Blog MiaZleep

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    448

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Nyt job

Hej igen. Hvis der er nogen der læser Så har jeg sagt mit job op og taget imod tilbudet jeg fik fra Lallandia. Det var ikke så spændende at skulle fortælle min chef om det, da hun i grunden er en rigtig sød og dejlig dame. Undskyld!!! Når det så er sagt er det rart at være ovre beslutningen, jeg håber blot på at de nye udfordringer kommer til at gå godt. Jeg vil helt sikker savne kunderne og min kolleger, men heldigvis har jeg stadig 14 dage dernede endnu. Så skal nok få sagt pænt farvel til jer alle sammen. Det var vist det for idag. Knus og kys Mia. Ps. tak til mine nye venner på jubii debatten, håber vi kommer til at hygge os i mange timer fremover.

MiaZleep

MiaZleep

 

Min første blok

Hejsa derude, her er en sød sjov og humørfyldt pige på snart 26. Til dagligt arbejder jeg på et hotel i Billund, siger ikke hvilket det må i selv se om i kan regne ud Regner med jeg skifter job snart til et endnu større firma hvor jeg bliver Host Manager/værtinde for et landskendt selskab der har med turisme at gøre. Jobbet er i hvert tilfælle blevet mig tilbudt, så mon ikke det ender med jeg skifter. Skal give svar på mandag Lidt om mig selv, jeg bor alene med min dejlige lille hund Sweety. Det er en sort lille fræk laban af en mops. Tjek selv billedet er hun ikke kær. Og ja det er hende sut, har ingen børn eller kæreste på nuværende tidspunkt da jeg lige er kommet ud af et forhold. Ikke at jeg skal udpensle hele mit kærlighedsliv, men den sidste fyr var en kold idiot der bollede udenom, så har du de tendenser behøver du slet ikke skrive til mig. Inden det her ender som en kontakt annonce så lad med slutte med ønske om at jeg kan møde nogle nye spændende mennesker herinde. Drenge som piger! - Er ikke lesbisk, det var ikke sådan den skulle forståes Jeg elsker sjov og ballade, så bare skriv;) Kys og knus Mia

MiaZleep

MiaZleep