Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

fairyin's Blog

  • indlæg
    5
  • kommentarer
    4
  • visninger
    4.187

Det er bare tøj så

fairyin

7.337 visninger

Jeg kan godt lide mode ligesom andre kvinder , følg mig på http://www.fairyin.dk/festkjoler

 

Det er bare tøj så

 

Jeg er vild med disse smukke Missoni mønster, de er high-waisted og baggy så de kan både dresses op eller ned, det her outfit kan være så rart og afslappende om dagen med flade sko men kan også parres med en flot chunky høj hæl og så er man klar til at tage ud.

 

The Combi Løsning

 

Jeg købte denne her Missoni nederdel i Paris, men fandt ud af at den var lige lovlig kort så jeg sætter den sammen med en oversize løs skjorte så den dækker lidt af benene, er ret vild med løsninger hvor nederdel lige pludselig bliver et bælte.

 

Jeg bruger 10 minutter på at klæde mig på, kan ikke overskue at planlægge mine outfits så det ender tit med at være et mønster mash-up, sjov og nemt, det er bare tøj så 'don't over think it!'

 

Hvilken butik er din favoritbutik?
Min absolutte yndlingsbutik i New York Beacon's Closet, det er vintagehimlen, jeg kunne bo der! Her kan du finde alt fra den H&M top, du aldrig fik købt, men lånte af din veninde hele sommeren, til klassiske Chanel suits til 100 dollars. Men man skal være tålmodig og heldig. Det er efterhånden blevet lidt af en hobby for mig. En anden yndlingsbutik er Bergdorf Goodman, man kan sige at det er Beacon's modsætning i den forstand, at det kun er luksusmærker man finder her. Bergdorf en hver piges drøm, de smukkeste designs, tasker, smykker, sko samlet på et sted.2 Kommentarer


Recommended Comments

Mia1980

Skrevet (redigeret)

Super flot hjemmeside

Redigeret af Mia1980

Share this comment


Link to comment

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...