Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog FrkMB

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    343

Vi vil fred her til lands...

FrkMB

139 visninger

Er det ikke sådan den er, den der Sct. Hans sang?

Jeg stod frem til at skulle holde Sct. Hans mutters alene i mit lille bondehus - og det var bestemt ikke noget jeg var særlig begejstret for.

Scrt. Hans har altid haft en speciel plads i mit hjerte.

Fra jeg var en lille pige har jeg altid været på sommerlejr med min pigespejdergruppe og andre medlemmer af KKFUM & KFUK - og i guder hvor jeg savner det når aftenen begynder at nærme sig igen.

Hele forberedelsen til aftenen, finde brænde, finde på underholdningen, lave mad, lave snobrød, finde sangbøger frem, den knitrende, elektriske forventningens spænding som lå over os hele dagen, sangen om aftenen, jeg tuder nærmest ved tanken nu, jeg savner det så ufattelig meget!

Jeg har nogle dejlige minder fra dengang, mit første crush på lederens søn, jeg har smaskhamrende teenageforelsket i ham, mit næste crush på en anden leders søn, minderne om mine bedste skoleveninder, vi fulgte hinanden i tykt og tyndt, vi grinede, snittede træpinde og tog på natløb :love:

I morgen har jeg planlagt at skulle hjem til jylland, hjem til mine forældre og grille, så skal jeg besøge en længe savnet ven, og derefter hvis alt går vel overnatte på min arbejdsplads, da jeg har trukket morgenvagten onsdag.

Det lyder bare ikke ligeså magisk vel? Men jeg håber alligevel at genfinde en smule af den magik der omsværmede mig da jeg var yngre, den duft af brænde, den glæde ved sangen og måske et lille strejf af lykke inden jeg vender bilen tilbage mod virkeligheden?0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...