Flyforsinkelse

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    5

Salg af bolig

Tulle93

10 visninger

Der var engang en episode med mine forældre, de havde købt en bolig for nogle år siden, men så en dag besluttede de sig for at sælge deres bolig, på grund af private årsager som jeg ikke kan dele med jer og det beklager jeg! Men anyways de besluttede sig for at sælge deres bolig, og det var jeg ikke lykkelig over, da jeg jo ikke rigtig gider at bo i lejlighed igen, og det skal så lige nævnes at mine forældre gerne ville flytte tilbage til vores gamle lejlighed. Men vi satte vores bolig til salg, og der gik flere dage, flere måneder og år. Kunder der kom forbi for at se vores bolig, og hold kæft hvor glemmer jeg ikke de morgener hvor vi skulle ud af døren, fordi vi ikke måtte være hjemme når der skulle komme kunder for at se boligen.

 Der gik flere måneder og år, og der var ingen der ville købe vores bolig. Mine forældre var begyndt at miste håbet langsomt, og var langsomt begyndt med at indse at deres bolig ikke blev solgt. Jeg fik det dårligt, og prøvede at finde på en løsning jeg tænkte der må vel være et håb lige meget hvor mørkt det så ser ud, er der altid lys for enden er tunellen. 

Vi skiftede ejendomsmægler en efter en, der kom flere og flere kunder for at kigge på vores bolig men der var ingen der ville købe den. Så min far fik nok, og kiggede på huset en dag udefra og tænkte hvad han kunne ændre ved huset så folk ville købe det. Han lå mærke til at vores tag, var blevet helt muggent, og at det skulle behandles omgåelige. Så jeg og mine brødre og far begyndte med at bearbejde taget, og rensede det så det så pænt og nydeligt ud igen. 

 Jeg searchede en del på nettet, og tilsynladende landede jeg på en hjemmeside der hedder maeglerinfo.dk inde på denne hjemmeside kunne man få hjælp til at vælge den bedste ejendomsmægler. Maeglerinfo.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde nogle af de bedste ejendomsmæglere i hver by, så jeg tænkte at det her var en god mulighed for mig at benytte mig af for at hjælpe mine forældre med at sælge deres bolig. Efter nogle måneder, kom der en kunde for at se vores bolig. Og det ende med at mine forældre underskrev en kontrakt med denne mand! Kunden der købte vores bolig var en dansk mand uden børn eller kone. Jeg kunne ikke tro det med mine egne øjne, at denne dag skulle komme hvor vi endelig kunne få solgt vores bolig. Jeg var glad for mine forældres vegne, men også ked af det fordi jeg havde boet i den bolig i over 5 år og hvor dejligt det var at bo i hus alt den frihed man havde. Vi solgte huset, og flyttede tilbage til vores gamle lejlighed.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind