Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Jojojo

  Republikaner og Demokrater

  Den side af historien har jeg ikke oplevet. Og jeg er glad for at der er kommet fornuft i politik uden indblanding af kirken
 3. ThomasSneum

  Teknologi/ Ulighed

  Enig.. Men der kan jo bygges andre algoritmer som tager et andet udgangspunkt. De fleste smartphones har jo en GPS og date log - herigennem må kunne udarbejdes et match som pinger ud, når flere på samme position har været i nærheden af en smittet. (fx) Det vil ikke kræve nyere software.. (Der sikkert en række andre udfordringer.. Iknow )
 4. Lucianone

  børn nøgenhed ?

  Nå ok, så må han komme på Plejehjem den gamle Carlo, der kan de vel skam klippe hans negle...
 5. Erpe

  Teknologi/ Ulighed

  Problemet er formentligt det samme som for den britiske version af Smittestop, der hedder NHS Covid-19 og ligeledes kræver en iPhone 6s fra 2015 og ikke virker på iPhone 6 fra 2014. Den samme diskussion kører derfor i England, og årsagen til, at det ikke virker på iPhone 6, er ren teknisk: ”For the app to work, the phone needs to be new enough to support Bluetooth Low Energy (BLE) 4 technology, which it uses to identify passing phones also running the app, and run relatively recent software. Handsets that aren’t recent enough to run the app may not be able to find the NHS Covid-19 app in either the Apple App Store or Google Play Store.“ Der er nok flere, der har Blackberry, Windows Phone eller slet ikke en smartphone og, som derfor heller ikke kan bruge Smittestop app’en. Men af tekniske grunde kan problemet bare ikke løses.
 6. ThomasSneum

  Teknologi/ Ulighed

  Lyder sgu som en ret sund balance.. Det kan jeg godt misunde lidt.
 7. T38

  Løbehjul - nu med hjelm

  Mig bekendt må en El cykel køre (lovligt ) 25 km/t , og nyere små knallerter er den lovlige hastighed, så vidt jeg er orienteret sat ned til samme 25 km/t ? Det bør være et lovkrav at have hjelm på når man færdes på et eldrevet køretøj, hvad enten det er løbehjul eller el-cykel . Hvis man alligevel vælger ikke at bære hjelm bør de udgifter der er i forbindelse med en ulykke dækkes af føreren af el-cykel eller løbehjul ( Ambulance , skadestue, hospitalsindlæggelse) , og ens fritid/ulykkesforsikring bør heller ikke dække disse udgifter da man har tilsidesat egen sikkerhed . Og ja ….. Det gælder naturligvis også hvis man ikke selv er skyld i ulykken .
 8. Zorglup

  Teknologi/ Ulighed

  Alle andre i husstanden har smartphones og det er mig, der skal sætte dem op som regel. Jeg har stationær pc, bærbar og tablet. Kan samle en pc med bind for øjet, så det er ikke teknik der skræmmer mig. Jeg har bare ikke behovet for at følge med online, når jeg er ude. Der vil jeg gerne nyde roen og samtalen med mine venner. Og står jeg lige og mangler google ( Min ven ), er der som regel en eller anden i nærheden, der villigt lige slår det op, jeg søger.
 9. Arend

  Republikaner og Demokrater

  De er enige om, at der ikke skal bygges en mur mod Mexico og fri marihuana
 10. arthuro

  Sharia i Danmark.

  Jeg går ud fra, at den danske lovgivning kan stoppe tilfælde, som omtalt i det indsatte link.
 11. i dag
 12. Arend

  Sharia i Danmark.

  ... som f.eks, når du vil forvise hvide til at gå bagest i BLM-demonstrationer. Jeg håber, vi en dag kan omvende dig til humanismen, men det virker håbløst.
 13. Erpe

  Republikaner og Demokrater

  Enig. Det var det også tidligere for især de konservative i Danmark. Nu er Danmark bare blevet så afkristianiseret, at selv de konservative jo ikke rigtigt støtter kirken mere.
 14. Du kan jo også vælge at købe et tysk diesellokomotiv, der er åhhhhrrrr så driftsikre , og betale 100.000 kroner mere i forhold til en af de franske konkurrenter -valget er dit E L L E R Du kan spørge dig selv om du tror en fransk bil går i stykker for mere end 100.000 kroner i forhold til et tysk diesellokomotiv i den tid du ejer den ? For mit vedkommende var svaret let - og det har det så været siden 2002 hvor jeg investerede i min første franske bil . Desuden nyder jeg at alt det der er "ekstra" og "koster ekstra " i en tysker er standard og "uden beregning" i en fransk bil . Men imod uvidende tastaurkrigere kæmper man nogen gange forgæves .
 15. Jojojo

  Republikaner og Demokrater

  Rigtigt, dog skal der måske tilføjes at religion in USA,s politik er en magtfaktor uden lige og dette er specielt en magt faktor for Republikanerne, deres mega churches er de rene brainwashingpenge/ instituter
 16. Entrelac

  børn nøgenhed ?

  Hjemmehjælpen klipper ikke negle.
 17. Entrelac

  børn nøgenhed ?

  Der kan du vel nøjes med, at smide sko og strømper.
 18. Entrelac

  WEEKEND

  Også god weekend til dig. Held og lykke med "byggeriet".
 19. Entrelac

  Teknologi/ Ulighed

  Sådan havde jeg det også længe, bl.a. fordi jeg hader at skulle sætte mig ind i noget nyt, hvordan det fungerer m.m., tingene skal helt være som de plejer. Men sidste år skulle jeg med min datter ud at rejse, jeg kom med på et afbud, og da besluttede jeg mig for at købe en smartphone forud for rejsen, så jeg kunne være online uden min pc. Og det har jeg ikke fortrudt, nogle gange kan jeg undre mig over hvordan jeg klarede mig før.
 20. ThomasSneum

  WEEKEND

  Kan I ha´en rigtig god weekend allesammen. Jeg har store planer om ikke at lave noget. Det kan dog være jeg tager over til min ex og får bygget de møbler jeg har lovet hende at bygge, men nu må vi lige se tiden an!..
 21. Zorglup

  Teknologi/ Ulighed

  Jeg ejer slet ikke smartphone. Jeg har en nokia 3310. Ikke pga af penge, men jeg behøver ikke en pc i lommen.
 22. Entrelac

  Teknologi/ Ulighed

  Det er ved at være mange år siden jeg var på kontanthjælp, men mig bekendt er den kun blevet udhulet siden da. Jeg var alene med 2 børn, boede i en 3-værelses lejlighed (jeg sov i stuen). Da mine børn begyndte at snakke om smarte mobiltelefoner meldte jeg klart ud, at jeg til hver en tid ville sørge for, at de havde en mobiltelefon, de kunne ringe og sms'e fra, men så heller ikke mere, for det kunne min økonomi simpelthen ikke bære. De fik først deres egen pc efterhånden som de blev konfirmeret og selv kunne købe en. Indtil da deltes vi om den gamle stationære. Så jeg er overbevist om, at der findes familier i DK, der ikke har råd til, at købe nyt "bare fordi" den gamle telefon ikke længere er up-to-date. Men jeg undrer mig over, at Henny i artiklen kun har ca. 10.000 kr. udbetalt om måneden i førtidspension. Det kan tyde på, at hun ikke er enlig, og dermed ikke er alene om, at betale forsikringer o.l. Jeg er på førtidspension, enlig, og jeg er kommet lige over de 13.000 kr. om måneden.
 23. Erpe

  Sig noget godt !

  Nu ved jeg jo ikke, hvor du bor? Men det ville da også være tosset at ansætte et bud i hver brugs, hvis der kun er et par stykker om ugen, der bestiller varer online. Coop’s strategi er derfor en balance mellem, at der skal være ordrer nok at køre med, og at undgå at køre unødvendigt langt. Derfor leveres der ikke fra samtlige butikker.
 24. Erpe

  Republikaner og Demokrater

  Den yderste venstrefløj eksisterer slet ikke i USA, hvor kun mangemillionærer jo kan blive valgt. Forskellen mellem republikanerne og demokraterne svarer mere til forskellen mellem de konservative og Venstre.
 25. Erpe

  Har NATO brug for Tyrkiet?

  Der er ikke meget, der kan fordeles fra en næsten tom pengekasse. Når firmaerne ikke kan få den arbejdskraft, som de ønsker, så flytter de produktionen til udlandet. Eneste alternativ til indvandring er derfor at sætte pensionsalderen op med nok omkring 10 år. Ja, du er kortsynet og tænker derfor højst omkring 5 år frem. Det er helt korrekt, at når man har så kort en tidshorisont, så er indvandring af ufaglært arbejdskraft, der først skal lære sproget, en ren underskudsforretning. Det er det i øvrigt også at få børn, der jo de næste 30 år giver underskud og først derefter i yderligere 30 år tjener penge til landet. Men bare at være ligeglad med, om danmark går fallit om 30 år, er jeg ikke enig i, selvom jeg muligvis ikke vil være her til den tid. For det er et meget negativt synspunkt at have.
 26. stig6499

  Teknologi/ Ulighed

  Hvis man er så tåbelig at købe en iphone så er man sgu selv ude om det
 27. Lucianone

  børn nøgenhed ?

  Du kan evt. lave nogle ryg- og smidighedsøvelser og se, om ikke det hjælper. Ellers må du jo indse, at du er ved at være så gammel og stiv i betrækket, at du skal have hjemmehjælper på.
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...