Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. i dag
 2. Lucianone

  Hvordan har I det med Kongehuset?

  Dengang var konger jo rigtige konger, som faktisk tog store beslutninger. F.eks. førte lande ud i krige eller ved eget initiativ byggede diverse borge eller monomenter. Så dengang havde Kongehuset mere berettigelse. I dag er det, som du er inde på, blevet for meget skuespil og et slags offentligt teater. Det kan da have en vis underholdningsværdi, men er det noget, vi som samfund har gavn af? Tja, nogle romantikere siger så, at Kongehuset giver god PR for Danmark. Og det er da et okay argument. Men omvendt er det også lidt sølle, at Kongehuset bare er reduceret til et Propagandaministerium for dansk turisme og erhvervsliv. Gør de gavn? Tja, sikkert i et vist omfang. Men man skal også gøre sig klart, at det kun er så længe, at de kongelige opfører sig pænt, at de har nogen PR-værdi. I det øjeblik vi får en narresut som Konge, er det slut. Frederik virker okay. Sønnen Christian virker også rimeligt dannet og rar. Så derfor tror jeg såmænd nok, at Kongehuset skal overleve et par generationer mere. Men en dag kommer der en narresut til magten. Og DA er festen måske forbi. For så gider folket det ikke mere... Jeg gider ikke hidse mig specielt op over Kongehuset. Men rent principielt mener jeg stadig, at der er noget forkert i, at nogle få mennesker kan fødes til at blive landets overhoved. Men så længe regenten opfører sig pænt, er det jo til at leve med. Og Margrethe er ikke den værste regent i verden. Frederik bliver nok heller ikke den værste. Det var da heldigt, Grev Ingolf ikke blev konge. Han var dog sikkert rar nok, bevares. Men selvfølgelig uegnet som konge. Prins Joachim tror jeg også var blevet mindre populær. Han er for meget stivstikker til at få folket med sig.
 3. Efter min mening er 4 års-alderen nok den alder, hvor mennesket er klogest. Fordi i den alder har barnet stadig sin fulde intuition og livsglæde. Er helt og aldeles autentisk og sit sande jeg. Børn i den alder har ingen moral og det er netop det fede. Fordi de er ikke opdraget til, hvad der er rigtigt og forkert. Og derfor lader de deres eget indre jeg bestemme, hvad der er rigtigt eller forkert - fremfor at lade samfundsmoralen diktere det. Jeg har fået fortalt, at som lille dreng var jeg selv MEGET ærlig og autentisk. Jeg sagde ALTID min uforbeholdne mening og følte intuitivt, at jeg vidste, hvad der var rigtigt og forkert. Men så bliver man lidt ældre og de voksne hjernevasker og opdrager på én - så man til sidst påvirkes og påtager meget af de voksnes moral og livsopfattelse. Og det er på en måde forkert, synes jeg, at man ikke lader barnet udvikle sig helt selvstændigt - men i stedet forsøger at trække sine egne normer ned over barnet. Jeg oplevede det dengang, jeg som ung boede ved Gellerupparken i Århus. Der var der jo et hav af børn, så man kunne knapt gå en tur i området uden at komme i kontakt med en masse små børn, der ville snakke. Det, der slog mig dengang, var at muslimske drengebørn (det var kun drengene man snakkede med, for pigerne er jo isolerede!) er præcist lige så fordomsfri og frie som danske børn - så længe de er små! Men så bliver de efterhånden hjernevasket og når de er 10-12 år kan man allerede mærke, at de er blevet indoktrinerede og har forandret sig. Men så længe de er 5-6-7, måske 8 år, er de lige så åbne, ærlige og frie som danske børn. Hvor vil jeg hen med dette? Jeg vil derhen, at jeg synes, det er problematisk, at voksne forsøger at undertrykke børns fantasi. Eller affærdiger alt, hvad barnet siger, som rene fantasier. Jeg tror, der er mange flere børn, end man aner, der har erindringer om tidligere liv. Og det har de oftest i 4-5 års-alderen. Men så bliver de affejet af de sure og firkantede voksne. Og når barnet så er 8-9 år, er det selv blevet overbevist om, at det hele nok bare var fri fantasi. Barnet er blevet afrettet og indoktrineret. Og barnet er ikke længere sit eget intuitive og autentiske jeg. Det er synd....
 4. Jojojo

  Hvor er fornuften

  Thorbjørn Olesen, nr 69 på verdens ranglisten i golf, er anklager for overfald, for at være fuld og seksuelt overfald på flyveren mellem USA og London for 2 måneder siden. En af hans spille makkere har prøvet at få ham til at slappe af, "" Ian Poulter"" dog uden held. Nu er han anhold, arresterede og har fået karantæne fra begge EU og USA imens sagen kører. Først, så begrunder han og hans rådgiver, piller som årsag, og han husker ikke at han pissede på mellem gulvet i flyveren, faktisk husker han intet, MEN nu påstår han at han er uskyldigt i anklagerne. IMHO; hvor dumt kan man være, Hvorfor ikke tilstå at JEG har fået for meget at drikke, jeg husker intet, og hvis man siger det, så har de vel nok ret i det og jeg vil sige undskyldt. hop hop, vi har vel alle prøvet noget lignede. Nej, nu husker han at være uskyldigt, ergo varsler fængsels straffe plus hvad der eller kommer, og han får ikke lov at fortsætte med hans arbejde, at spille golf. Han overleve vel nok, men jeg spørger, hvorfor ikke bare tilstå at man har fået for meget at drikke, og dette er allerede bevist. Det er noget alle kan forstå, og mange vil nok mene noget sympatisk med en som tilstår noget som vi selv har været udsat for Jeg prøver lige med et link. https://www.dr.dk/sporten/golf/thorbjoern-olesens-sag-kan-straekke-sig-ind-i-det-nye-aar
 5. Så skulle man næsten tro at jeg har skrevet indlægget, jeg er stavefejlens ukronede konge, og for at gøre det være, så er jeg også halv ordblind. og for at afslutte et ulykkeligt svar, så stammer jeg ifølge nogen her på debatten.
 6. Ethanol-Erik

  Jesus optog.

  Du skriver (om 'gud'): 'Jo det vil han faktisk, hvis du forkaster ham... Men du kan altid vende om og komme til ham. Men der står mange steder i Bibelen, at vi blot skal vende om og gå, i den her slags situationer og at vi aldrig skal indlade os på diskussioner. Alle har deres frie vilje, og selvom jeg ville ønske alle blot lyttede og tog i mod med det samme, så er det jo langt fra virkeligheden.' Citat slut. Arh, noget ER der jo 'galt'... Det virker jo ikke just som ord skrevet af en gudeløs hedning (som mig) - vel mere som en de dér pæææne ældre damer som ringer på min dør med jævne mellemrum...
 7. dna

  Vi lever i kulturkonflikternes tid

  Og jeg er ikke i tvivl om at vi vil se mere af det. Jeg håber det ikke bliver så slemt som Sverige, men jeg er ikke overbevist. For øvrigt så er det oven i købet kun toppen af isbjerget vi ser fra Sverige.
 8. Jojojo

  Jesus optog.

  Så må du bare sætte mig på din ignorerings liste , så en slags håbeløse Gud med en kort lunte kan jeg ikke bruge til noget som helst, jeg er en sønder til den dag jeg doer .
 9. Hr.   Olsen

  Jeg kan godt lide Beatleshår.

  Jeg spiller den hele tiden... vh. Hr. Olsen.
 10. Torsten Bonfils

  Jeg kan godt lide Beatleshår.

  Ib Grønbech har lige udgivet et nyt kassettebånd. Hva sir do t d? https://ibgroenbech.dk/produkt/ib-groenbech-paa-den-anden-side-mc-kassettebaand/
 11. Så er det bare at fælde dem in en fart, så du få god penge for dine ege træer, eller bruge alternativet, brænde dem in din økologiske brændeoven
 12. Det er mere at de stavefejl der er gør at jeg ikke forstår meningen med sætningen.
 13. dewey

  Jesus optog.

  Kontrollere om retfærdigheden sker fyldest!
 14. dewey

  Jesus optog.

  errare humanum est
 15. Gospel

  Jesus optog.

  He he, i min optik er det ham der har taget det valg, men jeg har før taget fejl
 16. dewey

  Jesus optog.

  Arrrh Gospel vær nu ikke så hjerteløs over for Modpol, det kan du slet ikke forsvare over for Jesus.
 17. Gospel

  Jesus optog.

  Jo det vil han faktisk, hvis du forkaster ham... Men du kan altid vende om og komme til ham. Men der står mange steder i Bibelen, at vi blot skal vende om og gå, i den her slags situationer og at vi aldrig skal indlade os på diskussioner. Alle har deres frie vilje, og selvom jeg ville ønske alle blot lyttede og tog i mod med det samme, så er det jo langt fra virkeligheden.
 18. Hr.   Olsen

  Jeg kan godt lide Beatleshår.

  Hvorfor må jeg ikke få Beatleshår for Modpol og andre debatdippidutter? Faktisk syntes jeg det er frisk og frækt med Playmobilfrisure da det jo netop er bleven moderne igen. Det er IKKE chickt med hængerøvsbukser og kejtet kasket mere, nææ nu snakker vi Beatles ! Det det de unge vil have og dér er jég jo forgangsmand her i Krønge. Faktisk er vi en hel del her på Krøngevej alene der har tykt bæveragtigt hår og damerne er jo vilde i understellet når de ser det. Ja flere gange må jeg jo nærmest løbe over til min gadedør for at undgå fruentimmerne - ja der var faktisk også engang hvor jeg var lige ved at tage flugten ind i nr. 3 og ved flere lejligheder har jeg fundet dameundertøj i min postkasse simpelthen proppet ind i bedste Tom Jones stil! Men hva’ sir’ do’ t d? Snakker vi bæverhår og grydeklip næste gang? Pølle har dog ikke muligheden idet han ikke har noget hår af betydning så vi snakker kun os friske virile unge knøse. vh. Hr. Olsen SS: Hár kopi.
 19. Det har vi desværre også haft, men efter flere sprøjtninger foretaget fra helikoptere, er de heldigvis forsvundet, hvad desværre ikke er tilfældet overalt, vi ser rigeligt med advarselsesskilte.
 20. Korrekt - jeg bor i Bundeslandet Berlin-Brandenburg.
 21. dewey

  HA eller lignende bander i østen?

  Helt sikker og så har Rusland tillige Putins Natulve, en berygtet rockerbande med europæisk hovedkvarter i Dolna Krupa/slovakiet.
 22. Jojojo

  Jesus optog.

  Gud til gengæld vil aldrig ignorere en person skriver du selv, dermed er ingen spild af tid men værdi fulde efterkommere, altså hvis jeg forstår dig rigtigt.
 23. Jeg må desværre skuffe dig mht. Modpolen. Det er en simpelt nullitet der ikke kan andet end at være slikkativ og sur her på debatten. Nu fx. mig - ja jeg har det der kaldes for Playmobilfrisure eller simpelthen Beatelshår og dét kan ham fisen altså ikke lide. Faktisk skælder ham mig huden fuld og jeg føler mig både tilsidesat - ja marginaliseret og endog diskrimineret bare fordi jeg har en anderledes frisure. Det faktisk meget sårende - så jeg har et fjols henne i nr. 3 og så en online-mobber her. Det sandelig flot. vh. Hr. Olsen
 24. Ja lige præcis, der er mange vinkler på det... Jeg var selv igennem en lignende tur i skolen, hvor jeg allerede i de første år blev fjernet fra klassen og sat i en klasse for mig selv, helt uden undervisning, men helt overladt til mig selv,- ikke i en måned, men indtil jeg forlod skolen i 9. klasse. Mine forældre var måske ikke lille Oles, men de havde ikke råd til at flytte mig. Mine forældre havde begge fast arbejde, så de lærte mig hvordan man forsørger sig selv, så det har jeg trods misbrug altid gjort, men alt andet var smadret i mig. Det handler for mig ikke om, at Oles mor nødvendigvis skal have så forfærdelig mange flere penge, men mere at der tidelig skal sættes ind med alle former for støtte, til både hende og Ole, uden hun skal gå og være bange for, at de fjerner Ole. Jeg er ikke begavet nok til at give et forslag, men det er der så mange andre der er.
 25. Gospel

  Jesus optog.

  Jeg vælger hermed at ignorere dig, du er ganske enkelt spild af tid.
 26. Gospel

  Jesus optog.

  Han er på indersiden af enhver der har taget i mod ham, så han er overalt hvor der er født på ny kristne... Hvis du så den video jeg delte i en anden tråd, om netop dette emne, så kan du se hvorfor der ikke er mad nok til alle, det har intet med Gud at gøre, for han har skabt rigelig med mad, mennesket fordeler det bare ikke særlig godt... Kig på dit eget bord i aften, kunne du gøre det bedre?
 1. Vis flere...