Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog allbymyselfnewyearseve

  • indlæg
    10
  • kommentarer
    0
  • visninger
    268

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Nå, så fik jeg da mit svar!

Ja, så fik jeg da det længe ventede svar - og det er da helt enormt lækkert, at få lagt låg på den forbandede frustration en venteposition udløser. Men altså, det blev jo så igen et nej Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre nu. Jeg læste i en tråd her på debatten, at en debattør mente, at bl.a spiseforstyrrelser er en selvvalgt "sygdom". Altså, jeg ser virkelig nødig mig selv som værende totalt hjælpeløs, og jeg forventer heller ikke at resten af verden skal hoppe og springe for
 

Jeg bliver SINDSSYG af at vente!!

Undskyld mig, men nu skal jeg lige af med det: FOR HELVED I SATAN, der har bare SÅ meget at ligge et fucking forpulet svar i min postkasse i dag! I DAG!! IIIII DAAAAAAAAAG!!! Jeg kan simpelthen ikke længere sige; "nå, øv øv ikke noget svar i dag. Hmm, okay jeg KAN vel lige vente til i morgen så. - måske kommer svaret dér. Èn dag mere, kan jeg godt vente". Ikke mere! Jeg ikke kan ikke længere vente til i morgen, som så bliver til i overmorgen, som så bliver til fucking 100 år! Det SK
 

Jeg kan lave lige hvad jeg vil i dag! (men hvad er det?)

Nå, så er det blevet mandag. Jeg har absolut INGEN planer i dag! Altså virkelig! Jeg trænede en tand for meget i sidste uge - og i weekenden, og har ondt i muskler og led. Det plejer jeg ellers at være glad for, for så ved jeg jo at det har været en god træning. Men jeg har også fået ondt i mit knæ - og det er altså ikke fedt! Så INGEN decideret træning i dag. Hjemmet er som altid (i blanding af kedsomhed, en god måde at holde sig i bevægelse på, samt et lettere tvangspræget behov for or
 

Auch!

Der er både fordele og ulemper ved at min spiseforstyrrelse er officiel og uofficiel - noget vi snakker om eller ej. Oftest ses man med venner og familie i forbindelse med mindst ét måltid, og det i sig selv vil unægteligt sætte gang i et kaos oppe i mit hoved, og der er det dejligt, at jeg enten kan snakke lidt om det, eller blot at folk ved, at jeg midt i en indre krig af følelser og "skænderier". Så føler jeg mig ikke helt alene. Men det er også vidunderligt - bare engang imellem - at vær
 

En dejlig løbetur :)

Jeg ELSKER mine løbeture, og i dag var ingen undtagelse. Der er altså bare noget specielt lækkert - nærmest magisk - over byen, når det er så tidligt. Dejlig duft, dejlig ro og smukt lys Nede ved søen er det hele bare endnu bedre, og så er der "min" store trofaste gåseflok (mon ikke det er dét de er??..noget der ligner i hvert fald ). Det er ikke lang tid siden, at alle ungerne var bitte små - og helt vildt nuttede, og siden har jeg set dem vokse og vokse. Men bortset fra det, så
 

Hva´søren? Nice!

Det er jo egentlig lidt ligegyldigt, men så alligevel ikke. For jeg aner ikke hvornår det sidst er sket, så det må være værd at skrive herinde Jeg har ikke blot spist "forbudt", jeg har det også totalt i orden med det Fysisk har jeg én af de der dage, hvor kroppen ikke er fem flade værd. Jeg er ufatteligt sløv, stiv og har ondt i hele kroppen, og så har jeg en dundrende hovedpine. Jeg har brugt halvdelen af dagen på skiftevis at forsøge at "komme i gang" og skiftevis taget en pause v
 

Knip ballerne sammen, og få et liv!

Jeg havde lovet mig selv, at dette ikke ville være en piveblog - det var meningen, at det skulle være inspirerende og motiverende skriverier! Men nu MÅ jeg altså lige have luft for noget, og så vil jeg slutte af med et eller andet positivt! Hvis man går og synes, at det meste i ens liv og ved én selv er forfærdeligt og uoverskueligt, så kan man unægteligt ikke rende rundt og ligne miss sunshine dagen lang. Jeg gør ellers virkelig mit bedste. Jeg prøver virkelig at være positiv og glad. Jeg
 

Så er jeg på igen :)

Phyha, så er jeg fit for fight igen - hvilket leder mig til en kæmpe tak til ikke mindst min mor, men også mine venner. Alle og enhver kan komme og sige, at de er der for én, men jeg føler virkelig, at det er de vitterligt. Det betyder ikke, at man skal ofre alt sin tid og energi på den der har det dårligt - overhovedet ikke. Men bare dét at de ikke er fordømmende, men i stedet prøver at forstå, er anerkendende, lyttende og opmuntrende, gør bare SÅ stor en forskel. Jeg tror slet ik
 

Øv, hvad nu?

Øv, så har jeg ellers været tudefjæs i dag! Det var en lang og følelsesmæssig slidsom proces at vænne mig til tanken om, at jeg nok skulle i døgnbehandling. Siden beslutningen blev truffet og en ansøgning til kommunen blev iværksat, er der ikke gået én dag uden evindelig ambivalens om hvorvidt det nu var det rigtige eller ej. Det er altså en kæmpe skridt at tage, og så har det jo også konsekvenser for bl.a. min uddannelse som jeg ellers rigtig gerne vil gennemføre. Jeg har prøvet at forh
 

Præsentation - en blog om en spiseforstyrrelse

Jeg er 28 år, kvinde, studerende og single. Og så har jeg anoreksi. En anoreksi som jeg kæmper IMOD. Mit liv indeholder også en hel masse andet, og jeg ER en masse andet, men ærlig talt, så er min anoreksi på nuværende tidspunkt, enehersker over min livsstil, mine daglige gøremål og alle mine tanker. Jeg skriver denne blog for min egen skyld, men jeg vil formulere mig, som om jeg skrev til dig. Og hvis du så også læser det, jamen så håber jeg da, at her står noget du kan bruge. Jeg v
×
×
  • Opret ny...