Jump to content
Velkommen til Jubii Debat

Blog om rekruttering

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    112

Om denne blog

Denne blog handler om HR, medarbejderudvikling, rekruttering og det at være ledig. 

 

mand med taske.jpg

Indlæg i denne blog

Venter på jobsamtale hos et rekrutteringsbureau

Venter på jobsamtale hos et rekrutteringsbureau

Jeg har nu gået ledig i 8 måneder. Desværre 8 lange måneder med kun et forløb gennem et rekrutteringsbureau hos en virksomhed i Århus. Vi var kun 2 kandidater tilbage i feltet, men virksomheden valgte desværre den anden kandidat.  Jeg sender 2-3 ansøgninger hver uge, men jeg kan godt mærke, at det er alderen der ikke længere taler til min fordel. Egentlig lidt mærkeligt at 45 år skulle være et problem, men det må jeg bare konstatere, at det er. Hvis man kigger i rekrutteringsanalysen fra Ba

Wunderboy

Wunderboy

×
×
  • Opret ny...