Blog allbymyselfnewyearseve

  • indlæg
    10
  • kommentarer
    0
  • visninger
    243

En dejlig løbetur :)

allbymyselfnewyearseve

50 visninger

Jeg ELSKER mine løbeture, og i dag var ingen undtagelse.

Der er altså bare noget specielt lækkert - nærmest magisk - over byen, når det er så tidligt. Dejlig duft, dejlig ro og smukt lys :)

Nede ved søen er det hele bare endnu bedre, og så er der "min" store trofaste gåseflok (mon ikke det er dét de er??..noget der ligner i hvert fald :) ). Det er ikke lang tid siden, at alle ungerne var bitte små - og helt vildt nuttede, og siden har jeg set dem vokse og vokse.

Men bortset fra det, så har jeg det lækreste musik i ørerne (når jeg ikke lige pauser den, for at "høre" stilheden :blush:), og så er det ellers bare derudaf i højt tempo.

Jeg elsker den friske luft helt nede i lungerne, og jeg elsker at føle en sjælden energi og styrke i hele kroppen.

Og jeg elsker den måde mine tanker holder op med at flyve i tusind forvirrede retninger, og at jeg i stedet for fordyber mig i ét emne, en ide, et minde el.lign. og nogen gange glemmer alt omkring mig.

aaaah :)0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind