Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. modpol

  Danske mænd er bange

  Missing link er et gammel udtryk, der er fundet mange links i mellemtiden, homoerectus er et af "the missing link". Det som bare er værd at se på er, at der er forskel på den klasseinddeling som eks. Entrelac argumenter for og så hvad der er evidens for. Ofte blive socioøkonomiske problemstillinger og kultur forskelle gjort til race spørgsmål, som der bare ikke er evidens for og som der nogle gange direkte er evidens imod. Det genetisk set langt større forskel på en mand og en kvinde end på to mænd hvor den ene er en 2m høj neger fra Afrika og den anden en 185 høj hvid mand fra Nordeuropa. Forskelle i hud, øjne og hårfarver er bare ubetydelig og sammen med andre forskelle slet ikke nok til at kommer i nærheden af race forskelle. Derfor er det tale om en race, "the human race". Inddeling i forskelle basert på hudpigmentering er politisk og ikke evidens baseret.
 3. modpol

  Telefon konspirationsteori?

  Nej det er ikke korrekt, det kan blandt andet ses af de data som sendes fra telefonen. De læser dig den browser, dine søgninger og andet så de kan forudse hvad du ønsker og søger. De bruger din placering i forhold til andre som de tro du kender eller produkter, spisesteder osv. Men de aflytter ikke, evt. afslutningerne vil være spion og efterretningstjenester, og det har for det meste ikke kommerciel interesse men sikkerheds og politiske interesse. Men en sådan aflytning kan dog spores og måles.
 4. modpol

  ????

  Det man sige ja. For mig personligt handler det nu mere om hvorvidt det er korrekt som ingen afhænger af evidens. Jeg er nød til at se for at tro, hvis det var evidens for at det var korrekt, så ville jeg dog seriøst overveje at blive kristen og ikke forsætte med at leve som jeg gør. Men uden evidens giver det ikke mening at lave mit liv om. Jeg vil ikke sige at Satan er mere tolerant og tilgivende end Gud, hans formål er jo bare at give slip og ikke have regler. Derfor er Satan heller imod vold og voldtægt, så det er ikke korrekt at Satan går ind for al sex som ikke går ud over andre mennesker, han går ind for ingen regler og derfor også for sex imod andre vilje, og velbehag - dvs sex med børn, dyr, voldssex som SM osv alt sammen er ok ud fra din filosofi. Ikke noget krav om frivillighed der, derimod viser biblen at dæmoner elsker vold, undertrykkelse og blodsudgydelser.
 5. Cementdebil

  Danske mænd er bange

  1. 2. Der er ingen tvivl om at vores tilpasning til de miljøer vi er udvandret til har påvirket vores evner til fordøjelse, hudens evne til D-vitamin optagelse, sygdomsresistens, forbrænding af kulhydrater, hårvækst og meget andet. Vi er helt sikkert også (som du skriver) blandede - vi skulle vist nok gennemsnitligt indeholde 2% neaderthal gener i os visse steder i verden. Men når alt det er sagt - så kan vi genetisk alle sammen spores til Centralafrika. især kineserne har forsøgt, at påvise at netop de ikke stammer derfra - men har mig bekendt ikke haft videnskabelig held med det. Race diskussionen er forbavsende lig eugenikkens regimente - og den havde et helt bestemt formål 3. Sådan opfattede jeg slet ikke dit skriv - du virker åben og reflekterende - I like 4. Tja tjo - det er lidt sammenblanding - hvis jeg forstår dig korrekt. Empati er i den grad en vigtig menneskelig kompetence, som gør os i stand til at navigere socialt - jeg er stor fan af Daniel Golemann på det område. Men - og der er et men - jeg er bestemt ikke enig i, at det ikke er fakta og viden der skal være styrende for vores holdninger. Det er netop det der går rigtig galt i mange beslutningsprocesser, vi er dovne, og beslutter uden at tænke os om. Gumle lad mig give dig et matematisk spørgsmål - hvor mange af hvert dyr tog Moses med på arken?
 6. Slikmutter.

  Telefon konspirationsteori?

  Du jo fuld af løgn og gamle aviser! Du snakker og røven går. vh. Slikkemutter.
 7. stig6499

  Telefon konspirationsteori?

  ja google og facebook lytter med i jeres samtaler på mobil de har også skjulte mikrofoner i jeres hjem
 8. i dag
 9. stig6499

  Danske mænd er bange

  man skal læse meget før øjnene falder ud af hovedet , trådstarter må være midsundelig på nydanske mænd , jeg er en splejs og det er jeg godt tilfreds med
 10. Torsten Bonfils

  Telefon konspirationsteori?

  Nej det kender jeg nu ikke.
 11. Bare mig.

  Telefon konspirationsteori?

  Grunden til de omtalte reklamer dukker op er du har brugt enten Bing eller Google søgemaskinerne til og søge med. Prøv at bruge https://duckduckgo.com/ til dine søgninger og jeg formoder du vil blive super lykkelig. Fjæsbogen og de andre underlige "se mig" steder bruger jeg ikke og har altid Adblock plus slået til i min browser. Er der en side der forlanger at Adblock bliver slået fra finder jeg bare mine informationer andetsteds! Jeg forstår faktisk ikke at firmaer bruger internettet til og avertere deres skrammel, idet jeg personligt altid fravælger et firmas produkter, om muligt, hvis de har tæppebombet mig med reklamer for deres skrammel. Der er ingen grund til at konspirere over de landes efterretningstjenester du kender navnet på !!! Det er sgu meget værre med dem du ikke kender navnene på og som ikke offentliggøre noget som helst. Hilsen Mig.
 12. Lucianone

  Danske mænd er bange

  For mig at se er en bitch en person, der spiller andre mennesker ud imod hinanden og ja, manipulerer for at få egen fordel/vinding ved situationen. En som lyver, fordrejer og pisker en stemning op. Det kan være en person, der er i konkurrence med en anden person på sin arbejdsplads og så bevidst bagtaler den anden person overfor kollegaer eller chefen, med det formål selv at fremstå bedre end den anden. Evt. fortæller løgne om en anden person for egen vindings skyld. Det kan være en pige (eller fyr), der er lun på en person af modsat køn. Og så har en rival eller rivalinde og derfor fortæller en lille løgnehistorie om rivalen eller rivalinden for at vinde kapløbet om en persons gunst. F.eks. "Lille søde Lise, du er godt klar over, at ham der Mads, som du åbenbart er så glad for, faktisk har haft 100 kvinder før dig og desuden er han ofte sine damer utro! I øvrigt er der vist noget med, at han er hiv-smittet. Hold dig endelig fra ham!". DET er en bitchy adfærd. Fordi det er måske noget, personen finder på, for at fremstille en konkurrent som værende et dårligere menneske end ham selv.
 13. Ieet

  Telefon konspirationsteori?

  Hej Forsvarsadvokat, Tech-giganterne erkender fejlen og arbejder på løsninger så det ikke vil fortsætte... Løsningerne er ikke kommet endnu. https://www.avisen.dk/dataraadgiver-efter-fejl-vi-tror-at-google-lytter-me_558976.aspx Hvorfor kalder du ganske almindelig viden som er dækket af medier mm for en konspiration? Med venlig hilsen Ieet
 14. Bare mig.

  IT - advarsel!

  Ja ja, man kan sikkert læse om alskens ulykker alle steder. Jeg kan så ikke erindre og have gjort noget specielt for at installere den omtalte version og har heller ikke haft problemer med at gøre det. Måske en her bare har været svineheldig med hele tre enheder ? Hilsen Mig.
 15. gumle

  Danske mænd er bange

  Det bare i orden I min verden skal der rigtig meget til, før mennesker er bitchy. Det at være bitchy vurdere jeg udfra uærlighed og det at manipulere med andre mennesker. Men også her vil mange nok mene noget andet.
 16. Forsvarsadvokat

  IT - advarsel!

  Har du opdateret den der 1903?
 17. Forsvarsadvokat

  Telefon konspirationsteori?

  Nu har jeg heldigvis en mobil telefon uden internet, så er det nok lidt sværere af komme ind i den-he-he! Men hvis man søger på nettet om et bestemt produkt eller varer, så dukker der efterfølgende en masse reklame op om netop denne varer, som de vil have en til at købe. Og dette gør det selv om jeg har reklame blokering på min pc, som dog standser det værste reklame ævl. Man hører om, at selv Zuckerberg har sat et sort stykke papir fast på sin computers kamera for ikke at blive overvåget af den vej uden at han ved det. Ellers så tror jeg også at overvågningen af os er langt mere omfattende end vi ved!
 18. Lucianone

  IT - advarsel!

  Jeg opdaterede her til formiddag. Men jeg har ikke oplevet nogle problemer indtil videre.
 19. Forsvarsadvokat

  IT - advarsel!

  Jeg har nu læst på internettet flere steder, at der er store problemer med version 1903! Folk har ikke kunnet få det til at virke, og opfordrer andre til at lade være med lige netop denne opdatering som ikke kommer automatisk! Derimod er det vigtigt, at man går ind i Windows Update for at se, om der er nye opdateringer ved at klikke på søg efter opdateringer! Nye automatiske opdateringer kommer netop ikke lige med det samme, der går nogle dage før de dukker op på ens computer! Ellers er jeg enig i, at den seneste opdatering er meget vigtigt at få ind på sin pc hvor man har WIn10!
 20. Lucianone

  Telefon konspirationsteori?

  Jeg har ikke lige oplevet det, du beskriver der. Men jeg undrer mig over, at telefonen nogle gange har sit eget liv. F.eks. kan finde på at åbne op for sider og apps, uden at jeg selv foretager et aktivt tilvalg. Det virker mystisk. Måske er der hackers på spil. Men ingen tvivl om, at NSA, CIA o.s.v. alle spionerer os alle BIG TIME. Jeg tror, at overvågningen er langt værre, end vi er klar over. Jeg tror, at de simpelthen optager alle samtaler alle mennesker på jorden har og gemmer dem i et kartotek. Og jeg tror også, at de via kamerafunktionen kan sidde og følge med i alt, hvad der slipper gennem kameraets øje. Det kom jo frem for 1-2 år siden, at SAMSUNG tv faktisk har en indbygget spionfeature, så SAMSUNG tv spionerer folk hjemme i deres stuer. For mig at se har vi brug for langt skrappere regler på området. Jeg mener, at man burde indføre livsvarigt fængsel for folk, der overvåger andre uden at have nogen politimæssig god begrundelse for det. Så kan de lære det, kan de! Så Mark Zuckerberg mener jeg er en vanekriminel, der burde sidde i fængsel resten af sit liv for de store forbrydelser, denne slange af et mennesker har begået imod menneskeheden ved at overvåge facebook-brugernes privatliv fra ende til anden.
 21. Jeg tror heller ikke der kommer flertal mod Trump. Det kan selvfølgelig være at Demokraterne kommer med noget så belastende at senatet bliver nødt til at afsætte Trump, men jeg tvivler på det. Jeg tror faktisk at rigsretssagen i sidste ende vil skade Demokraterne hvis ikke det lykkes for dem at få ham afsat.
 22. Forsvarsadvokat

  Telefon konspirationsteori?

  Telefon konspirationsteori? "Hver tredje dansker tror, at Facebook og Google lytter med på vores smartphone - men passer det? Du kender scenariet. Du har fortalt nogle venner eller familiemedlemmer om noget helt bestemt. Noget du overvejede at købe. Dagen efter, når du tjekker din telefon, bliver du bombarderet med reklamer for netop dét, du talte om. Du ved, du ikke har søgt på det. Du ved, du hverken har liket, chattet, eller på nogen måde talt om det om det, online. Du er helt sikker. Der er kun en mulig forklaring: Facebook eller Google må have aflyttet samtalen gennem telefonens mikrofon. Derfor får du nu reklamer for det, du fortalte i en privat samtale, mens telefonen lå på bordet." Du kender det sikkert, at når du har søgt på noget på internettet, så kommer der bagefter reklamer til dig, om at købe et produkt som matcher din søgning! Det nye er, at man formoder at f.eks. Facebook og Google aflytter dine samtaler via din telefon! Herefter sender de dig reklamer på salgs produkter som du har nævnt i samtalen! Tech-giganterne afviser det selvfølgelig som konspirationsteori, men kan der alligevel være noget om det? Jeg tror det ihvertfald, at der kan være noget om det! Din mening?
 23. Jeg hørte den anden dag at det kun er trin 1 af 3 trin før rigsretssagen kører.
 24. Lucianone

  ????

  Tja, men så når man som jeg alligevel ikke er i gift, så kan man reelt kun være en synder, uanset om man har sex med en mand eller en kvinde. Så kan man lige så godt tage en mand, fordi Gud har allerede dømt én som synder uanset hvad he he Jeg mener ikke, at man kan forlange, at man skal kunne undvære sex, bare fordi man ikke er gift. Derfor agter jeg skam ikke at følge Biblens bud/påbud. Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at jeg mener, at Biblen taler imod menneskets natur, når den sådan forsøger at undertrykke et helt normalt fysiologisk behov som sex er. Erfaringen viser, at stort set ingen reelt kan leve i cølibat. Katolske præster bliver så desperate over manglen på kvinder, at de i stedet hopper på enhver ung dreng, de kan opstøve inden for kirkens eget regi. Vidste I for øvrigt, at den seksuelle lavalder i Vatikanet i mange år var den laveste i hele Europa? Den lød på12 år! Så tænker man jo sit...de havde vel en lavalder på 12 i Vatikanet, så præsterne nemmere kunne slippe afsted med at forgribe sig på 12-13 årige alter- og kordrenge.... Efter pres fra omgivelserne, har de dog nu hævet den seksuelle lavalder fra 12 til 18: https://www.gaystarnews.com/article/vatican-city-raises-age-consent-12-18-following-scandals120713/ Her kan jeg bedre lide satanisternes syn på DEN sag. De mener, at al sex, som ikke går ud over andre mennesker, er helt okay. At Satan ikke har noget imod, at mennesker hygger sig med hinanden, så længe alt sker frivilligt og ingen bliver voldtaget. Her har Satan i virkeligheden et mere menneskekærligt syn på sagen end den kristne Gud har! Satanister skelner heller ikke mellem homo- og heteroseksuel sex. Nej, jeg er ikke praktiserende satanist (dog vil kristne sikkert hævde, at jeg har et satanisk syn på sex he he). Men påpeger bare det pudsige i, at Satan på visse punkter faktisk virker mere tolerant og tilgivende end Gud, som ellers hævdes at være den gode af de to....
 25. Entrelac

  Danske mænd er bange

  Retskrivning (eller mangel på samme) må være et lige så godt argument for dumhed som racisme.
 26. Entrelac

  Danske mænd er bange

  Problemet opstår først ved barn nr. 2.
 27. Lucianone

  Danske mænd er bange

  Videnskaben siger så meget, jeg ikke tror på, så det tager jeg roligt. Dé siger også, at vi mennesker en en flok aber. Men de glemmer the missling link, som de aldrig har kunnet finde. Jeg tror selv, at the missling link er den rhesus negative blodlinie. Rhesus negativ betyder groft sagt at man mangler abernes blod. Så må man jo have en anden type blod. Måske reptil rumvæsenernes blod?!
 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...