Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Ella

 • indlæg
  3
 • kommentarer
  5
 • visninger
  848

Jeg ses med en, der har en kæreste

Elleia

533 visninger

Jeg sagde til mine veninder, at du lige havde fortalt mig, at du havde en kæreste. Jeg fortalte dem, hvordan du havde inviteret mig ud på en gennemtænkt date på græsset i en park tirsdag aften, du havde taget frugt og drikkelse med. Alting gennemført. Vi grinte hele vejen igennem. Mit niveau på dit sprog er endnu lavt, og du snakker ikke rigtig engelsk. Vi blev begge udfordret, men jeg havde aldrig oplevet, at hvis man virkelig vil snakke med en, så kan det lade sig gøre i timevis - uanset sprog. 

Tiden gik, og inden vi sagde farvel satte vi os på en bænk. Du smilte, mens du kiggede mig dybt i øjnene med dine franske, grønne øjne, og så kyssede du mig. Du kyssede mig forsigtigt, mens du smilte. 

Vi havde mødtes et par gange, og jeg havde egentlig ikke sagt noget til nogle. Det var kort efter hinanden, spontant, og jeg nød bare tiden. Indtil du valgte at bryde din hemmelighed. Du havde faktisk en kæreste, og du var ked af fortælle mig det, men du ville ikke lyve. Men det gik ikke særlig godt med hende, og hun bor i Frankrig, mens du er flyttet hertil; på den anden side af verden. Og det fortalte jeg mine veninder. At du havde en kæreste, og at jeg havde slettet dit nummer.

Men hvad jeg ikke sagde til mine veninder. Hvad jeg aldrig sagde var. At jeg dagen efter mødtes med dig igen, at du tog mig med ud for at købe en is og gå en tur mandag aften. At vi gik langs de tomme gader, mens vi grinte, skubbede til hinanden og smagte hinandens is. At du hev mig tæt til dig og kyssede mig på kinden med is på dine læber. At du grinte af mit fransk, og at du kæmpede med at udtrykke dig på engelsk, så jeg kunne forstå dig. Du havde som altid tålmodighed. Jeg havde tålmodighed. For når man virkelig vil kommunikere, så er der ingen grænser. 

Jeg fortalte dem aldrig, at vi derefter gik hjem til dig. At jeg mødte din flatmate. Jeg fortalte dem aldrig, at vi grinte sammen hele natten, drillede hinanden, snakkede om alt mellem himmel og jord. Eller at du kiggede mig dybt i øjnene, da der faldt en stilhed over os, at dine grønne øjne kiggede ned mod mine læber, da du stammede: "du er virkelig smuk..", og at du smilte nervøst og kyssede mig. 

Og jeg fortalte dem heller ikke, at vi havde sex. At vi havde aftalt, at vi ikke ville gå dertil. At vi havde aftalt, vi bare skulle snakke og hygge os. Men jeg ville aldrig kunne fortælle dem, hvordan vi ikke kunne lade være. Hvordan de uendelige kys førte til, at du langsomt trak mine trusser ned, og hvordan du roligt trak dig ind i mig, mens vi ikke slap øjenkontakten eller smilende. Jeg ville aldrig kunne fortælle dem, hvor rart det var, at mærke din varme. At bruge tid med dig. At grine med dig. Jeg ville aldrig kunne fortælle dem, hvordan dine grønne øjne ikke har kunne komme ud af mine tanker siden. 

Jeg fortalte mine veninder, at du havde en kæreste, og at jeg slettede dit nummer. Jeg fortalte dem ikke, at vi snart ses igen. 

 • Synes godt om 1


0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
 • Opret ny...