Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

lille myes' Blog

  • indlæg
    13
  • kommentarer
    0
  • visninger
    10.236

At være eller ikke at være.... tøs...

lille myes

4.989 visninger

Tror snart jeg opgiver det opslag… Det er da imponerende når jeg normalt ikke har problemer med at formulere mig at det her så er så svært.

Men som jeg sagde til min Herre i dag, så har det nok noget at gøre med han pludselig har rokket gevaldigt ved mine holdninger til trods for jeg ellers har været meget fast på dem.

Hvad er det så lige jeg snakker om.. Ganske simpelt… det der med roller.. Er man tøs eller slave, hvad fanden er forskellen og har det egentlig nogen betydning i sidste ende?

Jeg har været meget sikker på min holdning til de to roller. Jeg lærte af en Herre at slaven er hende der er under konstant kontrol af sin Herre, hun gør altid hvad hun bliver bedt om lige meget hvad, hun provokerer ikke og svarer ikke igen. Træder hun ved siden af og laver fejl tager hun sin straf uden vrøvl. En opgave vil blive løst hurtigt og effektivt og gerne uden tøven.
Jeg har endda ladet mig fortælle slaver ikke nødvendigvis har et stopord. Og det er sgu lidt for skræmmende i mine ører og noget der uden tvivl kan blive en farlig leg.

Hvis det er sådan en Herre ser en slave, så forstår jeg hvorfor det må være topmålet at nå at få pigen derud, for det betyder at der er en vild tillid i mellem dem, hvor hun afgiver alt for at behage ham. Jeg ved hvor meget det betyder for en Herre at vide han har kontrol over pigen og hun bliver opdraget efter hans ønske.

Det er så her jeg kommer til tøsen. Hende jeg jo altid har set mig selv som, hun er pigen, der elsker at behage sin Herre, løser de opgaver der bliver stillet, men virker mere frit stillet end en slave. Tøsen kan finde på at provokere og drille, bare for at mærke konsekvensen af det. Jeg kunne ikke forestille mig at få frataget den del af mig selv. Det ville ikke være naturligt. Det falder mig let at svare lidt igen når han skriver til mig og må til tider bide mig selv i tungen for lige at styre det lidt, da jeg ikke er helt sikker på jeg altid vil bryde mig om konsekvensen af at svare ham igen. Kan også mærke når han er her og kræver noget af mig hvor jeg formentlig normalt ville have sagt, der skal jeg også lige trække vejret og huske det ikke er der man fyrer en joke af eller en provokende kommentar. Jeg elsker den mulighed for at gøre det og er ikke sikker på jeg ville synes legen var sjov hvis jeg skulle lukke helt ned for den del af mig. Han har givet udtryk for at selvom han mener det er tegn på dårlig opdragelse så nyder han også at jeg driller ham.

Og det er så her jeg må tage alt jeg lige har skrevet og tænke jeg har mest lyst til at ”rive det i stykker”.

Jeg er slet ikke i tvivl om der er nogle der har de ganske klare regler for det er sådan det hænger sammen i deres Herre/tøs/slave forhold.
Der findes uendeligt mange definitioner af rollerne hvis man sætter sig og leder efter dem på nettet og meget af det er faktisk ganske interessant.

Jeg er langt om længe og takket være min Herre nået den konklusion at det overhovedet ikke er vigtigt i den leg vi har. Det er overhovedet ikke vigtigt om han kalder mig hans tøs eller hans slave så længe ham og jeg er enige om spillereglerne og vi fungerer sammen.

Det har heller ingen betydning for min tillid til ham. Den er der og så længe han finder og flytter mine grænser og ikke finder og overskrider dem, så er jeg helt og holdent hans.

Et eller andet sted er man jo nok også lidt farvet af hvad man hører og har med sig af erfaringer fra tidligere. Jeg tænker da at der er nogle ting, jeg helt har kunne springe let over fordi de ikke er relevante her, men der er også nogle ting jeg er glad for jeg har haft et lettere kendskab til, så det ikke er en kæmpe overraskelse. Et ganske lille eksempel kan være den måde min Herre udnytter det psykiske spil over for mig, mine erfaringer med det i forvejen var faktisk ikke eksisterende, men havde hørt ganske lidt om hvordan det kan fungere. Min Herre vender op og ned på det hele, havde formentlig skræmt mig endnu mere hvis jeg ikke lige kendte lidt til det.

Jeg blev af den Master jeg skrev om i mit første opslag pænt oplært i at Herre altid er med stort H og Master selvfølgelig med stort M. tøs og slave er med små bogstaver. Det er en lille ting, men viser et eller andet sted at han altid er højere hævet end mig. Hvilket jo kun er lidt sjovt. Der er vist mange der er pænt ligeglade, jeg synes bare det er en fed detalje.

Der lærte jeg også at en Master er mere ”avanceret” end en Herre. Jeg er nu ikke længere sikker på det holder heller. Ikke at jeg ikke forstår hvad han mente med det, for ingen tvivl om han var mere avanceret end min Herre er. MEN forstået på den måde at det fyldte det meste af hans liv. Han lavede meget af sit legetøj selv og lad mig bare sige med det samme, det var meget smukke stykker legetøj. Smukke piske der med garanti kunne lave skønne mærker på kroppen og give en vild følelse når de falder. Hans hjem var indrettet efter det og han lagde ikke skjul på det over for venner og familie at det var hans livsstil.

Egentlig tror jeg mere det er spørgsmål om hvad de selv tænker føles bedst at blive kaldt. Min Herre er ikke som han var men lagde sig bestemt på samme niveau på en lidt anden måde. Vil ikke kalde ham avanceret, hellere spændende og mystisk, men på den gode måde. Og jeg er godt tilfreds med han er min Herre. Ordet bliver heller ikke brugt med mindre jeg omtaler ham i andre sammenhænge for ikke at bruge hans navn, som her.

Master er jo sådan set bare Herre oversat fra engelsk (smågriner lidt for mig selv) Sådan lidt groft sagt.

Det lykkedes alligevel at formulere mig lidt, hvilket da var ganske rart, men synes dog stadig ikke helt jeg har fået det skrevet jeg gerne ville. Ja ja man er sin egen værste kritiker, det er jeg ganske klar over, men normalt plejer jeg at være ganske godt tilfreds med mine opslag.  Det må blive det for denne gang…

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...