Blog cornflaky

  • indlæg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    446

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

At skide i fred....

... er et privilegie man ikke værdsætter nok før man har hytten fuld af unge håndværkere og bare ikke kan få sig selv til at gå ud og overstinke det hele.... Øv min mave værker!!!

cornflaky

cornflaky

 

Puh man er blevet voksen....

... når man ikke længere støder på alle mulige spændende ting og sager, når man skal pakke hele sit liv ned.... Jeg er flyttet et utal af gange, og da jeg var yngre dukkede der altid en masse sjove ting op når man fik ryttet ud i gemmerne... Da jeg var teenager var det f.eks. sedler sendt til hinanden i timerne eller gamle breve... Senere har det været f.eks. en koncertbillet eller et program fra Roskilde Festival... Men nu hvor jeg er blevet så voksen at jeg har mere eller mindre styr på og en plads til tingene er det sgu noget mere kedeligt at pakke. Finder højst en h&m-bon der har forputtet sig... Til gengæld går det så også noget hurtigere! Skal jo ikke bruge tid på at fordybe sig i minderne....

cornflaky

cornflaky

 

Relancering af mig selv?

Ja, jeg står jo for at skulle vende hjem til Århus som nyuddannet cand.ling.merc og efter ti år på djævleøen. Ved ikke helt hvordan jeg har det med at skulle flytte, for jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Århus, min familie og de venner jeg stadig har kontakt med, men det bliver godt nok også mærkeligt. Kommer til at savne Kbh rigtig meget, og selvfølgelig også menneskene her..... Så det er lidt af en tvetydig følelse... Men som min søster sagde, så flytter jeg jo over til en hel ny bunke mænd! Og ja ja, granted, jeg havde en mere eller mindre "vild" periode på det område hele sidste år, men det er vel også fair nok, når man lige var kommet ud af syv års fængsel (aka forhold). Og jeg har da overvejet om jeg skal relancere mig selv som en good girl, men kan ikke helt finde ud af om grunden til at jeg kun har været sammen med en fyr i år er fordi jeg ikke har haft lyst eller om det er fordi mulighederne ikke har været der....? Har godt nok afvist et par fyre som jeg før har været sammen med, så lysten har vel egentlig ikke været der... Eller også er det bare fordi de er max nederen mennesker... Nr. 1 har lige boet en periode i Mexico med indianere og er nu pludselig selv indianer inkl åndesyn og det hele. Desuden har han ved et uheld gjort sin lesbiske veninde gravid og skal være far om et halvt år - nej tak! Nr. 2 skulle sove hos mig efter en fest i vores lejlighed. I løbet af natten vækker han mig så med ordene: Den er helt stiv! Jeg vendte mig bare om og svarede: Nå, den må du sgu selv klare. Nr. 3 ville jeg faktisk gerne have knaldet... Hvis det ikke lige var fordi han havde sovet mellem mig og min søster og hun kun lige havde forladt rummet for at ryge en smøg... Hvad tror du selv mester!? I det hele taget burde jeg faktisk koncentrere mig lidt mere om at pakke og søge job end at tænke på fyre.... Men det er bare ved at være længe siden, you know.....

cornflaky

cornflaky