Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog alphilia

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    555

Mænd

alphilia

249 visninger

Mænd- eller mangel på samme er altid et interessant emne der kan diskuteres,debatteres og dissekeres i en uendelighed (og bestemt også så meget at det af og til skader mere end det gavner er jeg overbevist om).

Med masser af tid og masser af tanker og især med (endnu) en date, der ikke blev til mere er det et emne der optager mig en del i disse dage. Nogle siger, at mænd er ukomplicerede, jeg ved nu ikke rigtig om jeg er enig.

Af en eller anden grund så synes jeg jo altid, at jeg render ind i de forkerte typer. Typisk morfar-typerne der kysser skidt, men er enormt søde, så søde at det rigtig hurtigt bliver alt for omklamrende. Der er jo ikke noget galt i at være sød og til 2 lys på et bord-romantik, det er bare ikke den type JEG har brug for og jeg under dem af hele mit hjerte en sød og dejlig kæreste. Selvfølgelig er det ikke kun mændene der er forkerte, det handler jo også om mig og min tilgang. Med en god hverdag jeg er glad for og som et ret normalt menneske, både af udseende og intelligens undrer det mig jævnligt at det kan være SÅ svært at møde en man svinger med på flere planer. Uden at glorien skinner FOR meget, så synes jeg egentlig, at jeg er åben og rummelig og stiller realistiske krav til de mænd, jeg gerne vil date.

Jeg synes jeg gør hvad jeg kan for at ændre på de mønstre jeg ved findes inde i mit hoved og som stikker sit grimme fjæs frem når nogle begynder at komme lidt for tæt på. Men det er sq svært. En af de ting, jeg rigtig gerne vil ændre er min tilgang til hele projektet

Kloge hoveder vil sige, at jeg skal holde op med at overtolke og overanalysere og være glad for mig selv- så kommer han når man mindst venter det. Jeg er ikke utilbøjelig til at give dem ret, men for fanden det kan være svært at vente når man er møg-utålmodig;)0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...