Jump to content
Velkommen til DinDebat

Ella

 • indlæg
  3
 • kommentarer
  5
 • visninger
  888

Et valg om at stå op og at slukke telefonen

Elleia

375 visninger

Jeg tog et valg om at stå op i morges. Jeg stod ikke op, fordi jeg skulle op, for at komme på universitetet. Jeg stod op, fordi jeg valgte at stå op. Jeg stod op en time før normalt, gik i bad og så satte jeg mig roligt og spiste morgenmad og læste fransk. 

Jeg snakkede i telefon med min veninde i går, og da vi lagde på klokken 22, valgte jeg at slukke min telefon. Jeg tog en bog, som jeg købte, da jeg var ude og rejse i august, som jeg satte mig og læste. Jeg læste et kapital, og jeg valgte bevidst ikke at kigge, hvad klokken var. Jeg lagde mig blot ned og sov. Jeg faldt lynhurtigt i søvn.

Jeg har i flere måneder haft svært ved at falde i søvn, det tager mig altid en time.. eller mere. I går tog det mig 5 minutter. Jeg mindes ikke engang, at jeg lagde mig ned for at sove. Jeg faldt bare roligt i søvn.

Jeg vågnede 30 minutter før mit vækkeur i morges, og jeg følte mig frisk. Jeg følte ikke behov for at sove mere. Jeg følte, at jeg var klar i hovedet til at stå. Jeg følte mig ikke træt, udmattet, og jeg havde ikke brug for uendelig tid til at vågne eller slæbe med selv ned på badeværelset. 

Klokken er nu 07.12, og jeg skal til at gøre mig klar til at tage til forelæsning. Min mobil er stadig slukket, og mit mål er, at jeg først tænder den 2-3 timer efter, jeg er stået op. Så jeg kan finde mig selv, uden jeg bliver påvirket af de sociale medier, billeder, etc. Men at jeg bare er mig selv.

Det er svært! Det var ikke svært at slukke den i går, men det er svært ikke at tænde den i dag. Jeg kan mærke, at jeg skal kontrollere mine tanker. Jeg kan mærke, at jeg får tanker om ensomhed, at jeg får en følelse af at være exkluderet. Jeg kan mærke, at mobilen og de sociale medier giver en falsk følelse af, at man konstant er omringet af mennesker. Man får en følelse af konstant at vide, hvad andre mennesker laver, og hvad der foregår omkring en. 

Men jeg holder fast. Jeg vil ikke tænde den, før jeg sidder i toget! 

 • Elsker 1


0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
 • Opret ny...