Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Blaine

  • indlæg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    320

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Rygestop

Efter at have roeget mere eller mindre fast siden jeg var 10, er jeg nu stoppet med at ryge. Det er langt fra mit foerste forsoeg, men denne gang ser det ud til at lykkes helt uden problemer. Det er saa saert. For halvandet aar siden forsoegte jeg at stoppe med at ryge, ved at laese Allen Carrs bog "Endelig Ikke ryger". Jeg havde hoert masser af gode ting om den fra andre, og taenkte at det var vaerd at give det en chance. Det lykkedes mig ogsaa. Og holdt i lige omkring 2 mdr. Jeg havde st

Blaine

Blaine

 

Utilstraekkelig, paranoid eller maaske bare ikke god nok?

Ja, saadan en blanding af ovenstaande foelelser har jeg desvaerre ret tit. Som oftest i forhold til andre mennesker. Jeg har saa svaert ved at tro paa, at andre mennesker rent faktisk kan lide mig. Haha, det lyder fandme dumt naar jeg saetter ord paa det, men for at give et eksempel. Kaerestens venner og familie opfoerer sig altid meget paent og venligt over for mig, men jeg kan alligevel ikke lade vaere med at sidde tilbage med en foelelse af, at de ikke oprigtigt kan lide mig - at de opf

Blaine

Blaine

 

Om at faa alt det, man slet ikke vidste man droemte om

Efter laengere tid som single, endte jeg pludselig med at faa en kaereste. Og naar jeg siger 'pludselig' skal det egentlig tages ret bogstaveligt. Jeg ville som saadan gerne have en kaereste, men ikke paa det tidspunkt, og egentlig slet ikke med ham som altsaa endte med at blive min kaereste. Maaden vi endte som kaerester paa, hoerer nok til en af de mere maerkelige. Vi aftalte at give det et forsoeg, foer vi saa meget som havde givet hinanden et kys. Det er er der selvfoelgelig en histori

Blaine

Blaine

×
×
  • Opret ny...