Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Jeg tog da selv netop 3 mdrs orlov, men det var så helt tilbage i 2004 Men kun fordi "konen" sagde ok til det.
 3. Godt indlæg. Jeg ser det lidt som det med børn. Næsten alle børn er bedre til IT som de gamle, skal alle børn gøres til noget bedre som de er. Kan vi ikke give børn og kvinder respekt for hvad de er god til, altså hvis de ønsker og beder om respekt. Mit barnebarn ønsker bestemt ikke at stå foran og lede flokken i en kamp de ikke selv har valgt. De er til gengæld flov over ikke at kende nogen færdigheder såsom lappe en cykledæk, ligge en tagsten på plads, eller skifte et lås in en dør. Jeg tror vi overser at vi skal bare lade ting og sager tage sin kurs, og lade være med at dømme over rollespillet, lad nørde være nørder og mand være mand hvis de ønsker at være det, så må kvinder rydde op og støtte os når vi er ned.
 4. i dag
 5. Hvor mange håndværkere kender du der har taget 3 måneders fædreorlov?? I 2014 var der 9 % fædre der tog orlov. Det var hovedsagelig i de større byer. Der er et løn gab på 14%. Ligestilling??
 6. Jeg er ikke tilhænger af EU, men derimod tilhænger af europæisk samarbejde mellem frie uafhængige stater. Problemet har bare lige fra starten i 1960 været, at planen med EU i stedet har været at opbygge en ny stormagt i Europa, der er ligeværdig med USA, Rusland og Kina. De gamle stormagter England, Frankrig, Tyskland og Italien kunne ikke mere klare denne opgave hver for sig. England tøvede, fordi de i stedet i en del år satsede på British Commonwealth. Men Frankrig, Tyskland og Italien gik sammen med benelux landene om at opbygge en sådan stormagt som Europas Forenede Stater. Senere har andre lande sluttet sig til og vel bl. a., fordi deres politikere fik julelys i øjnene ved tanken om at sidde i Europa-parlamentet eller måske endog blive ministre for hele Europa. Problemet er bare, at de formentlig aldrig vil få alle befolkningerne med. For især befolkningerne i de mindre lande føler, at de vil få alt for lille indflydelse i Europas Forenede Stater. Et lille land som Danmark vil formentlig blive trynet af de store lande, når først EU er blevet til Europas Forenede Stater, og vi har overdraget vores militær til centralregeringen i Bruxelles.
 7. Jeg svarer igen på dansk Ethvert intelligent fjols kan gøre ting større og mere komplekse… Det kræver et strejf af genialitet – og en masse mod at bevæge sig i den anden retning. – Albert Einstein Sindsyge: at gøre den samme ting igen og igen og forvente anderledes resultater. – Albert Einstein Begge citater er gode begrundelser for hvorfor vi bør opsige utidsvarende konventioner !
 8. Nu betragter jeg ikke EU som udviklingsorienteret, men snarere som afviklingsorienteret når det gælder nationalstaterne og jeg har aldrig forstået hvorfor nogen lande frivilligt giver afkald på sin frihed og underlægger sig unionsregimer a’la Sovjetunionen ! Eneste holdbare løsning på klimaproblemerne er at indføre et barns politik i hele verden indtil klimabelastning og befolkningsantal er neutral ! Man skal selvfølgelig starte der hvor befolkningstilvæksten er højest ! Alle klimatiltag rækker som en skrædder i helvede hvis ikke man gør noget ved befolkningseksplosionen !
 9. Erpe

  DF smider en valgbombe!

  Så “Tulle” vil forhindre, at Danmark får en regering, der vil føre stram udlændingepolitik, og i stedet gennemtvinge endnu et folketingsvalg for tvinge S til at føre en slap udlændingepolitik sammen med venstrefløjen? Den holder næppe efter valget. Men han har fornuftigt indset, at der skal noget ekstraordinært til for at få en SVDF regering, hvor DF også får ministerposter. Problemet er bare, at dette går S næppe med til under nogen omstændigheder. Så det eneste Tulle kan få ud af sin demonstration er jo formentlig at gøre sig selv til grin, fordi S regeringen kommer alligevel, hvorefter han kun får muligheden for at vælte den igen, hvis han stemmer imod en stram udlændingepolitik sammen med V og K. Men det gør V, K og DF jo næppe
 10. Kan godt være, men husk, altså på Engelsk den her gang, What comes around Goes around.
 11. stig6499

  Tar piger ble på ?

  Det er godt nok en syret tråd den her tråd , ja de er da godt nok bredrøvede , jeg høre nogle gange radio24syv det vi taler om , de talte om de der røv forstørrende operationer , der er flere måder at få en større røv på , den ene er de sure dit fedt fra andre dele af din krop og så sprøjter de fedtet ind i dine baller , det ikke ufarligt der er flere operationer der er gået galt ,så de får ondt i røven så er der selvfølgelig silikone metoden , mener du godt nok at kardashians har fået deres røve lavet større , som munken siger det er godt nok surt show når det går af mode , jeg mener godt nok kardashians er pæne uden at være super smukke
 12. Nu tror jeg ikke faren er overhængende i vores levetid så jeg tager det helt roligt, men når Danmark engang bliver mindre er der jo heller ikke plads til så mange flygtninge
 13. Mon der er nogen over på feminist debatten der stadigvæk har profil her på debatten ?
 14. Desværre nej det er endnu ikke gået op for de fleste.
 15. DenBruneMunk

  Tar piger ble på ?

  Synes de er grimme med den figur , så lad dem bare , når de bliver ældre så får de plastikkirugi , og får det hele fjernet igen, det det ikke er på mode når de ældes.
 16. snoozz

  Tar piger ble på ?

  Tænkte bare at sådan nogen som the Kardashians. De er virkeligt bredrøvede uden at være tykke. Men det kan være de bare har silikone både i patter og røv jo. Nu er alle jo ikke lige så rige som dem, så derfor jeg tænkte som nogle der var knapt så rige mon brugte ble. for at få en lign effekt Lidt ligesom "push-up" Bh´er, for at få ens patter til at se større ud end de egenligt er
 17. snoozz

  sundheds tjek

  Ork ja masser af gange. Især inden for de sidste 2-3 år. Endda daglige blodprøver. Men fandt aldrig ud af hvad de tjekkede for, men antager jeg havde fået af vide hvis der var grund til bekymring. Tidligere er jeg også testet, både for rygning ligesom dig, fået puttet slange i haven til sondemad. Endda testet for sexsygdomme (vidste jeg ikke hun gjorde) selvom jeg kun havde haft sex med 1 person de sidste 8 år. Og ingen symptomer havde på den slags. Tror jeg sammenlagt har tilbragt omkring et år på forskellige sygehuse og behandlinger, for forskellige ting. Fælles for dem er at det ikke virker ;/ Eller at jeg bare er frisk som en havørn Det føles nu ikke sådan.
 18. Uha, håbet at noget falder sammen styrker helt sikker dine drømmer, men ikke den verden vi lever ind. Jeg kæmpede in min ungdom meget imod at en storby som skulle integrere vores lille by, uden helt. andre små byer kæmpede med mere sukkes imod og nu, tres år senere bor de alle sammen in en stor by på godt og ondt. Men kan ikke bekæmpe udviklinger, men med fordel forudsætninger hvis man er villigt til at arbejde fremudrettet for sagen, vi kan gøre noget for miljøet hvis den skal reddes, er du villigt til at betale den pris og hvor meget gør du.
 19. ThomasSneum

  DF smider en valgbombe!

  Hvilke lempelser mener du?
 20. Jeg kan se at mange støtter dine tanker, men være forsigtigt her. De mange Dansk understøttede konventioner er med til at sørge for de gamle, de svage, de handikappede, de misbrugte og volds ofre. Konventioner med andre ord beskytter often de svage, dem som ikke orker at arbejde, lever på støtte, er blevet sygt pga. miljøet, dem som blev fysisk misbrugt på arbejd er derhjemme, for ikke at glemme pædofili og andre relaterede misbrug. Takket være nogen af de konventioner har de misbrugte og de svage nogen rettigheder i vores samfund, og Danmark har med rette bakket op om dem, det er de svage i samfundet som sætter vores tempo, og tak for det.
 21. Forsvarsadvokat

  DF smider en valgbombe!

  DF smider en valgbombe! http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-22-thulesen-dahl-hiver-taeppet-vaek-under-frederiksen-maaske-den-stoerste-historie-i ”Kristian Thulesen Dahl hiver tæppet væk under Mette Frederiksen. S må gå med i VSDF-regering eller give udlændingeindrømmelser til de røde partier.” Nu er det ”Tulle” som smider en bombe! Thulesen Dahls plan B er smidt væk! Nu satser han kun på sin plan A, at holde fast i blå stue og Løkke som statsminister! Nu vil han ikke længere ”redde” Mette Frederiksen med sin tidligere plan B! Nu har Socialdemokratiet kun de røde partier at danne et flertal med! Med Mette Frederiksens klare afvisning af en SV regering og med DF enten i regering eller som støtte parti, må Danmark og vælgerne nu se frem til lempelser på hele udlændingepolitikken, som er R, SF, Ø og AL klare krav til en S-regering! Din mening?
 22. Emnet her er komplicerede, meget endda. Først den med konventioner, men den lader vi lige ligge, fordi dem er ment til beskyttelse af alle, selvom nogen her er allerede uenig. Mange lande ""far away"" men også dele af lande rund omkring vil blive ubeboelige, og vi kan starte med dem som ligger tættest floodplanen, Roskilde, store dele af Kbh, Lolland og Falster, Haderslev, Odense fjord, Fredericia havn, Kolding delen af de Jyske vestkyst og øer som Samså, Rømø og Mandø ligger i fare zonen, så vores elskede fredelige land bliver mindre, meget mindre. Uden at gøre dig geografisk rundtossede, så er der ellers nogen områder på verdensplan, og nogen er tætpakket med mennesker, såsom India, Indonesia, store dele af Filippinerne, Vietnam, Bangladesh og et tital lander og øer mere som kommer til at søge andre steder at bo på grund af forhøjet vandstand. På bagsiden af medaljen er der lande hvor det er/bliver for varmt, Australien, India, Saudi Arabia, Mellem Amerika, Delen af Spanien og Portugal, og de mere spændende lande såsom Svalbard, delen af Artic Rusland, Finland og Kasseler bakker. Du ved vel nok at Doomsdayvaulten på Svalbard ti år efter den var færdigt byggede blev oversvømmet, altså den område vurderet i verden som var mest sikker at sikre vores fremtid. De bliver fordrevet kære mand, fordi store dele af de lande nævnt ikke har plads til beboelse, vidste du F.eks. at Saudi Arabia kun har 5% jord landet har kan bruges som beboelse, i Grønland er det mindre end 0.1% og at tallet for Danmark ligger på ca. 85% Til dele er det Derfor og til de konventioner du er bange for, Danmark har altid beskyttet og støttet de tegnede konventioner. Mht. udlændinge på Vestysten og udlands Danmark, Hmmm, de fleste kvinder derude kommer fra Thailand Vietnam, Filippinerne S Korea og Kina, men den kan vi tage op andet gang.
 23. det er der en løsning på , når manden møder kvinden kan han spørge om hun er feminist og hvis hun er det kan han jo selv afgøre om han vil gå hvidere i det forhold , hvis jeg møder en feminist så løber jeg skrigende væk
 24. snoozz

  SKAL man elske sine søskende?

  Jeg har en bror. 5 ,år ældre. Vi er ikke uvenner eller noget, men vi ses kun til jul. Jeg har mig bekendt også 1 kusine og 2 fætre, men dem har jeg ikke set siden jeg blev konfirmeret for 24 år siden. Jeg ved ikke engang om de selv har fået børn i mellemtiden.
 25. Jeg synes ikke, ligestillingen er sund, den er blevet overdrevet domineret af kvinder, så meget, at mænd er blevet usikre på, hvilket "ben" de skal stå på, mænd skal være det hele, bløde, hårde, maskuline, feminine, mænd må ikke mere bare være, som de nu er, MÆND. Feministerne har alt for travlt med regnskab over, hvis tur det er til at gøre alt det huslige, børnepasning osv., osv. Feministerne bestemmer, så det kalder jeg ikke ligestilling. Men de eneste, der kan ændre det er, mænd selv, sig fra og træd i karakter og tag nogle friaftener sammen med vennerne, ellers ender det galt, hvilket også har gjort for 1000 vis.
 26. Man kan jo bare håbe. EU skal barberes ned til samhandel. Ikke andet.
 27. (En win-win-win-situation. For flygtninge, EU og Tyrkiet) “3,6 millioner syrere bor i dag i Tyrkiet og integreres for EU's omstridte penge. I 2016 blev flygtningeaftalen mellem EU og Tyrkiet hyldet som den helt store beslutning, der dæmmede op for tilstrømningen af flygtninge og migranter til Europa.” Her er så realiteterne ! “En opgørelse fra EU-Kommissionen viste i marts i år, at 20.292 syriske flygtninge foreløbig er kommet til Europa på den måde, men det går derimod meget langsomt med at sende flygtninge retur til Tyrkiet fra de græske øer. EU har ikke vist sig i stand til at finde et system, der afgør asylsagerne hurtigt nok. Det er en hån mod alle dem i Europa, som siger, at de ønsker langt flere tilbagesendelser. Hvis EU ikke engang med et land som Tyrkiet, der er gået med til at tage flygtninge tilbage, kan have en ordentlig procedure for at gøre det, med hvem kan man så?” “Jyllands-Posten lørdag skriver også, at både DF eller R er utrygge ved, at Tyrkiet mod betaling kan skrue op og ned for migrantstrømmen til EU. Men de to partier er uenige om, hvad EU så skal gøre. ”Vi er nødt til fysisk at lukke af. Vi kan ikke regne med, at lokumsaftaler med sultan Erdogan holder,” siger Peter Kofod, spidskandidat for Dansk Folkeparti.” Det er vel snart gået op for de fleste at det var en lorte deal som Merkel fik indgået og lige så tydeligt er det vel også at EU slet slet ikke er sin opgave voksen !
 1. Vis flere...