Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke
Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog POCKETKITTEN

  • indlæg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    429

Om denne blog

Indlæg i denne blog

 

Når privatlivets fred konfronteres med uvedkommende.

Der kom lige nogle fjerne naboer forbi og tog mig i at stå og synge og danse meget højlydt med på en youtubeudgave af Cher - Believe mens jeg lavede mad, for meget åbne døre og vinduer og med ryggen til, tilstrækkeligt længe til overhovedet ikke at opdage dem. Så pludselig vendte jeg mig om: "DO YOU BELIIIIEEEVE IN LOVE AFTER..... :banan:" Og så stod de i døråbningen og klappede. Ach verdammt.

POCKETKITTEN

POCKETKITTEN

 

Underlige drømme

Jeg drømte, at jeg skulle til en eksamen i idræt. Der var tre dage til, men jeg blev ved med at lave overspringshandlinger, så dagene gik hurtigt. Jeg tog op på skolen, hvor min veninde, Michela, skulle hjælpe mig med at forberede mig. Eksamen gik ud på, at man trak et stykke papir med en masse forskellige firkanter i forskellige farver. Hver farve symboliserede en bevægelse, som til sidst udgjorde en serie. Udover det skulle jeg være i stand til at måle min puls. En imaginær Jackie Chan

POCKETKITTEN

POCKETKITTEN

×
×
  • Opret ny...