Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog FrkMB

  • indlæg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    375

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Vi vil fred her til lands...

Er det ikke sådan den er, den der Sct. Hans sang? Jeg stod frem til at skulle holde Sct. Hans mutters alene i mit lille bondehus - og det var bestemt ikke noget jeg var særlig begejstret for. Scrt. Hans har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Fra jeg var en lille pige har jeg altid været på sommerlejr med min pigespejdergruppe og andre medlemmer af KKFUM & KFUK - og i guder hvor jeg savner det når aftenen begynder at nærme sig igen. Hele forberedelsen til aftenen,

FrkMB

FrkMB

 

90210 - så ved alle hvad jeg snakker om, ik?

Donna, Kelly, Brenda og Andrea, det er navnene på mine bedste veninder! Dylan er min kæreste, jeg har råsnavet med Brandon og Steve er bare en kanon ven! Ved du hvem jeg taler om? Mine tro følgesvende, vi holder af hinanden i tykt og i tyndt, vi tuder sammen, vi griner sammen og selvom ingen af mine andre venner kan forstå mig, så findes der bare ikke bedre venner end de her super mennesker Jeg er afhængig af dem, jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg kom endda for se

FrkMB

FrkMB

 

Mit navn er FrkMB, og jeg er en player!

Jeg indrømmer det: Jeg er en player, og en storslem en af slagsen! Jeg er gift, jeg er ikke særlig lækker (faktisk er betegnelsen umoderne, ret så fed og møj lidt køn nærmere betegnelsen) men jeg ELSKER opmærksomheden som kun fyre kan gi' mig. Jeg kan faktisk ikke leve uden! Jeg skal bekræftes gang på gang, gerne af x kærester, for at vise at jeg stadig er en de gerne vil ha', så får jeg et selvtillidsboost og kan klare lidt tid igen. Men som enhver anden junkie, går der ko

FrkMB

FrkMB

 

Like a virgin.... Uh!

Så blev det også min tur til at prøve det her blog-halløj, hvad er det egentlig det går ud på? Jeg har skrevet nogle forskellige indlæg i Word på min lille pc (Ja, helt normal er jeg vist ikke) før jeg turde og offentliggøre de finurlige problemstillinger og oplevelser der kommer. .....Lang tænkepause..... Jeg tror det her handler om at få tanker ned på papir så de ikke flyver rundt deroppe i flere forskellige luftlag og jeg ikke kan samle dem! Kender I det når man bare få

FrkMB

FrkMB

×
×
  • Opret ny...