Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Lizabeth

  Det ER da en debatside, ikke?

  Så for lige at have forstået dig rigtigt: At lykønske en berømt tegner med hans fødselsdag er 'hetz mod muslimer'. Hvor står det i ordensreglerne? I flere danske dagblade er der store artikler om Kurt Westergaard. Det må så også opfattes som 'hetz mod muslimer'? De to oplæg, jeg hentydede til, var skrevet af to forskellige brugere. Ingen af dem har 'soldaterbilleder' i deres profiler. Jeg kan i hvert fald ikke få øje på nogen! Hvis du har den opfattelse at blot at nævne islam-kritik, hvor man ikke engang selv fremsætter den, er 'hetz', vil jeg give dig ret i, at dette ikke er et sted at være for mig. Og for MANGE andre, hr. Jeg er rystet!
 3. Lizabeth

  Det ER da en debatside, ikke?

  ha ha. Ja, det er jo kun til at grine af, selv om det er sørgeligt. Glemte du ikke emnet 'at tisse på piger' ?!
 4. homofaber

  Det ER da en debatside, ikke?

  Der er masser af emner, der ikke er blevet slettet og som du sagtens kan svare i. I min oversigt over aktive emner kan jeg se en bred variation af følgende emner: Prisen på smøger i Danmark, prisen på en kolonihave, en har haft tyndskid, et spørgsmål om, hvordan man sletter en adresseoversigt, hvornår man kan få boligstøtte, en anden døjer med nakkesmerter, en undrer sig over de forskellige forsendelsesmetoder ved GLS. Så jeg vil sige, at det er en debatside.
 5. ThomasSneum

  Det ER da en debatside, ikke?

  (Moderation) Omtalte indlæg er slettet da de ikke overholdte ordensreglerne. Vi gider ikke se en ren hetz imod muslimer herinde. Og når man pryder sig med soldatbilleder, mener man er "i kamp" imod islam, fremsætter udokumenterede påstande, eller alene kun fremsætter negativt ladet indlæg, kun om muslimer...ja, så vil du opleve at blive modereret herinde. Kan man ikke underordne sig ordensreglerne, og kan man ikke debatterer sagligt uden forhånelser, så er dette ikke stedet at være. Hvis man har klager over modetationen, så skal man henvende sig til sidens admin som vil vurderer ens klage. God dag ThomasSneum
 6. Ja fordi regeringen er en del af folketinget reelt, derfor kan de også planlægge valg strategisk. Og så fordi at "kongen" gør hvad regeringen siger, når de siger det, som de siger. Hele magten er derfor centraliser i folketinget, undtagen domstolene.
 7. Jeg kan ikke forstår at du ikke kan læse, jeg ved godt hvad parlamentarisme er, men det ænder ikke på at det jeg siger ikke handler om parlamentarisme. Nej jeg har ikke sagt de parlamentarisme i USA, jeg sagde de også har en formel tredeling af magten men at de også reelt kun har en todelt fordi præsidenten styre sit parti så hårdt at han reelt styre kongressen. Lær at læse hvad jeg skriver i stedet for at digte hvad du tror jeg mener med det jeg siger, selvom jeg ikke har sagt det!!!
 8. Men regeringen kan jo også i Danmark udskrive valg. Så skal der stemmes om medlemmer til det nye Folketing. En regering kan jo bruge det strategisk, hvis en opposition har dårlige meningsmålinger. En regering kan også selv vælge at træde tilbage. Det er også regeringen, der fremsætter de fleste lovforslag.
 9. ThomasSneum

  Så fik GuBBi nok!

  (Moderation) I udgangspunktet lader vi meget passerer, så længe det ikke er direkte forhånelse. Det er korrekt at forum ikke tillader henvisninger til eget forum, reklamer, tilbud osv. - og det er også korrekt at vi ikke vil se debat om moderationen i div. tråde. Hvis man ikke kan leve med ordensreglerne herinde, jamen så bør man nok finde et andet sted at være. Vi lukker denne tråd nu.
 10. Hej, jeg har ikke skrevet et indlæg før, og det kan jo være dette her også bliver slettet, så snart jeg har sendt det? Hvad ved jeg. Grunden til at jeg skriver sådan er: I går så jeg et oplæg (af 'Klondyke Carl'), som hed noget i retning af 'Fællesbøn i Bonbon Land.' Men da jeg ville have svaret på det, fordi min søster & familie havde oplevet det samme som oplægget omtalte, var det vips borte!?? Jeg dristede mig så til i en PB at spørge en kvindelig debattør, hvis indlæg jeg har liket og synes har skrevet gode kommentarer, om hun vidste, hvor det blev af - men hun svarede heller ikke. Så for en halv time siden logger jeg ind og ser et oplæg under 'kendte', som er en lykønskning med de 85 år til tegneren Kurt Westergaard. Der ville jeg da også gerne knytte en kommentar til. Kunne det lade sig gøre? Næh, nu var også DET væk!!!! Hvad i alverden foregår der herinde? Jeg kom i et sekund til at mindes noget, der hed "Hurlumhejhuset" i Aalborgs desværre for længst lukkede tivoli Karolinelund. Jeg skelede igen til min profil - jo, der står altså, at jeg er medlem og logget ind. Nu holder jeg vejret og spørger: Hvad gør jeg galt? Jeg har ellers ikke specielt sarte nerver, men jeg kan sgu ikke lide, at hver gang jeg lige vil svare en tråd, så er den væk. Får folk fjernet et oplæg for at ønske en god tegner tillykke??? Hvis det er tilfældet, bør jeg nok søge andetsteds hen Jeg troede imidlertid, det var et debatforum.
 11. Jeg siger folketinget reelt udgøre ene og samme enhed (magt) som udgøre den udøvende magt, dvs at regeringslederen er valgt af folketinget, ministrene kan fyres af folketinget og ministrene udtages af folketingets medlemmer. Derfor er regeringen reelt en del af folketinget og folketinget har den fulde magt over regeringen, de er derfor ikke to af hinanden uafhængige magter, de er reelt ikke delt.
 12. Det er mig en gåde, hvorfor du ikke slår parlamentarisme op, for der står: Parlamentarisme er en politisk styreform, der bygger på parlamentets kontrol med, hvem der danner regering. Dens kerne, det parlamentariske princip, er, at en regering ikke kan udnævnes eller forblive ved magten, dersom et flertal i parlamentet, i tokammersystemer evt. blot dets andetkammer, utvetydigt modsætter sig den. https://denstoredanske.lex.dk/parlamentarisme Det er stik modsat end det, som du siger. I Storbritannien favoriserer valgsystemet flertalsregeringer, fordi de har et first past the post valgsystem. I Danmark har vi flere og mindre partier i parlamentet og regeringspartierne er nødt til at sikre, at de ikke får et flertal imod sig. Og jo, du sagde, at de også har parlamentarisme i USA "Nej det er ikke sådan parlamentariske systemer virker, det amerikanske er helt anderledes både reelt og formelt". Kongen er sgu da ikke den 3. magt i Danmark - heller ikke selv om den er blevet frataget. Lad os nu høre, hvordan magtadskillelsen er i parlamentariske systemer med en præsident som statsoverhovedet? Det er regeringen og ordet konge skal læses som regering i Grundloven, som der også står her: https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-3 Dronningen udøver sin magt gennem ministrene. Hun kan ikke stilles til ansvar for, hvad regeringen foretager sig (§ 12, § 13 og § 14). Derfor skal ordet ‘kongen’ læses som ‘regeringen’. Magten er ikke todelt, fordi vi ikke har en konge, der udnævner ministre jf. mit link til definitionen på parlamentarisme. Vi har stadig en regering og et folketing - også selv om regeringen er en del af folketinget. Og du kan ikke finde noget sted i lærebøgerne om samfundsfag, hvor der står, at magten reelt er todelt - tværtimod står der i alle bøger, at vi har en tredelt magtadskillelse. Det eneste, der tilnærmelsesvist kommer i nærheden er, når man betegner den udøvende og lovgivende magt som forvaltningen, som domstolene ikke er en del af. Sådan står det i §62, der handler om domstolenes uafhængig.
 13. i dag
 14. stig6499

  Er "købesex" ok?

  i må lære at forstå at kvinder er dobbelt moralske , når kvinder er kommet over de første teenages år og læger at forstå hvad penge betyder så får piben en anden lyd , så er der nogen kvinder der mener at sælge sig selv for penge er det værste man kan gøre , pis mig i øret , kvinder kan sgu da aldrig finde på at finde sig en fattig mand , de vil sgu ha en mand med penge , en kvinde der gifter sig med en mand med penge er sgu lige så meget glædespige som glædespigen , verdens mest berømte glædespige er da Melania trump
 15. Arend

  Hvem er ekstreme ?

  De er da ikke vandret igennem nogen lande for at nå frem til læseren. Breivik slog sine folder i document.no - så det kan næppe sammenlignes med seriøse nyheder. Det er ikke fordi jeg tror, at document.no er tilhænger af Breivik - så jeg skriver det - fordi document.no virker som en magnet på sådan nogen som Breivik. Det mener jeg ikke virker specielt troværdigt.
 16. OldSchool

  Hvem er ekstreme ?

  Dine konklusioner indikerer at du har forladt den virkelige verden til fordel for den venstreorienterede utopiske virkelighed Tillykke med valget, jeg håber du finder hvad du søger
 17. Cementdebil

  Hvem er ekstreme ?

  He he - det larmer altid lidt inde i hovedet
 18. OldSchool

  Hvem er ekstreme ?

  Håber du kunne få ørenlyd i dit eget ekkokammer
 19. OldSchool

  Antal muslimer nu og i fremtiden?

  Hvem i alverden, udover dig selv, har påstået at Danmark skulle isolere sig ??? Meget typisk for en venstreorienteret logik at sortering i indvandring er lig med isolering Venstrefløjslogik trænger i den grad til jordforbindelse Al den EU globalistiske indoktrinering har sku sat sine dybe spor må man sige
 20. Tigermanden

  Så fik GuBBi nok!

 21. Gammel Dansk

  Så fik GuBBi nok!

  Anmeldt for personfnidder og foragt for emnet.
 22. Erpe

  Hvem er ekstreme ?

  Sådan, som de højreekstreme altid gør? Det er det jo heller ikke! Joh, for 40 år siden var der eksempler på venstreorienterede, der sprøjtede ketchup i hovedet på et par politikere. Men venstreorienterede myrder jo ikke politikere, ligesom de højreekstreme gjorde ved f. eks. Walter Lübcke. Fordi de danske højreorienterede er for få og desuden nogle kujoner, der hellere vil bruge internettet til at opfordre andre til at udføre de voldshandlinger, som de ikke selv tør udføre. De håber at kunne opnå dette bare ved at skrive indlæg, der opfordrer til mere had mod både venstrefløjen og de farvede indvandrere. Tvivler jeg stærkt på. For uden politiet ville han alligevel ikke turde provokere indvandrerne og ville derfor i stedet have koncentreret sig om bare at stalke og forfølge sin ekskæreste. Det er ikke efterretningstjenestens skyld, at vi stadig tillader racisme og endnu ikke har fået arresteret flere højreekstreme for vold og trusler. Dette skyldes derimod politikerne, der har lavet love med alt for milde straffe og stillet for høje krav til bevisførelsen, så de højreekstreme stadig kan slippe godt fra deres vold og trusler.
 23. Tigermanden

  Så fik GuBBi nok!

  Jeg ser det som en brugbar hjælp for Rudi - da han givetvis ikke har været klar over regelsættet.
 24. Cementdebil

  Hvem er ekstreme ?

  @OldSchool og @Gammel Dansk og @dewey rørende at se jeres ekkokammer - ekstreme anklager andre ekstreme og beskylder dem for at være mere ekstreme end sig selv. Jeg har popkorn og kaffe klar. Go for it
 25. Gammel Dansk

  Hvem er ekstreme ?

  Jamen, det kan vi andre så roligt gøre, når du disker op med historier fra Tyskland om nynazister eller fordums laserskytter i Sverige - begge nabolande. Vi vil tage det for det, det er: vandrehistorier fra fjerne lande!
 26. modpol

  Forbud mod at se volds-video?

  Nej fordi det er klart en overtrædelse af loven at dele en video som viser en person i situation hvor pågældende under omstændigheder åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed. Eller hvis der foretages en handling, der er egnet til at krænke nogens ære. Straffelovens §264d §267
 27. Arend

  Så fik GuBBi nok!

  Hvorfor debatterer du det så? Det komme ikke os ved, hvad der står i en anmeldelse.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...