Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog chatseh

  • indlæg
    8
  • kommentarer
    0
  • visninger
    492

Sidste eksamensdag

chatseh

103 visninger

Normalt er jeg en rimelig mellow person, der bare ikke fatter ret meget af de der medmenneskers tilbøjelighed til at feste, socialisere og generelt være meget... 'på'.

Ikke dermed sagt at jeg disser dem, ser ned på dem eller noget. Jeg fatter dem bare ikke.

Jeg fatter så heller ikke så meget andet, så nyt er det jo ikke.

Men jeg har altid været overbevist om, at min anderledes perception på verden og uforståethed overfor især mine jævnaldrende har gjort mig udstødt - både i den forstand at jeg jo ikke passer ind, men også fordi de andre da umuligt kunne gide sådan én, der ikke deltager i festlighederne og alt det andet gøjl.

Nu til pointen.

I dag skulle jeg til min sidste eksamen før jeg kunne tage huen på (hvilket jeg ironisk nok ikke tog på, trods jeg da bestod. Jeg ved ikke, jeg gad bare ikke tage den på, fordi den ville blive taget af igen så snart jeg kom udenfor) og jeg sad så og ventede på, at det blev min tur.

Hende, der var inde før mig, kom ud og skulle vente på at lærer og censor fik voteret hendes præsentation og præstation.

Vi sludrede - jeg spurgte hvordan hun synes det gik og forsøgte at opmuntre hende, da hendes svar ikke var alt for optimistisk.

Pludselig sagde hun: "Jeg vil ikke have du flytter".

Det skal siges, at jeg flytter fra byen umiddelbart efter vores dimission på fredag. Manglende SU som indkomst (det, jeg ville bruge min videreuddannelse på bliver ikke til noget i år, så ... ja) og intet job gør det svært at blive boende i lejlighed.

Jeg blev mildest talt målløs.

Jeg har aldrig oplevet, at nogen sådan i det hele taget har vist.. tja, accept og glæde for min tilstedeværelse, så at få sådan en besked gjorde mig faktisk.. Ja, det gjorde mig sgu lidt glad.

Normalt plejer jeg ellers at affeje sådanne kommentarer med mistroiskhed og kynisme, men hende her plejer aldrig at fucke rundt med andre. Nok derfor jeg tror hendes ord.

Selvom hun ikke umiddelbart kunne forklare hvorfor hun ikke ville have mig til at flytte - nysgerrig som jeg er, spurgte jeg hende om grunden til hendes ord - så ville hun bare ikke have, at jeg pludselig ikke er i byen længere.

Nu jeg tænker over det, så må mange i Aalborg da komme til at savne hende særlingen, der kommer gående hver dag. Jeg går ca. 20 km hver dag, fordi .. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor. Det er bare hyggeligt at få brugt kroppen lidt - trods fortorvsidioterne - og så er det ligesom også blevet 'min ting' at gøre hver dag. Jeg elsker at gå, jeg elsker at studere omgivelserne og dagene er jo ikke altid ens.

Nå, sidespor.

Det er som sagt en sjældenhed, at jeg oplever en sådan oprigtig glæde over mit væsen. Nok derfor mit selvværd er temmelig diffus - jeg kan sagtens opføre mig selvsikker, men det er ikke fordi jeg nødvendigvis har noget at have det i. Jeg bryder nok rammen ved faktisk at erkende og acceptere netop dét - for jeg bliver ikke bekræftet alt for ofte. Jeg er mest afhængig af min egen mening.

Men fordi det er så sjældent, så varmer det sgu godt nok noget mere, når det så endelig sker.

Det er sjovt, for jeg glemmer fluks alle de dårlige oplevelser, jeg har haft i klassen, bare pga. sådan en kommentar.

Trods det, så er jeg nu glad for, at jeg ikke bliver oversølet med sentimentale verbale kram særlig ofte. Jeg påskønner sjældenheden, for de små ting bliver så nemt taget for givet, hvis de optræder for ofte.

Men tak, klassekammerat. Du vil også blive savnet. Og tak for at gøre min sidste tid i byen mere positiv, for jeg kommer til holde modet oppe på din kommentar længe.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...