Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. Erpe

  Er Sverige allerede i opløsning?

  Ja, der er mange højreorienterede bøller i Sverige!
 3. Erpe

  Muslimhad vs jødehad

  Det var i sidste måned, at Walter Lübcke blev myrdet af en højreekstremist bare, fordi han havde udtalt, at de, der ikke ville hjælpe flygtninge, da frit kunne forlade Tyskland!
 4. Patrioten

  Er Sverige allerede i opløsning?

  Notoriske faktaresistente har vi jo også et par stykker af på dette forum og uanset kildernes lødighed vil de fortsat benægte fordi man endnu ikke har fundet en kur mod sygdommen “politisk korrekthed” ! https://www.berlingske.dk/danmark/aldrig-er-saa-mange-draebt-af-skud-i-sverige-det-minder-om-en-form-for https://www.weekendavisen.dk/2018-26/samfund/fremtiden-har-kalasjnikov-paa-bagsaedet http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-05-08-svensk-avis-kortlaegger-gruppevoldtaegter-og-ser-klar-tendens https://www.fyens.dk/udland/Efter-40-skuddrab-i-2017-Svensk-politi-indfoerer-vaabenamnesti/artikel/3223064 https://www.dr.dk/nyheder/udland/valgisverige/svenske-vaelgere-er-utrygge-voldtaegter-og-drab-stiger-og-stiger Kun folk der bor på månen eller lider af “ politisk korrekthed “ benægter forholdene i Sverige !
 5. Patrioten

  Muslimhad vs jødehad

  Hvis det er rigtigt må du lige forklare alle os andre hvorfor så ufattelig mange mennesker lever under politibeskyttelse grundet hjernedøde radikale muslimske voldsamøber over hele verden ??? Ved du overhovedet hvad “Fatva” betyder og hvilken religion der konstant slynger om sig med det ord ? Hvor mange islamkritiske politikere er mon blevet slået ihjel af muslimer ???
 6. Patrioten

  Muslimhad vs jødehad

  Dine hjemmestrikkede historiefortolkninger og konstante underdrivelser når det gælder kriminelle muslimer kender åbenbart ingen grænser ! Omfattende optøjer og bilafbrændinger i flere europæiske lande kalder du blot “nogle af de fremmede begik kriminalitet” ! Der findes kun en voldelig religion i vore dage og det er Islam ! Overalt hvor muslimer slår sig ned ender det i vold og ballade !
 7. i dag
 8. Patrioten

  Muslimhad vs jødehad

  Hvis den højreradikale ekstremisme stiger hvorfor viser du så ikke nogle nylige eksempler ??? Naturligvis fordi det ikke eksisterer !
 9. Erpe

  Muslimhad vs jødehad

  Jeg er ikke enig, når det drejer sig om jødehad, muslimhad eller lignende. For vedrørende dette er problemet et ganske andet. Hverken Hitler eller f. eks. Pia Kjærsgård ville formentligt være begyndt at interessere sig for politik, hvis ikke der var kommet mange jøder til den by, hvor Hitler boede som 24-årig, eller der var kommet så mange muslimer til Danmark, Glistrup var begyndt at nævne dem som et problem på lige fod med den skat, som han ville have ned på nul. For så ville Hitler bare have fortsat som drømmende kunstmaler uden det store talent, og Pia ville have fortsat som hjemmehjælper uden interesse for politik. Ligeledes ville flertallet af andre muslimhadere fortsat have undladt at følge med i politik. Hadet kommer netop af, at de ikke havde fulgt med. For så ville de have vidst på forhånd, at antallet af jøder eller muslimer ville stige og hvorfor. Nu blev de i stedet taget på sengen og forstod ikke en disse, da der pludselig kom en masse af disse fremmede mennesker. Denne manglende forståelse fik dem til at blive fyldt med undring og panik. For der måtte da være noget galt? Kom de fremmede som resultat af en eller anden sammensværgelse eller hvad? At de så kunne finde eksempler på, at nogle af de fremmede også begik kriminalitet, fik dem til at undre sig endnu mere og bekræftede for dem, at der måtte være noget helt galt. For hvordan kunne nogle af politikerne dog have inviteret mærkelige kriminelle til landet? Disse skræmte mennesker evnede ikke at sætte tingene i perspektiv eller forstå, at der altid vil være kriminelle i en hvilken som helst større befolkningsgruppe. I stedet mente de, at politikerne i det mindste burde have frasorteret de kriminelle, selvom noget sådant selvfølgelig ville have været umuligt. Derefter stirrede de sig blinde på alle de eksempler, som de kunne finde på de nyes kriminalitet, og blev bekræftet i deres had mod dem ved også at finde andre, der ligesom de skræmte selv jo også var skræmte. I Europa skal man nu passe på. For får man ikke ændret indvandringen, så den i stedet kommer fra ikke-muslimske lande, kan situationen komme helt ud af kontrol. Problemet er størst i det tidligere Østtyskland, hvor AfD allerede har erobret magten i en delstat. Samt også i andre tidligere østbloklande. Årsagen er sikkert, at befolkningerne i disse lande havde vænnet sig til ikke at følge med i politik, der jo som regel altid bare var løgn og propaganda i østblokken. Derfor forstår de mindre end andre, hvad der virkelig sker, og deres mistillid til de almindelige politikere er jo større på grund af deres erfaringer fra fortiden.
 10. Trimmer

  Nattog tilbage?

  Jeg synes at det lyder som en rigtig god ide. Har tidligere benyttet nattog ned gennem Europa. Jeg kan ikke lide lufthavne, og det miljø der - så jeg er optimist omkring at indføre nye nattog.
 11. Trimmer

  En uønsket venneanmodning

  Jeg synes ikke at man bør opgive Facebook, bare fordi at der til tider er visse besværligheder. Der er vanskeligheder, men der er mange glæder også, og det skal man huske på. Det er ikke nemt at afsætte personen, for der til sidder han for godt fat. Der skal vælges en ny formand, og på nuværende tidspunkt er det ikke muligt - for ingen vil afløse ham.
 12. Hej, Jeg kan se en rigtig god måde at komme ud af det med ham på. Giv ham et kæmpe kram, fortæl ham at han er vigtig for dig - og fortæl ham at du bare er usikker på om han vil elske dig og syns du er smuk uanset hvis du taber dig eller ej. Det er jo i virkeligheden det du vil høre. Hvis du gerne vil have det, kan jeg godt gå ind i en lang snak om din kærestes motiver til hans svar. Men jeg er overbevist om at han gerne vil opfordre dig til at tabe dig - samtidig med at han faktisk syns du er smuk som du er. Han vil gerne støtte dig i at tabe dig for dit helbred både fysisk og for dit psykiske selvværd - og han vil gerne pointere at det ikke er et spørgsmål om at du ikke er smuk som du er; han syns du er smuk som du er. Og han er også overbevist om at han også vil syns du er smuk hvis du taber dig. Men han vil ikke komme med en vurdering af hvilken vægt der vil gøre dig "smukkest" - og det var det du spurgte ham om. Han elsker dig og din smukkeste vægt, for ham, vil være en hvor du er lykkelig og det vil skinne igennem. Så genlæs det øverste i mit svar. Giv ham krammet. Og fortæl ham at du har brug for at han elsker dig og syns du er smuk uanset din vægt - så vil ahn forstå og du får det som du har brug for. Med venlig hilsen Ieet
 13. Entrelac

  Mystiske beskeder?

  Det er muligvis en lidt anden kategori, men ikke destomindre finder jeg det grænseoverskridende, at få denne besked: "Jeg vil gerne op-købe alle folieballoner der findes og istedet for helium vil jeg fulde dem med luft og gå i seng med dem. så ligger de ikke i naturen og så kan miljøforkæmpere og EU glemme deres had over for balloner af folie." Jeg er sådan set ligeglad med hvilke ismer folk har, men jeg vil gerne have mig frabedt, at få dem i min postkasse.
 14. Jojojo

  Muslimhad vs jødehad

  Dem som hader, vil altid hade noget, det virker for mig at se at det er altid de samme navner man møder, de ligger nok lidt på tværs af samfundet mener jeg. Godt at der er steder som her hvor man kan give luft til frustrationer, et debat, ligesom in denne tråd kommer der ikke ud af synes jeg. Når det er sagt så har jeg også set en par gode debatter fra brokkehoveder .-)
 15. Erpe

  Muslimhad vs jødehad

  Ja. Men det er bare højreekstremisterne, der i medierne og også i dette forum opfordrer til had mod muslimer, mens vi intet hører til hadopfordringer fra de øvrige grupper. Derfor er det den højreekstreme terror, der er i fremgang og farlig.
 16. dna

  Muslimhad vs jødehad

  Alle ekstremister er farlige, uanset om det er højre, venstre eller religiøse.
 17. Erpe

  Muslimhad vs jødehad

  Præcis! Derfor bør man heller ikke begynde at forfølge muslimerne på samme måde, som man tidligere forfulgte jøderne! Højreekstremisterne er farlige. Så sent som i sidste måned blev den tyske politiker Walter Lübcke myrdet af en af dem. Lübcke var tilhænger af immigration og fik dødstrusler efter offentligt at have udtalt, at det stod folk frit for at forlade landet, hvis de nægtede at hjælpe flygtninge. Denne udtalelse kostede ham livet!
 18. dewey

  Muslimhad vs jødehad

  Og Nero's forfølgelse af kristne var en af de tidligste forfølgelser af tilhængere af den daværende unge kristendom i Romerriget. Apostlene Paulus og Peter siges at være blandt ofrene for forfølgelsen.
 19. I går
 20. dna

  Muslimhad vs jødehad

  At noget foregik for flere hundrede år siden er en ufattelig dårlig og dum grund til at acceptere at det sker igen.
 21. Erpe

  Muslimhad vs jødehad

  Selv Kristeligt Dagblad indrømmer, at de kristne er lige så voldelige som muslimerne. Se https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/professor-kristendommen-er-lige-saa-voldelig-som-islam Se også følgende: https://politiken.dk/debat/profiler/herbener/art5385530/Kristne-terrorister-og-ekstremister-er-på-fremmarch https://www.religion.dk/viden/6-eksempler-på-religiøst-begrundet-terrorisme http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-04-12-biskop-har-vaennet-sig-af-med-fordom-kristne-er-ikke-bedre-end-muslimer https://www.information.dk/udland/leder/2019/03/islamisk-terrorisme-paa-retur-mens-hoejreradikal-hvid-terrorisme-viser https://radikaliseringogterrorisme.systime.dk/index.php?id=196 https://www.vl.no/samfunn/blir-ikke-omtalt-som-kristne-terrorister-1.65527?paywall=true Alle andre religioner ser ud til at være lige så slemme som islam, og den højreradikale hvide terrorisme bare stiger og stiger.
 22. Patrioten

  Muslimhad vs jødehad

  Sandheden om Islam og muslimerne skal man ofte høre fra fuglens eget næb så lad os give ordet til en imam der har set præcis det samme som alle os andre “Under en fredagsprædiken i Brooklyns Oulel-Albab-moske, talte imam Tareq Yousef Al-Masri om terrorangrebene i Paris og sagde, at muslimer er som tidsindstillede bomber. Han sagde videre, at muslimer må indrømme, at de hader kristne. Imam Al-Masri forklarede, at wahhabi-ideologien er ansvarlig for at indgyde had i muslimers hjerter, hvilket fører til verdensomspændende terrorisme.” https://www.memri.org/tv/brooklyn-imam-tareq-yousef-al-masri-paris-terror-attacks-we-muslims-must-admit-we-are-time-bombs Oversat til dansk her: https://myislam.dk/articles/da/al-masri de-fleste-af-os-muslimer-hader-de-kristne.php En hel stribe sandheder i bunden af artiklen burde overbevise selv de største benægtere incl. trådstarter !
 23. DenBruneMunk

  Skal Danmark have et netpoliti?

  Måske er det sådan der tænkes idag ude i udkantskommuner, de små butikker kan tage ansvaret selvom de ikke har beføjelser til noget. Så den strategi har de lidt prøvet, også for private med indbrud, der har de tænkt sig at beboere ikke skal bevæge sig eller røre noget i huset, og selvom de er 4 uger om at komme og checke for spor. Så jo, vi har brug for et politi, når man føler sig angrebet eller trusler på livet, præcis som hvis nogen banker på døren eller ringer og truer dig. Og som andre nævner, så er der politi, og der er overvågning, den er bare ikke teknisk stærk nok endnu, og der lægges slet ikke særlig vægt på den kriminalitet som foregår, eller det er, hvad dem som er ude for det, siger.
 24. david den store

  "Hemmelig"!

  Ok så siger vi at du har talt med Gubbi ,men hvorfor står der med rød skrift på din profil BANNET , det lyder mærkeligt at du så kan skrive med ham . Nå men jeg ved at det ikke er første gang du kommer med dine fiktive historier , så jeg holder mig til at du lyver atter en gang . HUSK PÅ AT IEET ER EN KLOG MAND DER VED HVAD HAN SNAKKER OM ; HVOR IMOD DIT BEKENDTSKAB MED JURA ; JEG MÅ HELLER SIGE DIT HJEMMESTRIKKEDE JURA IKKE HOLDER EN METER I FORHOLD TIL IEET :
 25. snoozz

  Skal Danmark have et netpoliti?

  Og de bruger vist heller ikke tid på alle de sager med "Sextortortion". Så lige i TV er antallet af den type sager 5 doblet på blot et år. Og har aldrig hørt om at sådan en sag er blevet opklaret, selv politiet (som de selv siger det) tager den type sager MEGET alvorligt
 26. snoozz

  Skal Danmark have et netpoliti?

  Det har vi jo sådan set allerede - kaldet NCC. - Nationalt Center for Cyber - kriminalitet. HVor de fx udgiver sig for at være 13-14 årige piger, for at se om nogle pædofile "hopper i fælden". Hvad de ellers laver af kriminalitetsforebyggende- eller opklarende ved jeg dog ikke. Det kan i al fald ikke være at fange dem som fx sælger Iphones på den blå avis, og så forsvinder fra jordens overflade når de har fået pengene
 27. Ole Jensen

  "Hemmelig"!

  Du er en "LUS" og en løgner! Jeg HAR skrevet med "Gubbi the great" så sent som i-går og han forsikre at jeg er velkommen. MEN tror du lige jeg gider komme sådanne steder hvor de syge person kommer og overfalder mig bare jeg skriver det mindste om min sag? "IEET" klipper det man skriver ud så det får en helt-anden sammenhæng, jo-tak så står man der og bliver citeret for et indlæg "man" aldrig har skrevet? Det er så ufint så svinsk så jeg ikke har ord for det! Tror du virkelig jeg gider bruge min tid der? Men pyt!
 1. Vis flere...