Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog FrkMB

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    344

90210 - så ved alle hvad jeg snakker om, ik?

FrkMB

88 visninger

Donna, Kelly, Brenda og Andrea, det er navnene på mine bedste veninder!

Dylan er min kæreste, jeg har råsnavet med Brandon og Steve er bare en kanon ven!

Ved du hvem jeg taler om?

Mine tro følgesvende, vi holder af hinanden i tykt og i tyndt, vi tuder sammen, vi griner sammen og selvom ingen af mine andre venner kan forstå mig, så findes der bare ikke bedre venner end de her super mennesker :love:

Jeg er afhængig af dem, jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg kom endda for sent på arbejde, fordi jeg lige skulle have det sidste af et afsnit med inden jeg kørte - og det var endda på dvd! - Jeg turde dog ikke fortælle hvorfor, og brugte for 10. gang skylden om trafik på lillebæltsbroen, jeg kan godt sige Jer der er mange uheld på den bro - specielt når jeg skal over den!

Jeg lå en hel nat og tudede med Andrea, hun skulle fortælle Jesse at hun var gravid og anede ikke hvordan han følte - jeg kunne mærke hendes frustration indeni.

Eller hvad med dengang Brenda og Brandon skulle flytte og hun blev nødt til at gøre det forbi med Dylan, jeg var opløst af tårer!

Nu skal jeg snart igang med sæson 5, sæson 6 skulle snart komme med posten, men sæson 7 er endnu ikke kommet med danske undertekster - jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden.

Når jeg kører bil dagdrømmer jeg om at være en af dem, jeg vil være med i kliken, leve det lækre liv, bo i Bevely Hills, have en fin bil - man har vel altid lov til at drømme?0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...