Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. fedt

  Er der forskel på sæbe

  Nej det dur ikke med algefjerner og gamle volvoer, efter et halvt år er der ikke mere tilbage Nå tilbage til emnet, jeg fylder alt muligt flydende i den hvide beholder, man kan påmontere højtryksrenseren Eks. lidt algerens blandes med grundrens og så får træ terrassen en tur.
 3. Zorglup

  Nyt terrorangreb i EU.

  Så er den gal igen. Indtil videre 3 dræbte. https://ekstrabladet.dk/112/article7559110.ece
 4. ThomasSneum

  Skal en pakke cigaretter koste 90 kroner?

  Jeg er for alle tiltag som forhindre mere rygning. (jeg er selv ryger) Om dette virker? - Ja, i en vis grad, og måske nok især de unge og fattige.
 5. ThomasSneum

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Jeg lukker tråden. Tråden er klart afsporet - tråden handler om et bestemt terrorangreb, ikke terror generelt - og nej, tråden handler heller ikke specifikt som muslimer. Det er ikke usædvanligt at et tema vandre, men det er TS som afgør om det er i orden. Frabedes OT, så skal der rettes ind. OT er en ting, men når det begynder at handle om enkelte debattører, så går det bestemt over grænsen. Husk nu at gå efter bolden. Det burde ikke være nødvendigt at lukke tråden, eller stikke advarsler osv. ud. Vi kan alle holde tonen, hvis vi bare tager os lidt sammen. Gi den nu gass.. men respekter hinanden. /ThomasSneum
 6. Det er selvfølgelig også ulovligt at dele manifestet Af manifestet fremgår det, at terroristen Brenton Tarrant er inspireret af Anders Breivik. "Jeg har læst, hvad Dylan Roof og mange andre har skrevet, men jeg er kun blevet rigtigt inspireret af Breivik" - står der i manifestet. I USA er der nu flest "hjemmedyrkede" terrorangreb. Det der starter i USA har en tendens til at brede sig - og her spiller nettet en stor rolle.
 7. Zorglup

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Nap selv 1 Det er ikke mig der flæber
 8. Anklageren

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Jeg er snart træt af alle de personbeskyldninger
 9. homofaber

  Skal en pakke cigaretter koste 90 kroner?

  Jeg synes faktisk, det er for lidt. Jeg så lige i Brugsen, at en pakke pibetobak koster 80 kroner. Jeg ved ikke, om den pris også bliver hævet tilsvarende, for ellers giver det ingen mening. Men det er dog langt bedre end det er i dag, hvor man får cigaretter smidt i nakken.
 10. Zorglup

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Du afsporer alle debatter konsekvent. Så er det lidt upassende, konstant beskylde andre for det samme.
 11. ab1959

  Skal en pakke cigaretter koste 90 kroner?

  I princippet i orden, men mon der så ikke kommer nogle som vil sejle fra Polen til Danmark i speedbåd fyldt med tobak som de vil omsætte i små døgnkiosker?
 12. https://www.dailymail.co.uk/news/article-6821647/Gunman-opens-fire-tram-Holland-wounding-people.html Mon han har set Erdogans videofremvisning?
 13. ab1959

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Det er et meget mærkeligt skyderi og en endnu mærkeligere reaktion af New Zealands regering. Er det en false flag operation? Hvorfor tager en mand fra Australien til New Zealand istedet for at lave disse ting derhjemme? De personer som i deres eget hoved mener at de er patrioter udfører jo aktioner for at redde deres eget land. De folk som satte ild til flygtninge centre i Sverige var jo ikke tilrejsende som var utilfredse med at deres regering ikke var trådt i karakter, hvilket de gjorde senere da de lukkede grænsen imod Danmark. Men jeg ser så at regeringen i New Zealand vil lukke af for våbenkøb. Også selvom tragedien blev minimeret ved at en ansat tog et uladt våben som han truede gerningspersonen med. Det er lidt mærkeligt at sørge for at befolkningen er endnu mindre forsvarsløs. Så er der alle dem de arresterede hvorefter man pludselig siger at der kun er en gerningsperson. Det lugter lidt af Sverige hvor man havde glemt at slukke kameraerne da Anna Lindh blev myrdet så den fall-guy man havde udset ikke kunne dømmes, hvorefter man må finde den rigtige gerningsperson som ikke passede helt ind i et svensk samfund hvor man gerne vil være politisk korrekt.
 14. i dag
 15. DenBruneMunk

  Brrrrrrrrrrrrr, de højre radikale

  Enig, og lad være med at bruge ordet , afsporing , så ofte. Det er upassende hvis man selv vil have friheden til at svare, eller ignore andre. I ældre tid, så vil det i normal tale, være at komme ind på et sidespor, og det gør man stadig i daglig tale, det skal man have lov til engang imellem, så længe man finder tilbage igen, efter sit afbræk på samtale.
 16. I gamle dage havde vi sporvognsskinner i alle større byer, i Danmark. Jeg har altid ærgret mig over bussernes overtagelse af sporvognsskinnerne og vi skulle have beholdt skinnerne. Der må være nogle tilbage i Danmark, der har røde ører.
 17. CV:Jensen

  Youtube - Hvad lytter du til lige nu? Vol. 1.1

  Den gang, da Otto Brandenburg stillede op i X-faktor:
 18. Ja i byen Utrecht, der florerer allerede videomaterial af det skete på nettet.
 1. Vis flere...