Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Little_Woman

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    366

Blog nr. 1.

Little_Woman

218 visninger

Solen skinner, Loveshop spiller og fuglene prøver at følge med.

Det er mandag, mandag eftermiddag på Østerbro. Solen skinner ind ad mit vindue og passer glimrende til humøret.

For en gangs skyld. Humøret er steget i takt med graderne de seneste dage. Hvordan kan det være?

Det må være udsigten til fri, fritid, frihed. Fra studiet og fra jobbet, der begge er ordentlige mundfulde. Det seneste halve år har været skønt, men radbrækkende hårdt. Jeg har udfoldet talenter jeg ikke vidste jeg havde, nogle af dem viste sig måske også at være knap så store, men jeg har gjort det. Prøvet mig selv af og set at vingerne i hvert fald ikke knækkede under mig. Tværtimod.

Eksamen på onsdag.. Det skal sgu nok gå! Jeg kan snakke mig fra meget, hvilket jeg sætter stor lid til. Jeg har dog også læst, sådan bare for en sikkerhedsskyld. Så det skal nok gå - jeg har allerede taget forskud på feriefornemmelserne, så det skal det simpelthen!

Solen skinner stadig.. Den indbyder til kolde øl i Fælledparken. Jeg tror jeg styrer mig og henter et glas vand. Og læser videre. Bare lige lidt..

Den stærke følelse af sommer, glæde og sommerglæde, kan selv ikke en bid af det tørre pensum fjerne. Overhovedet.

L_W0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...