Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Cementdebil

  Corona hysteri.

  Det kan en virkelighed vel pr. definition ikke være Men at vi er blevet demagogisk forført og indgydt frygt må stå lysende klart for enhver med bare lidt kritisk sans.
 3. Leonidas

  Corona hysteri.

  Som jeg ser på situationen, så vil vi om et par uger klart kunne sige, at vi er kommet forbi toppen af smittekurven. Dødeligheden er ifølge mine oplysninger ikke så høj, at vi skal lukke økonomien ned. Jeg er stadig i tvivl, men jeg tipper til at vi har levet i en falsk virkelighed.
 4. Leonidas

  Corona hysteri.

  Jeg citerede ikke, men vi er naturligvis enige, så tak for præciseringen
 5. Cementdebil

  Hvordan er Haslev by?

  Slettet
 6. Chr-istian

  Hvordan er Haslev by?

  Så vidt jeg ved er Haslev en stille og rolig by, der har skole, børnehave mm. Der er ca 40 min til KBH. Det kommer meget an på hvad du søger?:-)
 7. i dag
 8. I går
 9. Cementdebil

  Når livet gør ondt på en man holder af

  Puha - det er hård og svær læsning. Jeg har absolut ingen erfaringer at trække på, så jeg aner ikke hvad jeg skulle skrive. Jeg fik bare lyst til at give dig og din søn lidt opbakning - jeg håber I sammen finder ud af det - du virker på mig som et menneske der er reflekterende - det kan hjælpe dig til at gøre de rigtige ting sammen med din søn håber jeg.
 10. Cementdebil

  Kærligheds-virusen

  Det er særdeles gensidigt ... skål
 11. Bare mig.

  Kærligheds-virusen

  Vi kender efterhånden, hvor fat det er med din forståelse af hvad du læser. Videnskaben, har mig bekendt, ikke engang udnævnt en flagermus som værende synderen. Det man siger, er at det er højst sansynlig er i en flagermus, der er sket en mutation til COVID-19 af en anden influenza virus, på nøjagtig samme måde som man normalt ser med de nye virus'er der kommer fra den kant. Det er en lidt anden ting! Så bør du også indse, det ikke er BT der har patent på den officielle forklaring, men bare de skriver bare i brede træk om hvad BT mener man indtil videre ved. Det kaldes også formidling ude i den normale verden! Din video gider jeg ikke bruge tid på og se, idet jeg kender indholdet af vrøvl og grundløse beskyldninger på forhånd. Mig.
 12. Jojojo

  Kærligheds-virusen

  Nu er det snart kl. 10,00 og jeg har haft en par glas vin, derfor vil jeg holde inde med meninger og synspunkter, jeg sætter pris på din ærlighed og mening. VI snakkes.
 13. Ieet

  Kærligheds-virusen

  Hej Lucianone, Din artikkel leder efter den første som blev smittet... sandsynligvis fra en flagermus eller et andet eksotisk dyr. Med venlig hilsen Ieet
 14. Cementdebil

  Endnu en sort dag med COVID-19.

  Jeg kan ikke tage ansvar for hvad du forstår og ikke forstår.
 15. Cementdebil

  Kærligheds-virusen

  Du tager sikkert ikke fejl - hvordan enkelt individer føler kunne det aldrig falde mig ind at underkende. Hvis du læser de ting jeg har skrevet gennem hele denne covid-19 debat (i mange tråde efterhånden) - så vil du også se at jeg faktisk flere gange netop skelner imellem hvordan dette påvirke den enkelte - og så det "niveau" (undskyld et dårligt udtryk) som politikere bør beslutte på. Her bør følelser spille en meget meget lille rolle efter min mening - fordi man umuligt kan rumme en million forskellige menneskers følelser. Politiske beslutninger bør baseres på rationale - også når det gør ondt!
 16. ThomasSneum

  Kærligheds-virusen

  Altså lige bortset fra at artiklen intet siger om kilden, som stadig sagtens kan være fra en flagermus. Den originale kilde oplyser tilmed: "Scientists expect that finding "patient zero" will help them to trace the source of the virus, generally thought to have jumped to humans from bats." Og så lige lidt håndgribeligt data på hvorfor man mistænker flagermusen: https://videnskab.dk/krop-sundhed/forskerne-leder-stadig-efter-kilden-til-coronavirussen-derfor-er-det-vigtigt-at-de
 17. Lucianone

  Kærligheds-virusen

  Nå da da, nu indrømmer B.T., at den officielle forklaring om, at virusset stammer fra en flagermus nok slet ikke holder vand alligevel. Jeg stillede spørgsmålstegn ved den forklaring for flere uger siden og blev disset herinde, fordi jeg ikke troede på denne officielle forklaring. Mens de fleste herinde tog det som sikkert og vist, at virusset skam stammer fra en flagermus - selvom jeg skrev til jer, at det intet andet var end spekulationer fra "eksperterne"´s side.... https://www.bt.dk/udland/alle-jagter-et-svar-er-den-55-aarige-kineser-svaret-paa-det-hele Lærdommen heraf burde være ikke at betragte mainstreammedierne og "eksperterne" som ufejlbarlige guru´er. Måske burde I lytte mere til de langt mere kritiske og selvstændigt tænkende alternative medier... Netop nu har jeg lige lagt denne knapt 10 minutter lange video op på Youtube, hvor jeg sætter hr. og fru Jensen på plads, fordi de i deres sædvanlige naivitet blindt stolede på mainstreammedierne fremfor at tænke selv, som vi heldigvis stadig er nogle (få), som gør...
 18. Bare mig.

  Endnu en sort dag med COVID-19.

  Dine måske'er har ikke en DYT at gøre med frihedsrettigheder, hvor svært kan det være og fatte en så simpelt ting ? Mig
 19. Jojojo

  Kærligheds-virusen

  Så kære ven, kan men dermed konkludere at folket har forskellige niveauer af tolerancer, eller kan det være at vi også optisk/følelsesmæssigt reagerer på nyheder. I story telling bruger man bestemte udtryk som fremhæver eller nedtoner, Men ordet Case fatalities er lodret forkert og fik hele fortællingen til at skride, altså for mig, havde Karl brugt ordet Laissez faire som ordet ville oplægget ikke havde fået opmærksomhed fra min side selvom den udtryk ikke er korrekt. Jeg brugte for resten med vilje ordet Holocaust fordi jeg vidste det ville gøre indtryk. Pointen er, at selvom indlægget måske havde et pointe, så skulle indlæggeren havde tænkt på ordlyden når det omhandler et følelsesmæssigt tungt sag. Vær så venligt at korrigere mig hvor jeg tager fejl.
 20. Cementdebil

  Endnu en sort dag med COVID-19.

  Måske kan Sveriges sygehusvæsen godt klare udfordringen. Måske opnår Sverige hurtigere flokimmunitet. Måske kommer Sverige ud uden kæmpe kæmpe økonomisk krise. Sverige har stadig et demokrati med frihedsrettigheder.
 21. Cementdebil

  Kærligheds-virusen

  Jeg ser overhovedet ikke at der gøres nar af nogen. Det er en lignelse eller parallel om du vil - som forklarer et begreb og en situation vi står i - i forhold til at forstå en slags "folkestemning". Jeg ved ikke helt med holocaust - det er et svært emne. Men det er jo ikke vittigheder vi mangler om det emne. Personligt har jeg en meget høj tolerance for hvad man kan lave sjov med - og den nypuritanske tid vi lever i gør mig trist. Endnu værre er den forargelse og krænkelse der snart gennemsyrer alle debatter og emner i Danmark - det er både absurd og skadeligt for vores tillid og tolerance generelt.
 22. Cementdebil

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  1. Det mener jeg overhovedet ikke. Det er et personligt ansvar. 2. Kun i den forstand at vi uddanner folk til eksempelvis kildekritik. Jo mere kvalitet og antiautoritær dannelse vi kan "proppe" i hovedet på vores skoleelever jo bedre. 3. Måske - men det fritager ikke
 23. Evalu

  Kærligheds-virusen

  Er der noget i nedenstående citat, som du finder det vanskeligt at forstå?.
 24. Bare mig.

  Kærligheds-virusen

  Åh ja, glemte helt og fortælle at et 5G netværk sender på de helt samme frekvenser som 2G, 3G og 4G netværkerne gør i dag! Men faktuelle ting, fatter jo hverken konspiratisterne eller flad-jord folket. Hilsen Mig.
 25. Jojojo

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Du kan godt læse om igen om den Svendske model, de har 3 gange så mange døde som i DK, men du har sku ret ind at de ikke kan holde mange pauser på sygehusene omkring, og du har ret ind at de er lidt stressede. Hvordan det kan ende, hvis vi skulle gøre ligesom svenskere som du skriver kan du læse lidt mere om på følgende link, in Italien har man næsten gjort det ligesom svenskere og her er udover flere hundrede pleje personale også over 100 læger blevet offer for Covid19, og når jeg skriver offer så betyder det at de er DØD https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-04-09-20/index.html
 26. Bare mig.

  Kærligheds-virusen

  Du blander snart sagt alt sammen i en stor pærevælling for og få dine hede fantasier til og gå op! Eller snare for at få din opdigtende frygt til og passe! For at spolere dit verdensbillede, kan jeg fortælle at man formodentelig kun vil installere 5G i de store byer, da der også skal være økonomi i og opsætte de anlæg. Ude i de mindre samfund og på landet vil der næppe være økonomi i en opsætning. Så er det iøvrigt kun meget få steder, der på nuværende tidspunkt er opsat 5G netværk! Jeg er ret sikker på du får svorre problemer med og forklare hvorfor folk også dør som fluer (undskyld overdrivelsen, men man bør vel snakke på samme måde som modparten for ens argumenter kan f*** ind!) med COVID-19 langt langt væk for de steder der har 5G netværk opsat ? Mig.
 27. Jojojo

  Kærligheds-virusen

  Ja Ja, det er godt med dig, jeg fører den videre, selvom en døder under aktivt sex på top af en kvinde, så vil årsagen ikke være hjertestop men nok være højdeskræk
 28. Jojojo

  Kærligheds-virusen

  Det kan det godt være, og under normale omstændigheder vil det også være på sin plads, men der er sku for mange af de omtalte som er død og begravede, og dem gør man ikke nar med i min verden. Karl starter ellers fint med at nævne at der kun er tale om en ikke sandværdigt sag, men så laver han et fejl at nævne Case fatality og trækker så politikere og medierne ind i den søde fortælling. Nu kan det godt være at jeg ikke læser gejsten på Dansk ligeså godt som Danskere gør, men for mig er det et ledende indlæg hvor der gøres lidt billigt når med et dødeligt sygdom, eller en politisk reaktion. Som et parallel kunne historien omtale Holocaust på samme måde og her stopper det for mig Men lad mig vide om jeg tager fejl in min fortolkning, det vil ikke være første gang
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...