Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Orchidaceae

  • indlæg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    221

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Den glade banan

ligner mig i dag. Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg søger ind på drømmestudiet i år. I dag fik jeg så det, jeg har ventet på i denne uge: et kvitteringsbrev fra universitetet, der beviser, at de har registreret min ansøgning og er igang med at behandle den! På en måde er dette brev langt vigtigere end selve optagelsesbrevet, for jeg ved, at så længe alt det praktiske går, som det skal, så er jeg sikret en plads. Heldigvis har jeg i mine gymnasieår været så målbevidst, at jeg ko

Orchidaceae

Orchidaceae

 

Frantic tick tick tick tick tick tock

Hvor ville det dog være rart, hvis tiden ville gå lidt hurtigere. Og langsommere. Eller bare mere passende. Jeg venter. Jeg HADER at vente. Især når man ikke ved, hvor længe man skal vente! Afsluttede et supplerede GSK fag for 2 uger siden, som gerne skulle sikre mig en plads på universitetet til sommer. Nu kommer stressen så efterhånden på banen, for jeg har endnu ikke fået det lille brev, jeg så desperat mangler - beviset på, at det er gennemført, bestået, done! Og det næste problem komme

Orchidaceae

Orchidaceae

 

"Jobtilfredshedsundersøge lse"

Sådan en fik jeg ind af mailboxen i dag - eller link til en, der skulle besvares, naturligvis. Lad mig først lige skrive det helt grundlæggende: Jeg er 20 år, har holdt et såkaldt "sabbatår" (ikke meget frihed over det, men fred være med det) efter gymnasiet og har siden september sidste år arbejdet i et telemarketing firma. I starten var det en rar afveksling: stabilt 8-16 job, når man havde FRI, når man havde fri, og ikke skulle knokle med lektier i weekenden mv. Jeg har også fået nogle ret go

Orchidaceae

Orchidaceae

×
×
  • Opret ny...