Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Retail LED Light Panel Fitting The customer' experience in the retail and ultimate purchasing decisions can all be widely influenced on the lighting specifications and layout of commercial retail spaces. In the early 90', fluorescent tubes are hugely used in the retail shop with cheapest fitting requirement.With the development of technology, LED lighting offers interior designer and construction companies more solutions that change color and dimming like never before. In 2017, people can use LED panel to hugely improve the retail shop fitting in the below points.Products Display LightingIdeally, the product display lighting will highlight certain space Air Brake Hose Assemblies price of the product displays with high LUX levels that draw the attention of customers. Also, it is important to ensure display lighting that evenly, no cold and black spots are displayed. Simple LED light panel sheet can fully achieve these features and perfectly display commercial products.Visual Merchandise DisplayWhen retail shop creates an outstanding visual merchandise display, it is firstly to incorporate eye-catching signs and lighting that delivery your intended message. The simple way is to utilize light boxed with captive graphics andilluminating LED light sheet. If the visual merchandise light box done correctly, customers could discern exactly what that area of store has on display, and they would be drawn to the that part of the store without even realizing. The LED Light sheet is flexible on the color temperature between 3500k and 6500k. 6500k and 6000k are an optimal color for these displays that pure white is ideal for grabbing attention.Point of SaleIt is known that checkout area, pay counter and cash registers are important because it needs to be easily identifiable. Some shops use point of sale to sell the accessories and small goods. An distinguish point of sale not only improve the shop environment but also enhance checkout area sales when people are waiting for payment. Therefore, we need a tidy and bright light point of sale area. The hanging pendants light orcountertop backlit LED light sheetcould be used for lighting the area.
 3. i dag
 4. Samfundet har ændret sig siden dengang du og jeg var teenagere (20-30 år siden, går jeg ud fra). Dengang var der ingen, som anså det som specielt problematisk med lidt aldersforskel, hvis begge parter ellers var glade for hinanden og var nogenlunde jævnaldrende. Men i dag kan en 16 årig jo blive dømt for "børneporno" bare fordi han udveksler frække billeder med sin jævnaldrende kæreste. Det der pædofilihysteri er gået helt over gevind i disse tider. Og det kan vi takke Red Barnet for med deres hysteriske skræmmekampagner de har kørt i årevis, hvor de forsøger at gøre sex med og mellem kønsmodne teenagere til verdens største forbrydelse. Jeg syntes lovgivningen var bedre før år 2000. Dengang satte man grænsen ved 15 år, så en 16-17 årige måtte godt udveksle frække billeder og dengang blev man ikke kaldt pædofil, hvis man kom til at sige højt "hej, hende der tøsen på 16 er godt nok smuk!". Men så kom den altid gravalvorlige Kuno Sørensen, den bedrevidende Veron Jones, Laue "Afsløret-På-Luderbar-I-Belgien" Traberg samt den altid hysteriske og hykleriske Mimi Jacobsen og de andre pengegriske gribbe fra Red Barnet og satte en mistænkeliggørelseskampagne i gang, hvis formål var at kriminalisere al sex med unge under 18, så halvdelen af alle danske mænd kunne sættes i bås som mere eller mindre "pædofile". Det gjorde de naturligvis, fordi der fandt ud af, at der var penge i pædofili-maskinen. Så jo mere de talte om pædofile, jo flere penge fik de i kassen, fordi folk er jo bange for at blive sat i bås som pædofile, hvis de ikke støtter anti-pædofilkampagner og så giver de jo af ren frygt penge til Red Barnet ("hvis du ikke støtter Red Barnet, er du nok selv pædofil", syntes devisen at være!): Og så blev lovgivningen skærpet. Det giver en masse unødigt bøvl, når samfundet i dag kriminaliserer den slags. Og man gør helt unødvendigt en masse unge mennesker kriminelle og "pædofile", bare fordi de har lidt sjov med at sende billeder til hinanden.... Når dette er sagt, så er det nu ikke ulovligt med Sugar Daddy forhold, hvis bare pigen eller fyren er over 18 år. Så der er intet ulovligt i trådstarters søgen. Han skriver ikke direkte, at det er et Sugar Daddy forhold, han søger. Men det ligger jo lidt i det, når praler af at være stenrig og stor mand og søger en langt yngre pige, som ikke behøver have ret mange penge selv. Men som sagt - det er ikke ulovligt. Man siger jo også, at en kone er verdens dyreste luder. Lidt er det om snakken. I hvert fald i de tilfælde, hvor der er en stor aldersforskel og hvor en langt yngre kone er en slags trofæ for en stenrig forretningsmand.
 5. I går
 6. Lucianone

  En dansk IS-kriger sendes hjem til Danmark i dag!

  Denne sag og andre tilsvarende illustrer meget godt, at de danske myndigheder har været alt, alt for rundhåndede med at tildele diverse arabere og nordafrikanere dansk statsborgerskab. Der er et eller andet, som går galt i deres vurdering, må jeg sige! Der burde da være en eller anden form for kriterier, man skal overholde for at kunne få et dansk statsborgerskab?! Og det virker heller ikke som om, at myndighedernes baggrundstjek af disse personer er tilstrækkeligt effektivt, siden terrorister og yderligtgående islamister tildeles dansk statsborgerskab. Stod det til mig, burde vi måske indføre noget med, at INGEN flygtninge kan tildeles statsborgerskab før der er gået x-antal år og før de har bestået en række prøver og tests. De bør f.eks. udfylde spørgeskemaer, hvor man udspørger dem om deres holdninger til demokrati, kvinder, homoseksuelle, andre religioner, ytringsfrihed o.s.v. Hvis de så udviser tegn på, at de mener, at kvinder skal gå med tørklæde eller skal tie i forsamling - eller at homoseksuelle bør stenes o.s.v., ja, så bør de ikke kunne tildeles dansk statsborgerskab. Så bør de sendes retur til de lande, som de kom fra. Eller de bør interneres i udslusningslejre, indtil det bliver sikkert for dem at rejse hjem igen. Det dur ikke, at vi her i landet har fundamentalister gående, som er imod kvinders rettigheder, som mener at homoseksuelle skal stenes eller som mener, at vi skal have indført Sharia her i landet.
 7. Lucianone

  Asperger syndrom og førtidspension

  Chancen er lige NUL. Du er under 40 år og så skal du nærmest være livsfarligt syg, for at systemet vil tilkende dig førtidspension. Sådan er det blevet i Danmark efterhånden. Selv hvis du er over 40 og har været udenfor arbejdsmarkedet i flere år, vil systemet stadig kræve af dig, at du tager et ton af arbejdsprøvninger og praktikker, før du kan komme i betragtning til fleksjob. Hvis du bare kan passe et job på 2 timer om ugen, vil systemet sige, at du er arbejdsparat og dermed ikke kan få førtidspension. Jeg synes selv, at det er forkert, at systemet er blevet så hårdt. Fordi der er nogle, der bare ikke har overskuddet til at være på arbejdsmarkedet. Der mener jeg, at både samfundet og personerne selv er bedst tjent med at man giver dem ro og lader dem være. Det, de kan yde 1-2 timer om ugen, er alligevel så lidt, at det er fjollet at bruge årevis på at finde et job af den karakter. Men det hele skyldes, at systemet i dag anser alle mennesker som slaver. Derfor kræver systemet, at alle skal arbejde. Uanset om de kan eller ej. Et menneskes værdi anno 2019 vurderes UDELUKKENDE ud fra dets arbejdsevne. Det er lige meget med de øvrige menneskelige kvaliteter.
 8. Lucianone

  Det svenske samfund er i opløsning?

  Hvis flertallet ikke er indvandrere, hvordan kan det så være at signalementet på gerningsmændene i de her sager måske fire ud af fem gange (slag på tasken) taler om mørklødede mænd? Jeg mener, at det er lidt naivt at tro, at der skulle være lige så mange etniske svenskere med i de hardcore bander som det er etniske udlændinge/indvandrere. Nogle gange er jeg i tvivl om, I virkeligt mener det, I skriver. Eller om I bare har en agenda om at få mere indvandring og derfor bevidst bagateliserer problemet. Du har selv talt for, at du går ind for mere indvandring, fordi du mener at det vil styrke Danmark. Så har du hermed også et motiv for at bagatelisere problemer med indvandrerne. Jovist, du kan også argumentere for at højrefløjen har et motiv for at problematisere indvandringen mere end nødvendigt er. Det er også korrekt. Men jeg prøver bare at være kritisk overfor begge fløje. Alle har jo deres agenda med at skrive, som de skriver. Højrefløjen forsøger bevidst at puste til ilden og fokusere (til tider ensidigt) på indvandrerkriminalitet. Og venstrefløjen plus De Radikale har omvendt en interesse i at bagatelisere problemerne, fordi f.eks. De Radikale og Enhedslisten ved jo godt, at de har får mange stemmer fra netop indvandrerne... Jeg er enig med dig og andre i, at vi ikke skal bedrive nogen heksejagt. Men omvendt synes jeg også, at du og andre fra din fløj (S, Radikale, SF, Enhedslisten) ofte taler lidt udenom, når det faktisk synes åbenlyst, at der er store problemer med kriminelle indvandrere. Alle med øjne i hovedet burde kunne se, at der er langt flere indvandrere med i de hardcore kriminelle bander end der er etniske nordboere.
 9. snoozz

  Julegave-idéer?

  Ja jeg har netop også før bare købet dyr yr vin til dem og "vin sæt"Eva Trio". Men så selv når jeg er kommet igen næsten jul, så er det ikke den vinrpoptrækker de bruger. Virker som spild af penge, selvom man køber de dyre mærker af alting. Og sprutten har de såmænd nok drukket, så kan godt være jeg bare skal holde mig til i det igen, og huske på alle dem som ikke har nogen at holde jul sammen med har jeg prøvet en gang selv).-
 10. Det viser igen bare, at vi nærmer os Orwell´s dystopiske fremtidsversion, 1984. I Kina har de allerede indført det totalitære overvågningssamfund baseret på bl.a. algoritmer, hvor alle folks handlinger samles op af computere og så bliver folk placeret i båse alt efter, hvor samfundsnyttige de anses for at være som individer. Der er fire kategorier i Kina - eller fire kaster om man vil. De laveste er undermennesker, som næsten ingen personlig frihed har. Det er totalt diktatur. Jeg undrer mig over, at vi i Danmark ikke tager afstand fra Kinas overvågningssamfund? Vi burde lægge pres på de kinesiske myndigheder for at få dem til at stoppe med at overvåge deres befolkning på en så menneskefjendsk og totalitær facon. Men så får jeg den ubehagelige tanke, at grunden til at danske magthavere ikke kritiserer og påtaler Kina på dette område, er at de selv har en våd drøm om at gøre Danmark til Orwell´s 1984...
 11. Lucianone

  Erklæring af kærlighed

  Det er da skam ellers noget af et karriereskifte, du skam da har foretaget dig der. Men bortset fra det, hvordan står det da ellers til med din gode gamle fader ovre i nr. 3? For du ligner da ifølge din avatar grangiveligt hans sønnike. Eller er du skam da bare en look-a-like?
 12. FrkFauna

  Julegave-idéer?

  Nu har du ligesom prøvet at købe de dyre gaver, som af en eller anden grund, ikke faldt i dine forældres smag. Så ved du på forhånd, hvad du ikke skal købe. Spørg dem, om de har nogle specielle ønsker? eller be om en ønskeseddel. Hvis sidste nævnte ikke er en mulighed, så køb noget hvor du med sikkerhed ved, at det er noget de kan bruge. Gavekort kan stort set alle bruge, både mænd og kvinder, og det er en fin gave hvor modtageren selv kan bestemme hvad de vil købe, i pågældende butik. Og skulle det blive helt umuligt, så køb en god flaske vin/spiritus og noget godt chokolade - Hvis de er til den slags. Det ville være en fin gave at komme med. I sidste ende er de nok ret ligeglad med de gaver (virker sådan), det er dig og din familie de vil se!, hvor I alle har en hyggelig aften. Så drop det der med at dig og din bror skal overgå hinanden i det frygtelige gaveræs, det er spild af penge og tid. Jeres forældre elsker jer helt sikkert lige højt, om i kommer med gaver eller ej, små eller store.
 13. Altså jeg har prøvet begge dele. Altså religiøse piger som selvom de var i fx Indre mission, så ville de gerne have mig med selvom de var 15 og jeg var 12. Og omvendt, jeg har været 15 og og en pige har været 14 . Jeg ser ingen af delene som pædofili Så længe det man gør er frivilligt Synes bare det minder om menneskehandels, hvor det jo SÅ bliver ulovligt, når man stiller krav som "jeg er rig, du er fattig, du er jomfru du er 18- 23 år. Men det så som har med det at gøre kalder det nok bare kontaktformidling
 14. Lars Swane

  Erklæring af kærlighed

  Nu er jeg selv cand. mag. og lektor på Slagelse gymnasium hvor jeg underviser i 1. g sproglig linje hvor mit speciale er græsk og fransk. Her oplever jeg jo tit at de små 1. g’ere - altså vi snakker pigerne de små lam - lægger kraftig an på mig og sender mig vulgære blikke og kommer med kraftige seksuelle hentydninger til hurtige samlejer i frikvarterene. Ofte sker der det at jeg passes op af et antal tøser og så vil de simpelthen bare have min krop eller simpelthen give mig et pustearbejde. Det er jo nok fordi jeg er så veltrænet som jeg er vil jeg tro at de ikke kan styre sig, eller også er det fordi jeg ser så godt ud som tilfældet er. Jeg ved det ikke, men hvorom alting er så har jeg i hvert fald for min del besluttet mig for nu at afvise flere frierier og det samme burde du gøre. Jeg føler mig faktisk krænket over at være genstand for så megen frækhed! vh. Lars.
 15. snoozz

  Julegave-idéer?

 16. Med de kriterier du nævner, må jeg bare sige - Held og lykke med den mission, det får du vist brug for. Det virker mere som om du søger en slags trofæ kone, som du kan forme så hun bliver nøjagtig som du vil have det! - Puha, får det allerede dårligt på hendes vegne. Realistisk set, så tror jeg ikke på at der findes ret mange danske piger indenfor den alder du søger, der er jomfru, og som er klar til at slå sig ned, og moden nok til at stifte familie. De fleste har nok deres tanker helt andre steder. Hvis du virkelig er heldig at finde en dansk pige indenfor din aldersgrænse, så er hun højst sandsynlig ikke jomfru, og hvis hun er, kan du være sikker på, at hun er en del af et religiøst trossamfund, eks. Jehovas Vidner - og hun får næppe lov til at gifte sig med en udefra, så desværre allerede der vil det gå i vasken. - Og hvis der skulle være en som faldt for det du kan tilbyde, så er hun nok en pige fra et meget splittet hjem, som drømmer om noget bedre, lidt en faderskikkelse som udover at kunne forgylde hendes tilværelse, også kan passe på hende. Men jomfru er hun næppe. Hvorfor er hårfarven så vigtig? - Der er vel andre ting man kunne foretrække, f.eks at hun har lidt viden proppet ind i hovedet, så det ikke bare bliver sådan noget envejs kommunikation, det kan jeg forestille mig vil blive ret kedeligt og intetsigende, for sådan en intelligent mand som dig? Mht. dating hjemmesider, så findes der jo et hav af dem, men der findes jo ingen garanti for at du har held i sprøjten. https://kristendating.dk https://www.partnermedniveau.dk/raadgivning/singleliv-dating/kristen-dating https://www.rosebrides.com Good Luck!
 17. DenBruneMunk

  Julegave-idéer?

  Forstår ikke hvorfor du gør julen til noget økonomisk og dyre gaver. Julen handler om at være sammen med sin familie, og dem man har kærest. Den bedste julegave er, at give dem kærligheden, være sammen og måske en krammer, og et kys, og ja, bruge hele juleaften med familien man har tættest. Med dit helbred i mente, så er det helt sikkert værd at investere i , uden at det koster dig økonomisk men du skal lægge hjertet i det. Glem alt om gaver, de er nemlig som du nævner, nogle vi dårlig ser på og ofte ikke vil have.
 18. Entrelac

  Julegave-idéer?

  Jeg synes du modsiger dig selv. Det må ikke være fantasiløst og det skal være noget de rent faktisk kan bruge. Det vigtigste er vel, at de får noget de kan bruge, uanset om det så er fantasiløst eller ej. Ellers må du jo spidse dine fornemmelser lidt, og fornemme hvilke ting de reelt kan bruge. Og ellers er det jo bare 2 gavekort, ét til byggemarkedet og ét til den lokale garnpusher.
 19. Entrelac

  Erklæring af kærlighed

  Lad din mand svare.
 20. Bare mig.

  Julegave-idéer?

  Jeg kender problemet med og få gaver man ikke alligevel vil/kan/får bruge/brugt. Der er muligheden for at købe et gavekort til en lokal forretning hvor du ved forældrene jævnligt handler, omend det ikke er særligt "originalt". Personligt har jeg meldt ud til ynglen at de tilsammen kan købe en snes sokker i par og gå i byen for resten af beløbet som de synes det er værd og spendere på en. Børnebørne får naturligvis lov til at komme med små gaver efter eget valg. Med konen er det så omvendt, da hun kan bruge næsten alt selv om hun har noget lignende i forvejen, omend jeg før har nævnt et par ord om det virker en smule overfyldt hist og pist. Det må hun så selv om, idet hun ikke får mig til og rydde hylder mm og støve af. Jeg hænger så på arbejdet med og hænge alt tingel tanglet op. I øvrigt synes jeg gaveræset har taget overhånd og ønsker mig tilbage til min barndom, hvor vi ikke havde ret meget jordisk gods men altid var glade og tilfreds.
 21. Jovist skal vi tage ansvar. Men hvis vi nu lod være med at agere stik-i-rend-dreng for USA og CIA og undlod at deltage i deres ulovlige og menneskefjendske krige i Mellemøsten, ville der måske ikke være behov for at tage imod så mange indvandrere. En stor del af migranterne kommer jo herop, fordi vi selv skaber ulykker og ødelæggelser med vore bomber nede i deres lande. Jeg tror ikke på, at den vestlige alliance´s mange krige i Mellemøsten siden Irakkrige i sin tid har forbedret situationen dernede. Tværtimod har vi skabt endnu større elendighed og dermed tiltrukket endnu flere flygtninge herop. Derfor er det eneste rigtige at lytte til en mand som Mads Palsvig fra JFK21-partiet. Jeg er enig med ham i, at løsningen er at vi stopper med at deltage i alle vestens angrebskrige i Mellemøsten. Danmark bør kun deltage i krige, hvis vi selv bliver angrebet eller vore allierede bliver det. Danskerne bliver ved med at stemme på alle de partier, som stemmer for dansk deltagelse i diverse krige. Jeg forstår ikke, hvorfor borgerne ikke gav Palsvig og JFK21 chancen. Han er den eneste, der forstår, at vi selv skaber migrationsbølgerne gennem vore krige dernede... Men det er klart, at når vi selv smider bomber i Mellemøsten og tvinger folk på flugt, så har vi et ansvar for disse mennesker. Det er jeg såmænd enig med dig i. Men så må vi jo lade være med selv at jage dem på flugt med vore bomber! Irak-Krigen gik vi ind i under den falske forudsætning, at Saddam havde masseødelæggelsesvåben, hvad han IKKE havde. Vi gik ind i Libyen på løgnen om at Gaddafi var en hadet diktator. Det er nu kommet frem, at han faktisk var ret populær dernede og at de fleste historier i de vestlige CIA-kontrollerede medier var det pure opspind - historier og fake news plantet af CIA for at give en undskyldning for at afsætte Gaddafi. Så fabrikerede CIA historien om den åh, så slemme diktator Assad, når sandheden er at Assad i virkeligheden er meget vestlig. Hans kone går f.eks. ikke med slør. I stedet valgte vesten så at støtte de terrorgrupper, som gik ind for en mere islamistisk retning i Syrien - i modsætning til Asssad´s mere vestlige orientering. Alle sammen ulovlige krige startet på grundlag af fabrikerede løgne og fake news fra CIA... Hvis I tror det her, er noget jeg selv finder på, så gå ind på Youtube og lyt til den nu afdøde danske freelancejournalist, Tommy Hansen´s foredrag om emnet. De er yderst interessante og for mig var de en øjenåbner, som fik mig til at indse det store bedrag, som vestens mange krige i Mellemøsten de sidste 20 år reelt har været... Her er f.eks. et Interview med Tommy Hansen om krigen i Syrien:
 22. Gæst

  Erklæring af kærlighed

  Igennem mit arbejde har jeg skulle arbejde sammen med en mand omkring udvalgte projekter. Han har ikke haft nemt ved at samarbejde med andre i afd.men af en eller anden grund, så har vi altid løst opgaverne hurtigt og konstruktivt. Jeg har ikke haft projekter med ham i ca. 8 måneder nu. I dag dukker han op på min virksomhed og vil tale med mig privat. Han fortæller nu at han elsker mig og har tænkt på mig i alle de måneder der er gået. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor, der var ingen særlig kemi mellem os og jeg lagde aldrig skjul på at jeg er gift med børn. Efter min afvisning har han sendt en del sms’er til min Arbejdstelefon. Han vil ikke rigtig forstå mit nej. Hvad gør jeg nu?
 23. Jojojo

  En dansk IS-kriger sendes hjem til Danmark i dag!

  Hvis det skulle hjælpe lidt, så kæmper USA, Frankrig og Tyskland også med et svar på Ergodans hjemme sendelser, og emnet bliver muligt aktuelt når Ergodan kommer på besøg in the US senere den her uge,. Det bliver til gengæld rigtigt spændende hvis Ergodan sender alle ca, 4500 krigere tilbage til deres hjemland, så kan vi for alvor gøre klar til en diplomatisk og humanitær krise.
 24. snoozz

  Julegave-idéer?

  Hvad giver man sine forældre som i forvejen har alt ? Her til jul ? Det lader faktisk til at uanset hvad jeg giver dem så bliver det smidt ud dagen efter jul. I al fald de sidste 5-6 jul, så har jeg givet dem dyre ting som, fx Digital fotorramme med billeder af deres barnebarn (kan ændres) dyre knivsæt (over 1000 kr), massaagesæde til lænestolen også over 1000 kr. Og formentlig er der til denne jul heller ingen spor af sidste års jul. Jeg synes bare det er ret fjollet, for hvis det jeg har købt til dem ikke lige faldt i deres smag, kunne de jo have udbedt sig bonen og så bytte til noget andet? Men altså 500 kr til byggemarkedet plejer at være fint hos min far, men også ret fantasiløst. Og noger håndværk til min mor, et brodei eller lign. For 4 år siden gav jeg dem koncertbilletter til Lars Lilholt koncert da jeg vidste de kunne lige ham. Men de kom ikke (jeg stod nemlig selv som billet kontrollør) så enten har de solgt dem eller givet dem væk. Hvordan kan jeg finde en julegave de faktisk kan bruge i år ?
 25. DenBruneMunk

  En dansk IS-kriger sendes hjem til Danmark i dag!

  Lovene er ikke ændret, så den gældende sag bliver vel behandlet som de gjorde i 40-50'rne. Altså små domme, som ikke rækker særligt længe. Dog var der ikke en terror lovgivning på det område, så om nogle skud på billeder kan give livstid bliver spændende.
 26. Vi har alle læst den. Men 'the dark side' vil ikke acceptere det. Noget med nogle flygtninge der 'selvfølgelig' koster os en smule. Jeg kan ikke lige huske hvordan det er, der skal trylles med tallene, men den kommer nok nu her.
 27. Lulz Vi bliver aldrig enige i det her.
 28. Så må de finde og straffe de enablers
 1. Vis flere...