Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

DEN DYBE STATS HISTORIE - VESTEN

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    39

Om denne blog

Prøver her med et spædt forsøg på at flække brikkerne fra den dybe stats historie sammen. Primært fra den vestlige verdens dybe stat. Baseret som den er, på den pyramideformede organisations-struktur.

For fra Atlantis til Sumer og til det ældgamle Egypten, til De Græske by-stater, til Makedonien og det Romerske rige, der har selv-samme organisations-struktur, været den bærende model i samfundet. Dette er ikke nogen tilfældighed. 

752399495_densataniskepyramide.png.ac89c88f148b546ab305ced8a34341e9.png

 

Mit udgangspunkt bliver at optegne de grove træk først, og først derefter at forsøge at fylde ud med detaljer. Jeg starter i det vestromerske imperium, med de vestromerske dyb-stat familier, der flyttede op nordpå, til den lagune de grundlagde By-staten Venedig. Et logisk beslutning som de gennemførte, fordi de havde set skriften på væggen; at det vestromerske imperium var på vej i opløsning.  

empire_romain3.gif 

 

Jeg vil bruge spørgsmål som udgangspunkt. Men fordi jeg bestråles konstant med mikrobølger fra de skide Gang Stalkersvin, og deres mobil-antenner, så er det meget muligt at jeg aldrig får stillet de rigtige spørgsmål. Her må andre træde til og bruge mine spørgsmål her, som udgangspunkt for deres egen undersøgelse. Dette indtil de kan trække dokumenterbare tråde til den nuværende danske dybe stat. 

Webster Tarpleys videoer og radio-show, har været den mest væsentlige inspiration for mine spørgsmål. Men grundet Gang Stalkingen, og den trinvise destruktion af min krop, på nu 12 år i træk, (ud af 19 år med Gang Stalking), så har jeg ikke haft energien til at fordybe mig i Webster Tarpleys informationer. Han har sandsynligvis den stor del af svarene. 

The Venetian Conspiracy by Webster Tarpley

Med den planlagte spredning af det biologiske våben, Corona-virus, så er der muligvis ikke meget tid tilbage.

 

Indlæg i denne blog

 

Familierne flytter fra Rom til Lagunen

NB: ved familier skal forstås de mest indflydelesrige familier. Både de der fungerede som front for andre og naturligvis sidstnævnte.  *** ROM OG ETRUSKERNE Hvilke familier reagerede i begge lejre? Hvilke familier fandt sammen? Hvis nogen overhovedet? Hvordan blev Etruskerne helt præcist assimileret ind i Rom?  Hvorfor blev Rom ikke assimileret ind i Etruskernes kultur? Romerne overtog jo meget af Etruskernes teknologi?   ROM SOM REPUBLIK V

Michael2020

Michael2020

×
×
  • Opret ny...