Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Orchidaceae

  • indlæg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    221

Frantic tick tick tick tick tick tock

Orchidaceae

91 visninger

Hvor ville det dog være rart, hvis tiden ville gå lidt hurtigere. Og langsommere. Eller bare mere passende.

Jeg venter. Jeg HADER at vente. Især når man ikke ved, hvor længe man skal vente! Afsluttede et supplerede GSK fag for 2 uger siden, som gerne skulle sikre mig en plads på universitetet til sommer. Nu kommer stressen så efterhånden på banen, for jeg har endnu ikke fået det lille brev, jeg så desperat mangler - beviset på, at det er gennemført, bestået, done! Og det næste problem kommer jo så med, hvornår og hvordan det hele registreres på optagelse.dk.

Argh! Jeg synes lige pludselig, at 5. juli er skræmmende tæt på.

Jeg ved også, at jeg kommer til at blive dødnervøs, når papirerne skal udfyldes. Jeg er 99,9% sikker på at komme ind pga. gennemsnit... Men tænk, hvis jeg laver en eller anden åndssvag fejl? Tænk, hvis jeg gør noget forkert, så jeg ikke bliver optaget. Tanken er forfærdelig, det her er DRØMMEN, det eneste, jeg virkelig har villet med mit liv.. Det MÅ bare ikke fejle.

... Søde Postmand, kom til mig...!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...