Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Holstebro Café Alfa

  • indlæg
    2
  • kommentar
    1
  • visninger
    1.075

Hvordan internettet har ændret vores hverdagsliv

Linnea

620 visninger

I 1996 brugte 12 % af den danske befolkning omkring 2 timer om ugen på internettet. Nu bruger vi alle i gennemsnit 4 timer dagligt. Internettet er relativt nyt, men det har allerede ændret vores levevis markant. Læs mere om, hvordan det har påvirket vores liv her.

image.png.b98ef09e539ae2d6c4f7038603de1a94.png

Det er muligt at dele viden på kryds og tværs

Noget af det smarteste ved internettet er, at det gør det muligt for os at dele viden på tværs af by-, lande-, ja, selv kontinentgrænser! Vi kan dele viden med alle fra hele verden med kun et par tryk på tastaturet, og som følge heraf er det også blevet meget nemmere at tilegne sig viden om alt mellem himmel og jord! Det har i høj grad ændret vores måde at søge ny viden på!

Brug af applikationer til rejser, musik og bankkontoen

I takt med at internettet er blevet mere populært har vi fået smartphones og derfor også diverse applikationer. Der findes masser af smarte, norsk casino til stort set alt! Før i tiden skulle man på billetkontoret eller kigge i en køreplan for at planlægge sin rejse. Nu bruger vi en app. Musikken finder vi ligeledes i en applikation, og selv vores bankoverførelser sker i en lille firkant på mobilen!

Vi har flere tusind venner

Med internettet har vi også fået de sociale medier. Instagram, Twitter og Facebook tager mere og mere af vores tid, og vi kan nu sagtens have flere tusind ”venner”. Vi kommunikerer på en helt anden måde nu, end vi gjorde for blot 15 år siden, og vi har bekendtskaber der strækker sig langt ud over vores fysiske grænser!1 Kommentar


Recommended Comments

Mikkel4600

Skrevet

100% rigtigt internettet har ændret alt og det sker med lynets hast.

Share this comment


Link to comment

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...