Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. dewey

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Utroligt at du aldrig kommer videre, du er en permanent debatdræber, hvis kilden til et tema ikke passer ind i dit verdensbillede, Din respekt for debattører, der gør sig et arbejde og opretter et debattema, ligger langt under nulpunktet, gør det selv bedre og kom med temaer med 'seriøse kildeangivelser' i stedet for kun at nasse på andres temaer, du har jo også den mulighed at holde dig fra at kommentere, hvis kildeangivelsen ikke passer dig.
 3. dewey

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Selv i hovedet på Macron, der i april i år advarede for en borgerkrig i Europa, og den kan begynde i Frankrig, sagde Macron i en tale i Europaparamentet i Straßburg.
 4. i dag
 5. Da jeg var 12, kørte mine forældre rundt i en Renault 5. Haha, hvor er den dog firkantet at se på Husker den som rundere i formerne. Indtil jeg var en 10-11 år kørte mine forældre altid i folkevogn. Der var ikke varme i bilen, og jeg kan huske, at på meget kolde vinterdage hvor der kom frost og rim på ruden, der sad min mor først med den ene hånd på forruden - mens hun kørte - for at tø et kighul, så hun kunne se at køre, og når der så var fri udsyn, satte hun den anden hånd på ruden for at varme rimen væk der. (Total sikker kørsel , og vi havde selvfølgelig ikke sikkerhedsseler på på bagsædet, og hvis min far var med, så blev der røget pibe på hele turen).
 6. I går
 7. Agil

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Jeg kan godt forstå, at du er oprørt over det, men jeg kan ikke forstå, at jeg kun har gysepligt i forhold til den verserende bandekonflikt - for jeg vil gerne fordømme alle kriminelle Hells Engels kæmpede imod den rivaliserende rockergruppe Bullshit fra Amager i perioden 1983-87. Kampene kostede ti mennesker livet. Rockerkrigen i 1990'erne mellem Hells Engels og Bandidos kostede 9 bandemedlemmer livet. De skød også på åben gade, og baggrunden var den samme: at få kontrol over hash markedet. Jeg nævner det kun, fordi du skrev: "...men hvor mange tror du der havde rystet på hovedet af dig hvis du for 10-15 år siden påstod at bandeskyderier på åben gade blev ganske almindeligt." Det virker jo lidt sært på den baggrund.
 8. Patrioten

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Apropos at være blind: Bandeskyderier på åben gade skrev jeg vist nok. https://www.dr.dk/nyheder/indland/rockere-og-bander-i-konflikt-rekordhoejt-antal-skyderier-i-aar Det er sager som denne jeg hentyder til: https://www.dr.dk/nyheder/indland/bandemedlem-faar-20-aars-faengsel-skyde-paa-cyklister Du kan jo prøve at pløje dig igennem denne oversigt og vurdere om ikke jeg har ret: https://www.dr.dk/nyheder/tema/bandekonflikt
 9. RocketScientist

  valg af ny firmabil

  Jeg har en forkærlighed for VW Golf Sportsvan - Bedstemor And udgaven af Golf. Totalt kedelig og giver nok ikke den helt store streetcred i bandemiljøet. Men dejlig praktisk, uden at fylde for meget. God kørestilling uden at være en SUV..
 10. Agil

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Det er helt tydeligt gyseindustrien der glammer her Når man nævner fy-ordet, så er der gysepligt. Selvfølgelig kan man bruge 6 år gammel grafik. Der er ingen grund til at glemme terrorismen I Frankrig bare fordi den er sat på pause. Apropos at være blind: Under rockerkrigen mellem Hells Engels og Bandidos 1994-1997 blev der brugt håndvåben, bilbomber, maskingeværer, håndgranater og panserværnsraketter. https://da.wikipedia.org/wiki/Store_Nordiske_Rockerkrig Desuden er der ikke flere drab i dag, end der var da Morten Korchs film De Røde Heste havde premiere i 1950. Der er ikke mange drab i dag, og det kan jeg let bevise
 11. EU domstolen besluttede i 2013 at udenlandske studerende fra EU lande skulle have samme rettigheder som danske studerende vedr. SU. https://finans.dk/debat/ECE10287243/su-til-udlaendinge-draener-statskassen-for-millioner/ Danmark er en suveræn SU duks sammenlignet med de øvrige EU lande. https://uniavisen.dk/danmark-er-suveraen-su-duks/ Eneste løsning er at sætte SU ned til et gennemsnit i EU.
 12. Patrioten

  Ordet Relation

  Både og da jeg faktisk hader disse og mange tilsvarende ord
 13. Den gang havde mine forældre en Ford Taunus TC V6 Vi havde den dog i alt for kort tid, da jeg og min far kørte galt i den. Efterfølgende fik vi en Ford Taunus V6 som DSB Harry kører i.
 14. Patrioten

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Grafikken er åbenbart 6 år gammel og det kan vi jo ikke bruge til noget, men hvor mange tror du der havde rystet på hovedet af dig hvis du for 10-15 år siden påstod at bandeskyderier på åben gade blev ganske almindeligt. Det er jo samme historie om og om igen, højrefløjen vil stramme op og venstrefløjen ryster på hovedet og lader som ingenting imens situationen bare bliver værre og værre og pludselig hører det bare med til hverdagen. Man skal godt nok være blind el. Radikal hvis ikke man kan få øje på den negative forandring som indvandringen konstant medfører for samfundet. Når de kommende generationer engang spørger hvordan det kunne gå så galt håber jeg at humanister, globalister og unionister indrømmer at de tog fejl og undervurderede konsekvenserne af indvandringen.
 15. ThomasSneum

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Den korte avis og mere racistisk ævl. Utroligt at I aldrig kommer videre.. - hvis I reelt ønsker en saglig debat, så kom dog med noget med substans. Ingen lukker øjene for kulturelle sammenstød/påvirkninger i samfundet.. Det der evendelige muslimer = bad stuff er bare for dumt og ensporet. Fakta står tilbage. Du finder en større sammenhæng imellem social status, end religion - fokuser på det og ups.. nu står du pludselig med et helt andet samfundsbillede, hvor kristne, muslimer, sorte og hvide er repræsenteret. Åben øjenene.
 16. Patrioten

  Bliver USA`s grænse overløbet af migranter?

  Læs her: “Tigar said the president could not shift asylum policy on his own. His order will remain in effect until Dec. 19, at which point the court will consider arguments for a permanent order. The Trump administration signaled that the defeat could be temporary, alluding to a 5-4 decision by the Supreme Court in June that upheld a revised version of Trump’s travel ban, an effort to bar foreigners from certain majority-Muslim nations and other countries from the United States. “As the Supreme Court affirmed this summer, Congress has given the President broad authority to limit or even stop the entry of aliens into this country,” the Justice Department and the Department of Homeland Security said in a joint statement that called the lawsuit “absurd.” “We look forward to continuing to defend the Executive Branch’s legitimate and well-reasoned exercise of its authority to address the crisis at our southern border.”” At han er demokrat burde være åbenlyst eftersom Obama indsatte ham i embedet 2012. “Whatever the scope of the President’s authority, he may not rewrite the immigration laws to impose a condition that Congress has expressly forbidden,” wrote the judge, whom President Barack Obama nominated to the federal bench in 2012. Tigar reasoned that the “failure to comply with entry requirements such as arriving at a designated port of entry should bear little, if any, weight in the asylum process.” Det ovenstående stammer fra Washington Post. https://www.washingtonpost.com/nation/2018/11/20/blow-trumps-immigration-agenda-federal-judge-blocks-asylum-ban-migrants-who-enter-illegally-mexico/?utm_term=.6c5c2280ed00 At præsidenter udpeger dommere i tråd med egen politiske overbevisning er et velkendt problem overalt i verden og ikke kun i USA. https://www.information.dk/debat/leder/2017/02/ni-vise-maend-kvinder-amerikanske-hoejesteret-al-magt
 17. Jeg husker kun 90erne, der kørte man i Mercedes 500SEL , super fed bil.
 18. Patrioten

  Bandeleder død.

  Ja men forhåbentlig begyndelsen på en hårdere kurs overfor disse lede bander
 19. Patrioten

  Med straf skal land bygges !!

  Ja fængslerne er overfyldte fordi politikerne har hovedet under armen, læs her hvor mange fængsler og arresthuse de har nedlagt indenfor kort tid og dermed fyret et tilsvarende antal fængselsbetjente. https://faengselsforbundet.dk/fagbladet-net/faengslerne-fyldt-bristepunkt/ IT kriminalitet er et af de områder man burde kunne efterforske administrativt udenom politiet. Hårde straffe og grænsekontrol er jo netop langtidsplanlægning som du efterlyser hvis ikke det skal være “business as usual” som de radikale og venstrefløjen efterstræber
 20. Jeg var kun barn og husker det ikke, men ifølge min far havde vi en Volvo 142 og i 1988 blev det til Datsun Laurel (frikørt taxi) med automatgear.
 21. stig6499

  Nørregade reklame tv ?

  Ja selvfølgelig
 22. Agil

  Bliver USA`s grænse overløbet af migranter?

  Det er forkert Ved du overhovedet hvordan dommere bliver valgt i USA? Dommeren som underkendte Trumps beslutning er fra San Francisco, og i Californien har man ikke politiske valg af dommere. For det andet siger dommeren bare, at Trump ikke kan omstøde den indvandrerlovgivning, som kongressen har vedtaget - og at Trump skal bruge en enden metode. Det burde Trump altså have fået gennem kongressen for længe siden. Det er pinligt, at Trump er sådan en amatør, men vi vidste dog godt, at han ikke havde politisk erfaring i forvejen. Præsidenter kan jo ikke lovgive, fordi USA er et demokrati - så Trump kan bare følge demokratiets regler og få en anden lov som passer ham bedre vedtaget i kongressen. - du ved den kongres, hvor Republikanerne har flertallet i begge kamre indtil nytår. Derfor er det du skriver om Demokraterne meget underligt
 23. DDR

  Nørregade reklame tv ?

  sidder du nu og gokker til tv-reklamer også?
 24. ingen....det var fattigfirserne og vi var flade som fregner.....
 25. Agil

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Hvis der er borgerkrig, så vil man forvente, at nogen dør Som det ses, så skal man helt over til Japan for at finde et sted, der er længere fra en borgerkrig end Vesteuropa er. Tanken om en borgerkrig foregår kun inde i hovedet på nogen få - for i den fysiske verden er der ingen tegn på borgerkrig i Vesteuropa.
 26. DDR

  Ordet Relation

  øhhh...jow du har.....
 27. dna

  Fransk publicist forventer borgerkrig!

  Jeg tror også at der vil udbrydde en eller anden form for krig/EU-borgerkrig og jeg tror det bliver indenfor de næste 10-20 år. Om det bliver kraftige og mange oprør, decideret krig eller borgerkrige er jeg mere i tvivl om.
 1. Vis flere...