Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. smiler

  NASA foto?

  Ja, det er ikke nemt at forstå hvordan en hjerne virker.
 3. i dag
 4. modpol

  Racisme i Sjælsmark

  Men tilhæger af fald jord idiotien
 5. modpol

  Brexit afgørelse

  Vi er helle ikke enige om hvem os "selv" og "andre" er.
 6. Rekruttering

  Hændelse i Føtex vækker opsigt på Christiansborg

  Lige præcis. Hvad ville du mene var mere upassende. 1) En kvindlig læge med muslimsk hovedtørklæde? eller 2) En kvindlig læge, som umiddelbart viser lidt for meget af hendes brystområde? (Dette er sket for mig, derfor jeg tager det med som et eksempel på, så mange andre ting, der er langt mere upassende end et hovedtørklæde) Jeg tror godt, at vi alle sammen kan blive enige om, at det er nummer 2, der er mere upassende i et professionelt arbejdsområde. Jeg klagede nu ikke, men alligevel, så er det ikke helt passende at knappe så langt ned for trøjen (skjorten).
 7. Allah er stor

  ALLAH er stor

  Allah er stor. Fat det nu. Mvh. Acmed Muhammed el-bin aden arab. I vantro er svin.
 8. Men det ville jo ende med at du blev helt alene.
 9. Kunne vi ikke dele Danmark op? Du fik Sjælland og Fyn. Og jeg Jylland. Så kunne du få lov til at fylde dit land op med den tredje verden. Og vi andre kunne være fri
 10. ThomasSneum

  Sove med vennerne??

  I kommer ikke særlig langt med forbud. Ønsker I at jeres datter kommer til jer i fremtiden, så søger I dialogen istedet. Tal med hende -og med ham. Fortæl dem hvad i forventer, og hvad I mener er i orden. De gør alligevel helt som de nu engang har lyst til, men måske, måske.. så kan i hjælpe dem til at forstå, hvad som er ret og forkert.
 11. amal7981

  Værste egenskaber du oplever ved andre personer

  En af mine bedste veninder bryder sig ikke særlig meget om en af mine andre rigtig gode venner som jeg holder rigtig meget af. Hvis jeg snakker om ham eller skriver med ham kommer hun med kommentarer om at han er ulækker osv. Det er jeg ved at blive ret træt af, men ved ikke om jeg bare skal lade det være eller sige noget til hende?
 12. Det kan du mene. Jeg mener vi har omgivet lovgivning so beskytter os. Frie hænder til at gøre som man har lyst til... ej tak.
 13. amal7981

  Hjælp til at finde en sang

  Kender den ikke desværre..
 14. ThomasSneum

  Hændelse i Føtex vækker opsigt på Christiansborg

  Har skjult OT indlæg. Hold jer til emnet. Der skal ikke debatteres om debattører, eller forumregler i tråden her. Det er meget simpelt. Føler man at man bliver forfulgt, eller føler man at indlæg eller debattører ikke følger reglerne, så anmeld dem. Er man utilfreds med moderationen, så skal I kontakte stedets admin. @Debat Høvding Lad os finde tilbage til trådens emne igen.
 15. amal7981

  Sove med vennerne??

  Hej. Jeg har en datter på 14 som er begyndt at få mange drengevenner. Hendes bedsteven er en dreng. De snakker sammen næsten hver dag over deres telefoner, så jeg kan godt mærke at de er meget tætte. De har været i biografen sammen et par gange, og har nu spurgt om det er okay at de sover sammen. Min datter har forsikret mig om flere gange at de ikke skal have sex da de kun er venner, og de sover ikke i samme seng. Min mand er meget bestemt på at de ikke skal have lov, da han er ret overbeskyttende mod hende fordi hun altid har været fars pige. Det er ikke altid at han giver hende lov til at snakke ud før han har sagt nej til det hun spørg om. Jeg mener at vi burde sætte os og snakke med hende om det, og høre hvordan hun har det med det. Men hvor gammel skal man være for at sove sammen med en fra modsatte køn? Hvad mener i?
 16. Patrioten

  Må asylansøgere lyve uden konsekvenser?

  Helt enig i at asylansøgere lyver om både alder og oprindelse og det er heller ingen hemmelighed at langt størstedelen er migranter som kun bruger asylansøgningen for at få foden indenfor ! Det er heller ingen hemmelighed at europæiske lande bruger rigtig mange penge på at sortere skidt fra kanel ! Det er heller ikke en hemmelighed at disse udgifter heller ikke er indregnet i de samlede udgifter forbundet med indvandring som nævnt ved flere lejligheder overfor debattører der forsøger at tale udgifterne ned ! Det er heller ikke en hemmelighed at Nye Borgerliges krav til en regering ikke har gang på jord når man ved at krav til selvforsørgelse ikke kan medføre udvisning ved overtrædelse og man ved at der ikke findes lovhjemmel for udvisning ved første dom ! Nye Borgerlige vil en masse, men hvor hulen vil de hente flertallet henne når de bruger al deres taletid på at klandre DF som er det eneste parti der vil det samme ? Fuldstændig idiotisk adfærd så mon ikke Vermund har en helt anden radikal agenda !
 17. Jojojo

  Viser gerne nye billeder

  På øst kysten af Bulgarien ikke ret langt fra Burgos, og på vej til Grækenland, ligger denne strand, her var det tidligt om morgen og der var lidt uvejr på vej, som gjorde billedet meget egnede til monochrome.
 18. Jojojo

  Er Trump mentalt stabil?

  Tak for det, jeg følger ikke ret meget med mere in Italien, jeg er stadigvæk vildt med Sicilien, men synes også at det er blevet for bøvlet at køre rund i landet, og så ligger øen jo lidt langt væk. Jeg er slet ikke overraskede med Berlusconi, han og hans familien er vel nok for mange år misbrug.
 19. Convex Earth

  NASA foto?

  Det er fordi du ikke forstår hvad perspektiv er! Solen går ikke ned under noget, den forsvinder blot i forsvindingspunktet som er horisonten på et fladt plan! https://www.youtube.com/watch?v=vHNvUgPRw98&t=20s
 20. Patrioten

  Brexit afgørelse

  Helt korrekt - nogle vil gerne bestemme selv og andre vil helst lade andre bestemme !
 21. Ieet

  NASA foto?

  Med jordens radius hvor mange millimeter havde de ventet at vandet ville hælde i det forsøg? Ca 0.001 millimeter? Så vidt jeg kan se på billedet er den højre side i bageret 0.001 millimeter under vandstandet i venstre side. Jord-krumning bevist!
 22. Patrioten

  Brexit afgørelse

  Nu handler tråden jo om brexit og ikke Danexit og iøvrigt kan Tulle jo ikke selv bestemme !
 23. Ieet

  Må asylansøgere lyve uden konsekvenser?

  Udover at det undersøges om påstandene passer... ... så hvis det senere opdages at Asyl er tildelt på et falsk grundlag (løgn) så bliver den afvist og frataget.
 24. Convex Earth

  NASA foto?

  Communicating Vessels beviser flad jord! Den videnskabelige laboratorie opstilling med Communicating Vessels, bruges til at demonstrere og bevise at vand bliver fladt og vandret! Uanset hvilken position man vender systemet i, vil vandet indeni altid søge sit vandrette plan! Dette vandrette vandniveau kan ikke kun bevises i laboratoriet, men kan også bevises i søer og have i naturen! Convex Earth har fundet dette vandrette og plane vand overalt på jorden, bl.a. med laserlys målinger over forskellige kilometer strækninger! Derfor eksisterer tyngdekraft ikke, for hvis denne kraft eksisterede ville vandet følge jordens krumning – hvad det ikke gør! De fire afgørende kræfter på den flade jord er: Magnetisme Tæthed Tryk Lys Magnetisme – er den stærkeste kraft som holder alt i balance fra atomer til jordens magnetiske felter! De magnetiske felter på den flade jord udgår fra ”Nordpolen” som på den flade jord kan betegnes som midtpolen, da den befinder sig i midten på den flade jord, og ”Sydpolen” er randpolen som omkredser den flade jords yder ring kanter! Jorden er konveks og konkav i landområder, og flad og vandret vand i sø- og hav områder på én skive! Fup eller fakta?
 25. modpol

  Brexit afgørelse

  Det som jeg omtaler, han ser på resultatet af brexit for overvejelserne om et muligt danxit.
 26. modpol

  Brexit afgørelse

  Du og jeg definer ikke lille tysk/fransk styret koloni ens
 27. modpol

  Er Trump mentalt stabil?

  Berlusconi har totale dominans på tv-området og ejer en lang række aviser og blade.
 1. Vis flere...