Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat
  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    300

Det vigtige valg - Pernille Vermund tager fejl

LesterCrest

132 visninger

Her hører jeg at Pernille Vermund synes at vi ikke skal stemme på Søndag. Hun kalder valget ligegyldigt. Hun kan ikke være mere forkert.

Faktum er at det aldrig har været vigtigere. Faktum er at EU alene er for den politiske elite.

Den fordrukne Herr Juncker er arrogant så han mener at befolkningen i hele Europa skal følge trop omkring hans Europæiske model "fordi den har skaffet fred i Europa i 60 år."

Hallo. Der har været fred fordi Europa har indset at der er 2-3 stormagter ude i verdenen som har kræfterne til at sætte alle lande i Europa på plads og de har historien som bevist. USA har reddet trådene ud i Europa hele 2 gange og derefter har de påduttet Europa vilkår efter deres hoved. Først forlangte de afskaffelse af kejserdømmet Østrig-Ungarn på trods af at det var Serbien som udøvede statsterrorisme via deres paramilitære terror-bevægelse "Den sorte hånd". Derefter forlangte Sovjet og USA oplysning af koloni-herredømmer styret af lande i Europa med det katastrofale resultat vi kan se i Asien og Afrika.

Europa bliver presset udefra og derfor må vi holde sammen.

Men det betyder ikke at den almindelige borger i Europa ikke skal have lov til at brødføde sin familie og trække sig tilbage før de dør.

Selve grundstenen i den danske velfærdsstat - efterlønnen - kan du ikke nyde mere medmindre at du er Folketingspolitiker og kan trække dig tilbage før pøblen.

I Tyskland skal de arbejdssomme tyskere have 2 jobs for at overleve.

I Frankrig går borgerne på gaden fordi deres børn sulter.

I England har EU medlemsskabet medført at 20 procent af landets børn lever under fattigdomsgrænsen.

Det går bedre for Ungarn som har lukket sig inde.

I Portugal fødes der stort set ikke børn mere fordi forældrene godt kan se at næste generation ingen fremtid har.

I Rumænien forlader landets borgere og drager til andre lande hvor de bruger den uddannelsesstandard de har med i bagagen på bedste beskub - ved at samle flasker nok til at de kan sende penge hjem suppleret med hvad de kan finde at ting i ubevogtede forretninger og privatboliger.

Det er blot nogle enkelte eksempler.

Men det viser hvor vigtigt EU-valget er. Danmarks regering har outsourcet en række områder til EU og vi er blevet mødt med konkurrenceforvridende modstand i form af ulovlige skatterabatter og den nye GDPR lovgivning som forvaltes som om fortolkningen af den er et konkurrenceparameter mellem de forskellige lande.

Hvad er 60 års fred værd, hvis befolkningerne lider?

Der har aldrig været mere stress og mere sygdom blandt den unge generation. Det har aldrig være vanskeligere at være et ungt menneske. Det er igen et spørgsmål hvem dine forældre er. Lad være med at have ambitioner hvis dine forældre ingen penge har. Du ender med bundløs gæld for der er mange unge som kan låne penge af Danmark uden at risikere nogensinde at skulle betale dem tilbage igen.

Jeg har også være ung en gang. Min familie forsøgte at presse mig og det virkede ikke, men jeg havde det gode at samfundet ikke pressede mig. Jeg fik en spændende international karriere efter at jeg selv fandt motivationen. Nu står jeg her tæt ved hvad der skulle være efterlønsalderen og kan ikke trække mig tilbage. Jeg føler det som om at jeg har tilmeldt mig et motionsløb på 10 kilometer, som pludselig bliver lavet om til en halv-marathon undervejs.

Lad de unge køre deres eget løb, men det kræver økonomi. Det kræver at vi lader være med at låne penge ud til alle der måtte komme forbi.

Det kræver at vi finder job til SU-sats som alle de unge som ikke vil studere kan tage.

Men det kræver også at vi sender nogle ned til EU, som vil sætte en kæp i hjulet indtil at EU enten bryder sammen eller vælger en ny kurs.

Avisen The Guardian har lavet en lille tegneserie stribe hvor Theresa May går ind i flyet med en toiletrulle som er det stykke papir hun vil vise Herr Juncker "så der bliver fred i vores tid."

På den måde så genskabes en situation fra for mange år siden hvor en anden minister fra England rejste ned for at møde en Unionsbygger.

Og der er paralleller til situationen dengang.

Der skal findes en løsning. Brexit er for dyr for England selvom medlemsskabet har kostet meget for Englands fremtidige generation. Derved ved vi også at et eventuelt Dexit vil være for dyr for Danmark.

England kan ikke vinde ved at være udenfor mere. Danmark kan heller ikke.

Vi skal slå EU ved at få det til at bryde sammen indefra.

Derfor skal vi stemme på Søndag. Vi skal følge Ungarns vej hvor vi er medlem, men vi sidder lunt indenfor i Fort Danmark samtidigt.

Så mød op på Søndag. Gør det for Jeres børns skyld hvis I ikke gør det for Jer selv.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...