Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. ThomasSneum

  Hvordan vil du bruge tiden efter Jubii-"debat"?

  Det er besluttet at lade tråden stå. Det er korrekt at vi ikke ønsker at se moderationen debatteret i div. tråde, men det er generelt fint at tage en debat om emnet. Det er der intet i vejen for - og der er tilmed oprettet en tråd netop til dette. LINK: Når vi nu lader emnet her bestå, så vil jeg pointerer at intet emne er forbudt på Jubii debatten, men emnet skal overholde ordensreglerne og det betyder at det ikke tillades at hetze, forhåne eller nedgøre bestemte grupper på baggrund af deres religiøse overbevisning, seksuelle præferencer osv. - hvis man ikke evner dette, så er Jubii debatten ikke stedet man skal debatterer på.
 3. Jezebel אִיזֶבֶל

  børn nøgenhed ?

  Jeg tror at, hvad man føler ved at blive set nøgen handler om, hvad man er vant til. Jeg var enebarn de første ni år af mit liv og i den tid, var jeg tit nøgen i hjemmet, ikke af princip, men af bekvemmelighed. Det kunne være om morgenen, før jeg fik tøj på, eller om aftenen, hvis jeg havde været i bad og blev lidt oppe og så tv, før jeg gik i seng. Da jeg var helt lille, kunne det også ske, mens der var gæster. Det holdt jeg op med på et tidspunkt, ikke fordi jeg var genert, men fordi det ville virke mærkeligt på gæsterne. Vi havde en lukket have. Hvis det var meget varmt, skete det at jeg og de andre piger rendte nøgne rundt eller hoppede i swimmingpool’en. Der var også drenge med, men mange af dem var underligt generte, og nogle ville slet ikke være til stede. Jeg ved ikke, hvad de tænkte, men jeg er sikker på at vi piger på ingen måde opfattede vores nøgenhed som noget seksuelt. Det var bare det mest behagelige, når det var så varmt. Jeg har tit set mine forældre nøgne, hvis de havde været i bad eller skulle skifte tøj. Det har aldrig været problematisk. I dag, som voksen, opfatter jeg ikke nøgenhed som noget seksuelt. Heller ikke, hvis det er en person som jeg har haft et forhold til. Det seksuelle opstår når vi begge opfatter signaler der går i en seksuel retning, og det kan ske uanset om vi er påklædt eller ej. Hvis folk opfatter nøgenheden i sig selv som seksuelt, skyldes det nok at de ikke er blevet vænnet til den uskyldige nøgenhed.
 4. Intet demokrati kan eksistere på lang sigt, hvis det mangler mennesker, der kan gøre brug af deres ytringsfrihed. Ytringsfriheden tjener dog ikke kun demokratiske formål. Først og fremmest tillader den alle meninger, uanset deres indhold, og sikrer således den "kommunikative udvikling par excellence" inden for "alle livets områder, der er afhængige af interaktion.
 5. Kan lige tilføje at jeg også har arbejdet på Junckers gulve i Køge, og der flyttede man ca 45 ton træ pr vagt. Altså med håndkraft, ikke en kran eller truck, håndkraft. Ja GU var det skod, men det var lissom mit job, og derfor gjorde jeg det alligevel. Akkurat som posten skal fucking levere pakkerne, også selvom modtageren bor oppe af nogle trapper ! Ellers skal personen slet ikke være postbud !
 6. Erpe. Ja jeg kan sagtens forstå dine pointer. Men altså da jeg var butikselev, så var en del af mit job også fx at levere kopipapir til fx ejendomsmæglere, og advokatkontorer og revisions-firmaer og den slags. Og mange af dem lå på 2. eller 3. eller 4. sal. Spørg lige om det er røv. Bahh kopipapir kan man sige? Men pakket i kasser á 2500 ark, og med kun sådan en tynd nylonrem omkring kan det rigtigt skære en i fingrene. Og de skulle seføli leveres på et helt bestemt sted, gerne på en hylde helt oppe under loftet gg. Ja gu blir man da træt af alt det slæberi, men så er det jo man skal finde sig et andet job, hvor man ikke skal bære på ting? Jeg holdte nu ud de 2 år jeg var elev. Han ville så ikke fastansætte mig da jeg havde fagprøven, så han valgte at gå konkurs istedet for, men det var så et sidespring gg. Jeg forstår så ikke helt hvor butikselever skal udnyttes så groft. Vi arbejder i forvejen til halv løn. Altså fx der kommer en palle papir. Der sidder 3 personer på deres flade. Men det er MIN opgave at få papiret ind. Og det regner. Måske det hurtigt ville være overstået hvis vil alle 4 gjorde det? Jeg laver i forvejen kaffe til jer og bærer skraldet ud ? Udover det skal man også være pædagog. For chefen siger ikke nej til gratis arbejdskraft, så hvis en skole eller en skoleelev spørger om man kan have en praktikant i en uge, så siger han ja - og tror det er en slags assistent for lærlingen. Ville sgu da hellere gøre tingene selv end rende rundt med en eller anden 13-14-årig snotunge GG
 7. i dag
 8. Hitzige Helga

  Store demonstrationer imod mundbind

  Af verdens 7,7 milliarder mennesker er der så mange der skriver så meget. Det meste er ikke noget vi kan tage os synderligt af.
 9. BenniM

  Store demonstrationer imod mundbind

  Men er vi ikke kun mestre i vores eget liv? Hvad har vi at se frem til? Gør vi ikke næste generation til nogle bitre mennesker, når de bliver isoleret fremfor at sidde og drikke med vennerne? Jeg læste en ung danskers blog for en uge siden. Jeg plejede at følge den fordi vi har problemer med at afsætte personer til transport-sektoren, hvilket bloggen gav mig et indsigt i årsagen til. Covid-19 has taken its told on us Danes like nothing before (Søren Hansens blog) Især det sidste indlæg omkring Covid-19 viser mig at vi er på vej ned at et skævt spor uanset at det lige nu handler om at forhindre smitten. Der har ingen konsekvent linje været i regeringens anti-pandemi strategi og næste generation vil betale prisen.
 10. Ludendorff

  Hvordan vil du bruge tiden efter Jubii-"debat"?

  Enig i, at Facebook og andre af 'mastodonterne' begyndte bortcensureringen af hædersfolk. Det er DET, der truer. Jeg har ikke noget til overs for typer, der brovter og svovler i en ekstremt nedgørende tone. Det jeg - som du vist også - er meget på vagt overfor er, når indlæg fjernes pga. holdninger. Og det er det, der er sket. Mit oplæg er heller ikke specielt rettet mod Jubii-Debat, men som jeg skrev: De små efteraber jo de store. Når jeg har kaldt oplægget dets overskrift, er det fordi jeg er ret sikker på, at folk der ønsker at bevare Danmark som danskernes hjem, finder andre udveje - som f.eks. den jeg har valgt - til at ytre sig frit. Med holdninger - ikke skældsord eller trusler, noget jeg i hvert fald kan sige mig fri for at være eksponent for.
 11. Folk har accepteret, at de aviser og ugeblade, som de abonnerer på, skal afleveres uanset, om de er hjemme eller ej. For ingen er jo interesseret i at skulle over til et opsamlingssted bare for at hente avisen. Bestiller du derimod et TV online, så accepterer du normalt ikke, at de bare må stille det uden for døren og, at det er dit ansvar, hvis det forsvinder. Så budet bliver jo nødt til at tage det med igen og aflevere det til et opsamlingssted, hvis du ikke er hjemme. Men selvfølgelig er det da irriterende at slæbe et TV helt op til sjette sal blot for at skulle slæbe det ned igen og aflevere det et helt andet sted bare, fordi modtageren ikke er hjemme. Det forstår man da godt, at budene kan blive trætte af.
 12. Lucianone

  Hvordan vil du bruge tiden efter Jubii-"debat"?

  Jeg gider næsten heller ikke svare, fordi jeg ved godt, at tråden er væk om få minutter. Men jeg gør det alligevel, fordi jeg finder det vigtigt at benytte sig af sin ytringsfrihed og frit udtrykke, hvad man mener. Men selvom jeg ikke er enig med nationalisterne i alt (dog i en del...), så deler jeg absolut jeres kamp for ytringsfriheden og jeg mener også, at ytringsfriheden er under større og større pres. Vi kan sagtens diskutere tonen. Om nogle ting kan udtrykkes pænere og mere diplomatisk. Det synes jeg på sin vis er fair nok. Men jeg mener ikke, at noget emne bør censureres eller kunne gemmes væk af hensyn til politisk korrekthed. Der er emner, der censureres ikke på grund af tonen - men på grund af selve emnet. Og det finder jeg meget farligt for ytringsfriheden. Bemærk moderator, at jeg her ikke specifikt nødvendigvis taler om dindebat, men generelt. Facebook, Youtube o.s.v. censurerer simpelthen bestemte emner, fordi de er imod en bestemt agenda. Og det uanset tonen og udtryksformen. Det mener jeg er et stort demokratisk problem. F.eks. censurerer Facebook og Youtube kategorisk alle meninger, der giver udtryk for, at Coronavirus er fabrikeret eller er en plandemi snarere end en pandemi. Man kan selvfølgelig være uenig i disse holdninger. Men jeg finder det uacceptabelt, at man direkte censurerer disse holdninger. Så ja, tonen og udtryksformen kan godt diskuteres - og jeg er med på, at nogle gange censureres indlæg, fordi tonen bliver for hård. Jeg synes også, at man bør bestræbe sig på at udtrykke sig respektfuldt så vidt som muligt. Men jeg mener ikke, at noget emne bør være tabu eller forbudt. Hverken muslimer, jøder, indvandring, 5G, Coronavirus, homoseksualitet, religion, profeten Muhammed eller noget som helst. INGEN emner bør tabuiseres. ALT bør kunne diskuteres. Også på Facebook og Youtube. Og naturligvis også på dindebat og andre lignende sider.
 13. Stig haha det ville jeg sgu også gerne, så var der en at låne smøger af Nahh jeg havde faktisk en der var endnu bedre, vist nok i 6. eller 7. klasse. Hun var så godt nok slet ikke lærer, men elev på efterskole-delen af skolen. Hun var bare lærervikar fordi en lærer var syg. Mia Diniz. Alene navnet fik ens bukser til at RAVNE gg. Ja man er altså ret lækker når jeg kan huske fulde navn ca 25 år senere, og det var ALLE drenge i klassen der var vilde med hende. Umuligt at koncentrere sig om undervisningen når de sender en vikar der er SÅ lækker Vi sad alle og nærmest savlede gg
 14. Men nu handlede det heller ikke om at efterlade ting ved folks dør (det er der også nogle der gør!), og så dyre/attraktive ting som fx cigaretter og vodka og bærbare computere. Har heldigvis aldrig oplevet nogle tage mine pakker når de stod sådan. Men nu bor jeg også helt oppe i toppen, så det er meget begrænset hvor mange andre end mig selv som lige kommer forbi den. Dog tager jeg dem alligevel ind hurtigst muligt. Men det kan jo ske at man får bestilt noget men en ikke helt sikker leveringsdato på (fx kan der stå levering 2-5 dage) så ved man jo ikke helt hvilken dag det så bliver, så kan pakken godt stå der en time eller 2 inden jeg opdager den. Men hele problemet er at budet (sker både med GLS og PostNord) slet ikke henvender sig og siger "værsgo her er din pakke". Men blot gætter på at man ikke er hjemme i dovenskab, fordi de ikke gider gå på trapper.
 15. Hitzige Helga

  børn nøgenhed ?

  Jeg tror det er main-stream medicinsk at gigt har noget at gøre med at man spiser for meget alkalisk kost. Jeg har ikke selv nogen mening om det.
 16. Hitzige Helga

  børn nøgenhed ?

  Jeg har nu været stiv i kroppen siden barndommen.
 17. Jeg orker ikke at skrive den lange afhandling, som ellers ville være berettiget, om hvor elendig, ja ussel, jeg synes denne "debat-side" er blevet. Det ville jo også alligevel blive slettet i løbet af nul komma fem. I stedet vil jeg skrive et par ord, tilegnet dem, der også føler sig utilpas ved at være på et sted, hvor der mildest talt ikke er ytringsfrihed for fædrelandskærlige menneskers holdninger. Jeg ved nemlig, I er nogle få tilbageværende, så her: Du kan ikke lave Jubii's "Debat" om indefra. Kan ikke lade sig gøre. Hvad er så løsningen, når de steder, vi sikkert hver især har deltaget på, ikke eksisterer mere? Selvfølgelig at oprette sit eget sted. Og SKRIVE så det synger i telefontrådene Det har jeg lige gjort. Oprettet min egen hjemmeside, altså. Og jeg er pludselig blevet så fuld af skrivelyst, eller rigtigere: Lysten til at komme frem med min personlige mening om mangt og meget er bare så sprudlende. Efter lang tid, hvor jeg ofte ikke gad at prøve, fordi - nå ja, I kender det jo. Fem minutter efter I har trykket på 'gem', blev det slettet under påskud af at være "hetz mod befolkningsgruppe" osv. Det er sørgeligt, at det er gået sådan, at ytringsfriheden er blevet indskrænket i stedet for udvidet efter internettets komme. Det skete heller ikke lige med det samme, men i takt med EU-forbundsstatens magt og ikke mindst en bestemt religiøst funderet ideologis fremmarch i Vesteuropa, er det ene efter det andet af de sociale medier blevet så politisk korrekt, at folk med hjerte for deres eget lands eksistens ikke har en chance for at komme ud med deres holdninger. Og de små efteraber de store. Der er jo $ med i spillet. Ville det ikke være herligt bare at kunne skrive af karsken bælg? (Lad nu vær' med at skrive "jeg kender ikke Karsken Bælg", den er for gammel). Selvfølgelig er det da det. Ingen emsig tyran til at ta' dit humør ved at slette dine op- og indlæg. Ingen åndspygmæer til at afbryde trådene med stupide kommentarer, fordi det er det eneste de kan i deres afmagt over, at sandheden pludselig står der sort på hvidt. Enhver bestemmer heldigvis frit, hvordan han eller hun vil bruge - eller skabe sig - den nødvendige ytringsfrihed til at slå et slag for det land, som er er vores, men som i disse år er truet som aldrig før med at blive - ja, besat. Ikke besat med tanks, marcherende soldater og flyvere som for 80 år siden. Men på en mere snigende måde. Lidt efter lidt. Og aldrig har der været så mange håndlangere og sleske stik-i-rend drenge for en magt, der vil Danmark det ilde, som der er i dag. Hvorfor ved jeg ikke; jeg ved bare, at den kamp, som jeg - blandt andet, men ikke kun - kommer til at deltage i som mit lille bidrag til en ny befrielse for mit fædreland, vil blive en kamp, der lige så meget er rettet mod fjendens håndlangere og deres sølle rakkertjeneste som mod den egentlige besætter. I gør jo, som I vil. Men det kunne nu være hyggeligt at se jer et eller andet sted en dag - around the corner. Jeg tror, jeg vil hilse jer til slut med en bemærkning, der ellers bruges igen og igen af en profil, der ikke kunne stå mig fjernere: - Kan I have en rigtig god dag. "Ludendorff"
 18. Ja, den pointe kan du godt have ret i.
 19. Erpe, En avis er sådan set også en "værdi-genstand". Medmindre vi taler om gratis ugeaviser, men fx Ekstrabladet eller Jyllandsposten repræsenterer også en værdi (omend lille).
 20. Erpe. Ja jeg kan sagtens se logikken i at det kan være forgæves at levere pakker til nogle der slet ikke er hjemme. Og problemet med at de ikke engang skal ligge en seddel mere, men blot sender en SMS. MEN det er nu engang det som jobbet går ud på. Jeg forstår så ikke folk der bestiller pakker til hjemmelevering, hvis man ikke er hjemme - eller i al fald NOGEN er hjemme til at tage imod. At man herunder kommer til at gå en del op og ned af trapper må man jo regne med, ellers skal man finde et andet job !
 21. Forskellen er vel, at avisen skulle afleveres uanset, om folk var hjemme eller ej? Det må de ikke ved pakker, der jo kan indeholde værdigenstande og forsvinde, hvis de bare stiller dem uden for døren.
 22. Nå GLS svarede relativt hurtigt, de tilbyder at bringe den ud igen. Det er så ok, medmindre det altså betyder at budet kører hen til P-pladsen og så igen gætter på at jeg ikke er hjemme og smutter igen, og så kan vi jo starte forfra Lucianone, Ja jeg er helt sikker på at jeg ikke lå og sov, eller bare ikke nåede hen til døren inden han gik igen - der er kun ganske få meter hen til min hoveddør, så der kan jeg komme hen på få sekunder. Og jeg er ikke fuld om formiddagen hvor bude typisk kommer
 23. Jeg kan nu godt forstå, at man kan blive træt af at vente på elevatorer for at komme op i lejligheder i højhuse blot for at konstatere, at mange alligevel ikke er hjemme. Eller af at skulle bruge en masse tid på at finde afsides liggende huse med samme magre resultat. I sådanne tilfælde må det være fristende bare at snyde næste gang og aflevere pakken til et opsamlingssted uden overhovedet at teste, om folk eventuelt skulle være hjemme. Problemet er formentligt, at der intet krav er om, at de skal lægge en besked i postkassen om, at de har været der. For så kan vi jo ikke kontrollere, om de har været der eller ej, - og det kan firmaerne jo så heller ikke.
 24. Jeg har aldrig været postbud, men i 20 års-alderen var jeg avisbud for Jyllands-Posten. Jeg satte da skam en ære i at alle aviser skulle afleveres på stedet som forventet. Men jeg ved ikke med nutidens postbude? De er måske helt ligeglade med at gøre deres arbejde ordentligt? Eller, Snoozz, du har jo selv indrømmet, at du drikker en del. Er du HELT sikker på, at du ikke bare hare ligget og sovet en brandert ud og derfor ikke har bemærket, at de har ringet på din dør? Du har også sagt, at du er svagt gående. Måske har du bare ikke nået hen til døren, inden de gik igen?
 25. Jeg har nu selv været postbud - lørdagsafløser for postDK, og hvis jeg ikke husker helt forkert, så var det ikke på akkord. Men jeg sagde så også op samme dag jeg startede gg. Og jeg forstår såmænd godt at man som bud gerne vil være hurtigst muligt færdig. Men hvis man har bare en brøkdel af ære i sit job, hvad det så end er, så gør man ikke kun arbejdet halvt. Det svarer lidt til at jeg vi tage en taxa fra københavn til Holbæk, og bliver sat i Roskilde fordi chaufføren skal spare tid. Eller at man er blevet opereret for X ting, så ligger man der på operationsbordet - men hov inden gider sy hullet sammen fordi de skal spare tid ? Det går sgu da ikke ! Akkord-lønnet eller ej ;/ Skal man endelig være smart på den måde, skal man gøre som jeg gjorde: Jeg gjorde rent/generel service på udlejningssommerhuse. Så havde jeg samtidig Avisruter i selvsamme områder. Se så begynder det at ligne en løn der ligner noget. Og hvis man så lige tager sin kæreste og svigermor på en anden bil (sort), se SÅ begynder det for alvor at ligne noget, da man så kan dække dobbelt område på samme tid
 26. Lucianone

  Det aller-frækkeste?

  Har du egentlig stadig et sexliv, Carlo? Eller kniber det efterhånden med potensen, nu du er oppe i alderen og heller ikke kan nå dine tånegle mere? Eller du har måske fået foretaget en kønsskifteoperation, siden du nu kalder dig Helga? NOTE: Carlo troller, så driller jeg tilbage. Det er vel fair nok.
 27. Hitzige Helga

  Det aller-frækkeste?

 1. Vis flere...


×
×
 • Opret ny...