Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Potemis

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    437

Venindepjank

Potemis

213 visninger

Okay. Jeg er bare ikke den der festlige slyngveninde som skriver "skaaath" og "knuzz" i alle sms'er. Faktisk tror jeg nærmere at mine veninder ville skrige af grin hvis jeg gjorde det eller spørge om den sms var til dem.

Men anyway. Jeg er ikke den der pangfarveveninde der møder op hver lørdag i nye leopardprikkede sko og kender forskellen på pumps og stilletter.

Ej heller er jeg den veninde man ringer til hvis man lige står og mangler råd om hvorvidt man skal købe de fede D&G jeans eller must-have-sweateren fra sand.

Faktisk er jeg ikke engang den veninde der står ´øverst på listen over folk man inviterer til fest. Faktisk bliver jeg sjældent inviteret til fest.

Jeg plejede endda at være lytte-veninden man ringede til hvis man var trist.

Men hvad er jeg nu?

Veninde, det er jeg ikke i tvivl om.

Lytteveninde, af og til. Nok nærmere msn-veninde.

Mangler jeg den der hjerteveninde man er sammen med hver dag? Både ja og nej.

Jeg mangler hende, til opløftene samtaler hvor det ikke handler om hvor træls kæresten er og hvor trælst man har det hele tiden. Jeg mangler hende, hende der den totalt perfekte søde glade pige, som er glad for at røre sig, kan lide hunde, kan grine lidt af sig selv i fitnesscenteret, som elsker is, som elsker at tage fine billeder, som gider gå tur i parker om efteråret bare for at se bladene falde ned, som gider shoppe nyt tøj på udsalg, som kan tøsefjante og være bundseriøs, som kan drikke og spille computerspil og se det smukke i en pose blandselv slik til biografturen. Hende savner jeg.

Tror jeg. For jeg har jo aldrig rigtig haft hende?

Og dog, jeg har haft hende en gang. Men hun var så negativ omkring tingene at jeg ikke kunne holde ud at snakke med hende om seriøse ting til sidst.

Findes der mon en ny? Hvor skal man lede, og skal man overhovedet lede?

Skal man måske acceptere at skæbnen tildelte mig chancen da jeg var yngre men at jeg var for dum og indelukket til at tage den?

Og egentlig, så kan jeg jo godt lide at sidde herhjemme. Gå med hunden.. Se film med hr.kæreste.. Bage boller uden indblanding og alt det der. Og jeg har hverken råd eller lyst til at tage på druk hver weekend mere.

Og man kan jo ikke rigtigt få en veninde på deltid.

Det var så meget nemmere da man var barn og man bare kunne stille sig ved siden af en eller anden og lave lidt fagter og pludselig var man en del af sandkasselegen uden egentlig helt at vide hvad det hele gik ud på.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...