Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog FrkMB

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    346

Like a virgin.... Uh!

FrkMB

119 visninger

Så blev det også min tur til at prøve det her blog-halløj, hvad er det egentlig det går ud på? Jeg har skrevet nogle forskellige indlæg i Word på min lille pc (Ja, helt normal er jeg vist ikke) før jeg turde og offentliggøre de finurlige problemstillinger og oplevelser der kommer.

.....Lang tænkepause.....

Jeg tror det her handler om at få tanker ned på papir så de ikke flyver rundt deroppe i flere forskellige luftlag og jeg ikke kan samle dem!

Kender I det når man bare får nok af sig selv? Jeg er et rodehoved - og faktisk også et svin, og jeg er simpelthen så træt af det, men jeg gør da hvert fald ikke noget ved det!

Mit hjem ligner noget der kunne høre til på en 17 årig festglad drengs ungdomsværelse - imens mor og far er taget i sommerhus! Jeg gider ikke tømme og fylde opvaskeren, der ligger rent tøj på gulvet på badeværelset og lige pt fra min plads i sengen kan jeg nævne følgenden idenfor en radius af en meter: Bog, tallerken, sodavandsflaske, stort glas med saftevand, briller, hårklemme, hårelatisk, køkkenrulle, vandflaske (jeg må godt nok være tørstig), slikpapir, lille skål med mandler, slikpose med vingummivampyrer (og nu er der ikke flere i :blush:), 2 batterier, 2 lightere, endnu en tallerken og 2 åbne dvd bokse!

Jamen er det ikke utroligt, jeg ser det, jeg gør ikke noget ved det - og det hænger mig langt ud af halsen. Jeg drømmer endda om natten om at der er kommet en hjælpsom sjæl og har ryddet op og svunget støvsugeren imens jeg har sovet.

Har nu inviteret mine forældre til spisning i morgen! Det er det eneste der er at gøre, for så ved jeg at jeg får ryddet op, for der er da ingen andre der skal se hvor stort et svin jeg er :lol:

Ønsk mig held og lykke i morgen - for jeg kommer nok til at give op en del gange med støvsugeren i hånden!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...