Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog tomasson-pigen

  • indlæg
    8
  • kommentarer
    0
  • visninger
    389

en laaang sommerferie i vente...

tomasson-pigen

60 visninger

Skolen er slut, nu venter et nyt kapitel.. skal påbegynde en uddannelse, starter på september, har allerede fået at vide at jeg er kommet ind på studiet..:banan:

Alt burde være lutter glæde, men tvært imod... Er ude af stand til at betale min husleje, så må flytte hjem til mine forældre.. det er helt min egen skyld at jeg ikke kan betale husleje.. men derfor er det nu stadig ikke sjovt..

Sidder nu hjemme ved mine forældre og brødre. ved at min mor helst så at jeg ikke flyttede hjem igen, selvom det kun er en måned, moske to, jo det da ikke sjovt at skulle flytte hjem igen, og gør det kun af nød.. men at få at vide at ens mor vil smide en ud, hvis hun kan overtale min far til det - puh den tanke er ikke rar.. måske er det mig der er uvidende, men burde ens forældre ikke hjælpe en? jeg forventer på ingen måde at de skal forkæle mig eller give mig penge, eller noget i den stil.. Jeg håber at de vil hjælpe mig med at flytte mine ting..

Mit forhold til mine forældre har aldrig været super godt... jeg har skuffet dem, og de har skuffet mig... jeg var en skuffelse forstået på den måde at jeg er den første fødte - en pige:8: Min mor ønskede sig en dreng, da drenge er bedre end piger, jeg er selvstændig, og har derfor mine meninger og principper, jeg er overvægtig, jeg er ikke den smarteste i skolen, altså klarer mig fint, men får ikke udelukkende de høje karakterer..

Nu lyder det som om jeg er en ren engel og det er jeg selvfølgelig ikke..

Men der er nu gode sider ved at være hjemme igen.. mine brødre:lun: og nu kalder dn ene på mig..

Ha' en god dag/aften:)

kram herfra0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...