Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. modpol

  No deal eller ny tidsfrist?

  Oh my, overdrevet Brexit frygt, det er jo ikke sådan at man ikke kan få mad og andet fordi der kommer told på varende, de bliver dyre jovst og et par dages forsinke i staren grundet manglende forberedelse på told kontrol. Men så er det heller ikke værre, desuden er UK selvforsynende med fødevare, hvis de vil det. Danmark producer i øvrigt føde til omkring 15 millioner mennesker, hovedparter er bare til eksport.
 3. Anklageren

  No deal eller ny tidsfrist?

  Deluxe Brexit Box £595.00 Denne deluxe brexit boks er en fantastisk start til at hjælpe dig med at overvinde Brexit bekymringer om ingen mad i butikkerne. Op til 25 års holdbarhed og 157 måltiddele til £ 595 https://www.emergencyfoodstorage.co.uk/products/deluxe-brexit-box
 4. modpol

  No deal eller ny tidsfrist?

  Tja, total kaos, hvilket understreger håbløsheden i en forlængelse, de bør ryge ud med en no deal som fastlagt. Men begynder at miskende parlamentet for at ville forblive i EU og det vil have store interne konsekvenser i UK.
 5. Patrioten

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Ja jeg glemte faktisk at sætte dette link ind: https://www.zetland.dk/historie/s8x7yP2D-a8l4rLKg-503dd
 6. i dag
 7. Forsvarsadvokat

  Valg på en søndag?

  Valg på en søndag? Der har aldrig været afholdt folketingsvalg på en søndag, og derfor pønser Løkke på at afholde valget sammen med valget til Europa-Parlamentet! Derfor vil han måske flytte EP-valget til torsdag den 23. maj i stedet for søndag den 26. maj. Imod dette valg scenarie taler måske, at man ikke kan tælle mandaterne op samme dag til EP-valget, da dette først må gøres om søndagen den 26. maj. Derfor har der også altid været valg til EP-valget en søndag, så vælgerne har kunnet se, hvem der blev valgt med det samme. Løkke vil vinde folketingsvalget med sin sundhedsreform sammen med DF, men vælgerne er mere interesseret i udlændinge politikken, og hvordan vi redder Danmarks demokrati og kultur for de fremtidige danske generationer. Løkkes fejl er, at han længe har forsøgt at snakke om noget andet end indvandring, og har forsøgt at dreje vælgernes tanker og opmærksomhed på noget helt andet. Samtidig hermed vil DF samarbejde med Socialdemokraterne om bl.a. udlændinge politikken, men kan blå stue vinde på alt dette? Eller vil rød stue vinde, fordi S helt har snydt DF? Din mening?
 8. ThomasSneum

  Mette lover og lover!?

  Jeg har endnu til gode at se den regering, som ikke trækker det kort.
 9. Samosgirl

  Fyldte chokolader ud af plast form!!

  Jeg bruger nu også opvaskemiddel i mine chokoladeforme. Men inden jeg tager dem i brug næste gang tørrer jeg dem altid over med en ordentlig tot vat. Og så er korrekt temperering af chokoladen alfa og omega for at de triller nemt ud af formen.
 10. Forsvarsadvokat

  Mette lover og lover!?

  Ha-ha, ja det er rigtigt!
 11. Forsvarsadvokat

  Mystisk besked?

  Ha-ha, den var god!
 12. Forsvarsadvokat

  No deal eller ny tidsfrist?

  Historisk afstemning!? http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-03-26-historisk-afstemning-may-mister-kontrollen-med-brexit "Det bør være parlamentsmedlemmerne i Storbritannien og ikke regeringen, der styrer parlamentet onsdag. Det bliver ikke premierminister Theresa May, der skal sætte dagsordenen i parlamentet onsdag. I hvert fald ikke hvis det står til parlamentarikerne, der mandag aften har vedtaget et historisk ændringsforslag, som betyder, at parlamentet og ikke regeringen skal sætte forslag til afstemning." I går aftes mistede PM May kontrollen med Brexit! 329 stemte for og 302 stemte nej, til at det nu er parlamentet som er på "banen",og det betyder, at det er medlemmerne af parlamentet som bestemmer hvad der skal til afstemning på onsdag! Det var ikke en bindende afstemning for May, men det menes at hun vil acceptere flertallets beslutning. EU har tvunget briterne til at finde en løsning inden den 12. april, ellers er de ude af EU med et hårdt Brexit. De skal dog selv finde ud af hvad de vil og ikke vil, de kan derfor stemme ja til May`s aftale med EU og få tid til at implementere lovgivningen inden den 22. maj, hvor de så er ude af EU. Hvis ikke der er flertal til dette, eller de ikke kan få lov til at fremsætte det tredje gang, er der indtil flere scenarier de kan vælge at stemme ja til inden den 12. april. Mit bud er at de kunne finde på at udskrive en ny folkeafstemning om tilknytningen til EU, og derved både deltage i EU-parlament valget og få udskudt Brexit dagene den 12. april og 22. maj, til et langt senere tidspunkt på året. Din mening?
 13. modpol

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Jeg fornemmer offer for politisk spind her. Trump har aldrig været mistænkt for at være en russisk agent, men for ulovlig samarbejde under valkampen og det tyder det fortsat på, da vi ved at personer tæt på Trump og formentligt på hans vegne i hvert fald i hans interesse, har haft kontakt til Russerne for at samarbejde. Trump har også Russiske handelsforbindelser, dvs. at han ikke er uvildig i forhold til Putin-land. Trumps uskyld er politiks bestemt, ingen uvildig vil sig han er uskyldig. Men der er forskel på at kunnen sige, at Trumps folk har gjort dit og dat og så til at sige, vi kan bevise at Trump personligt var indover og gav ordren. Den del er ikke bevist, men det betyder ikke at det så er usandt, blot at man ikke har fundet beviser for det. Omvendt så skal man ikke forsvare Hillary, hendes synderegister er langt og dokumenteret. De to kandidater var pest eller kolera.
 14. basle72

  Mette lover og lover!?

  Enig, det er set så mange gange før, og når de ikke kan finde penge til at indfri løfterne, skyldes det helt sikkert den tidligere regering.
 15. Anklageren

  Mette lover og lover!?

  - men i går - den 24/3 var Nye Borgerlige igen under spærregrænsen i en måling, og det åbner muligheder for at både Nye Borgerliges, Kristendemokraternes og Klaus Riskær Pedersen stemmer bliver spildt. Det er op af bakke
 16. Anklageren

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Det er helt sikkert, at Nixon gav ordre til at betale dem - der var inde i Demokraternes Nationale Komité - for at kolde kæft, for det har man på bånd endnu. Det er da fint at nævne at Nixons juridiske rådgiver tror noget, men der er ingen reel erstatning for viden. Hvem er Dean? Her er et andet citat, der omhandler to af Nixons advokater, som valgte at sige op i protest, da Nixon fyrede Archibald Cox, den særlige anklager, der undersøger Watergate-skandalen: "En af de allerførste gerninger syntes at være den mest alarmerende: I et abrupt træk fyrede Trump James Comey, FBI-direktøren, som stod for Rusland- undersøgelsen. Det Hvide Hus hævdede oprindeligt, at Comeys afskedigelse havde med sit eget forhold at gøre under valget i 2016, men Trump indrømmede offentligt at "denne russiske ting" havde været med i beregningen. Demokrater besluttede hurtigt at bevæge sig, fordi det minder om, da Richard Nixon i 1973 beordrede fyringen af Archibald Cox, den særlige anklager, der undersøger Watergate-skandalen. Både Nixons advokat og advokatadvokat fratrådte i protest mod det, der blev udløst af "Saturday Night Massacre". https://www.theguardian.com/us-news/2019/feb/22/trumps-steps-to-upend-russia-inquiry-are-unprecedented-even-nixon-wasnt-like-him Her har jeg lyst til at berøre, at Trump også fyrede Jeff Sessions 7. november 2018 - og indsatte Barr, som vi nu skal tro på. men det bliver for langt. Det havde også noget at gøre med Ruslandsundersøgelsen - og med at Trump ville have en på posten, som han stolede mere på, som nu har lavet et resume.
 17. I går
 18. Patrioten

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Hvorfor blander du pludselig Golan højderne ind i debatten om Mueller rapporten ?
 19. Patrioten

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Det giver slet ingen mening det du skriver, prøv lige at skære det ud i pap for os andre uvidende !
 20. Patrioten

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Allerede i Juni 2017 udtalte Nixons juridiske rådgiver dette om sammenligningen med Trump og Nixon: Watergate vs. Russiagate “Jeg tror ikke, at Nixon havde direkte indsigt i, at de ville bryde ind i Demokraternes Nationale Komité i Watergate-bygningen. Jeg tror, at han havde klar viden og medvirkede til at etablere en gruppe i sin genvalgskomité, der skulle skaffe informationer,” siger Dean og nævner et eksempel, hvor Nixon gav ordre til sine mænd om at bryde ind i tænketanken Brookings Institution for at skaffe dokumenter. Dean spørger selv retorisk: “Og kan man så sammenligne det med Trump, den russiske hacking og påvirkningen af valget? Det mener jeg ikke. Jeg tror ikke, at der er en dyb forbindelse mellem Trump og den russiske hacking,” siger John Dean. Han peger på det område, hvor han tror, der kan drages en sammenligning – til hvad de to præsidenter ikke vidste: “Jeg tror ikke, at Nixon havde kendskab til, at de var inde i Demokraternes Nationale Komité, og jeg tror ikke, at Trump havde viden om, at de var inde og hacke i Demokraternes Nationale Komité.” Mueller skulle nok have rådført sig med Dean istedet for konspiratorerne !
 21. Jojojo

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Hahaha, Mitch Mc Connell har lige sagt nej til at offentliggøre rapporten som skulle bevise Mr Trumps undskyldt, Jeg tror mange har fejret lige lovligt tidligt Du aner virkeligt ikke hvad det har at gøre med Trump, hvorfor overrasker det ikke
 22. Patrioten

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Hvad har en ligegyldig aristokratisk mandsling som Charles og hans ferie på Cuba at gøre med Trump rapporten ?
 23. Ubeskriveligt

  Islamisk stat besejret - Skal syrerne hjem nu?

  Nice story, Bro .) Allerede i September 2018 vurderede man at det var sikkert for syriske flygtninge at vende hjem, det kunne man bl.a udlede af at 300.000 syrere tog hjem til Syrien for at fejre Eid....ja man tror det er løgn for at fejre Eid...... Jeg har bare i min naturlige venlighed givet dem 6 måneder ekstra at vende hjem i. Jeg er sikker på denne artikel fra september sidste år vil interesse sådan en ung stærk belæst fyr som dig. Jeg trækker lige de væsentligste detaljer frem - igen af ren venlighed Problemet er at visse folk hænger fast i den gamle ide med at gøre flygtninge til indvandrere, de er ikke blevet opdateret til 2019, her i 2019 skal flygtninge ikke gøres til indvandrere, de skal hjem! Fik du ikke memoet? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 16. september 2018, kl. 20:55 Af Christian Birk Mens syrere i tusindvis vender tilbage til deres hjemland fra nærområderne, er kun tre procent af de syriske flygtninge i Danmark fra flygtningestrømmen i 2015 rejst hjem, viser nye tal. Det overrasker S, som ligesom V og DF vil have flere syrere sendt hjem Tusinder af syriske flygtninge er vendt tilbage til det ellers borgerkrigshærgede land inden for de seneste par år. Ifølge den internationale migrationsorganisation, IOM, drejer det sig om mere end 10.000 mennesker siden 2017. Folk rejser sågar på ferie i Syrien, berettede det arabiske medie Al-Monitor i august. Flere end 300.000 personer, også fra Danmark, rejste til Syrien for at fejre den muslimske eid-fest. Men for de danske udlændingemyndigheder kniber det med at returnere syriske flygtninge, viser helt nye tal, som Udlændinge- og Integrationsministeriet har trukket for Kristeligt Dagblad. Kun tre procent af de godt 4500 personer, som fik midlertidig beskyttelsesstatus som følge af flygtningestrømmene fra 2015 og frem, er rejst fra Danmark. Langt de fleste i denne gruppe er syrere. Og det er et bemærkelsesværdigt lavt antal, siger Mattias Tesfaye, udlændinge- og integrationsordfører for Socialdemokratiet. ”Da vi lavede den midlertidige beskyttelsesordning, mens Mette Frederiksen var justitsminister (i 2015, red.), var det for at understrege, at der var tale om midlertidige ophold, og vi besluttede løbende at vurdere, om folk kunne vende hjem. Derfor overrasker det mig faktisk lidt, at flere ikke er vendt hjem,” siger Mattias Tesfaye, som ser situationen som symptom på et større problem med flygtninge, som bliver i Danmark: ”Vi er inde ved det helt centrale i flygtningeproblematikken her. Lykkes det ikke at sende syrerne hjem, mens de er her på en midlertidig beskyttelsesordning, er flygtninge vel reelt blevet til indvandrere,” siger han. Situationen i Syrien har ifølge lektor Søren Schmidt, der forsker i mellemøstlige forhold, ændret sig væsentligt i den senere tid. ”Krigen er i al væsentlighed ovre. Der er områder som i Idlib, hvor der er krigshandlinger, men dér, hvor folk ellers bor, er krigen forbi. Det er nok tvivlsomt, om ens hus stadig står, og om der er skoler, men ser man på det sikkerhedsmæssige, kan man i dag vende tilbage uden at frygte for sit liv,” siger Søren Schmidt fra Aalborg Universitet, som også henviser til, at folk, der ikke allerede har aftjent deres værnepligt, skal lave en aftale med de syriske myndigheder. Har man været aktiv rebel i Syrien og på åben skærm protesteret imod Assad-regimet, kan man også have et problem, siger han. ”Men jeg tror ikke, at du kommer i vanskeligheder, blot fordi du er imod styret i al almindelighed. Det er kun i de grelle tilfælde,” vurderer Søren Schmidt. Læs også Thulesen kræver hjemrejse: Der er flyrute fra Billund til Syrien Om det lave antal syrere, som er vendt tilbage til Syrien fra Danmark, siger Søren Schmidt: ”Hvis du og jeg var syrere og var kommet til Danmark med de muligheder, der er her, ville vi så rejse tilbage? Disse mennesker er rejst herop, fordi de har set, at der er fred og ro her og gode betingelser for en selv og ens familie, og man skal elske sit fædreland vanvittigt højt, før man vender tilbage til et land, der er så ødelagt, som Syrien er.” https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/politikere-vil-saette-skub-i-hjemsendelser-af-syriske-flygtninge
 24. Det system Datatilsynets afgørelse primært vedrører, er Taxa 4x35’s DDS Pathfinder, som anvendes til kunders bestilling og afvikling af taxature. Der er omtalt yderligere 3 systemer i afgørelsen, men det er kun dokumentationen af sletning af data, og dokumentationen af procedurer for sletning af data, der er et problem i forhold til de systemer, og Taxa 4x35 er ikke politianmeldt i den forbindelse, de har blot modtaget alvorlig kritik. Så en evt. bøde har intet med deres regnskabsføring at gøre, hvorfor Bogføringsloven ikke er relevant.
 25. Kimzle

  Islamisk stat besejret - Skal syrerne hjem nu?

  Hjælp mig lige! jeg er ved at skrive en pjece om, det at vende tilbage til et krigshærget land, hvor alle større byer ligner et post-atomart apokalyptisk dystopi. Et land som man åbenbart kom fra men ingen rigtig tilknytning føler til. Et land og en situation som (vi sælger alt hvad vi har kært og storesøster prostituerede sig på vejen) flygtede fra for 6-7 år siden, da man var et 10-11 år gammelt barn og egentlig bare fulgte med - uden at være egentlig beslutningstager. Dengang tilfældighederne afgjorde at PTSD-mor og en random onkel (far var nyligt død som tvangs-indskrevet værnepligtig i en brutal tyrans folkemords-hær), tilfældigvis endte i Danmark efter et random ping-pong godkendelses-forløb i EU-regi og efter at din familie endelig, mere eller mindre tilfældigt, fik tilkendt flygtningestatus og blev placeret i Danmark. 6-7 år senere er du blevet 17-18 år gammel, har lært perfekt dansk og får studenterhuen på til sommer. Din mor og "far" har stadig et non-verbalt kærlighedsløst, blankøjet samvær og eksploderer begge tilfældigt i enten gråd eller voldelige vredesudbrud, ved den mindste provokation, lydstigning eller mild overraskelse. De stinker begge to af billige kæderøgede Røde Viking 100 smøger og den alt for søde kaffe de konstant bæller i sig. Nætterne tilbragt indenfor Ishøj-lejlighedens tynde vægge er altid gennembrudt af volume-100 decibel autoritære talking-heads fra hjemstavnens statsstyrede parodi på DR beamet ind i stuen via parabolen på beton-terrassen, så enten hyletone eller en ulidelig stilhed kan holdes på afstand. Storebror er blevet en vred ung mand. Små-kriminel, ryger alt for mange joints og er aldrig hjemme. Når han engang imellem kommer hjem, så græder mamma og pappa sørger for at lussingerne flyver og den analfabetiske hykler-vise om, hvor dygtig en læge (ingeniør, arkitekt etc.) han selv ville være blevet i et land med gratis uddannelse synges for fuld hals, som en hyldest til fædres evige dårlige samvittighed overfor deres sønner. De havde jo lovet sig selv at de ville gøre det meget bedre for sønnike end de selv havde haft det. Men det er alt sammen fint og OK! For nu har en Ilder-ejende, internetforums-lænestols-verdenssituations-fixende ekspert deklareret: At det meste af Syrien sikkert er ok!! Woohoo!!
 26. Anklageren

  Mueller har afleveret Rusland-rapportten

  Nu håber Demokraterne bare på, at andre end Trumps røvslikkere får lov til at læse rapporten. I stedet for at komme til at læse Muellers resultater fik vi et brev fra Trumps justitsminister Bill Barr, der opsummerer, hvad Barr kaldte Muellers "hovedkonklusioner".
 27. Jojojo

  Trump Rip

  Trump RIP skal vente lidt længere. Selvom Trumps venner tror at konklusionen af AG Barr frikender Individuel nr. 1, så er største delen af jurister og specialister noget uenig, ligesom Watergate skandalen så tror mange iagttagere at konklusionen af Barr er startskuddet på Trump RIP. Mange politikere fra begge sider venter på den fulde rapport, nu hvor der er ingenting at skjule vil det nok blive offentlig gjort meget snart, men skulle det ikke ske, er Dems villigt til at gå rettens vej til offentliggørelse. Nu hvor Trumps folk har udtalt sig på baggrund af rapporten, må det være turen for Demokraterne at udtale og konkludere sig, og jeg kan ikke in min vildeste fantasi tro at nogen Republikaner vil ha noget imod når der nu intet er at komme after. Jeg tror ikke de næste par måneder bliver kedeligt efter tømmermanden har lagt sig.
 1. Vis flere...