Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. passiv

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Tigermanden skrev: Jojo, men problemet er jo, at den såkaldte Islam-kritik består af de samme floskler, der gentages i en uendelighed - og er blevet det de sidste 30-40 år, og det bliver den almindelige dansker træt af. Der er stadig grund til at være kritisk overfor mange muslimer der ikke vil Danmark. Det er nu nævnt det samme i over 40 år, og der er ikke sket forbedringer.
 3. Bare mig.

  Instrument lampe

  Det er lidt svært og se når du ikke har startet motoren. Prøv at dreje nøglen og opload endnu et billede. Jeg kan dog fortælle dig, at den orange plet under tankmåleren fortæller du meget snart skal besøge en benzinstander. Den burde dog normalt ikke lyse når motoren ej er sat til tænding. Hilsen Mig.
 4. i dag
 5. stig6499

  performance kunstner ?

  performance kunstner Marie skal være lænket sammen med imam Naveed i en uge , hun vil ikke tale med ham kun observere ham , for at vise at vi ikke er så forskellige som vi går og tror , ideen med at være lænket sammen er god nok men at hun ikke vil tale med ham er dybt godnat , hvad mener i om det ?
 6. stig6499

  enhedslisten voldtægt ?

  de beton feminister har jo krevet erstatning for voldtægt og befamelse , de vil da score kassen oven på den episode , det siger lidt om kvinder
 7. Agil

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Oplægget indeholder sære påstande. Hvorfor skulle men ikke kunne indlejre denne video?
 8. I går
 9. Folk taler ofte om, at Facebook og Google er private firmaer og som sådanne har de lov til at bestemme, hvilket indhold og hvilke ytringer, de vil have stående på deres platforme. Her er jeg ikke helt enig. Fordi begge er så kæmpestore, at de reelt næsten har en monopolagtig status. Og derfor BLIVER det problematisk, når de sådan gør sig til smagsdommere over, hvad man må mene og ikke mene. Hvis det bare var her på dindebat, var det noget andet. Dette er et lille forum med relativt få aktive brugere. Så her er det ikke et problem, at f.eks. Sneum og Syngeklærken i princippet sætter grænserne for, hvad vi må ytre eller ej (jeg har dog ikke oplevet, at de censurerer holdninger, men mere udtryksform, vil jeg understrege). Fordi dette forum har ingen monopolagtig status, så kan man ikke lide lugten i bageriet, kan man bare smutte over på én af de andre debatter. Men havde dindebat her haft 100 millioner brugere, havde det været noget andet. Så havde forum været så stort og magtfuldt, at det ville have været problematisk, hvis man bevidst censurerede én type holdninger fremfor nogle andre. Og det er jo lige præcist hvad Facebook og Google gør. Bemærk at jeg ikke taler om decideret hatespeech, men om holdninger. Jeg synes, at det er okay at censurere direkte hadefulde indlæg. Men ofte er der jo tale om, at man også censurerer "forkerte" holdninger. Og det finder jeg problematisk.
 10. Tigermanden

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Tilgiv ham, han er passiv
 11. El_Nino

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Problemet er, at mange muslimer ikke, efter alle de kritiske år, ikke bare har prøvet at forbedre deres imi tes. Øhhhhhh - hvad mener du? Se lige din tekst igen..
 12. El_Nino

  Har droppet E5 benzin!

  Kan min cykel køre på E10??
 13. Send ham dog ud i det tasmanske hav i en gammel trætønde.
 14. El_Nino

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu!

  Godt jeg ikke er med i det cirkus - har ikke TV - og kan heller ikke se DRTV o.a. gejl - har kun nyheder på youtube og google.
 15. Bare mig.

  Har droppet E5 benzin!

  Hvis alle komponenterne i din motor og tanksystemet kan holde til E5 benzin, kan de også holde til E10. Det er ikke noget praktisk problem. Problemet for teoretikerne er at nogle fabrikanter ikke har erklæret at deres produkter fra før 2011 kan holde til E10. Det der er det praktiske problem med ethanol i benzinen, er at ikke alt gummi og plastic kan holde til at være i kontakt med ethanol uden og blive nedbrudt over tid. I øvrigt vil en motor der køre på en mix af ethanol og benzin faktisk yde en smule mindre end en der køre på ren benzin grundet brændværdien faktisk er mindre for ethanol end benzin. Men det er der sjovt ingen der endnu har "brokket" sig over, men sådan er der så meget. Hilsen Mig.
 16. passiv

  Forbud mod kritik af indvandring på vej?

  Problemet er, at mange muslimer ikke, efter alle de kritiske år, ikke bare har prøvet at forbedre deres imi tes.
 17. Forsvarsadvokat

  Har droppet E5 benzin!

  Har droppet E5 benzin! https://fdm.dk/nyheder/bilist/2020-01-stort-benzinselskab-dropper-e5-benzin-1 "Stort benzinselskab dropper E5-benzin. Det er ikke længere muligt at tanke E5-benzin hos et af Danmarks største benzinselskaber, Circle K. Årsagen er, at selskabet vil den grønne omstilling, lyder forklaringen. Selvom alle nye biler siden 2011 har været godkendt til at køre på den nye E10-standard, tåler omkring fem procent af de ældre benzinbiler kun E5. På de fleste tankstationer er det derfor fortsat muligt at tanke den tidligere E5-benzin, men altså ikke hos Circle K, der har 380 bemandede og ubemandede tankstationer landet." Hvis du har en bil som er produceret før 2011, er det ikke sikkert at den kan lide den nye benzin E10! Husk at se efter hvad der står på standeren E5 eller E10? Hvilket vil sige, at jeg lige forleden dag kom det forkerte benzin på min bil produceret før 2010! Din mening?
 18. Hej Leonidas, Lad det være sagt først; Jeg mener at Facebook bør TILLADE at en person som vedkommende diskuteres og debatteres. Jeg støtter på ingen måde deres hysteriske fjernelse af materiale og bruger profiler. Jeg ved bare ikke hvad der skulle gøres ved det. Jeg stiller mig i øvrigt tvivlende overfor din motivation. Havde det været en muslim med 6+ volds-domme som det ville udløse en Facebook ban at skrive om - ville du så også have kæmpet for folks ret til ytringsfrihed på FB? Hvad vil du appellere til ledelsen om at de skal gøre? (og hvilken ledelse?) Jeg tvivler på at Stephen Christopher Yaxley-Lennon skulle give anledning til en masse-boycut af Facebook. Det er sjældent at "masserne" støtter folk som adskillige gange er dømt for vold. https://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-14278957 Med venlig hilsen Ieet
 19. MP66

  Udledning af Co2 på biler?

  Jeg er ikke overbevist af de antagelser, som eksperterne præsenterer i disse dage. Måske fordi jeg er gammel, seks forskellige årtier og har set så mange klimaændringer i de sidste mange år. Der var kun en enkelt isvinter i 70'erne, mens der var fire i 80'erne. Tre i 60'erne, en enkel i 90'erne, to i 00'erne. De isvinter vi fik mellem 1906 - 1923 var langt uder de mange vi fik i 40'erne, 50'erne og 60'erne. Isvinter 2009/2010 og 2010/2011 var over f.eks. den i 1965/66, og knap under vintern 1985/86.
 20. Ieet

  Instrument lampe

  Hej L3onidas, Belysnings styring - enten lyset i kabinen eller udenfor er ikke sat som bilen måler sig til at det burde. Med venlig hilsen Ieet
 21. Der er ikke andre løsninger fra mig, end at boycotte facebook og appellere til ledelsen.
 22. Forsvarsadvokat

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu!

  YouSee mister tusindvis af kunder lige nu! https://nyheder.tv2.dk/business/2020-01-20-fullrate-lukker "Fullrate lukker! TDC købte Fullrate i 2009 for et større millionbeløb. TDC lukker mobilselskabet Fullrate. Selskabet, der både sælger telefoni og bredbånd og har over 200.000 kunder, bliver istedet flyttet ind under Yousee." Med 200.000 nye kunder, vil YouSee kompensere for tabet af kunder på grund af konflikten med Discovery kanal! TV og bredbånds kunder i YouSee flygter i disse måneder til andre udbydere, som har de 11 mistede Discover kanaler! Ak ja, der er ingen vindere i den konflikt? Din mening?
 23. Hej Benni, At udtrykke støtte eller kritik af T. Robinson er ikke rigtigt en "politisk anskuelse". Hvis de havde forbudt folk at være Islam-kritiske eller muslimer eller tilhængere af Nye Borgerlige, havde det været en helt anden sag. det er bare ikke tilfældet. Med venlig hilsen Ieet
 24. Er hans ytringer ikke at betragte som "politisk anskuelse" ?
 25. L3onidas

  Instrument lampe

  Det er sådan en nyere Ford Ka fra 2013-14 stykker
 26. dreamers

  Instrument lampe

  måske du skulle starte med at oplyse hvilken bil det drejer sig om . ikke at jeg ved det men det bliver lidt nemmere at hjælpe.
 27. Entrelac

  Telefon konspirationsteori?

  Hvis du siger det, så må det jo være sådan. På sin vis er jeg glad for den, men ind i mellem savner jeg den gamle telefon. Den nye er noget større (Oneplus nr- 7), så den kan ikke bare lige være i en bukselomme, og det irriterer mig noget. Men jeg kan jo godt lide mange af funktionerne i en smartphone.
 28. Retten til at ytre sig (ytringsfriheden) er en ret, som er givet til borgerne og er beskrevet i Grundloven. Den sikrer, at staten ikke kan forhindre folk i at komme med ytringer. Det er kun domstolene, man er under ansvar for, og domstole er uafhængige. Du må selv stå for at komme ud med dine ytringer, og hvis Facebook udelukker dig, må du finde en anden mulighed. Der er ingen danske love, der forbyder medier i ikke at bringe ytringer.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...