Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Bitte_mus

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    142

En lang og hård fredag (19.06.09)

Bitte_mus

81 visninger

Jeg meldte mig syg i fredags, da jeg havde mega ondt i maven. Jeg blødte meget og troede i første omgang, jeg havde fået min mens., men så lagde jeg mærke til noget underligt.

Heldigvis var jeg på toilettet, da det skete. Der kom 1 stk. stor klump ud og derefter blødte jeg virkeligt meget. Jeg var derinde på toilettet ca. halv time, derefter sendte jeg en sms til min eks.

Ja, vi er begyndt at snakke sammen og jeg har fortalt ham det mandag d. 15, for han kunne fornemme noget galt ved mig og syntes ikke, jeg skulle stå alene med det.

Men han svarede hurtigt tilbage og spurgte om vi skulle afsted til skadestue eller hvor vi nu skulle hen. Jeg vidste ingenting og var chokeret. Inden han hentede mig, var jeg på toilettet igen og der kom igen 1 stk stor klump ud. Jeg var helt ude af den. Vi tog afsted til skadestue og fik af vide, vi skulle kontakte vagtlæge, og det gjorde vi så. Vi kom afsted til vagtlægen og skulle vente.

Det blev så min tur og det var ikke ret behageligt. Jeg begyndte at stortudede, da han skulle ringe til en. Inden jeg åbnede døren, tørrede jeg tårerne væk, men jeg stortudede igen, da jeg kom ud og min eks skyndte sig hen og holdt om mig. Jeg skulle videre til Skejby sygehuset, for der skulle jeg igen undersøges og scanne.

Inden vi tog derover, smuttede vi forbi McDonalds. Eks'en betalte det hele.

Vi kom til Skejby sygehuset, kunne vi ikke finde rundt, men tilsidst fandt vi der hvor vi skulle være. Jeg skulle udfylde noget på papir og derefter ventede og ventede jeg.

Min eks var ude af den, han bekymrede sig meget om mig og ville gøre og sige de rigtige ting - han blev ved med at sige "fortæl mig hvad jeg skal gøre". Det sødeste han gjorde, var at holde om mig tit og at han var der hele tiden for mig.

Det var en rigtig lang og hård dag. Det hele startede ved 16 tiden og kom først hjem ved 22 tiden.

Ja, jeg aborterede. Det gør mig stadigvæk lidt trist selvom jeg ikke havde plan om at beholde barnet :trist:0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...