Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Helt ude i skoven

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    192

Om denne blog

Mine tanker om tilværelsen - stort som småt.

Udgiver løbende de bedste blogindlæg i mine magasiner OnlyMen og OnlyWomen

Indlæg i denne blog

 

Mit første indlæg

Jeg må hellere lige starte med at introducere mig selv, så scenen ligesom er sat, når du forhåbentligt snart kommer til at læse mine utallige indlæg her på bloggen. Mit navn er Kasper, jeg er 32 år gammel og arbejder til dagligt som skribent for diverse medier - herunder blandt andet dette og dette Det er muligt, at mine skriverier herinde kan ende med at blive udgivet i et af førnævnte medier, hvis de ender med at blive populære. Man kan sige, at jeg benytter denne platform til at tes

Skoven

Skoven

×
×
  • Opret ny...