Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog Two_cherries

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    359

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Slut med dig...

Farvel ... og tak for det du gav mig, men tog fra mig igen. Tak for de lykkelige korte perioder, som vi havde. Jeg tager afsked nu og siger ikke på gensyn! Du trådte på mig en gang til nu af andre grunde og det gjorde ondt. Jeg blev aldrig klogere og bliver det nok heller aldrig på dig. Men en ting har du givet mig og det er styrke. Og det er det eneste jeg kan være dig taknemmelig for. Du var der ikke for mig, du sad der ikke - du krøb i dit hul eller hvad du nu gjorde. Du stod ikke op for mig

Two_cherries

Two_cherries

 

Husk at elske!

Årh jeg kan slet ikke finde ro til aften... jeg er ked - ked på en god venindes vegne! Hvad hun har været udsat for er så frygteligt og uvirkeligt og jeg ville ønske, at jeg kunne ændre hele verden for hende! Jeg kan slet ikke sætte mig i hendes sted, men jeg måtte have mine tanker ud af hovedet og prøver på denne måde! Nu vil jeg prøve at finde min seng igen! Tak til dig J for at dele din verden med mig!

Two_cherries

Two_cherries

×
×
  • Opret ny...