Blog allbymyselfnewyearseve

  • indlæg
    10
  • kommentarer
    0
  • visninger
    225

Øv, hvad nu?

allbymyselfnewyearseve

49 visninger

Øv, så har jeg ellers været tudefjæs i dag!

Det var en lang og følelsesmæssig slidsom proces at vænne mig til tanken om, at jeg nok skulle i døgnbehandling. Siden beslutningen blev truffet og en ansøgning til kommunen blev iværksat, er der ikke gået én dag uden evindelig ambivalens om hvorvidt det nu var det rigtige eller ej. Det er altså en kæmpe skridt at tage, og så har det jo også konsekvenser for bl.a. min uddannelse som jeg ellers rigtig gerne vil gennemføre.

Jeg har prøvet at forholde mig til, at jeg måske fik afslag - og at dét nok var det bedste, og samtidig har jeg forholdt mig til det modsatte.

På gode dage har jeg endda turdet have forhåbninger om, at et "normalt" liv og at et liv med mand og børn osv. måske alligevel ikke var et lukket land for mig.

I DAG fik jeg så eeeeeeeeeeeeeeendelig svar fra kommunen. - det var et afslag :(

Begrundelsen var, at jeg endnu mangler at benytte mig af det sidste af kommunens tilbud, som er behandling på Rigshospitalet. Og det er til trods for det vedhæftede brev fra min læge, omhandlende min fysiske tilstand og at jeg ikke kan stå på venteliste i 1-2 år før der er plads på Rigshospitalet.

Det er virkelig bare ikke fedt.

Uden dog at afskrive mig al ansvar for mit eget liv, og uden at overlade min skæbne fuldstændig i andres hænder, så får jeg altså lidt et strejf af "hvad fanden skal der så blive af mig".

Men jeg skal nok lige fordøje det, og så må jeg op på hesten igen, sagen må ankes, og så må jeg vente. Og håbe. Men ikke for meget.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind