Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Ydunsk

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    305

Rygere i busskure!

Ydun

136 visninger

Okay okay, jeg vil godt lige starte med at sige, at jeg normalt intet har imod folk der ryger - jeg har selv røget engang og nej, jeg er heller ikke total sundhedsfanatikker.

MEN når jeg står inde i et lille bitte og stopfyldt busskur, så frabeder jeg mig altså venligst at folk stikker deres smøger helt op i skærmen af mig og polser løs. For nej, når det står ned i stænger udenfor, så kan man ikke bare lige gå derud.

Hvorfor er det så svært at respektere at vi er nogen, som helst vil undgå at få det lort ned i lungerne?

Jeg veeeed at rygerne er et jaget folk, men det er jo for filan fordi det går udover andre mennesker i nogle situationer, altså går udover dem i helbredsmæssig forstand.

Hvis folk vil ryge, så fred være med det. Men jeg gider ikke tvinges til enten passiv rygning eller til at blive pisse våd og redde mig en god forkølelse lige inden eksamen. Lidt a'la pest eller kolera, ing'?

I må hjertens gerne ryge. Bare ikke op i hovedet på mig.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...