Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog MiaZleep

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    472

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Nyt job

Hej igen. Hvis der er nogen der læser Så har jeg sagt mit job op og taget imod tilbudet jeg fik fra Lallandia. Det var ikke så spændende at skulle fortælle min chef om det, da hun i grunden er en rigtig sød og dejlig dame. Undskyld!!! Når det så er sagt er det rart at være ovre beslutningen, jeg håber blot på at de nye udfordringer kommer til at gå godt. Jeg vil helt sikker savne kunderne og min kolleger, men heldigvis har jeg stadig 14 dage dernede endnu. Så skal nok få sagt pæ

MiaZleep

MiaZleep

 

Min første blok

Hejsa derude, her er en sød sjov og humørfyldt pige på snart 26. Til dagligt arbejder jeg på et hotel i Billund, siger ikke hvilket det må i selv se om i kan regne ud Regner med jeg skifter job snart til et endnu større firma hvor jeg bliver Host Manager/værtinde for et landskendt selskab der har med turisme at gøre. Jobbet er i hvert tilfælle blevet mig tilbudt, så mon ikke det ender med jeg skifter. Skal give svar på mandag Lidt om mig selv, jeg bor alene med min dejlige lille hund

MiaZleep

MiaZleep

×
×
  • Opret ny...