Blog POCKETKITTEN

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    412

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Når privatlivets fred konfronteres med uvedkommende.

Der kom lige nogle fjerne naboer forbi og tog mig i at stå og synge og danse meget højlydt med på en youtubeudgave af Cher - Believe mens jeg lavede mad, for meget åbne døre og vinduer og med ryggen til, tilstrækkeligt længe til overhovedet ikke at opdage dem. Så pludselig vendte jeg mig om: "DO YOU BELIIIIEEEVE IN LOVE AFTER..... :banan:" Og så stod de i døråbningen og klappede. Ach verdammt.

POCKETKITTEN

POCKETKITTEN

 

Underlige drømme

Jeg drømte, at jeg skulle til en eksamen i idræt. Der var tre dage til, men jeg blev ved med at lave overspringshandlinger, så dagene gik hurtigt. Jeg tog op på skolen, hvor min veninde, Michela, skulle hjælpe mig med at forberede mig. Eksamen gik ud på, at man trak et stykke papir med en masse forskellige firkanter i forskellige farver. Hver farve symboliserede en bevægelse, som til sidst udgjorde en serie. Udover det skulle jeg være i stand til at måle min puls. En imaginær Jackie Chan-lignende klassekammerat hjalp mig med at lære dansetrinene. Han spiste dog ret meget chokolade og baconchips undervejs, så pludselig forvandlede han sig til en ravn. - Og da han havde været det i mere end tre timer (hvor han spiste baconchips), kunne han ikke forvandle sig tilbage. (Er der nogen her, der har læst Animorphs?) Han var rigtig vred og fløj sin vej, og smed de baconchips, jeg havde givet ham med i en frysepose på asfalten, så de gik i stykker. Senere skulle jeg til gynækolog – og hvis nogen har set afsnittet af Langt Fra Las Vegas, hvor Kim skal til den gamle, aseksuelle gynækolog, Gunnar Résen, og kommer til at nyse og hikke, så han tror, hun bliver opstemt af hans berøring – så var det nogenlunde samme scenarium, der udspillede sig. Bare mærkeligere. Jeg tror nok, der var en big ending til sidst, inden jeg vågnede – og det havde noget at gøre med ænder. Men (heldigvis?) har jeg glemt, hvad det præcis var.

POCKETKITTEN

POCKETKITTEN