Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog alphilia

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    556

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Lykke

Kraftigt inspireret af et indlæg herinde.. På en skala fra 1 til 10, hvor 1 er "slet ikke" og 10 er "meget" når det gælder om hvor lykkelig man er i sit liv lander jeg på et solidt 8 tal. Der er dage hvor barometret svinger forbi 10 og dage, hvor det er helt nede på en 2-3 stykker, men i bund og grund, så er jeg tilfreds. Lykkelig er et spøjst ord og jeg vil hellere være grundlæggende tilfreds og så sætte ekstra pris på de mange små glimt af ren lykke der rammer mig momentant end at være ev

alphilia

alphilia

 

Udlængsel

Sommerferie er jo lige hvad jeg får tiden til at gå med i øjeblikket og eftersom hverken økonomien eller tiden er til de store udlandsrejser hoppede jeg på Øresundstoget og tog til broderlandet. Nærmere bestemt var kursen sat mod Lund. Nemt og smertefrit må det siges at være at sætte sig ind i toget og en time senere stå af igen. Har fået dagen til at gå med at vandre rundt på byen på må og få, udnytte at den svenske krone er billig og der tilmed var "REA" (udsalg), være eftertænksom i domkirken

alphilia

alphilia

 

Mænd

Mænd- eller mangel på samme er altid et interessant emne der kan diskuteres,debatteres og dissekeres i en uendelighed (og bestemt også så meget at det af og til skader mere end det gavner er jeg overbevist om). Med masser af tid og masser af tanker og især med (endnu) en date, der ikke blev til mere er det et emne der optager mig en del i disse dage. Nogle siger, at mænd er ukomplicerede, jeg ved nu ikke rigtig om jeg er enig. Af en eller anden grund så synes jeg jo altid, at jeg render i

alphilia

alphilia

 

Kgs. Have en sommerdag

Solskin, 20 grader +, tæpper, færdiguddannet, champagne, godt selskab. Kan man andet end at synes, at det er livet? Nøøj, det var skønt. Bare nyde at der ikke er flere fagbøger der skal læses, opgaver der skal skrives og eksaminer der skal bestås. Og når den sidste eksamen er bestået med et 12-tal nyder man det lige lidt ekstra. En helt igennem fantastisk følelse. Men hvor er det også vildt, at det virkelige (arbejds)liv venter lige rundt om hjørnet. Både vildt spændende og meget skræmmende.

alphilia

alphilia

×
×
  • Opret ny...