fløjtepigen's Blog

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    5
  • visninger
    6.301

Hjælp!

fløjtepigen

4.865 visninger

Hej alle

Jeg kan ikke mere. Hvad skal jeg føre. Mine tanker køre konstant. Jeg savner min familie, savner mit gamle liv, men det er der ikke mere. Jeg ødelagde det. Jeg græder konstant, viser det dog ikke blandt omverden. Jeg går i panik når jeg er alene og begynder at hyperventiler, få tanker om at dø, begynder at ryste og det næste jeg husker er at jeg ligger på min seng og er vildt udmattet og over ulykkelig og hader alt. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu. ØNSKER bare at få det hele til at forsvinde, lige glad hvordan. Bare lad livet eller tankerne standse nu.5 Kommentarer


Recommended Comments

fløjtepigen

Skrevet

Er der nogen der ude. Jeg har virkelig brug for at snakke. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!!!!!!!!

Share this comment


Link to comment
John Lindblad Christensen

Skrevet

Jeg er 77 år og har naturligvis været ude for lidt af hvert. Sommetider meget voldsomt.Jeg vil/kan ikke sige dig, hvad du skal gøre.

Men jeg kan fortælle dig, hvad min metode er: Jeg lukker mig inde og sætter fuld fokus på problemet. Dagdrømmer, skriver, snakker med mig selv. Fuldstændigt grænseløst. Men ingen druk.

 

På et tidspunkt er der ikke mere i problemet, jeg ikke har været igennem, jeg kan tænke på. Det begynder det at kede mig, og så er jeg ude af det.

Du kunne jo prøve....

Share this comment


Link to comment

Husk tilbage på en dag hvor forelskelsens lyn slog ned i dig, helt uventet. Intet kunne slå dig ud, om det så kom med orkanstyrke, så strålede du bare som solen, og dit smil og følelsen af lykke boblede indeni dig. 

Den dag kunne være i morgen :) og for pokker det ville være en surt at have givet op, dagen før dit liv tog en drejning direkte ind i lykkens lune favn. Så hold ud, rejs dig op, ret ryggen og gå ud og mød lykken.

 

Share this comment


Link to comment

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind