Blog Mrs.Rachel

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    142

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Hjemkomst efter ferie!

Så er det en ugen siden vi kom hjem fra ferie i Italien, Gardasøen! Jeg havde aldrig troet jeg ville elske camping, mig et hotel-luksus-dyr... Men det gjorde jeg! Alle 14 dage.. Også selvom vi skulle dele wc med resten af campingpladsen og ret mange oplevede mig som et ikke-morgen-menneske, med konstant dårlig hårdage.. Lejligheden har indtil i dag, lagt i rod, poser, tøj, sko og alt andet vi havde med. har bare lagt OVER ALT.. Det har været alt for varmt til at lave en pind overhovedet, så en regnvejrsdag som denne skal bare udnyttes, og efter endt rengøing skal jeg belønnes med chokolade og en lille drink!! Man er vel stadig lidt på ferie..

Mrs.Rachel

Mrs.Rachel