Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Potemis

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    436

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Kærlig weekend

Fredag endte vi med at tage ud på vores gamle kollegie. Hvor vi mødtes.. Det var hyggeligt og jeg var superflot synes jeg da selv. Men varmen havde gjort sit indtog på vores kroppe og da så naboen skrev at frk.hund larmende forsøgte at samle flokken tog vi hjem. En smule lettede faktisk, over at have en undskyldning for at smutte hjem og sove. Selvom 10 km ikke lød særlig spændende på cykel. Men det var køligt og rart. Lørdag var sådan lidt lala. Hr.kæreste skulle egentlig ned og træne men så

Potemis

Potemis

 

Venindepjank

Okay. Jeg er bare ikke den der festlige slyngveninde som skriver "skaaath" og "knuzz" i alle sms'er. Faktisk tror jeg nærmere at mine veninder ville skrige af grin hvis jeg gjorde det eller spørge om den sms var til dem. Men anyway. Jeg er ikke den der pangfarveveninde der møder op hver lørdag i nye leopardprikkede sko og kender forskellen på pumps og stilletter. Ej heller er jeg den veninde man ringer til hvis man lige står og mangler råd om hvorvidt man skal købe de fede D&G jeans el

Potemis

Potemis

 

Afsløringen

Jeg kan godt afsløre at jeg fik bagt de boller der. Og at bolledej der virker som (og ligner) cement med gulerod i, godt KAN blive til noget alligevel. Jeg måtte grine højt af mig selv da jeg stod der med en bolledej der kunne stå op i luften selv, og jeg vil vædde med at havde jeg kastet en klat på væggen havde den siddet der endnu. Men de blev okay. Meget meget tunge. Fordi jeg kom næsten et helt kilo rugmel i. Men nu er der da blåbær/kakao/tranebær/gulerods/æble-grovboller klar til frysere

Potemis

Potemis

 

Potemis på blog

Det er søndag, en af de søndage hvor alting bare går op i pyjamas, wow og colalight. Hr.kæreste og jeg holdt fest igår, en af de der slags fester hvor der kun kommer 1 gæst, men man alligevel bliver ret småsnaldret og falder i søvn i det øjeblik hovedet rammer puden. Og det er nogle vældigt hyggelige fester. Også selvom man under aftensmaden starter med at sammenligne hvem der har den største D20, og overvejer at spille Magic-ølspil, hvor man skal drikke det man ville få i skade. Dag

Potemis

Potemis

×
×
  • Opret ny...