Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Når så store politiske modsætninger som Thulesen Dahl og Morten Østergaard er enige om at Che GuMettes regering er egenrådig og lukket om sig selv - så MÅ det være sandt. Men omvendt det har jeg sagt i mere en 3 uger nu - magtfuldkommenhed er desværre noget jeg har set et par gange i mit arbejdsliv - det er ALDRIG kønt.
 3. Bare mig.

  Er trådløs 5G bredbånd farligt ?

  Nu kan enhver landsbytosse og konspirationteoretiker jo stille sig op og råbe, uha radiobølger er farligt for det menneskelige legme, pas nu på pas på. Når de selv samme folk ikke kan gøre rede for hvorfor det er farligt, bør man straks overhøre dem eller komme med en spydig bemærkning om, de nok bør krybe ind under deres sølvpapirshat igen inden de bliver ramt. Og ja, elektromagnetisk stråling er uden tvivl skadeligt for det menneskelige legme, forudsat styrken er kraftig nok. Heldigvis, for menneskeheden, findes der internationale normer for hvor stor den maximale stråling, man bør udsætte det menneskelige legme for en given frekvens. Man kan være sikker og hvis på de anlæg der bliver opsat, på ingen måde kommer op bare i nærheden af de tal. I øvrigt er synlig og usynlig lys også elektromagnetisk stråling, det samme gør sig gældende for radioaktivitet. Så måske landsbytosserne og konspirationteoretikerne burde leve helt afsondret under sølvpapirshatten, uden adgang til lys og computer, TV, radio osv osv. https://da.wikipedia.org/wiki/Elektromagnetisk_stråling Folk der er bekymret over lavere ejendomspriser på stederne med 5G netværk, tror jeg vil blive meget overrasket i positiv retning, når de ser deres ejendomsvurdering efter det nye hardware er blevet opsat. Hilsen Mig.
 4. i dag
 5. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Beklager Evalu - der skulle selvfølgelig stå ikke i andet citat - godt spottet. Det første citat står jeg naturligvis indenfor - jeg finder din kritik underlig - sådan er debat jo. Og hvis det kommer til at tage ansvar kan jeg garantere at det ikke falder mig svært - tværtimod faktisk
 6. Erpe

  Endnu en sort dag med COVID-19.

  Hvis I kigger på https://www.macleans.ca/society/health/coronavirus-in-canada-these-charts-show-how-our-fight-to-flatten-the-curve-is-going/ så vil I se, at i begge lande er der tale om en eksponentiel vækst, der bestemt ikke er stoppet endnu sådan, som den jo er i Sydkorea. I et logaritmisk koordinatsystem er der derfor tale om rette linier. Bare med en mindre hældningskoefficient i Canada end i USA. Årsagen til dette er sikkert, at Canada er tyndt befolket, hvorfor der er mindre kontakt mellem folk i Canada, end der er mellem folk i USA. Men i ingen af landene er der endnu gjort nok for at få stoppet den eksponentielle vækst, der jo bliver katastrofal i begge lande, medmindre den bliver stoppet. (Katastrofen kommer så bare lidt hurtigere i USA.)
 7. Evalu

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  citat: "- men jeg kan også tørt sige, at jeg ville levere samme resultat på en helt anden måde uden at ødelægge landets økonomi, forarme små erhvevsdrivene, nedlægge vores demokratiske frihedsrettigheder -" citat slut Kommentar til ovenstående indskudte bemærkning: Det kan enhver, der ikke selv står med ansvaret påstå uden at være nødt til at bevise det. citat: "Jeg ville arbejde efter samme målsætning - og fylde befolkningen med demagogisk bullshit i tale efter tale." citat slut Kommentar til ovenstående hovedsætning: Det skal nok passe.
 8. Jojojo

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Jeg takker, linket virkede fint og jeg synes det var forfriskende læsning som dog ikke rokker min mening en pind, ah, så pyt, måske en lille smulle
 9. Jojojo

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Jeg er godt klar over at du har andre synspunkter og jeg har også skrevet at nogen er interessante, men i sagens natur er de også irrelevante. Stats ministeren har en arbejd gruppe som rådgiver hende og regeringen som specialister i hver deres område om deres synspunkter og meninger. afhængig af hvilken informationer hun får må hun træffe en beslutning. Mellem de forskellige faglige personer, instituter, rådgiver, politikere og interesse organisationer skal en leder vælge og i mange tilfælde kombinere imellem alle de forslag som i sagens natur kan være imellem lodrette meninger. De 15 minutter fame er et faldskærm med mange huller i hvis den bruges forkert. Der er dog en ting ledere bliver dømt meget hård på, og dette er tab af menneskeliv. Og så kan det godt være at der kunne vælges et andet behandlings plan som muligt kunne spare personer på et senere tidspunkt, men dersom Covid19 er unik, uden fortilfælde og ukendt må dette med at redde mennesker tælle og veje mest. Det økonomiske kommer vi nok til at klare, siden anden verdenskrig har vi haft medgang og rigdom, været stort set verdens lykkeligste befolkning, vi må kunne klare lidt modgang. Og som allersidste, så vil den her øvelse være et muligt bleuprint for the næste generationer af Covid virussen som mange specialister mener er på fremmarch.
 10. Ja hende venstre baben jeg har glemt hvad hun hedder det er nok fordi jeg ikke stemmer blåt
 11. stig6499

  Er trådløs 5G bredbånd farligt ?

  Man skal læse meget før øjnene falder ud af hovedet
 12. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Jeg ville arbejde efter samme målsætning - men jeg kan også tørt sige, at jeg ville levere samme resultat på en helt anden måde uden at ødelægge landets økonomi, forarme små erhvevsdrivene, nedlægge vores demokratiske frihedsrettigheder - og ikke (red. Pga. Fejl.) fylde befolkningen med demagogisk bullshit i tale efter tale.
 13. Cementdebil

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Stor sympati til den appel. Desværre skal du ikke regne med nogle nøgternt forholder sig til hele hysteriet. Tværtimod finder du bare ekkokamre af vildledning og lemminger i fuldt løb mod klippe afsatsen I virkeligheden bør vi have ondt af disse Che GuMette demagogi forførte.
 14. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  1. Måske - men vi hørte ikke andet end lemminger de første 3-4 uger. Altså bortset fra undertegnede og et par stykker andre her 2. Jeg har da ellers givet adskillige bud på en anden kurs? I dag er også Lars Løkke begyndt at undre sig højlydt. Erhvervsfolk er generelt pæne ordentlige mennesker, der ikke råber op - men jeg fornemmer det snart er slut - os i erhvervslivet er grundigt trætte at Che GuMettes egenrådighed og magtfuldkommenhed. Og al hendes demagogiske flomme tale narrer os ikke. 3. Det er den indvirkning "15 minutes of fame" har på mennesker. Og så har du faktisk ikke helt ret. Eksempelvis har flere epidemiologi eksperter udtalt, at der ikke er fagligt belæg for at indrejseforbuddet virker - det samme gælder forsamlingsfriheden. Det der virker er afstand, hygiejne og isolering af smittede. Alt sammen noget jeg har støttet og sagt fra starten.
 15. snoozz

  Larmende naboer?

  Men det er jo slet ikke "et forsøg" når man med fuld vilje fyrer musikken op på MAX og børnene i opgangen !
 16. Karl2020

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Jeg vil også lige nævne, at når der står på b.dk, at "203 er døde med covid-19", så er det, fordi der ikke er døde 203 AF covid-19. MED og AF er to helt forskellige ting. https://www.berlingske.dk/ Co-morbiditeten er 84% i SSIs første opgørelse. Mange mennesker tror, at body count fra de forskellige lande kan bruges til noget. Det kan det ikke hvis du ikke kender udbredelsen. Sverige har valgt åbenhed tidligt og når derfor hurtigere mætning /flokimmunitet. Hvis 1/10 af befolkningen har covid-19 vil 1/10 af alle VIGTIGE dødsårsager (altså ikke covid-19 men Alzheimer, hjertekarsygdomme, diabetes osv) også have covid-19 og dermed tælle med i mediernes covid-19 "body count", selvom dødeligheden ved covid-19 er meget lav. Og sådan er det hele vejen igennem.... please, vågn op.
 17. xrasmussen

  Hvordan påvirker Corona netop DIG ?

  Jeg går - endnu da - på arbejde som normalt, dog med de tiltag som arbejdspladsen har taget, jeg kan ikke se de kan gøre mere. Min arbejdsplads er centrallageret for en af landets større supermarkedskæder, så der er - stadig - brug for mig. Arbejdspladsen har f.eks. delt os op i hold til pauserne, så vi ikke sidder så mange i kantinen som normalt, og flere af dem der arbejder på kontoret arbejder hjemmefra. Arbejdet på lageret skal stadig gøres, og der kører allerede tre holdskift og har gjort længe. Vi blev også rost for at være gode til at huske at vaske hænder. Ellers så er fridagene noget mere ensformige end normalt og gaderne mere stille. Jeg har en ven, jeg ikke har set i flere uger nu, og har heller ikke set andet familie end min mor. De eneste mennesker jeg har talt sådan mere personligt med er mine kolleger og min mor. Mine naboer taler jeg med, når jeg ser dem, men opsøger dem ikke. Derudover så er Philip Faber pludselig blevet et kendt ansigt.
 18. Evalu

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Det er ikke målet med lempelserne, at smitten skal spredes; men det er en uundgåelig konsekvens af lempelserne, at smitten vil sprede sig. Derfor sker lempelserne langsomt og forsigtigt i håb om, at sundhedsvæsenet kan følge med; men med visheden om, at enhver smitte medfører risiko for tab af menneskeliv. Der blev sagt ved pressemødet igår, at smitteraten lige nu er 0,9, og at man har kalkuleret med, at lempelserne vil øge smitteraten til 1,2; men det er en vanskelig balance, fordi konsekvenserne af lempelserne først vil vise sig om 2 - 3 uger.
 19. Karl2020

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Kære Leet Tak for dit gode spørgsmål. Der er flere måder at se på, at det du siger, selvom det er fornuftigt tænkt, ikke er rigtigt. Den mest oplagte er at bruge Italien som eksempel, fordi det er "skræmmeeksemplet" som retfærdiggjorde "tiltagene" ovenfor. 1) Der 16525 i Italien som er døde med covid-19 i blodet. (7. april 16.30) https://www.ecdc.europa.eu/en/geographical-distribution-2019-ncov-cases 2) Antallet af disse, der er døde af covid-19 er meget mindre (det hedder co-morbiditet). Når virus er spredt til hele landet, vil ALLE der dør af VIGTIGE sygdomme som f.eks diabetes eller Alzheimer, have covid-19 i blodet og tæller med i de "body counts" som fol p.t. vildledes af. 3) I Italien er co-morbiditeten høj. 99% af de, der døde med positive covid-19 tests, af andre sygdomme. https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-03-18-99-procent-af-corona-doedsofre-i-italien-var-syge-i-forvejen Ergo er det reelle antal der er døde af covid-19 i Italien, skræmmeeksemplet, langt lavere end tallet 16525. 4) Italien er næsten mættet. Det ses f.eks. i de logaritmiske plots her: Italien:https://www.worldometers.info/coronavirus/country/italy/ Du får derfor næppe to fulde fordoblingsuger mere (det kan ses direkte f kurverne ovenfor, ergo max 64000 døde (med covid-19 i blodet, ikke korrigeret for comorbiditet). Det er et slemt scenarie, jeg tror en fordobling i dødsfald er mere sandsynligt ud fra kurven i linket ovenfor. 5) Der bor ca. 60 millioner i Italien. Aftagende kurver / flokimmunitet tyder på mindst 1/10 smittede, dvs. 6 millioner, sikkert markant højere. 64000 (værste scenarie) / 6 millioner (lavt sat smittede) = 1%, et absolut overvurderet tal, som desuden ikke indeholder de 99% co-morbiditet. 6) Der dør ca. 18000 i gennemsnit af influenza om året (over fire måneder, typiske december til marts/april) i Italien. I år er, tilfældigvis, meget få døde af influenza. Dette er dokumenterede influenza-dødsfald, dvs UDEN co-morbiditet. Det giver altså sammenlignelige dødeligheder, SELV i Italien, det land, som NATO-politikerne har brugt som skræmmeeksempel. Igen, ligesom alle andre data, viser altså Italien også, at covid-19 minder om en "slem" influenza. 7) PS - Jeg benægter ikke, at Oxford-studiet har fejl. Alt har fejl. Lad os sige, at der kun er 1/10 så mange i UK der havde covid-19. 1000% - Det er lidt af en fejlmargin, så det håber jeg du kan acceptere? Så får du ti gange højere dødelighed i regnestykket = 0.13 %, STADIG uden co-morbiditet.
 20. dewey

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Gad vide om såvel epidemiloger og virologer også ved det?
 21. Jojojo

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Er dette ikke en helt naturligt sag, at der findes mennesker som ikke enes med landets beslutningstagere, Nu ved jeg ikke meget om CheGuLineBaums kommentarer fordi linket ikke virker, men i et land med en par million styrmand specialister må det være vanskeligt at være kaptajnen. Men jeg kan nu godt forstå at erhvervs folket er bekymret om økonomien, det er jeg også og jeg hører også folk omkring som tvivler på om kursen er rigtigt, men indtil videre har jeg ikke hørt eller læst et eneste fornuftigt løsning eller svar som vil tilgodese alle involverede. Men, der er en sektor jeg/alle burde lytte til, og dette er pleje sektoren. Her er der ingen som brokker sig om vores stats minister, de brokker sig til gengæld meget om de mennesker som ikke tager sagen seriøst om at holde afstand og vise hensyn, Denne hård prøvede sektor burde alle lytte til i den her tid mener jeg.
 22. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Heldigvis er der en begyndende skepsis blandt offentlige personer og mere velovervejende mennesker, der ikke bider på al Che GuMettes frygtretorik og trusler mod borgerne. https://linebaundanielsen.dk/hvorfor-mette/ På LinkedIn er der også flere og flere erhvervsfolk og mennesker med økonomisk indsigt, som sætter spørgsmålstegn ved Che GuMettes "strategi" ....
 23. welupe

  Hvor dødelig er corona-virus (covid-19)?

  Jeg fornemmer oz at vi skal gøre ligesom svenskerne. Så vi kan smitte hinanden og bli immune flest mulige(for nu at være lidt ironisk). For ellers så dør virussen næppe ud… Og så synes jeg man burde indføre pauser hver 3. time på de fleste jobs… Jeg tror man har nemmere ved at bli smittet, hvis man knokler i flere timer uden at få hverken vådt eller tørt… Ved selvf. godt at pauser er svært på hospitaler, og derfor læser man om smittede læger og sygeplejersker… Stress på jobbet svækker desværre også immunforsvaret…So, what to do about that? PS: Hm...har de svenske hospitaler slet ikke være overfyldte..?
 24. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  På samme måde som vi bør undskylde dem som ikke fatter alternative måder at imødegå corona - der sker gerne det for lemminger at de ender ud over kanten. Det skal også siges, at vi hellere må undskylde dem, der pisser generationerne før os op og ned af nakken. Deres manglende evne til at perspektivere frihed og frihedsrettigheder i disse tider er meget bekymrende. Og nu vi er ved at undskylde uvidenhed - så kunne man ønske sig at ovennævnte personer rent faktisk besad viden om epidemier og var i stand til at fortolke tal. Det er der desværre ikke meget der tyder på - så de er også undskyldt.
 25. dewey

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Det er du ikke ene om ikke at forstå, men vi må nok undskylde dem, der ikke er blevet velsignet med så megen forstand, at de kan opfatte alvoren i denne Corona-pandemi.
 26. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Det er faktisk nogle ret gode spørgsmål. Du ved godt at lægerne allerede i dag benytter et kriterie om ikke at anvende penge på "håbløse tilfælde" ikke? Sikkert ikke et sjovt ansvar at stå med - men det er altså en del af at drive et sundhedsvæsen - præcis som valget af tilgængelig behandlinger i forhold til givne sygdomme vurderes økonomisk inden sundhedsstyrelsen godkender
 27. Cementdebil

  Endnu en sort dag med Che GuMette

  Som sagt - du må tage Che GuMette navnet op med Jonathan Spang. Jeg anvender ikke øgenavne - så venligst forhold dig til fakta. "Gode argumenter" plejer at være dem "man selv kommer med" ... mine argumenter har ALTID belæg og hjemmel - og når jeg fremsætter påstande eller udtrykker holdninger er disse altid fulgt af netop argumenter med dette. For ikke at skrive alenlange tirader, er det ikke altid disse argumenter er med i teksten - men på opfordring kan man altid få dem. Mht. God opførsel ..... Det overlader jeg til moderatorerne at vurdere
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...