Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog FrkMB

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    346

Mit navn er FrkMB, og jeg er en player!

FrkMB

140 visninger

Jeg indrømmer det: Jeg er en player, og en storslem en af slagsen!

Jeg er gift, jeg er ikke særlig lækker (faktisk er betegnelsen umoderne, ret så fed og møj lidt køn nærmere betegnelsen) men jeg ELSKER opmærksomheden som kun fyre kan gi' mig.

Jeg kan faktisk ikke leve uden!

Jeg skal bekræftes gang på gang, gerne af x kærester, for at vise at jeg stadig er en de gerne vil ha', så får jeg et selvtillidsboost og kan klare lidt tid igen.

Men som enhver anden junkie, går der kortere og kortere tid mellem mine fix, hvor jeg får 4 år siden kunne leve højt i flere måneder på en kommentar om hvor dejlig jeg er, og lidt søde ord i øret, skal jeg nu bestormes med kærlighedserklæringer og helst have 4 fyre rendende som små hundehvalpe efter mig, før jeg er helt tilfreds, ellers kan jeg stadig bruge en hel dag på at fortælle mig selv at simpelthen INGEN kan li mig!

Nu er der igen en x kæreste der er hoppet i fælden, på det der skrækkelige sted fb fandt jeg ham, smigrede og forklarede hvor meget jeg savnede ham, og fik nogle smækre lækre ord med på vejen - og nu kan jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke får flere sms'er fra ham, tjekker min mobil som en 14 årig efter halbal, men der tikker ingen ind.

Jeg tror ballonen er ved at være tømt og jeg må på afvænning! :rulle:0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...