Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Potemis

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    399

Afsløringen

Potemis

164 visninger

Jeg kan godt afsløre at jeg fik bagt de boller der. Og at bolledej der virker som (og ligner) cement med gulerod i, godt KAN blive til noget alligevel. Jeg måtte grine højt af mig selv da jeg stod der med en bolledej der kunne stå op i luften selv, og jeg vil vædde med at havde jeg kastet en klat på væggen havde den siddet der endnu.

Men de blev okay. Meget meget tunge. Fordi jeg kom næsten et helt kilo rugmel i. Men nu er der da blåbær/kakao/tranebær/gulerods/æble-grovboller klar til fryseren.

Og så kan jeg også afsløre at fitnessworld er nogle fjumrehoveder hvad angår udluftning i deres centre. På sådan en varm dag som idag sveder man ret meget. Og det hjælper ikke på det at stå i en lille indelukket sal med 10 andre og springe op og ned af en stepbænk.

Men jeg klarede 2 timer. Så jeg er stolt.

Nu er risene næsten kogt. Jeg har overladt det til hr.kæreste at få kogt vand og putte risposer i. Det næste skridt, hvor jeg så tager over, er at få risene ud af posen, ned i gryden med lidt let fløde og karry, og skære mørbraden over og få den stegt.

Og så kan jeg komme med endnu en afsløring. Jeg ville sælge mit højre ben for en iskold cola. Ligenu.

Nogen der mangler et ben?0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...