Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Orchidaceae

  • indlæg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    221

Den glade banan

Orchidaceae

135 visninger

:banan: ligner mig i dag.

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg søger ind på drømmestudiet i år. I dag fik jeg så det, jeg har ventet på i denne uge: et kvitteringsbrev fra universitetet, der beviser, at de har registreret min ansøgning og er igang med at behandle den!

På en måde er dette brev langt vigtigere end selve optagelsesbrevet, for jeg ved, at så længe alt det praktiske går, som det skal, så er jeg sikret en plads. Heldigvis har jeg i mine gymnasieår været så målbevidst, at jeg kom ud med et gennemsnit på 11,6. Det betyder, at jeg ikke behøver at sidde og krumme alt for meget tæer, selvom universiteterne oplever en kæmpe stigning i antallet af ansøgere. Og det er en stor lettelse!

Så nu er det bare med at vente de sidste 15 dage på, at det bliver officielt. Jeg glæder mig så meget :blush: Sådan her står det på universitetets selvbetjening:

Prioritet 1: Psykologi (kvote 1)

Adgangskrav opfyldt :lun:0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...