må man desværre lovgive derom !
 8. Patrioten

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Uha uha, ja det er sku noget af en dødsdom må man sige - Gud fader på lokum !
 9. Patrioten

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Uha uha da, hvis det er så slemt at give hånd skulle piveskiderne måske overveje at blive i udlandet !
 10. Anklageren

  Trumps voksende upopularitet

  Det er udtryk for en syg tankegang, når præsidenten tager statens ansatte som gidsler for at tvinge sin politik igennem. Hvis Trump får held med at bruge de statsansatte til afpresning, vil problemet bare blive værre i fremtiden.
 11. Jojojo

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Og sådan burde det være for alle.
 12. Jojojo

  Trumps voksende upopularitet

  Pop pop. Spøjst bemærkning, det at Trump prøver at føre politik, bemærk at han ikke har prøvet en eneste gang at kigge på et lov forslag fra Dems. Og ingen fear, Trump vil aldrig prøve at løse den globale opvarmning, han ejes af kul og olie industrien
 13. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  Takker Torsten, skam at træet er væk siden sidste storm. Oksbøl hede.
 14. Anklageren

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Efter min mening har man en slavesjæl, hvis man føler et behov for, at staten skal styre borgerne ned i små detaljer Den skjulte længsel efter barndommens uselvstændighed (hvor far styrede).
 15. yuiii

  Optometrist/optiker??

  Hej, jeg overvejer at søge ind på optometrist til sommer, jeg vil rigtig gerne vide, om det er svært at finde en praktikplads.
 16. Anklageren

  Hændelse i Føtex vækker opsigt på Christiansborg

  Det interesserer mig ikke ret meget, hvad du mener om tørklæder, men jeg vil da gerne debattere, hvis der dukker noget interessant op.
 17. Torsten Bonfils

  Viser gerne nye billeder

  Det er nogle flotte billeder. Jeg kan især godt lide det med træet og tågen i baggrunden. Det er jo næsten hele farvespektret man kan se på himlen: Blå, turkis, hvid, gul, orange, rød.
 18. Hvor mange ønsker ikke at møde en forbryder på gaden, i danmark?
 19. Al statistik kan misbruges efter forgodtbefindende hvilket er praktiseret adskillige gange på dette site også ! Man udtrækker blot de dele af statistikken der passer med ens egen agenda og pludselig har man evidens for sine synspunkter så uanset hvor seriøs statistikken er kan den misbruges !
 20. Patrioten

  Hjemløse?

  I vore dage har parforholdet fået en anden betydning end da jeg var ung, nu skal man pludselig have hver sin bolig hvilket betyder et overophedet boligmarked i storbyerne som slet ikke kan følge med ! Det betyder at unge hjemløse ofte må bo hos venner eller leje et værelse så man kan vel på en måde sige at unge hjemløse er ofre deres egen generations definition af parforhold ! Lige barsel har ingen gang på jord i Danmark hvor gentagne undersøgelser har vist at ikke engang den tilladte barsel bliver udnyttet til fulde. Danske mænd gider sku ikke det barsels fis ! At moderen altid har haft forrang i tildeling af forældremyndighed hænger nok sammen med at hun føder barnet og er indehaver af mælkejungerne til den nyfødte, men senere hen har faderen lige muligheder hvis ellers parterne er enige. Er det ikke tilfældet må domstolene ind over og diktere reglerne og lige der kan faderen komme i klemme hvis ikke han har job og bolig hvilket nok ikke er et problem når det gælder moderen. Uretfærdigt, ja mon ikke ! Jeg er tæt på et guldbryllup og taler derfor ikke af erfaring med begrebet eks., men hvis jeres fælles venner foretrak din ex. burde du måske analysere årsagen dertil og justere ind derefter. Uanset hvad må du ind i kampen på den mest positive måde hvis du fremadrettet vil have et barn der glæder sig til at være sammen med sin far ! Dette samvær inkluderer naturligvis ikke indestængt frustration over barnets moder der i barnets øjne jo blot er MOR !
 21. Leonidas

  Har du mødt aliens eller kender du én, der har?

  Vi skal nu være glade for at rumvæsner ikke har opsøgt jorden. For så ville vi med sikkerhed blive udryddet.
 22. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  Dagens fangst
 23. Nej, til Politikens fake news! https://politiken.dk/udland/art6973299/Hver-fjerde-svensker-frygter-at-møde-forbrydere-når-de-går-uden-døre-om-aftenen
 24. Patrioten

  Har Indien lært deres lektie?

  Jeg tror ikke det kun er Indien der har gjort tilnærmelser for et normaliseret forhold, Danmark har vist også bidraget aktivt ! Prøver lige at finde et link ! Her var et ! https://sn.dk/Ambassadoeren-har-ordet/Det-er-nu-Danmark-skal-fokusere-paa-Indien/artikel/759683
 25. Patrioten

  Er begyndt at tisse på mine hænder

  Fandme godt nok en forkvaklet indstilling at sammenligne et håndtryk med slaveri !
 26. Hvorfor lader du, som om du er interesseret i at debattere?
 27. Namasté

  Nyt badeværelse - tid?

  Det smarteste ville vel være at spørge håndværkerne om hvor de behøver adgang, sig at du vil holde dørene lukket af for ikke at få støv ind i de øvrige rum. Tidsplanen for arbejdet i din lejlighed kan du sikkert få oplyst fra den der leder hele opgaven, spørg eventuelt din vicevært eller ejendomskontor om hvem du kan tale med om det.
 1. Vis flere...