Blog MiaZleep

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    450

Min første blok

MiaZleep

184 visninger

Hejsa derude, her er en sød sjov og humørfyldt pige på snart 26. Til dagligt arbejder jeg på et hotel i Billund, siger ikke hvilket det må i selv se om i kan regne ud :)

Regner med jeg skifter job snart til et endnu større firma hvor jeg bliver Host Manager/værtinde for et landskendt selskab der har med turisme at gøre. Jobbet er i hvert tilfælle blevet mig tilbudt, så mon ikke det ender med jeg skifter. Skal give svar på mandag :)

Lidt om mig selv, jeg bor alene med min dejlige lille hund Sweety. Det er en sort lille fræk laban af en mops. Tjek selv billedet er hun ikke kær. Og ja det er hende sut, har ingen børn eller kæreste på nuværende tidspunkt da jeg lige er kommet ud af et forhold.

Ikke at jeg skal udpensle hele mit kærlighedsliv, men den sidste fyr var en kold idiot der bollede udenom, så har du de tendenser behøver du slet ikke skrive til mig.

Inden det her ender som en kontakt annonce så lad med slutte med ønske om at jeg kan møde nogle nye spændende mennesker herinde. Drenge som piger! - Er ikke lesbisk, det var ikke sådan den skulle forståes ;)

Jeg elsker sjov og ballade, så bare skriv;)

Kys og knus Mia0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind