Flyforsinkelse

  • indlæg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    6

Om denne blog

Jeg har efterhånden tit oplevet at når jeg skal på ferie, så opstår der altid en flyforsinkelse og det sker hver evig eneste gang når jeg skal rejse om sommeren! I sommers 2019, var der en episode hvor min kæreste og jeg, skulle på ferie i Tyrkiet. Vores fly var blevet forsinket i over 3 timer! Så vi var allerede bagud med vores planer som vi havde planlagt vi skulle lave når vi landede i Izmir. Jeg var helt oppe i det røde felt, og blev fucking sur hvilket resulteret i at folk i lufthavnen kiggede skævt på mig. Min kæreste prøvede at falde mig til ro, og sagde at jeg skulle slappe lidt af. Så jeg gik udenfor for at få noget ilt op til hjernen, og tog min smartphone frem for at komme på andre tanker. Men så sagde det klik for mig, og jeg begyndte straks med at searche på google, efter "Hvordan kan man få erstatning når ens fly er forsinket" 

 

Jeg klikkede på en webside, der viste sig at man havde ret til at kunne få kompensation når ens fly var blevet forsinket i over 2 timer. Denne service lød meget hjælpsom, og jeg begyndte straks med at læse omkring hvordan jeg kunne få erstatning, for et forsinket fly. Efter jeg havde kommet til ro, valgte jeg at gå ind i lufthavnen igen hvor jeg besluttede mig for at snakke med flyselskabet om hvorfor vores fly var blevet forsinket. Kvinden bag disken fortalte mig at det var fordi at der var nogle tekniske fejl, og at et af flyets dæk skulle skiftes. Jeg spurgte så om det var muligt at kunne få en kompensation som kunde men hun svarede bare at det ikke var muligt.

 

nu var jeg begyndt med at koge igen, og jeg kunne langsomt godt mærke at jeg var ved at blive sindssyg i hovedet. Jeg fandt min smartphone frem igen, og kontaktede Flyjura.dk, og de tog så kontakt til flyselskabet og lavede en sag omkring hele situationen. Jeg gik hen til min kæreste, og forklarede hende omkring websiden, som jeg havde opdaget og fortalte hende at vi kunne få kompensation på grund af vores fly var blevet forsinket. Hun troede ikke på mig i starten, indtil jeg fik et opkald fra en advokat som fortalte mig at jeg gerne skulle have modtaget et erstatningsbeløb på min konti. Jeg tjekkede min konti, og det ende med at både jeg og min kæreste fik en god omgang erstatning for et forsinket fly.

Indlæg i denne blog

 

Salg af bolig

Der var engang en episode med mine forældre, de havde købt en bolig for nogle år siden, men så en dag besluttede de sig for at sælge deres bolig, på grund af private årsager som jeg ikke kan dele med jer og det beklager jeg! Men anyways de besluttede sig for at sælge deres bolig, og det var jeg ikke lykkelig over, da jeg jo ikke rigtig gider at bo i lejlighed igen, og det skal så lige nævnes at mine forældre gerne ville flytte tilbage til vores gamle lejlighed. Men vi satte vores bolig til salg, og der gik flere dage, flere måneder og år. Kunder der kom forbi for at se vores bolig, og hold kæft hvor glemmer jeg ikke de morgener hvor vi skulle ud af døren, fordi vi ikke måtte være hjemme når der skulle komme kunder for at se boligen.  Der gik flere måneder og år, og der var ingen der ville købe vores bolig. Mine forældre var begyndt at miste håbet langsomt, og var langsomt begyndt med at indse at deres bolig ikke blev solgt. Jeg fik det dårligt, og prøvede at finde på en løsning jeg tænkte der må vel være et håb lige meget hvor mørkt det så ser ud, er der altid lys for enden er tunellen.  Vi skiftede ejendomsmægler en efter en, der kom flere og flere kunder for at kigge på vores bolig men der var ingen der ville købe den. Så min far fik nok, og kiggede på huset en dag udefra og tænkte hvad han kunne ændre ved huset så folk ville købe det. Han lå mærke til at vores tag, var blevet helt muggent, og at det skulle behandles omgåelige. Så jeg og mine brødre og far begyndte med at bearbejde taget, og rensede det så det så pænt og nydeligt ud igen.   Jeg searchede en del på nettet, og tilsynladende landede jeg på en hjemmeside der hedder maeglerinfo.dk inde på denne hjemmeside kunne man få hjælp til at vælge den bedste ejendomsmægler. Maeglerinfo.dk er en hjemmeside, hvor du kan finde nogle af de bedste ejendomsmæglere i hver by, så jeg tænkte at det her var en god mulighed for mig at benytte mig af for at hjælpe mine forældre med at sælge deres bolig. Efter nogle måneder, kom der en kunde for at se vores bolig. Og det ende med at mine forældre underskrev en kontrakt med denne mand! Kunden der købte vores bolig var en dansk mand uden børn eller kone. Jeg kunne ikke tro det med mine egne øjne, at denne dag skulle komme hvor vi endelig kunne få solgt vores bolig. Jeg var glad for mine forældres vegne, men også ked af det fordi jeg havde boet i den bolig i over 5 år og hvor dejligt det var at bo i hus alt den frihed man havde. Vi solgte huset, og flyttede tilbage til vores gamle lejlighed.

Tulle93

Tulle93