Al aktivitet

Denne oversigt opdateres automatisk     

 1. Seneste time
 2. i dag
 3. Gæst

  Jeg strikker

  Jeg finder hækling ganske interessant selv. Jeg har hæklet et futteral til min vogn og til mine briller og det er en ganske farverig hobby. Jeg er også medlem i hækleklubben DenStrammeMaske i Holeby. vh. Birger Svingben.
 4. Gæst

  Hekle som hobby

  Svend Birger
 5. Gæst

  Hekle som hobby

  Jeg finder hækling ganske interessant selv. Jeg har hæklet et futteral til min vogn og til mine briller og det er en ganske farverig hobby. Jeg er også medlem i hækleklubben DenStrammeMaske i Holeby. vh. Birger Svingben.
 6. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  ok, det vil du gerne have?
 7. homofaber

  Er du bekymret for indvandringen?

  Vi har ikke diktatur i Danmark.
 8. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  Det behøver du slet ikke tænke på, lige nu har vi fået en statsminister som ønsker det danskere vil, og en integrationsminister som holder flaget på flere områder, så venstrefløjen har vist nok tosser som begår sig der, udover ham du tænker på som næsten ingen gider høre på. For det er da hvad du tænker? Eller så må du forklare hvor du står.
 9. ThomasSneum

  Er du bekymret for indvandringen?

  Jo, men det gælder vel for alle..
 10. homofaber

  Er du bekymret for indvandringen?

  Og bare en lille sidebemærkning. Hvis de islamkritiske partier gerne vil have fremgang, er det nok en dårlig ide at svinde med EU-midler og bagefter holde hånden over svindlerne, når de selv siger, at de vil pamperi og svindel til livs. DF kommer til at tabe på Messerschmidt-gate. Det er heller ikke smart at de højrenationales frontfugur er en hjerneskadet tosse, der har svært ved at begå sig i samfundet og som bedriver stalking og som har fået tilhold.
 11. ThomasSneum

  Emilie Meng sagen. latterligt politiarbejde.

  Jeg har ikke set udsendelsen, men der er nok eksempler på politiarbejde som mangler..well.. en ærlig indsats. Det hænger vel uløseligt sammen med prioriteringer som er bundet op på manglende ressourcer. Det virker unægtelig som for meget arbejde, på for få hænder.
 12. homofaber

  Er du bekymret for indvandringen?

  I følge den seneste vægtet meningsmåling ligger både NB og SK på 1% - altså langt under spærregrænsen. DF er gået tilbage. Selv om de tre partier ellers har pustet sig op op til valget er det begrænset, hvad de har af opbakning. Desuden kan vi ikke bruge folks følelser til at sige noget om, hvorvidt indvandringen er et problem. Vi kan derimod se på tallene for folk, der kommer til Danmark, og de er historiske lave. Alene sidste år fik ca. 1.600 flygtninge meddelse om ophold. 5.200 fik familiesammenføring - heraf 3.320 med ægtefæller. Herefter 30.000 + 40.000 i forbindelse med posivtivlisten, studie, EU/EØS, undervisning, aupari. Sammenlagt lidt over70.000. Jeg er mere bekymret for, at folk kun læser DKA og andre affaldsmedier.
 13. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  Med 3 ud af 4, som er ved ikke/enig eller meget tilfreds, så er det nok en passende beskrivelse af Danmark. Det er bare ikke alle som siger dette.
 14. Hej derude. Jeg stødte på de 3 programmer der faktisk beskriver hvor skidt det står til når politiet arbejder i Udkants Danmark. Hvis der er nogen der har set de tre dokumentarprogrammer der vedrører opklaringen af mordet på Emilie Meng som forsvandt fra Slagelse Station i 2016, må de være lige så rystet som jeg. De to betjente som sidde og prøver at bortforklarer deres elendige indsats, burde bortvises fra deres tjeneste, og få frataget ALT. Den fede og skaldede udgave, minder aller mest om en menneskelig udgave af Andebys politi Mester STRIKS, som jo ikke kan stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele. Hans makker, sidder og ligner en tvangsforflyttelse på baggrund af hans alkoholproblemer. Jeg tror at det her er Danmarks historiens værste eksempel på hvad der virkelig foregår i udkants Danmark. Alle tre afsnit kan ses på DR.dk hvis ikke du er blevet forarget for nyligt. Det er simpelthen PINLIGT POLITI ARBEJDE.
 15. Zorglup

  Er du bekymret for indvandringen?

  'Kun' 28 % mener, at der er strammet for meget. Det er da positivt
 16. dewey

  Er du bekymret for indvandringen?

  Konventionerne gælder også for fremtidige regeringer, så det er lige meget, hvem der kommer til magten.
 17. Leonidas

  Er du bekymret for indvandringen?

  Jeg er dybt bekymret over befolkningsudskiftningen!
 18. Bare mig.

  Handicapbil

  Ja ok. Ønsker dig alt held og lykke på mødet, så du ikke skal til og "slås" med de kommunale efterfølgende.
 19. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  Helt enig, det var også derfor jeg har slået andre artikler op, og fået bekræftet indhold fra Mandag Morgen eksisterer i 2 varianter hos dem, en mere dybde gående artikel med masse statistik og den let fordøjelige variant, som mange har skrevet og citeret.
 20. ThomasSneum

  Er du bekymret for indvandringen?

  Well.. fortolkninger immervæk. Rapporten kommer frem til at ikke-flere ønsker stramninger. Hvor TS finder det stik modsatte. Når man dertil, så vil jeg mene man forsøger at manipulere.
 21. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  Det er ikke helt sandt, for folketidende på lolland-falster og mange andre skriver præcis det samme, at FT så deler artiklen ved jeg ikke om mange gør. DKA har citeret "Mandag Morgen", som også FolkeTidende har for ordene, og Trådstarter har så skrevet sin variant af artiklen Så intet forrykt der, bare en fortolkning skrevet af trådstarter.
 22. ThomasSneum

  Er du bekymret for indvandringen?

  En fornuftig artikel om undersøgelsen. - "Færre ønsker strammere udlændingepolitik, selv om bekymring over for indvandring aldrig har været højere." - "Undersøgelsen bygger på svar fra 5900 personer. Den viser også, at 27 procent ønsker en endnu strammere udlændinge- og asylpolitik. 33 procent mener, at stramningerne er passende. 28 procent mener, at stramningerne er gået for vidt." - "Unge vælgere har et klart mere positivt syn på udlændinge og indvandring end ældre. Det afspejler ifølge Christian Albrekt Larsen, professor i statskundskab ved Aalborg Universitet, kløften mellem generationerne. »De ældre er mere optaget af det nationale og det etniske end de unge, der er vokset op i en tid, hvor indvandrere er en naturlig del af hverdagen, siger Christian Albrekt Larsen til Mandag Morgen." LINK: https://politiken.dk/indland/art7450830/Men-danskernes-bekymring-for-indvandring-har-aldrig-været-højere Vi kan konstaterer at DKA igen, igen.. vinkler deres historier med ét formål.
 23. DenBruneMunk

  Er du bekymret for indvandringen?

  Forstår ikke at man kan få 2 historier ud af samme emne? https://folketidende.dk/Indland/Hver-fjerde-dansker-Muslimer-skal-ud-af-Danmark/artikel/526100 https://folketidende.dk/Indland/Danskernes-bekymring-for-indvandring-har-aldrig-vaeret-hoejere/artikel/526023
 24. Lkebatman@gmail.com

  Handicapbil

  Hej Tak for svar Jo det håber jeg Skal til møde med dem torsdag ville bare høre om der var nogen der kunne hjælpe. Og det var der heldigvis. mvh Lars
 25. Omnomnivore3000

  Er det prisen værd?

  Tusind tak for svarene, til de tobenede såvel som firbenede.
 26. Bare mig.

  Handicapbil

  Hej. Sad og læste dine indlæg. Normalt mener jeg stadig at de fleste biler har 3 seler på bagsædet, så det er vel bare at finde et andet fabrikat i samme prisklasse. Men der er måske noget jeg overser ? Hilsen Leif.
 27. Forsvarsadvokat

  Johnson er parat til en ny udsættelse af Brexit!?

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/brexit/brexit-traette-briter-dagen-derpaa-det-goer-os-til-grin-i-hele-verden Briterne er til grin i hele verden, når ikke de kan effektuere en demokratisk beslutning helt tilbage i 2016! I dag mandag eller i morgen tirsdag, vil de forsøge at få den aftale som der er lavet med EU til afstemning. Men dette er ikke engang sikkert at den kommer, hvis der kommer et nyt ændringsforslag til aftalen som forhindrer en afstemning. Det hele er fuldstændig i limbo - de vil ikke ud af EU uden en aftale, og de stemmer nej til en aftale. - Miau!
 1. Vis flere...