Blog Potemis

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    379

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Kærlig weekend

Fredag endte vi med at tage ud på vores gamle kollegie. Hvor vi mødtes.. Det var hyggeligt og jeg var superflot synes jeg da selv. Men varmen havde gjort sit indtog på vores kroppe og da så naboen skrev at frk.hund larmende forsøgte at samle flokken tog vi hjem. En smule lettede faktisk, over at have en undskyldning for at smutte hjem og sove. Selvom 10 km ikke lød særlig spændende på cykel. Men det var køligt og rart. Lørdag var sådan lidt lala. Hr.kæreste skulle egentlig ned og træne men så insisterede hans venner på at han skulle ud på kollegiet igen, og spille fodbold og blive der HELE dagen. Jeg var ikke helt tilfreds. Vi skulle jo have hygget og følges derud senere til aftensmad. Men, jeg lod ham smutte. Jeg gad ikke høre på "hvornår kan du være klar??????....???". Som fredag hvor jeg også lod ham smutte halvanden time før fordi han bare stod og trippede midt i aftensmaden. Men altså, lørdag aften blev så dejlig.. Vi tog frk.hund med og mødte kammeratens søde nabo. Og hendes 9 uger gamle papillion. NÅÅÅÅRH.. Jeg ville så gerne have den med hjem. Og 2 minutter efter vi har mødt hende første gang langer hun den der lille bitte klump pels med ører over til mig og siger "du må gerne holde ham.." Åhh.. .. Jeg kan slet ikke stå for de små hvalpe... Frk.hund er dejlig.. Den allerdejligste hund i hele verden, men hold da helt op hvor var den lille der dog sød! Så snakkede vi lidt med kammeratens nabo og lod hundene snakke lidt, og så var der hjerter i flødesovs med kartoffelmos og øl til. Og så var der bare hyggedruk med hr.kærestes kammerat, kammerats lillebror og et par piger der stødte til senere. Vældig hyggeligt. Og så i baren. Frk.hund fik ansvaret for at vogte kammeratens lejlighed i sin spritnye kurv jeg havde fragtet med bag på cyklen. Og så var der 80'er tema.. Og der var "Vågner i Natten" med hr.kæreste som så mig dybt i øjnene og skrålede med mig og sagde "Du har bare den dejligste stemme"... (Så så man lige mig smelte helt der!).. Og så var der dans og hr.kæreste forsøgte at bestille "Vågner i Natten" igen, og efter 3.gang (og to omgange "Midt om Natten") kom vi på dansegulvet og skrålede og dansede tæt igen.. Åh hvor var det bare ... Helt enormt romantisk! Og så spillede de Lis Sørensen mens vi stod der og lige som man bare ikke troede det kunne blive bedre læner lækre hr.kæreste sig helt ind til mig og synger "læg din varme kind, ind mod min, og lad mig hviske jeg er din"... Og så kiggede han på mig med de der søde varme strålende øjne på den der helt specielle frække flirtende måde, så det var næsten som vi lige havde mødt hinanden og bare stod og skulle have hinanden for en enkelt nat.. Det var supernice....Jeg blev lige forelsket 20 gange i minuttet der.. Der var bare ingen andre end os i hele verden, lige der... Så kørte vi hjem, mig med frk.hund i cykelkurven og hendes kurv på bagagebæreren, egentlig lidt skidt og lidt snaldret, men ellers i godt humør det meste af vejen indtil hr.kærestes brok over at det var koldt og hans ben gjorde ondt og hans fod gjorde ondt og hans hovede, og maven og han var fuld og der var langt og hele verden var bare imod ham. Så bad jeg ham holde kæft og sagde at så måtte han lære at tage sko på når han skulle spille fodbold og i øvrigt lade være med at vælte sådan rundt. Vi var hjemme kl. 4. Til kolde røde pølser. De billigste mest sundhedsskadelige man kan få i Rema. <3 Og idag... Så vi watchmen. (Verdens allermest længste film!) og så blev det hele lige lidt kærligt igen. Og igen. Og så ned og soppe rundt i Odense Å. Og jeg fandt en gammel forstenet hestetand. Måske. Og jeg fik nutella-mad. Og nu er der lasagne om lidt. Og cola. Jeg er i himlen i dag. Den kærligste himmel der findes..

Potemis

Potemis

 

Venindepjank

Okay. Jeg er bare ikke den der festlige slyngveninde som skriver "skaaath" og "knuzz" i alle sms'er. Faktisk tror jeg nærmere at mine veninder ville skrige af grin hvis jeg gjorde det eller spørge om den sms var til dem. Men anyway. Jeg er ikke den der pangfarveveninde der møder op hver lørdag i nye leopardprikkede sko og kender forskellen på pumps og stilletter. Ej heller er jeg den veninde man ringer til hvis man lige står og mangler råd om hvorvidt man skal købe de fede D&G jeans eller must-have-sweateren fra sand. Faktisk er jeg ikke engang den veninde der står ´øverst på listen over folk man inviterer til fest. Faktisk bliver jeg sjældent inviteret til fest. Jeg plejede endda at være lytte-veninden man ringede til hvis man var trist. Men hvad er jeg nu? Veninde, det er jeg ikke i tvivl om. Lytteveninde, af og til. Nok nærmere msn-veninde. Mangler jeg den der hjerteveninde man er sammen med hver dag? Både ja og nej. Jeg mangler hende, til opløftene samtaler hvor det ikke handler om hvor træls kæresten er og hvor trælst man har det hele tiden. Jeg mangler hende, hende der den totalt perfekte søde glade pige, som er glad for at røre sig, kan lide hunde, kan grine lidt af sig selv i fitnesscenteret, som elsker is, som elsker at tage fine billeder, som gider gå tur i parker om efteråret bare for at se bladene falde ned, som gider shoppe nyt tøj på udsalg, som kan tøsefjante og være bundseriøs, som kan drikke og spille computerspil og se det smukke i en pose blandselv slik til biografturen. Hende savner jeg. Tror jeg. For jeg har jo aldrig rigtig haft hende? Og dog, jeg har haft hende en gang. Men hun var så negativ omkring tingene at jeg ikke kunne holde ud at snakke med hende om seriøse ting til sidst. Findes der mon en ny? Hvor skal man lede, og skal man overhovedet lede? Skal man måske acceptere at skæbnen tildelte mig chancen da jeg var yngre men at jeg var for dum og indelukket til at tage den? Og egentlig, så kan jeg jo godt lide at sidde herhjemme. Gå med hunden.. Se film med hr.kæreste.. Bage boller uden indblanding og alt det der. Og jeg har hverken råd eller lyst til at tage på druk hver weekend mere. Og man kan jo ikke rigtigt få en veninde på deltid. Det var så meget nemmere da man var barn og man bare kunne stille sig ved siden af en eller anden og lave lidt fagter og pludselig var man en del af sandkasselegen uden egentlig helt at vide hvad det hele gik ud på.

Potemis

Potemis

 

Afsløringen

Jeg kan godt afsløre at jeg fik bagt de boller der. Og at bolledej der virker som (og ligner) cement med gulerod i, godt KAN blive til noget alligevel. Jeg måtte grine højt af mig selv da jeg stod der med en bolledej der kunne stå op i luften selv, og jeg vil vædde med at havde jeg kastet en klat på væggen havde den siddet der endnu. Men de blev okay. Meget meget tunge. Fordi jeg kom næsten et helt kilo rugmel i. Men nu er der da blåbær/kakao/tranebær/gulerods/æble-grovboller klar til fryseren. Og så kan jeg også afsløre at fitnessworld er nogle fjumrehoveder hvad angår udluftning i deres centre. På sådan en varm dag som idag sveder man ret meget. Og det hjælper ikke på det at stå i en lille indelukket sal med 10 andre og springe op og ned af en stepbænk. Men jeg klarede 2 timer. Så jeg er stolt. Nu er risene næsten kogt. Jeg har overladt det til hr.kæreste at få kogt vand og putte risposer i. Det næste skridt, hvor jeg så tager over, er at få risene ud af posen, ned i gryden med lidt let fløde og karry, og skære mørbraden over og få den stegt. Og så kan jeg komme med endnu en afsløring. Jeg ville sælge mit højre ben for en iskold cola. Ligenu. Nogen der mangler et ben?

Potemis

Potemis

 

Potemis på blog

Det er søndag, en af de søndage hvor alting bare går op i pyjamas, wow og colalight. Hr.kæreste og jeg holdt fest igår, en af de der slags fester hvor der kun kommer 1 gæst, men man alligevel bliver ret småsnaldret og falder i søvn i det øjeblik hovedet rammer puden. Og det er nogle vældigt hyggelige fester. Også selvom man under aftensmaden starter med at sammenligne hvem der har den største D20, og overvejer at spille Magic-ølspil, hvor man skal drikke det man ville få i skade. Dagen igennem har jeg underholdt mig selv med tråden om hende der kneppede kærestens fætter og fik svar fra kærestens fætters lillesøster. Umådeligt morsomt! Den slår stadig ikke den om ham der gemte sæd. Den griner vi meget af endnu. "Skaaat? Har du gemt et syltetøjsglas med sæd i din sengebordsskuffe?" Og så har vi fået lasagne. Og selvom vi har su-budget vil jeg for fremtiden foretrække knorr's fuldkorns-lasagne over rema1000's 20 kr billigere lasagne. Og lave den selv. Hr.kæreste er sød og flot og alt det der, men hans madlavning stinker. Han kan spolere alt, lige fra pizzasnegle til færdigsuppe der bare skal opvarmes. Utroligt. Imorgen vil jeg bage muffins. Måske. Med en masse sunde ting i. Jeg tænker lidt: Gulerødder, blåbær, havregrød, chokolade, mandler og krydderier. Det kunne måske bruges som mellemmåltid? Måske med chokoladen ovenpå. Og så i nogle yndige forme selvfølgelig. Og så skal jeg til fitness. Jeg ligner at jeg er gravid i 5.måned. Det er sgu noget skidt. Hr.kæreste er også ved at få lidt for meget rundt omkring. Hunden er faktisk den eneste som holder sin vægt. Jeg må få skrevet huskeseddel.

Potemis

Potemis