Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog PepsiMagt

  • indlæg
    5
  • kommentarer
    0
  • visninger
    642

Danmark ud af FN

PepsiMagt

243 visninger

I Orwells roman '1984' bliver hovedpersonen 'Winston' ført til 'Ministeriet for Kærlighed'. Et ministerium hvor han bliver udsat for tortur og ydmygelser indtil han bryder sammen. 'Ministeriet for Kærlighed' må siges at være paradoksalt navngivet.

Forestil dig nu, i virkelighedens verden, at du er en tibetansk dissident som bliver pågrebet af de kinesiske myndigheder, og udsat for fængsling og tortur uden rettergang og dom. Eller forestil dig, at du er en Saudisk statsborger, som bliver fængslet og straffet, for ikke at tro på Gud. Eller at du er en Nigerianer, som bliver tævet halvt ihjel af politiet, fordi du tilhører den forkert etniske stamme.

Den slags menneskerettighedskrænkelser forkommer jo desværre rundt omrking i verden, deriblandt de ovennævnte steder.

Et således foruretter menneske kunne få den logiske idé, at klage til FN's menneskerettighedsråd. Problemet er bare, at FN's menneskerettighedsråd, blandt andet, består af den Kinesiske, den Saudiske, og den Nigerianske regering. Det pågældende menneske ville finde sig udsat for den perverse joke, at skulle få sin sag vurderet, af de selvsamme regeringer som var på anklagebænken.

FN's menneskerettighedsråd er en tragikomisk vittighed, som på ingen måde er lader Orwells ministerium noget tilbage hvad fejlagtig varedeklaration angår.

Danmark burde ikke deltage i den slags dobbelttænkning. Vi burde kræve ændringer, eller melde os ud af FN i protest.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise.

Opret dig som bruger eller log ind for at deltage i debatten.

Du skal have en profil for at kunne kommentere...

Opret ny bruger

Opret dig på Danmarks største Debat site - det er nemt!

Opret ny bruger

Log ind

Har du allerede oprettet en bruger? Log ind her.

Log ind
×
×
  • Opret ny...