Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog allbymyselfnewyearseve

  • indlæg
    10
  • kommentarer
    0
  • visninger
    280

Jeg kan lave lige hvad jeg vil i dag! (men hvad er det?)

allbymyselfnewyearseve

106 visninger

Nå, så er det blevet mandag. Jeg har absolut INGEN planer i dag! Altså virkelig!

Jeg trænede en tand for meget i sidste uge - og i weekenden, og har ondt i muskler og led. Det plejer jeg ellers at være glad for, for så ved jeg jo at det har været en god træning. Men jeg har også fået ondt i mit knæ - og det er altså ikke fedt! Så INGEN decideret træning i dag.

Hjemmet er som altid (i blanding af kedsomhed, en god måde at holde sig i bevægelse på, samt et lettere tvangspræget behov for orden) gjort rent, så det kan jeg heller ikke rigtig komme på min to-do liste for i dag.

- vinduerne kunne dog godt trænge til en klud :gruble:

Jeg kunne jo også overveje at mødes med en veninde i dag, men hmm...jeg har faktisk haft en ret heftig og social weekend (incl. en masse måltider), så jeg ser også lidt frem til, bare at være mig i dag.

Men hvad filan skal jeg lave?

Jeg har den dér enormt gode film, der har ligget og ventet på mig i omkring tre uger, og som jeg endda har lånt af en veninde - netop fordi jeg rigtig gerne vil se den. Men ærlig talt, jeg kan ikke finde ud af at flette den ind i min dag, så det er okay at se den. Jeg ved virkelig ikke hvorfor det er så svært for mig, at få sat mig ned og bare hygge, og nyde at se den film. Om dagen er det for "slacker"-agtigt, og da i særdeleshed når det er så godt vejr! Om aftenen er jeg for træt - der falder jeg i søvn lige så snart dagen er erklæret afsluttet.

Men der er jo for filan ikke noget galt i at se den fucking film! Men så skal jeg gøre mig fortjent til at se den, og det bringer mig tilbage til dét med motionen, som jeg ikke skal lave noget af i dag :gruble:

hmm..

Jeg har noget familie på Bornholm. Inden for de sidste ti år, har jeg set dem omkring to gange, så dem har jeg tydeligvis ikke det tætteste forhold til. Alligevel er jeg helt vild med dem. Især én bestemt. Hun er sådan én der bare tager imod én med åbne arme, og som respekterer og holder af én uden nogen form for fordomme eller lign. Hun er altid så glad, sprudlende, varm og sjov.

Man kunne være lidt vild, og smutte derover nogle dage. Det tror jeg bestemt ville være godt. Men det bliver vist kun ved tanken :blush:

Jeg trænger i dén grad til at få købt noget tøj. Men phuha, det er en humørdræber der vil noget. Tilgengæld, hvis det imod alle odds, rent faktisk lykkedes mig at få det lidt fornøjeligt - og ikke mindst ende med at få både PRØVET OG KØBT noget tøj, så ville jeg godt nok blive begejstret :klap:

Jeg kunne også bare lave noget SÅ spændende, som at rengøre persienner! Ej haha, der trækker jeg alligevel grænsen - det gider jeg fandme ikke :lol::lol:!

Jeg vil lave noget ANDET end det evigt og altid sædvanlige! (undtagen rengøring af persienner :-P)

Jeg vil lave et eller andet, som jeg kan klappe mig selv på skulderen af bagefter. Det plejer dog altid at være i spiseforstyrrelsens favør - det er IKKE den der skal klappes på skulderen i dag, det er MIG. Så jeg skal vel lave noget, det udfordrer spiseforstyrrelsen - hm...det kan jo så gå hen og blive knald eller fald.

ALTSÅ! Jeg har SOMMERFERIE, jeg er fri! Jeg kan lave lige hvad jeg vil.

:blush:0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...