Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Maiken Jensen's Blog

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    10.514

Alexander

Maiken Jensen

2.250 visninger

Alexander var vores genbo. Jeg har fulgtes med ham hele min barndom. Vi var i samme dagpleje, samme børnehave og kom også i samme skoleklasse. Vores forældre skiftes til at hente og bringe os. Mange af de “drengestreger” som jeg lavede. Lavede jeg sammen med ham. Vi kunne snakke om alt og lave alt sammen. Vi indgik naturligt hjemme hos hinanden. Han var uden tvivl min bedste ven og jeg hans ditto. Vi er stadig gode venner og ses jævnligt.

Det var i sommeren 1992. Det år regnede det ikke en hel sommer. Alt var knastør. Man svedte fra man kom ud af badet til man gik der ind igen kort tid efter. Jeg var 16 år og Teenager med stort T. Sammentid var min mor ikke så meget 68′er som hun havde været. Min storbror gik på teknisk skole, jern & metal, Han havde tit kammerater med hjem der fra. Så stod de ude i indkørslen og makkede i en eller anden motor. Jeg var smuk og ung. Med blå øjne og lyst hår. Dertil fuld af hormoner. Derfor mente min mor ikke at det var smart at jeg gik rundt uden tøj. Som jeg jo ellers kunne have for vane.

Jeg har altid nydt at være nøgen. Som helt lille ville jeg tit tage mit tøj af og rende rundt i bar. Jeg har aldrig haft den forbeholdenhed overfor nøgenhed som mange ellers udviser i 10 – 12 års alderen.

Mine forældre boede i et kollektiv i slutningen af tresserne. Der var nøgenhed en ganske almindelig ting. Noget som de også lærte os børn. John er faktisk født i kollektivet. Helt bogstaveligt. Hele kollektivet var simpelthen til stede ved hans fødsel. Omkring 10 kollektivister plus en jordemoder. Kollektivet gik dog i opløsning i begyndelsen af halvfjerdserne og min familie flyttede i eget hus. Så Lars og jeg er født under mere normale (og småborgerlige) forhold på et hospital. På samme tid blev mine forældre nok gradvis mere normale i samfundet.

Så efter en kraftig overtagelse fik kun mig til at tage i det mindste en let sommerkjole på når de mekanikerfyre kom på besøg.

En eftermiddag sad Alexander og jeg på terrassen og drak cola. Vores hår hang i tjavser. Alexander har ellers de smukkeste naturlige sorte krøller. Han havde (og har stadigvæk) flotte lidt drengede ansigtstræk, men her i varmen og støvet lignede han noget der burde være løgn. Jeg havde siddet og brokket mig over kjolen som klæbede til mig. Skulede ind til de mekanikerfyre på min brors værelse og tænkt om: “De dog ikke skulle ud til den Kadett.” De har nok tænkt: ”HVORNÅR TAGER HUN DEN KJOLE AF!” Det vidste de jo godt at jeg kunne finde på det. Min mor var lige inde i køkkenet og holdt øje med os. Til sidst blev jeg træt af den stillingskrig og sagde til Alexander: “Jeg går i bad ellers dør jeg i den her hede”

Alexander havde tit set mig uden tøj. Om det så var heden, den lette kjole eller hvad der drev ham? I hvert fald kom han ind i brusekabinen til mig. Vi kom så til at stå der meget tæt. Jeg husker at jeg først syntes at det var lidt mærkeligt, så tætte plejede vi ikke at være, hvis vi begge var nøgne. Men okay. Det var varmt og tiltrængt med et bad for os begge. Vi stod og småsnakkede imens at vi gjorde os våde. Jeg begyndte at komme shampoo i mit hår og mærkede at han begyndte at gnubbe det ind i hovedbunden på mig. Det er en utrolig dejlig fornemmelse at få vaske sit hår af en anden. Især en med så fine og følsomme fingre som Alexander. Jeg nød det i fulde drag.

Da mit hår så var vasket syntes jeg at jeg ville gøre gengæld og vaske hans. Jeg tog shampoo ud i hånden og rakte op for at putte det i hans hår. Han var dengang – og er stadig. – mere end et hoved højere end mig. Så for at nå var jeg nød til at stå på tæer og stille mig helt hen til ham.

Jeg havde allerede på det tidspunkt set flere nøgne mænd. Om jeg bare så ikke har kigget ordenligt efter eller glemt at høre efter i seksualundervisning? Da jeg mærkede noget hårdt imod min mave, lige ind på navlen. Kiggede jeg ned og sådan havde jeg aldrig set den før. Jeg skreg og skyndte mig ud af brusekabinen. Mit hjerte hamrede og jeg kunne dårligt trække vejret.

Min mor havde hørt mig skrige og kom for at se hvad der skete. Der stod den stakkels Alexander med et halvt stift lem og sæbe i øjnene. Det varede til ud på efteråret inden at han og min mor kunne snakke bare nogenlunde normalt med hinanden igen.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...