Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Helt ude i skoven

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    192

Mit første indlæg

Skoven

99 visninger

Jeg må hellere lige starte med at introducere mig selv, så scenen ligesom er sat, når du forhåbentligt snart kommer til at læse mine utallige indlæg her på bloggen.

Mit navn er Kasper, jeg er 32 år gammel og arbejder til dagligt som skribent for diverse medier - herunder blandt andet dette og dette

Det er muligt, at mine skriverier herinde kan ende med at blive udgivet i et af førnævnte medier, hvis de ender med at blive populære. Man kan sige, at jeg benytter denne platform til at teste vandene og vurdere, om en artikel er værd at udgive i et de mange medier jeg er tilknyttet. Derfor må du MEGET gerne give din mening til kende, så jeg kan spore mig ind på, hvad der virker og hvad der ikke virker. 

Taaaak!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...