Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog m.s.sibonga

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    154

løgnagtig menneske !!!!

m.s.sibonga

121 visninger

Jeg er sømand og har sejlet langfart i over 20 år. Jeg startede i 1962, 15 år gammel. I 80,erne indførte man begrebet DIS, Dansk International Skibsregister. Det betød at rederne nu kunne ansætte udenlandske søfolk i Danske skibe til en hyre kun 3. landes søfolk kunne sejle for. Det betød at mange menige danske søfolk blev smidt i land fra de danske skibe og mange af os måtte finde anden arbejde i land. Det bevirkede også at Sømændenes forbund mistede så mange medlemmer at en lukning af forbundet var overhængende, dette blev dog reddet ved en sammenlægning til SID, 3F.

Fætter Mærsk gik i forhånd og mange søfolk mistede en arbejdsplads. Da så Mærsk kunne nedsætte omkostningerne fulgte de andre større rederier naturligvis efter til skade for vores arbejds pladser, vi blev etnisk udrenset. Der var så kun småskibene tilbage, men det stoppede også. Jeg kender kun et rederi der i dag har ren dansk besætning ansat, det er et lille rederi med 4 skibe.

Her til aften hørte jeg så i tv en fru Pia Voss fra Rederiforeningen udtale at mindst 80 % af ansatte på danske skibe var danske, DET ER LØGN, at du tillader dig at fyre en så stor løgn af i tv er utilgivelig, fy for fanden, du må have en allerhelvedes dårlig smag i din løgnagtige hals. Jeg tager gerne en offentlig debat med dig. Mvh, Bjarne Skov Poulsen.

PS.: En befaren (voksen) skibsassistent (matros) har i de små skibe i dag en hyre på kr. 14.500,- og måske lidt overtid pr. måned, vil fru Pia Voss med familie leve for det ?0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...